Múlt héten volt a premiere az USA -ban Adam Sandler új vígjátékának a Funny People -nek (Ki nevet a végén). A magyar bemutatóra egész sokat kell várni, ugyanis a szeptemberi premiert decemberre tolták. Ki érti ezt!? Jelenleg így áll IMDb szerint  7.7/10   3,511 szavazattal. További anyagok erre, a korhatáros trailerrel együtt.

Hivatalos tartalom: Judd Apatow eddigi két rendezésével (A 40 éves szűz, Felkoppintva) bizonyította, hogy számára semmi sem szent - sem a szüzesség elvesztése, sem a gyermekszülés. Harmadik filmjéről így vall: - Egy nagyon komoly filmet akartam csinálni, ami kétszer olyan vicces, mint az eddigi filmjeim. Adam Sandler - aki annak idején kezdő komikusként közös lakást bérelt a rendezővel - most visszatér gyökereihez, a stand-uphoz, hiszen a filmben dumagép poéngyárost alakít, akinek halálközeli élményben lesz része. A szórakozást Sandler mellett olyan komikusok garantálják, mint Seth Rogen, a szintén stand-uposként indult Eric Bana, Jason Schwartzman és Jonah Hill.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr984837086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása