Anthony és Joe Russo filmjét 2016. május 6-án mutatja be (3D/2D theaters and IMAX) a Walt Disney Pictures (Marvel Studios). További szerepekben Robert Downey Jr., Martin Freeman, Jeremy Renner, William Hurt, Don Cheadle, Paul Bettany, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Daniel Brühl, Sebastian Stan, Emily VanCamp, Elizabeth Olsen, és Chadwick Boseman lesz látható. 

chris-evans-anthony-mackie-get-to-action-captain-america-civil-war-02.jpg

11128099_1038050562889161_8820970361230902889_o.jpg

Amikor egy kisvárosi tinilány alternatív videószenzációból pillanatok alatt világhíres szupersztár lesz, ő és a három tesója nekivágnak egy olyan útnak, amely csak egynek adatik meg a millióból, és rájönnek, hogy van olyan tehetség, ami túl különleges ahhoz, hogy rejtve maradjon. A JEM AND THE HOLOGRAMS négy feltörekvő zenészlányról szól, akik egy csapásra meghódítják a világot, és eközben belátják, hogy akkor lehetsz a saját sorsod alakítója, ha rátalálsz a saját hangodra. A híres tévés rajzfilmsorozat alapján készült zenés film főszereplői Aubrey Peeples, Stefanie Scott, Aurora Perrineau, Hayley Kiyoko, Ryan Guzman, Molly Ringwald és Juliette Lewis. Országos bemutató: 2015. novermber 5.

jem-and-the-holograms-movie-poster.jpg

Egy családi tragédiát követően az ambiciózus írónő hányódik a gyerekkori barátja iránt érzett szerelem és egy rejtélyes idegen csábítása között. A múltja szellemei elől menekülve kiköt egy házban, amely lélegzik, vérzik… és emlékezik.A sötét mesék nagymestere, Guillermo del Toro (Pán labirintusa, Hellboy-filmek, Tűzgyűrű) ezúttal egy kísérteties, gótikus horror-történettel borzolja a nézők érzékeit. A főszerepekben Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston és Charlie Hunnam.

biborhegy_online_pl_hun_m16e.jpg

Minyonok - új előzetes

Címkék: előzetes Minions

2015.05.17. 14:29

A MINYONOK története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat – a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.
Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet.
A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt… a kipusztulástól. Országos bemutató: 2015. július 9.

A Marvel Moziuniverzum következő epizódjában a nézők megismerkedhetnek az eredeti Bosszúállók egyik alapítójával, aki első alkalommal látható a mozivásznon. A Hangya szuperképessége, hogy rendkívül kis méretűre tud zsugorodni, miközben ereje megsokszorozódik. A Scott Lang polgári névre hallgató, rendkívül sikeres tolvaj sorsa úgy alakul, hogy akarva-akaratlanul hőssé válik, amikor segítenie kell egykori mentorának, Dr. Hank Pymnek.

11187273_1148557715171367_3316113768523447014_o.jpg

Hírek röviden 05. 16.

Címkék: hírek röviden

2015.05.16. 14:03

  • David Lynch mégis visszatért a Twin Peakshez, és minden epizódot ő fog rendezni. Eddig kilenc részről lehetett hallani, de úgy tűnik, ennél többet is kapunk majd.
  • A Disney állítólag két új kábelcsatornát tervez, melyek közül az egyik a Csillagok háborújához, a másik pedig a Marvelhez kapcsolódó filmeket és sorozatokat sugároz majd.
  • Jay Baruchel is beáll azon színészek sorába, akik rendezőként is kipróbálják magukat, ugyanis ő vezényeli majd le a Hoki-koki (Goon) 2. részét, melyben szereplőként is visszatér Seann William Scottal egyetemben.
  • Mark Ruffalo az egyik tweetjében arra utalt, hogy Hulk is felbukkan az Amerika kapitány 3-ban, melynek már zajlik a forgatása.
  • A Bosszúállók: Ultron kora 24 nap alatt átlépte az egymilliárd dollárt a nemzetközi összbevételt tekintve.
  • Ősszel egy Indiana Jones tematikájú étteremmel bővül a DisneyWorld.
  • Egyes hírek szerint a War of the Planet of the Apes alcímet kapta A majmok bolygója 3. része.
  • Andy Samberg, Jorma Taccone és Akiva Schaffer főszereplésével megkezdődött egy egyelőre cím nélküli vígjáték forgatása, melyről csak annyit tudni, hogy a zene világában játszódik, és Judd Apatow a producere.
  • Samuel L. Jackson egy biokémikust fog alakítani A massza remake-jében.
  • A Sony elkészíti az 1996-os természetfeletti thriller, a Bűvölet remake-jét Leigh Janiak rendezővel.
  • A Marvel állítólag Ava DuVernayt szeretné megszerezni a Captain Marvel vagy a Black Panther rendezői posztjára.
  • Joss Whedon egy interjúban elmondta, hogy a Bosszúállók: Ultron kora forgatásán minden simán ment, de akkor nyomást érzett a film elkészítése miatt, hogy kis híján beleroppant.
  • A Secret Wars című Marvel képregény legfrissebb számából kiderült, hogy ki a női Thor, de azt egyelőre nem tudni, hogy ez a filmekre is hatással lesz-e.
  • Kevin Feige szerint a Marvel filmes univerzuma sosem lesz igazán sötét, mert a humor minden filmjükben fontos tényező.
  • A Warner elkészíti A szökevény 3. részét, de azt egyelőre nem tudni, hogy Harrison Ford és Tommy Lee Jones szerepet kapnak-e benne.
  • Liam Neeson lesz az A Willing Patriot főszereplője, melyben egy FBI ügynököt alakít, aki terroristák eszén próbál meg túljárni.
  • A MallBrats címet kapta a Shop Show 2. része, melynek a forgatókönyvével is elkészült Kevin Smith.
  • Brad Bird következő filmje A hihetetlen család 2 lesz.
  • Carmelo Anthony, a New York Knicks sztárja feltűnik majd a Tini Nindzsa Teknőcök 2-ben az  L.A. Clippers több játékosával egyetemben.
  • Sean Hayes, Chris Diamantopoulos és Will Sasso visszatérnek A dilis trió 2-ben, mely egy akció-vígjáték lesz.
  • Sam Claflin visszatér William szerepében A vadászban.

    A tervek szerint a jövő hét folyamán fog debütálni Az útvesztő – A tűzpróba első plakátja és előzetese is.

tabwutg.jpg

Hamarosan a mozikban Batman és Superman összecsapása!

55520ccdb80bcc99383a280d_hunger-games-sister-portrait.jpg

Hatvan évvel azután, hogy a második világháború borzalmai elől menekülve elhagyta Bécset, az idős zsidó asszony, Maria Altmann (Helen Mirren) hosszú útra kel, hogy visszaszerezze a nácik által elrabolt családi kincseit, köztük Klimt híres festményét, Adele Bloch-Bauer I. portréját. Tapasztalatlan, de vakmerő fiatal ügyvédjével, Randy Schönberggel (Ryan Reynolds) hosszas küzdelem elé néznek, amelynek csataterét az osztrák elit világa és az amerikai legfelsőbb bíróság jelenti. Az út során Marianak a családjához kötődő, súlyos tényekkel is szembe kell néznie. A Hölgy aranyban igaz történet, egy asszony küzdelme, hogy visszaszerezze örökségét és igazságot szolgáltasson családjának.

A történelmi drámát jegyző Curtis korábban a BBC-nél olyan nevekkel dolgozott együtt mint Maggie Smith, Ian McKellen, Daniel Radcliffe, Judyi Dench és Imelda Staunton. A filmben az Oscar-díjas Mirren és Ryan Reynolds mellett olyan nevek tűnnek fel, mint a Batman: Kezdődik-ből és a Köszönjük, hogy rágyújtott!-ból ismert Katie Holmes, a Becstelen brigantyk-ban nyújtott alakításával világhírt szerző Daniel Brühl, Németország egyik elsőszámú férfiszínésze, Moritz Bleibtreu, illetve az USA egyik jelenlegi legnépszerűbb sorozatából, az Orphan Black-ből ismert Tatiana Maslany.

woman_in_gold_1080x1920.jpg

Rendező: Simon Curtis
Szereplők: Helen MirrenRyan ReynoldsDaniel BrühlKatie HolmesTatiana Maslany
Hölgy aranyban (12)
amerikai-angol, feliratos, 2D
Eredeti cím: Woman in Gold
Besorolás: 12
Premier: 2015-05-21

A sikerfilmeket jegyző Judd Apatow (A 40 éves szűz, Felkoppintva, 40 és annyi) rendezi ezt az új vígjátékot az ígéretes fiatal komika, Amy Schumer (Inside Amy Schumer) főszereplésével. A vígjáték forgatókönyvét Schumer írta Apatow bábáskodása mellett, és a film az Apatow Productions gyártásában készül.

A Focus Features október 2-án mutatja be a Támadás a Fehér Ház ellen (Olympus Has Fallen) folytatását, új rendezővel. Babak Najafi filmjében Gerard Butler, Aaron Eckhart és Morgan Freeman is visszatér, melléjük pedig csatlakozik Radha Mitchell, Angela Bassett, Melissa Leo, Sean O'Bryan, Jackie Earle Haley, Robert Forster, Charlotte Riley, Alon Aboutboul, és Waleed Zuaiter.

london-has-fallen-poster.jpg

süti beállítások módosítása