Szörnyek az űrlények ellen 3D

(Monsters vs. Aliens)

Rajzfilm; 94 min; 2009

Rendezte: Rob Letterman, Conrad Vernon
Producer: Lisa Stewart
Írta: Maya Forbes, Wallace Wolodarsky, Rob Letterman
Szereplők: Reese Witherspoon, Rainn Wilson, Hugh Laurie, Seth Rogen, Will Arnett, Kiefer Sutherland, Stephen Colbert

IMDb

Tartalom

Amikor Susan Murphyt, a kaliforniai lányt váratlanul telibe kapja egy űrbéli trutyival teli meteorit az esküvője napján, rejtélyes módon 15 méteresre nő. A hadsereg akcióba lendül, foglyul ejtik a lányt, és egy titkos kormányzati létesítménybe viszik. Itt elkeresztelik Drabáliának, és együtt őrzik egy szedett-vedett társasággal, amely a következő szörnyekből áll: a zseniális, de rovarfejű Dr. Csótány; a macsó félmajom-félhal Hiányzó Láncszem; a zselés és elpusztíthatatlan B.O.B., és egy 100 méteres lárva, a Rovaroszaurusz. Börtönéveiknek azonban hirtelen vége szakad, amikor egy rejtélyes földönkívüli robot landol a Földön, és lerohanja az országot. Utolsó reményként (az Elnök kétségbeesett parancsára) H. Borgo tábornok vezetésével a szörnyek tarka társulatát vetik be, hogy legyőzzék a földönkívülieket és megmentsék a világot a közelgő pusztulástól.

Magyar hangok: Németh Borbála (Reese Witherspoon), Kulka János (Hugh Laurie), Epres Attila (Will Arnett), Széles László (Seth Rogen), Csankó Zoltán (Rainn Wilson), Kőszegi Ákos (Kiefer Sutherland), Miller Zoltán (Paul Rudd), Fekete Ernő (Stephen Colbert)


Szőrnyek az űrlények ellen hivatalos honlap



Hivatalos plakát:


 

Magyar szinkronos bemutató:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr54836415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása