Rendezte: Steve Shill
Írta: David Loughery
Stúdió: Screen Gems
Bemutató: 2009. áprislis 14.
Hazai premier: - CSAK DVD!
DVD megjelenés: augusztus 18.
Gyártó Stúdió: Columbia/TriStar
Szereplők: Beyonce Knowles, Idris Elba, Ali Larter, Jerry Oconnell, Christine Lahti, Scout Taylor-Compton, Bruce McGill, Ron Rogge

IMDb
jelenleg így áll --> 3.8/10   4,311 szavazattal

Hivatalos DVD tartalom:  Mikor a sikeres pénzügyi tanácsadó, Derek Charles (Idris Elba – Spíler) jól megérdemelt előléptetését követően egy elegáns Los Angeles-i környékre költözik szerető feleségével, a gyönyörű Sharonnal (Beyoncé Knowles – Dreamgirls) és kisfiával, Kyle-lal, úgy érzi, élete nem is lehetne tökéletesebb. Ám mikor egy vonzó és rámenős új munkatárs tűnik fel a vállalatnál (Ali Larter – Hősök, A kaptár 3. – Teljes pusztulás), Derek rövidesen kellemetlen helyzetben találja magát. Miután egy céges partin lezajlott incidens miatt összezördülnek, Lisa valósággal megszállottan kezd viselkedni – amivel veszélybe sodorja Derek karrierjét, házasságát, sőt Sharon életét is… Szexi és izgalmas thriller, mely elejétől a végéig vibrál a feszültségtől!

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr404836966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása