star-wars-the-force-awakens-rylo-ken-ew-cover.jpg

James Bobin rendezésében 2016. május 27-én mutatja be a Walt Disney Pictures a 2010-es Tim Burton féle Alice Csodaországban (Alice in Wonderland) folytatását,  Anne Hathaway, Alan Rickman, Timothy Spall, Helena Bonham Carter, Stephen Fry, Johnny Depp, Rhys Ifans, Toby Jones, Sacha Baron Cohen, Michael Sheen, Paul Whitehouse, Ed Speleers, Matt Lucas, Mia Wasikowska, és Barbara Windsor főszereplésével.

alice_through_the_looking_glass_ver2_xxlg.jpg

alice_through_the_looking_glass_xxlg.jpg

Alejandro González Inarritu a Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) Oscar-díjas rendezője ezúttal Leonardo DiCaprio főszereplésével egy igaz történeten alapuló, nagyszabású bosszútörténetet készített egy férfiről, aki revansot vesz társain, miután azok magára hagyták meghalni egy medve támadás során.
A további szerepekben Tom Hardy (Mad Max - A harag útja) és Domhnall Gleeson (Frank).
A film csodálatos felvételeit a rendező állandó operatőre a kétszeres Oscar-díjas Emmanuel Lubezki (Gravitáció, Birdman) készítette!
Hamarosan a mozikban!

Az idei Sundance Fesztiválon megnyerte a közönség és a zsűri fődíját is. Friss, fiatalos, szemtelen, és nagyon furcsa a címe. Az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni igazi különlegesség szeptemberre! Én, Earl és a csaj aki meg fog halni - Szeptember 24-től a mozikban!

enearl_main_1000x1443_online_12e.jpg

enearl_teaser_1000x1443_online_12e.jpg

A híres tévés rajzfilmsorozat alapján készült zenés film főszereplői Aubrey Peeples, Stefanie Scott, Aurora Perrineau, Hayley Kiyoko, Ryan Guzman, Molly Ringwald és Juliette Lewis.

11878981_1089508511076699_1949027730270013568_o.jpg

Előzetes és poszterek Quentin Tarantino új westernjéhez, meyben Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Amber Tamblyn, Tim Roth, Walton Goggins, Michael Madsen, Zoe Bell és Bruce Dern kapott szerepet.

 

11887750_1470035126655139_2266753214445136036_o.jpg

11893721_1470199536638698_575781298473138387_o.jpg

11907161_1469510020040983_5124409584986950487_o.jpg

Előzetest és plakátot kapott Tim Story Pofázunk és végünk 2-je, melyben visszatér Ice Cube és Kevin Hart is.

ride_along_two_xlg.jpg

A Kung Fu Panda harmadik részének plakátjával érkezett az első magyar nyelvű előzetes is.

kung-fu-panda-3-poster-full.jpg

A ’60-as évek Londonjában mindenkinek volt egy története a hírhedt Kray testvérekről…
Ron és Reggie Kray (Tom Hardy) mindig is elválaszthatatlanok voltak. A sármos és népszerű Reggie, aki az East-End hercegeként a fényűző londoni éjszakában filmsztárokkal, és bűnözőkkel múlatja az idejét, gyerekkora óta vigyáz a kiszámíthatatlan és erőszakos Ronra. Hűségesen óvja fivérét a bajtól. Miután elintézi, hogy az elmegyógyintézetből kiengedjék őrültnek nyilvánított testvérét, már semmi nem áll az útjukba: együtt söprik le a színről nagy riválisaikat, a Richardsonokat, és egy csapásra átveszik az uralmat a londoni alvilág felett.
A hatalomittas ikrek ténykedésére az amerikai maffia is felfigyel, és szövetséget ajánl nekik: készek beszállni, hogy a brit fővárosból együtt építsék fel Európa Las Vegasát, a bűnözés fellegvárát. A Reggie által irányított klub is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és közben a szerelem is rátalál a keményöklű gengszterre a gyönyörű Frances (Emily Browning) személyében. A fiatal lány életét egy csapásra felforgatja a sztárokkal és rosszfiúkkal teli világ. Teljesen elvakítja Reggie kedvessége és figyelme. A romantikus lánykérés, és a mesébe illő esküvő után azonban hamar utoléri a kegyetlen valóság...  
Ám Ron fékezhetetlen természete miatt Reggie-nek folyton résen kell lennie. Hol gyilkosságot kell eltussolnia, hol Ron befolyásos politikusokkal folytatott üzletei miatt kell még befolyásosabb embereket lefizetnie. Ron teljesen megfertőzi Reggie életét, aki még feleségénél, Francesnél is fontosabb a számára. De vajon meddig képes paranoiás testvérét féken tartani, miközben a rendőrség minden egyes lépésüket figyeli?

legend_b1_2_onlineonly.jpg

Brian Helgeland a Titokzatos folyó és Szigorúan bizalmas Oscar-díjas forgatókönyvírója ismét egy szövevényes kapcsolatokkal teli, veszélyes bűnügyeket felsorakoztató történetet tár a nézők elé. Helgeland 1998-ban a szórakoztatóiparban dolgozó idős menedzsertől hallott először a Kray testvérekről, aki azt állította: az ikerpár okozta az arcát csúfító sebhelyeket. Bár a történet átverésnek bizonyult, a rendező-forgatókönyvírót egyre jobban kezdte foglalkoztatni a hírhedt Krayekről szóló legendák hitelessége. Beleásta magát a ’60-as évek Londonjának alvilági életébe, és minél több szemtanúval, alkalmazottal, baráttal beszélt, annál érdekesebb és ellentmondóbb kép kezdett kibontakozni előtte a veszedelmes fivérekről. Reginald Kray felesége, Frances Shea szívbemarkoló esete adta az utolsó lökést Helgelandnak: ezt a románcot és különleges legendát mindenképp mozivászonra kellett vinnie. A filmben felcsendülő ’60-as évekbeli zenék, az East End autentikus épületei, a fényűző esték, a filmsztárok és bűnözők mind megelevenednek a néző előtt, mintegy beszippantva ebbe az erőszakos, ám érzelmekkel teli veszedelmes gengsztervilágba.
Tom Hardynak egyszerre áll jól a sármos szívtipró és a paranoid őrült szerepe. Brillírozik a mozivásznon: tökéletesen játssza a teljesen eltérő személyiségű testvérpárt. A bájos Frances Shea szerepében Emily Browning látható.

legend_b1_online.jpg

Pan poszterek

Címkék: poszter Pan

2015.08.12. 20:14

pan_ver8_xxlg.jpg

pan_ver9_xxlg.jpg

pan_ver11_xxlg.jpg

pan_ver10_xxlg.jpg

Hírek röviden 08. 12.

Címkék: hírek röviden

2015.08.12. 14:21

  • A CW-t nem lehet azzal vádolni, hogy műfaji korlátokat raknának maguk köré, ugyanis a Szerelmünk lapjai és a Péntek 13 sorozatváltozatával is megpróbálkoznak. Utóbbiban ráadásul Jason új háttértörténetet kap.
  • Véget ért a Tini Nindzsa Teknőcök 2 forgatása.
  • Mark Wahlberg írt alá a Partners című vígjáték főszerepére, melyben egy Los Angeles-i rendőr beleszeret egy FBI ügynökbe.
  • Ronda Rouseynak komoly tervei vannak a filmiparban, amit mi sem bizonyít jobban, mint legújabb célja, ami az, hogy ő legyen Captain Marvel.
  • Tom Hardy kapta a 100 Bullets főszerepét, melynek alapját a DC és a Vertigo képregénye adja.
  • Max Borenstein szerint a Godzilla 2 jobb és nagyobb lesz elődjénél.
  • Alex Kurtzman megerősítette, hogy a Universal közös szörnyes univerzuma horrorfilmes lesz.
  • Winona Ryder maga jelentette be, hogy visszatér Lydia szerepében a Beetlejuice 2-ben.
  • Dwayne Johnson szerint a Baywatch film biztosan R-es besorolást kap majd. Ígérete szerint a film nagyszabású és szórakoztató lesz, jó pár félmeztelen jelenettel.
  • A The Devil in the White Cityn ismét együtt dolgozik majd Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese. A színész H.H. Holmest kelti majd életre, akit az egyik első amerikai sorozatgyilkosként tartanak számon.
süti beállítások módosítása