Rendezte: Justin Lin
Írta: Chris Morgan, Gary Scott Thompson
Stúdió: Universal Studios
Bemutató: 2009. március 12. (Universal City, California) (premiere)
Hazai premier: április 09.
DVD megjelenés: augusztus 19.
Szereplők: Paul Walker, Vin Diesel, Jordana Brewster, John Ortiz, Liza Lapira, Michelle Rodriguez, Laz Alonso, Gal Gadot, Shea Whigham, Sung Kang, Greg Cipes

IMDb
jelenleg így áll --> 6.7/10   24,138 szavazattal

Hivatalos DVD tartalom: 
Vin Diesel és Paul Walker oldalukon Michelle Rodriguez-zel és Jordana Brewster-rel visszatérnek oda, ahol minden elkezdődött, s tuningolt csodajárgányokkal vívnak kőkemény csörtéket Los Angeles utcáin és a mexikói sivatagban, ebben a magas fordulatszámon pörgő akciófilmben.

Mikor egy bűntény kapcsán mindketten L.A.-be érkeznek, Dom Toretto (Diesel), a szökésben lévő ex-szélhámos és Brian O’Conner (Paul Walker), különleges ügynök nem éppen barátként köszönti egymást. De mikor egy közös ellenfél mindkettejük életébe drámai fordulatot hoz, együttes erővel próbálnak bosszút állni, méghozzá hazai pályán: a kormány mögött, tövig nyomott gázpedállal.



A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr134836989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása