Steven Soderbergh szatírájában a jó pár kilóval nehezebb, durvabajszú Matt Damon vállalati kémet alakít, aki a nagyobb jó érdekében bárkit képes leleplezni, csak magának vallja be az igazat.

Mark Whitacre titokban szalagra veszi vállalati nagyfőnökök egy megbeszélését, akik törvényellenesen rögzíteni próbálják a lizin nevű élelmiszer-adalék árát. És ugyanígy megörökít minden további megbeszélést is. Szent meggyőződése ugyanis, hogy a felvételek nemzeti hőssé avatják. Vagy mégsem? Steven Soderbergh ismét az Ocean’s-trilógia egyik sztárját invitálta a filmjébe, hogy pellengérre állítsa a nagyvállalati üzelmeket az amerikai történelem legmagasabb beosztású céges besúgójának története alapján. Matt Damon alakítja a rafinált Whitacre-t, aki akkor is rokonszenves marad, amikor egyre jobban belebonyolódik a saját maga által szőtt hálóba, és viccesen meghökkentő dolgokat kezd művelni. Legyen résen: Az informátor! minden pillanata gyilkosan humoros!

A kétszeres Golden Globe-jelölt szatíra 2010. márciusában jelenik meg DVD-n a ProVideo forgalmazásában. A kiadvány Matt Damon akcióit eredeti (1.78:1) képarányban, DD5.1-es magyar és angol hang, továbbá magyar és angol felirat kíséretében kínálja. Extraként megnézhetünk néhány kimaradt jelenetet - magyar felirattal.

forrás: www.dvdextra.hu

http://img1.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6656515_6acf38f554c062baea38ce5dfa82ca48_m.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr424838031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása