Stúdió: Summit Entertainment
Bemutató: 2009. február 06.
Hazai mozipremier: NINCS!!!
Hazai DVD megjelenés: 2009. december 03.
Forgalmazza: Budapest Film
Rendezte: Paul McGuigan
Írta: David Bourla
Szereplők: Chris Evans, Dakota Fanning, Camilla Belle, Djimon Hounsou, Maggie Siff, Scott Michael Campbell, Corey Stoll

Hivatalos tartalom:  Paul McGuigan (Alvilági játékok, Gengszterek gengsztere) lélegzetelállító akció-thrillere a pszichikai kémkedés halálos világáról szól, ahol paranormális képességű emberek képesek tárgyakat mozgatni az akaratukkal, a jövőbe látni, új realitást kreálni, és gyilkolni anélkül, hogy áldozatukhoz érnének.
A Divízió nevű titkos kormányügynökség átlagemberekből genetikai transzformációval mesterségesen fejleszt pszi-harcosokat, és aki ellenáll, azzal brutálisan leszámolnak. Nick Gant (Chris Evans) másodgenerációs telekinetikus „mozgató” azóta bujkál, mióta a Divízió emberei meggyilkolták apját. Hongkongban ő, és a hozzá hasonlók el tudnak tűnni, ha nem verik nagydobra képességüket. Nick mégis kénytelen feladni a bujkálást, amikor Cassie Holmes (Dakota Fanning), a 13 éves „látó” a segítségét kéri, hogy közösen keressék meg Kirát (Camilla Belle), aki a Divízió kötelékéből megszökött „uraló”, és talán nála van a kulcs a Divízió programjának megszüntetéséhez. Az övé a legveszélyesebb pszichikai erő: képes befolyásolni mások cselekedeit gondolat-átültetéssel.
Csakhogy Cassie jelenléte felkelti a Divízió vérebei, főként Henry Carvet ügynök (Djimon Hounsou) figyelmét, így a férfi és a kislány hamarosan menekülni kényszerülnek, hogy mentsék életüket, és hogy mielőbb megtalálják Kirát.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr654837685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása