Andrew Daly is a Maci Laciba tart

Anna Faris (Rachel), Dan Aykroyd, Justin Timberlake (Bubu) és Tom Cavanaugh (vadőr) után
Andrew Daly is csatlakozott a készülődő Maci Laci film stábjához.
Andrew Daly - Mayor Brown polgármestert fogja játszani, aki a csőd széléhez juttatja a várost, és ezt a Yellowstone Park eladásával szeretné kompenzálni. A forgatás mostanában (decemberben) Új-Zélandon kezdődik. Bemutató: 2010-12-17

 

Adam Sandler és Jennifer Aniston együtt a Pretend Wife -ban

Adam Sandler és Jennifer Aniston lesz a főszereplője a Pretend Wife (Kamu feleség) című vígjátéknak, amit a Columbia Pictures készít el, 2011-02-11-re. (Valentin-nap elötti péntek)
A forgatóköny, melyet Allan Loeb és Tim Downling írt, korábban Holiday in Hawaii (Hawaii-i vakáció) címmel futott.

 

 

 

Cameron Diaz - rossz tanítónő lesz

Cameron Diaz lesz a főszereplője a Bad Teacher (Rossz tanítónő) című, Columbia Pictures által készülő vígjátéknak.
Lee Eisenberg és Gene Stupnitsky forgatókönyve alapján, a filmet Jake Kasden rendezi. A forgatás tavasszal - Los Angelesben kezdődik. Bemutató egyenlőre ismeretlen. (gondolom valamikor 2011-ben)


 

 

 

Lauren Kate - Fallen - a Disney megszerezte magának

A Disney megszerezte Lauren Kate - Fallen (Bukott) című könyve megfilmesítési jogait.
A könyv a Young Readers Delacorte Books forgalmazásában, a héten (2009-12-08) jelent meg az amerikai polcokon - további három kötet várható még az írónőtől.
A korabeli történet egy fiatal lányról fog szólni, aki két karizmatikus férfi között őrlődik, és nincs tudatában annak, hogy mindketten bukott angyalok, akik már évszázadok óta érte küzdenek.

 

 

 

 

 

Resident Evil 4 csak 2011-ben

Az eredetileg 2010-08-27-re kiírt Kaptár 4-et fél évvel később mutatják csak be. Jelen tervek szerint a film 2011-01-14-én kerül bemutatásra, Resident Evil: Afterlife címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr334837778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása