Southpaw Trailer 2

Címkék: előzetes poszter Southpaw

2015.06.07. 19:23

Új plakát és előzetes Antoine Fuqua (A védelmező, Támadás a Fehér Ház ellen, Brooklyn mélyén, Orvlövész, Kiképzés) drámájához, melyben Jake Gyllenhaal egy bokszolót alakít, akinek élete romokban hever, ám mégis megkezdi felkészülését egy címmérkőzésre. További szerepekben Rachel McAdams, Forest Whitaker, Naomie Harris, Curtis "50 Cent" Jackson, Rita Ora és Victor Ortiz lesz látható.

86a0uqn.jpg

The Walk Trailer 2

Címkék: előzetes The Walk

2015.06.07. 19:22

Új előzetes Robert Zemeckis (Back to the Future, Forrest Gump) igaz történet alapján készült filmjéhez.

11425441_478120255686591_4150806868974912303_n.jpg

A DreamWorks Pictures és a Fox 2000 Pictures október 16-án mutatja be Steven Spielberg filmjét, melyben Alan Alda, Tom Hanks, Amy Ryan, Mark Rylance, és Sebastian Koch kapott szerepet. A film megtörtént esetet dolgoz fel. Egy New York-i ügyvédről szól, akit a hidegháború idején a CIA a vasfüggöny túloldalára küld, hogy tárgyaljon egy elfogott amerikai pilóta szabadon engedéséről. A film arról a berlini hídról, a Glienicker Brückéről kapta a címét, amely Nyugat-Berlinből a fal túloldalára, Potsdamba vezetett, és a hatvanas években valóban a legértékesebb és nyugati kémek cseréjének lett a helyszíne.

bridge_of_spies_xxlg.jpg

Hírek röviden 06. 06.

Címkék: hírekröviden

2015.06.06. 19:41

  • A Stephen King regényén alapuló Végítéletből előbb egy nyolcrészes minisorozat készül el a Showtime-nál, ami felvezeti majd a filmet.
  • Scott Eastwood a minap jelentkezett az Öngyilkos osztag forgatásáról, ás elmondása szerint Jaredo Leto annyira eggyé vált Jokerrel, hogy jobbnak látta, ha nem megy kollégája közelébe, nehogy valamivel megzavarja őt.
  • Jason Momoa az Instagramon lelkendezett, amiért James Wan aláírt az Aquaman rendezői posztjára. Wan egyébként nem érte be egy projekttel: a Sonyval is megegyezett a Robotech megrendezését illetően.
  • Kristen Wiig és Will Ferrell titokban elkészítette az A Deadly Adoption című Lifetime-filmet, melyről korábban azt mondták, hogy mivel túl hamar kiszivárgott a projekt híre, nem lesz belőle semmi. A film azonban 20-án a képernyőkre kerül.
  • Michael Bay rendezheti a Time Salvager című sci-fi adaptációt, melynek középpontjában egy időutazó csapat áll, akiket azért küldenek vissza a múltba, hogy megakadályozzák a Föld pusztulását. Egyikük azonban megment egy nőt, akinek meg kellene halnia, és magával viszi a jövőbe, ahol menekülniük kell.
  • James Gunn elmondta, hogy A Galaxis őrzői 2-ben kevesebb karakter lesz, mint az első részben, de egy újat biztosan láthatunk.
  • Justin Lin elmondta, hogy a Star Trek 3-ban eddig nem látott világokat és fajokat is megismerhetünk. A forgatókönyv már teljesen elkészült.
  • A Warnernél lassan egy évtizede van tervezési stádiumban a Meg című cápás thriller, amelyhez most Dean Georgaris írt egy új forgatókönyvet.
  • Clint Eastwood Sully Sullenbergerről rendez életrajzi filmet. A pilóta nagy hőstetteket hajtott végre, amelyekkel több száz életet mentett meg.
  • A Bosszúállók: Ultron kora átlépte a 900 millió dolláros összbevételt.
  • Christina Hodson és Lindsay Beer személyében a franchise történelmében először két hölgy is részt vesz a következő Transformers film történetének kidolgozásában.
  • Nikolaj Arcellel tárgyalnak, hogy írja újra és rendezze meg A setét tornyot.
  • A Spectre után lejárnak a Sony forgalmazási jogai a James Bond franchise-t illetően, és valószínűleg a Warnerhez kerülnek majd.
  • A szokásos "kreatív különbségek" indokra hivatkozva Sofia Coppola otthagyta az élőszereplős A kis hablány film rendezői székét.
  • Paul Feig elárulta, hogy többször is tettek neki ajánlatot, hogy rendezze meg a Szellemirtók 3-t, de ő mindannyiszor nemet mondott, mert inkább a női rebootot szerette volna elkészíteni.
  • A hónapban megjelenik A szürke ötven árnyalata negyedik része, melyben Christian Grey szemszögéből láthatjuk a történéseket, de ebből a tervek szerint nem készül majd film, hiszen a trilógia eseményei lesznek benne.

Ted 2 Entertainment Weekly cover

Címkék: poszter Ted 2

2015.06.04. 20:17

jun122015-1367.jpg

Egy nagy kerekfejű kisfiú meg a bohókás kutyája végre a széles vásznon is bebizonyítja, milyen viccesek tudnak lenni.  A világhírű képregényfigurák megelevenednek. Jön Snoopy és a barátait is hozza magával!  
A 3D-s animációt a Jégkorszak-filmeket létre hozó stúdió készíti, a rendező a Jégkorszak-kal és a Horton-nal is bebizonyította már, mit tud, sőt, a humorról gondoskodik Paul Feig producer is, a Koszorúslányok és a Női szervek rendezője.

snoopy_and_charlie_brown_the_peanuts_movie_ver15_xxlg.jpg

Fényképezte: Renato Falcão. Zene: Christophe Beck. Látvány: Nash Dunnigan. Írta: Charles M. Schultz, Bryan Schultz, Craig Schultz, Cornelius Uliano.
Rendezte: Steve Martino

Mozibemutató: 2015. december
Eredeti cím: The Peanuts Movie
Színes, amerikai film
Műfaj: animáció / kaland / vígjáték
Gyártó: Blue Sky Studios, Twentieth Century Fox
Játékidő:
Korhatár: KNE

Ki nem volt még szerelmes a szomszéd lányba? Quentin (Nat Wolff) óvodás kora óta odavan a környékükön lakó csajért, és természetesnek veszi, hogy ő tudomást sem vesz róla. Ezért lepődik meg igazán, amikor Margo egy éjjel bemászik a szobájába – méghozzá teljes nindzsa felszerelésben. Q és M együtt vág neki az éjszakának, hogy bosszút álljanak mindazokon, akik bántották őket. Nyomukban kompromittáló fényképek, vazelinnel bekent kilincsek és leborotvált szemöldökök maradnak. Valamint mindenütt egy nagy, falra festett M betű.
Ezzel az éjszakával kezdődik egy gimis srác életének legnagyobb kalandja. Sok izgalom, félelem, váratlan tapasztalat és nagy öröm fér bele a történetbe: az átlagos fiú próbál megszokni, megszeretni majd megmenteni egy nagyon különleges lányt.

A Csillagainkban a hiba eredetijéül szolgáló regény írójának egy másik könyvéből készült ez a játékos, izgalmas, szellemes film.

papirvarosok_online_12e_1.jpg 

Főszereplők: Nat Wolff. Írta: John Green, Scott Neustadter, Michael H. Weber. Fényképezte: David Lanzenberg. Írta: John Green, Scott Neustadter, Michael H. Weber.
 Rendezte: Jake Schreier

Mozibemutató: 2015. július 30.
Eredeti cím: Paper Towns
Színes, amerikai film
Műfaj: romantikus
Gyártó: Fox 2000
Játékidő:
Korhatár: 12E

A filmet a világ legmagasabb csúcsának meghódítására tett egyik kísérlet során történt hihetetlen események ihlették. Az EVEREST két különböző expedíció elképesztő útjának krónikája. Ez a két expedíció az emberiség által tapasztalt egyik legdurvább hóviharral találja szemben magát. A hegymászók kitartását a bolygó legkönyörtelenebb elemei teszik próbára, csaknem lehetetlen akadályokkal kell megküzdeniük, és életük szenvedélye a túlélésért folytatott lélegzetelállító harccá válik.

Az elképesztően izgalmas kalandfilm főszereplői Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes és Jake Gyllenhaal, rendezője pedig Baltasar Kormákur (Két kaliber, Csempészek). Országos bemutató: 2015. szeptember 17.

everest_ver2_xlg.jpg

Ethan és csapata az eddigi leglehetetlenebb küldetésével néz szembe: le kell számolniuk a Szindikátussal, egy rendkívül magasan képzett nemzetközi árnyékszervezettel, melynek feltett szándéka, hogy elpusztítja az Impossible Mission Force-t.

TED 2 Red Band Trailer

Címkék: előzetes Ted 2

2015.06.04. 18:35

Új, felnőtteknek szóló előzetest kaptunk Seth MacFarlane vígjátékának második részéhez.

Idén májusban mutatkozott volna be a Disney 2015 novemberére tolt animációs filmje, ami azt mutatja be, hogy mi lett volna, ha az a hatalmas aszteroida annak idején elkerüli a Földet, és a dinoszauruszok nem halnak ki? Peter Sohn animációját november 25-én mutatja be (3D/2D) a Disney•Pixar. Szinkronhangok: Frances McDormand, Raymond Ochoa, Jeffrey Wright, Steve Zahn, AJ Buckley, Anna Paquin, Sam Elliott, Marcus Scribner, Jack Bright

11416367_862192167184182_1489600279346043616_o.jpg

Dope poszterek

Címkék: poszter Dope

2015.06.04. 17:42

7 karakter plakát Rick Famuyiwa Dope című filmjét, melyben Kimberly Elise, Forest Whitaker, Zoe Kravitz, Blake Anderson, Tony Revolori, Shameik Moore, és Kiersey Clemons kapott szerepet.

Ha kezd unalmassá válni a családi élet, fel kell kavarni az állóvizet. Rusty (Ed Helms) – két örökké veszekedő fiúgyermek apja – úgy érzi, valamit tennie kell végre a família boldogságért. Minden addigi szokást felrúgva a kezébe veszi az irányítást, és bejelenti: a család autóval indul nyaralni távoli céljuk felé – reméli, a közös autózás összerázza kicsit a családot.
És össze is rázza. De nem kicsit.
Út közben elképesztő kalandokon mennek keresztül, melyek során az életveszély a legkisebb baj. Sivatag, baleset, furcsa idegenek és még furcsább ismerősök között próbálja a meggyötört családfő a cél felé navigálni az egyre elgyötörtebb kompániát…


A film ugyan Chevy Chase klasszikussá vált 1983-as komédiájának újragondolása, de önmagában megálló,
elsöprő humorú, igen gátlástalan vígjáték:
a Másnaposok és a Családi üzelmek keveréke.

vacation_ver2_xxlg.jpg

Főszereplők: Ed Helms, Christina Applegate, Chris Hemsworth, Leslie Mann, Charlie Day, Michael Pena. Fényképezte: Barry Peterson. Zene: Mark Mothersbough. Látvány: Barry Robinson. Írta és rendezte: John Frances Daley, Jonathan M. Goldstein

Mozibemutató: 2015. augusztus 27.
Eredeti cím: Vacation
Színes, szinkronizált amerikai film
Műfaj: vígjáték / kaland
Gyártó: New Line Cinema, Warner Bros.
Játékidő:
Korhatár:

A still mellé kaptunk még egy plakátot is.

mockingjay-2.jpg

hunger-games.jpg

hunger_games_mockingjay_part_two_ver3_xxlg.jpg

süti beállítások módosítása