hírek: Dobogón a Másnaposok

Címkék: hírek

2009.10.25. 11:15

2009 meglepetése minden kétséget kizáróan a Másnaposok (Hangover) című vígjáték. Magyarországon már több mint 300 000 néző váltott rá jegyet, így a film az országos toplista dobogójára is felkerült: az év harmadik legnézettebb filmje lett a Jégkorszak harmadik része és a Harry Potter és a  Félvér  Herceg mögött. 18 héttel(!) a bemutatója után a mozik még mindig műsoron tartják a négy haver Las Vegas-i vad, és annál szórakoztatóbb kalandjait bemutató komédiát.
A Másnaposok viszonylag kis költségvetéssel, 35 millió dollárból készült, de már az első tesztvetítések során kiderült, hogy a nézők imádják, és a stúdió rögtön le is szerződött az alkotókkal a folytatásra. A pozitív előrejelzések beigazolódtak: a bevétel végül 1300 százalékosan térült meg. S míg elkészül a 2. rész a film sztárjai és alkotói addig sem pihennek . A  Warner stúdió is már egy következő nagy durranásra készül a Másnaposok rendezőjével, Todd Phillips-szel, és a vicces Rainman imitátorral, Zach Galifianakis-szal az élen, aki mellett olyan sztárokat láthatunk a főszerepben, mint Robert Downey Jr., Michelle Monaghan, és Jamie Foxx.  A Due Date című fergeteges road movie-ban egy mindenórás kismamához siet a férje, akinek útját egy különös stoppos nehezíti. Hogy milyen vicces kalandok árán érnek célba azt 2010 novemberében megtudhatjuk.

Egyébként november 25-től DVD-n és BD-n a Másnaposok.

forrás: IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr314837505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása