Hírek röviden 08. 23.

Címkék: hírek röviden

2015.08.23. 18:02

  • Pókembernek állítólag nemcsak egy cameószerepe lesz az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, hanem meg is fog küzdeni valakivel. A film forgatása egyébként a napokban ért véget.
  • Shigeru Miyamoto szerint a Nintendo kezd hajlandóságot mutatni arra, hogy film készülhessen a karaktereikről.
  • Rian Johnson állítólag szeretne egy erős női karaktert a Csillagok háborúja VIII-hoz, aki a Solo vagy a Skywalker családból származna.
  • Egyes hírek szerint George Miller rendezheti majd Az Acélember 2-t.
  • Nem meglepő módon Jennifer Lawrence lett az év legjobban fizetett színésznője a Forbes listája alapján. Utána Scarlett Johansson és Melissa McCarthy következik.
  • Christopher Yost (Thor: Ragnarok) írja majd a He-Man forgatókönyvét.
  • Drew Struzan, a Csillagok háborúja franchise plakátkészítője olvasta a hetedik rész forgatókönyvét és félig látta a filmet, ami alapján szerinte ez lesz az eddigi legjobb.

D23 Expo: Gigantic

Címkék: Gigantic D23 Expo

2015.08.20. 12:17

A Walt Disney Animation Studios 2018-ban mutatja be Az égigérő paszuly alapján készülő Gigantic című animációs filmet, Nathan Greno (Aranyhaj és a nagy gubanc) és Dorothy McKim (Lóra!) rendezésében.

gigantic-logo-d23.jpg

jack-and-the-beanstalk-image-disney.jpg

D23 EXPO: Moana

Címkék: Moana D23 EXPO

2015.08.20. 11:58

A Disney 2016-ban a Moana című animációs filmmel jelentkezik, melynek története az ókorban játszódik, és egy fiatal lány és egy félisten utazását mutatja be, akik egy különleges szigetet keresnek.

moana-title-logo-disney_1.jpeg

cmpbfk8wuaqqgoh_jpg_large.jpg

Johnny Depp, Benedict Cumberbatch, Kevin Bacon, Joel Edgerton és még sokan mások az utóbbi évek egyik legjobb maffiafilmjében! FEKETE MISE - Ősszel a mozikban!

Jönnek a legendás állatok! E hét hétfőjén elkezdődött az új Harry Potter-film, a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them, hazai bemutató: 2016 tele) forgatása. Minden idők legsikeresebb filmsorozata új részt kap. A forgatókönyvet pedig maga a szerző, J. K. Rowling írta.

fantastic-beasts.jpg

A stáb először az Egyesült Királyság egyik legnagyobb stúdiójában, Leavesdenben ütött tábort. Nemcsak a Goldeneye és a Star Wars I. része készült itt, hanem az összes Harry Potter-film is. A stábot ezúttal is David Yates, az utolsó négy Potter-film rendezője irányítja.

Göthe Salmandert, a Mágiaügyi minisztérium Varázslény-felügyeleti Főosztályának munkatársát az Oscar-díjas Eddie Redmayne alakítja. A történet New Yorkban játszódik, ahol a magizoológus kutatásait végzi. Mellette Colin Farrell, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller és Jenn Murray játszik.

Ami pedig valószínűleg igazi varázslatként hangzik a Potter-rajongóknak: a Warner Bros. tervei szerint összesen három új film készül a varázsvilágról.

IC Press

Poszter és előzetes Paul McGuigan (Alvilági játékok, Sherlock) Victor Frankenstein című filmjéhez, melyben a tudóst James McAvoy, az asszisztensét pedig Daniel Radcliffe kelti életre. A 20th Century Fox október 2-án mutatja be az alkotást, Max Landis (Az erő krónikája) forgatókönyve alapján.

victor_frankenstein_xxlg.jpg

The Martian Trailer

Címkék: előzetes The Martian

2015.08.19. 20:16

Új előzetes Ridley Scott filmjéhez. 

Roland, az amerikai író, és felesége, Vanessa egy csendes, idilli tengerparti üdülőbe érkeznek a ’70-es évek Franciaországában. Házasságuk a jelek szerint válságban van. Ahogy egyre több időt töltenek a többi utazóval, köztük Leával és Francois-zal, az újdonsült házasokkal, vagy Michellel és Patrice-szal, a két helybélivel, az amerikai pár lassan szembenéz saját élete megoldatlan problémáival.
Stílusában és témaválasztásában a ’60-as, ’70-es évek európai mozija és színháza inspirálta Angelina Jolie második rendezését a Rendíthetetlen után. Partnerei a filmben Brad Pitt mellett Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup and Richard Bohringer.

by_the_sea_ver2_xxlg.jpg

Everest magyar poszter

Címkék: poszter Everest

2015.08.19. 20:10

A filmet a világ legmagasabb csúcsának meghódítására tett egyik kísérlet során történt hihetetlen események ihlették. Az EVEREST két különböző expedíció elképesztő útjának krónikája. Ez a két expedíció az emberiség által tapasztalt egyik legdurvább hóviharral találja szemben magát. A hegymászók kitartását a bolygó legkönyörtelenebb elemei teszik próbára, csaknem lehetetlen akadályokkal kell megküzdeniük, és életük szenvedélye a túlélésért folytatott lélegzetelállító harccá válik.Az elképesztően izgalmas kalandfilm főszereplői Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes és Jake Gyllenhaal, rendezője pedig Baltasar Kormákur (Két kaliber, Csempészek).

everest_pl_hun_m.jpg

2015. február 4-én mutatják be itthon Michael Bay filmjét, amely megtörtént események alapján készült. 

Kevin Hart és Ice Cube visszatérnek a nagysikerű akcióvígjáték folytatásában.
A kőkemény zsaru és a kőlúzer sógorjelölt ezúttal Miamiban támadja be a bűnözőket és a rekeszizmokat. Országos bemutató: 2016. január 21.

pofazunk_es_vegunk_intl_pl_m.jpg

Hírek röviden 08. 19.

Címkék: hírek röviden

2015.08.19. 16:08

  • Derek Connolly (Jurassic World) veszi át a Kong: Skull Island forgatókönyvének megírását.
  • Adrien Askarieh producer mindenkit megnyugtatott, hogy a Johnny Quest filmben a sorozatból megismert karakterek tűnnek majd fel, valamint azt is elárulta, hogy PG-13- as korhatár-besorolásra számíthatunk, a filmet pedig az Indiana Joneshoz hasonlította.
  • Egyes információk szerint az Amerika Kapitány: Polgárháborúhoz a stáb kibérelt egy modellházat és olyan bútorokat, amelyekkel berendezhetik Pókember szobáját.
  • Johnny Boyega aláírt a The Circle-höz Tom Hanks és Emma Watson mellé.
  • Valószínűleg csak később érkezik az Alien 5, ugyanis Ridley Scottnak előbb még a Prometheus 2-t kell levezényelnie.
  • A Lantica Media és a Sobini Films jövőre posztapokaliptikus Zorro rebootot készít.
  • Liev Schreiber a Twitteren reagált Hugh Jackman egyik tweetjére, amiben a színész arról számolt be, hogy épp edzésen van, ez a kis beszélgetés pedig elég is volt ahhoz, hogy sokan úgy gondolják, Schreiber visszatér a Wolverine 3-ban.
  • Evangeline Lilly elmondta, hogy a Marvel harmadik fázisában biztosan megkapja majd Darázs jelmezét, a legfőbb célja pedig az, hogy megküzdhessen Hulkkal.
  • M.C. Ren a Twitteren hívta fel mindenki figyelmét arra, hogy a Straight Outta Comptonban látottakkal ellentétben jóval nagyobb szerepe volt a bandában, sok szöveget ő írt meg. Az alkotók azonban erről alighanem megfeledkeztek, ugyanis a New York Times kritikusa, Manohla Dargis szerint Ren és DJ Yella szerepe a történet szempontjából szinte jelentéktelen.
  • Jennifer Love Hewitt és Ethan Embry szerint épp itt az ideje, hogy az 1998-as Buli az élet stábja ismét összejöjjön egy újabb filmre.
  • James O'Barr, A holló képregény alkotója szerint a remake elkészül majd, ugyanis hamarosan másik stúdióhoz kerül, ahol folytatódnak a munkálatok.
  • Pamela Anderson szerint nincs szükség a Baywatch filmre, mert hangulatilag nem tudná azt nyújtani, amit annak idején a sorozat, hiszen most már más időket élünk.
  • Az X-Men: Apokalipszisben feltűnik majd Haspók karaktere, de valószínűleg nem lesz nagy szerepe, az is elképzelhető, hogy csak a film végi nagy harcban vesz majd részt.
  • Kezdetét vette a Legendás állatok és megfigyelésük forgatása.
  • A Toy Story 4 elsősorban Woody és Bo szerelmére fókuszál majd.
  • David Milch, a Deadwood alkotója állítólag már tárgyal az HBO-val egy filmről, amely lezárná a sorozatot.
  • 25 évvel az Ovizsaru után érkezik a folytatása: méghozzá egyenesen DVD-re, Dolph Lundgren főszereplésével, aki egy indiai társat is kap a filmben, akivel albán rosszfiúkat kell elkapnia.
süti beállítások módosítása