Hírek röviden 02.08.

Címkék: hírek röviden

2014.02.08. 14:35

  • Úgy tűnik, Will Smith mégsem tűnik majd fel A függetlenség napja folytatásaiban, de James Vanderbilt mindenesetre kétféle forgatókönyvet ír: az egyikben benne van Smith karaktere, a másikban nincs.
  • Az Avatar és A sötét lovag - Felemelkedés után a Gravitáció lett a harmadik olyan film, mely átlépte IMAX vetítéseknél a 100 millió dolláros bevételt.
  • Amerikában mozikba kerül a Snowpiercer vágatlan, 2 és fél órás változata.
  • Philip Seymour Hoffmannak még nem minden jelenetét vették fel Az éhezők viadala: A kiválasztotthoz, így a hiányzó képsorokhoz digitális technológia segítségével rekonstruálják a színészt.
  • Ian McShane szerepet kapott a The Man on Carrion Roadban, melyben egy seriff és egy nyugdíjas rendőr közösen próbál megfékezni egy gyilkosságsorozatot.
  • Jay Baruchel leszerződött a Stephen King regénye alapján készülő The Ten O'Clock People-höz, mely egy olyan férfiről szól, aki szörnyeket kezd el látni, miután bevesz egy kísérleti stádiumban lévő gyógyszert.
  • Jason Statham visszatér A mestergyilkos 2 főszerepében.
  • Johnny Depp hivatalosan is aláírt a Black Masshez, mely Whitey Bulger igaz történetét mutatja be. A másik főszerepre Tom Hardy a kiszemelt.
  • Az Open Road Filmshez került a Rock the Kasbah, melynek főszerepeit Bill Murray, Bruce Willis, Kate Hudson, Danny McBride, Shia LaBeouf és Zooey Deschanel alakítják.
  • Az ARC Entertainment szerezte meg a Lullaby című drámát, melyben Garrett Hedlund, Amy Adams, Richard Jenkins, Terrence Howard és Jennifer Hudson látható.

Sabotage Red-Band Trailer

Címkék: előzetes Sabotage

2014.02.08. 14:13

David Ayer (Az utolsó műszak, Az utca királyai) Sabotage című filmjének megérkezett a felnőtteknek szánt előzetese.

Három New York-i fiatal, Jason (Zac Efron), Daniel (Miles Teller) és Mikey (Michael B. Jordan) megfogadja, hogy a zűrös párkapcsolatok helyett a könnyed kalandokban keresik a választ az élet nagy kérdéseire. Ezt azonban mondani könnyebb, mint megtartani, főleg, ha olyan lányok jönnek szembe, mint Ellie (Imogen Poots). Február 27-től a hazai mozikban.

Fórum Hungary Filmforgalmazó Kft._1.png

Robert Redford látható az Amerika Kapitány - A tél katonája (Captain America: The Winter Soldier) legújabb karakter plakátján.

1800412_714656398565270_1486943402_n.jpg

Megérkezett az április 10-én a hazai mozikba kerülő Amerika kapitány: A tél katonája legújabb karakterplakátja, amin Sólyom látható.

1898658_723744114323165_1928154681_o.jpg

Hírek röviden 02.07.

Címkék: hírek röviden

2014.02.07. 13:58

  • Paul Bettany eddig is érintett volt a marveles alkotásokban, hiszen a Vasember filmekben ő volt J.A.R.V.I.S. eredeti hangja. A Bosszúállók 2-ben azonban személyesen is fel fog tűnni, ugyanis ő kapta Vision szerepét.

NECFYu04oFbXFL_1_b.jpg

  • Chris Pratt lelkesen beszélt a Jurassic World forgatókönyvéről, és elmondta, hogy mindenki meg fogja érteni, miért is merült fel az ötlet, hogy újra megnyissák a parkot.
  • Anna Kendrick és Rebel Wilson hivatalosan is aláírtak a Tökéletes hang 2-höz.
  • Amerikában április 25-én kerül mozikba a Brick Mansions, mely Paul Walker egyik utolsó befejezett filmje.
  • Chris Evansnek több elképzelése is van arról, mi történik Amerika kapitánnyal a Bosszúállók 2 során, és úgy érzi, nem sok jó vár rá.
  • Robert Luketic írt alá a The ExpendaBelles rendezésére.
  • Gary Oldman elmondta, hogy megkeresték őt a Csillagok háborúja VII egyik szerepével kapcsolatban, de részleteket még ő sem tud, és egyáltalán nem biztos, hogy bármi is lesz végül a dologból.
  • A küzdősportoló Ronda Rousey a Törtetők filmben és a The Athena Projectben is fel fog tűnni.
  • Ewan McGregor és Tye Sheridan szerepet kaptak a Last Days in the Desertben, mely egy szentéletű férfiről és egy démonról szól, akik együtt kelnek át egy sivatagon.

A Pro Video Film márciusi kínálata ismét csupa izgalmas filmet kínál márciusra, érdemes hát végignézni a listát.  
 
A hónap elejét egy igazi siker sztorival kezdjük, a Last Vegassal, amire már több, mint 228.000-en váltottak jegyet a magyar mozikban. A négy legendás színészt - Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline - ennyire ellazulni még sosem láthattuk. Sziporkázó poénok, fiatalokat meghazudtoló energia, bombázók, Vegas, és egy fergeteges legénybúcsú. A Farkasfalkát is kenterbe verő négyes  március 5-től végre DVD-n és március 12-től Blu-rayen! Az alkotók pár jópofa extrával is kedveskednek a rajongóknak a DVD és a Blu-ray változaton egyaránt! Kezdődjék hát a party!

LastVegas_DVD_hun_2D.jpg

Szintén március 5-én jelentetjük meg A szív hídjai klasszikus romantikus filmet Blu-rayen. Meryl Streep és Clint Eastwood szenvedélyes játékát végre tökéletes kép és hangminőségben élvezhetjük.
 
Március 12-én jelenik meg az Orson Scott Card kultikus sci-fi regénye alapján készült Végjáték DVD-n. A morális kérdéseket is feszegető, lenyűgöző helyszíneken játszódó izgalmas történetet Gavin Hood rendező vitte vászonra olyan fantasztikus színészekkel a főszerepben, mint Harrison Ford, Ben Kingsley, Viola Davis, és két feltörekvő fiatal tehetség Asa Butterfileld, és Hailee Steinfeld.
 
Dr. Plüssi tudja, hogy a gyógyítás is lehet jó mulatság és gondoskodik arról, hogy minden játék – és minden kisgyermek – boldog és egészséges legyen. A kis doki és hű barátai, az imádnivaló játékszerek valamennyi arcocskára mosolyt varázsolnak. Olykor mindenkit érnek kisebb sérülések, és Dr. Plüssire mindig lehet számítani, ha egy gyógyító ölelésről van szó. Az újabb gyűjtemény a Mindig jól jön egy kis ölelés március 19-én jelenik meg DVD-n, mely nem hiányozhat a gyerekek orvosi gyűjteményéből.
 
Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Natalie Portman és Sir Anthony Hopkins főszereplésével március 19-én végre jön 3D Blu-rayen, Blu-rayen és DVD-n a Thor: Sötét világ. Ezúttal Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja. Látványban, akcióban most sincs hiány. Az alkotók a Blu-ray változaton nem fukarkodtak az extrákkal sem: az audiokommentárok mellett számos kimaradt, bővített jelenet és bakiparádé várja a rajongókat, továbbá betekintést nyerhetünk a soron következő Marvel alkotásba az Amerika Kapitány: A tél katonája című filmbe, illetve az extrák között megtaláljuk a következő Marvel-rövidfilmet is, melynek címe: Köszöntsétek a királyt! Egyetlen Marvel rajongó polcáról sem hiányozhat!

Thor_2_The_Dark_World_DVD_HUN_2d.jpg

Kedvenc lovagunk Justin kalandos története március 19-én jelenik meg DVD-n. A Justin, a hős lovag egy hihetetlenül izgalmas, és látványos utazásra hívja az egész családot. A humorral és szeretettel teli mese nem csak a kicsiknek, de a felnőtteknek is remek szórakozást ígér, ugyanis Manuel Sicilia rendező kedvenc filmjeiből – mint az Indiana Jones, Superman, Hegylakó, Krokodil Dundee, vagy a Top Secret - vett utalásokkal színesíti ezt a nem mindennapi, egyszerre modern és klasszikus lovagias mesét. Húsvétra igazi teli találat.
 
Scooby-Doo 21. animációs filmjében Scooby és barátai ezúttal egy rejtély nyomába erednek. Scooby-Doo! Rejtély a bajnokságon március 26-tól DVD-n.
 
Március 26-án jelenik meg DVD-n Spike Lee rendezésében a dél-koreai Park Chan-Wook 2003-as Oldboy című thrillerének remakeje. A dél-koreai thriller közel tíz éve hódította meg a világot, az egyszerre brutálisan erőszakos és a görög drámákat idéző filozófiai film főhőse, Oh Dae-su, akit 15 évre egy pár négyzetméteres szobába zárnak ismeretlen okból, majd ugyancsak rejtélyes módon egyszer csak szabadon engednek. A férfi kegyetlen leszámolást indít, amikor rájön, hogy elrablója a nevében megölte a feleségét is. A dél-koreai mozi annyira lenyűgözte a kritikusokat és a szakmát is, hogy 2004-ben elnyerte a Cannes-i filmfesztiválon a Zsűri Nagydíját is. Az amerikai változatban Spike Lee Josh Brolint kérte fel a főszerepre, Samuel L. Jackson, Sharlto Copley és Elizabeth Olsen mellett.
 
Éhezők viadala rajongók figyelem! A hónapot a tavalyi év legsikeresebb sci-fi kalandjával zárjuk: március 28-án jön az Éhezők viadala: Futótűz egy-, és kétlemezes DVD-n és egylemezes Blu-ray változatban. A Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Josh Hutcherson főszereplésével készült látványos sci-fi  a rajongók örömére egy négylemezes Éhezők viadala 1-2 DVD boxsettel is megjelenik.
Az alkotók sok izgalmas extrával ajándékozzák meg a rajongókat, ugyanis a film Blu-ray változata több, mint két órányi extrát ígér, többek között: „Így készült” és kulisszák mögött kisfilmeket, kimaradt jeleneteket, audiokommentárt és betekintést a Beavatott című filmbe.

Hunger_Games_2-Movie_Collection_SLIPCASE_HUN_2d.jpg

Március 14-étől lesz elérhető (NY, LA) Stéphane Aubier, Vincent Patar és Benjamin Renner Ernest és Celestine (Ernest et Célestine) című Oscarra jelölt animációs filmje, melyben egy egér és egy medve barátságát követhetjük nyomon.

Szinkronhangok: Forest Whitaker, Mackenzie Foy, Lauren Bacall, Paul Giamatti, William H. Macy, Megan Mullally, Nick Offerman, Jeffrey Wright

 Díjak és jelölések:
Oscar-díj (2014) - Legjobb animációs film jelölés

background_39.jpg

Cuban Fury poszterek

Címkék: poszter Cuban Fury

2014.02.06. 20:52

Hat karakter poszter és két nemzetközi trailer James Griffiths Cuban Fury című salsás vígjátékához, amit az eOne Films április 14-én mutat majd be limitáltan, Nick Frost, Chris O'Dowd, Rashida Jones, Ian McShane, Olivia Colman, Rory Kinnear és Wendi McLendon-Covey főszereplésével.

Planes: Fire & Rescue Trailer

Címkék: előzetes planes

2014.02.06. 20:30

Új előzetest kapott a július 18-án érkező Repcsik folytatása, ami a Planes: Fire & Rescue címet kapta.

1621982_648505961872661_759437371_n.jpg

Ma este újra kigyúlnak a fények a berlini fesztiválpalotában, és ünnepélyes keretek között megnyílik a világ egyik legrangosabb filmes eseménye, a 64. Berlini Filmfesztivál. A különleges rendezvény fényét nemcsak a számtalan résztvevő sztár emeli, hanem egy gálavetítés is: a nagy presztízsű előadásra a szervezők Wes Anderson új, szeszélyes vígjátékát, A Grand Budapest Hotel-t (The Grand Budapest Hotel, hazai bemutató: március 20.) választották. A film már önmagában egy filmfesztiválnyi sztárt szerepeltet. A főszereplő Ralph Fiennes mellett Hollywood legjava: Tilda Swinton, Edward Norton, Jude Law, Owen Wilson, Bill Murray, Willem Dafoe, Adrien Brody, Jeff Goldblum, Jason Schwartzman, Harvey Keitel, Tom Wilkinson, F. Murray Abraham, Léa Seydoux és Saoirse Ronan játszik.

TGBP_online_12E.jpg

És még valami: egy különleges épület. A Grand Budapest Hotelt alakító díszes palotát hosszas keresés után egy egykori kelet-német kisvárosban, a cseh és lengyel határ melletti Gorlitz-ben találták meg az alkotók. Ami a filmben elegáns hotel, az a valóságban egy régi nagyáruház. Az oszlopok, a grandiózus lépcsők, a színes ablakok és az előcsarnokot uraló hatalmas, pompás csillár mind eredeti. A stáb 20-as, 30-as évekbeli képeslapok alapján, rengeteg munkával gyűjtötte hozzá a többit: a cégtáblát egy 19. századi prágai hotelből, egy karosszéket egy Karlovy Vary fürdőből, a bárpultot Párizsból vitték oda. A zárójelenethez pedig szétszerelték az egészet, hogy a 60-as évek szomorú, szocialista hangulatát tudják felidézni lejjebb eresztett álmennyezettel, ócska lambériával és erős fényekkel.
Wes Anderson rendezőnek annyira szívéhez nőtt az épület, hogy a forgatás végén az is felmerült benne: megveszi, hogy így mentse meg a lerombolástól. Szerencsére a forgatás híre elég volt hozzá, hogy a különleges épületre igazi ingatlanfejlesztők is felfigyeljenek: az áruházat már renoválják, és a jövő nyáron újra megnyithat.
IC Press

Brad Bird ‏@BradBirdA113 twitteren tudatta a világgal, hogy befejeződött a Tomorrowland című filmjének forgatása.

BfxCfW-IgAAB7Mr.jpg large.jpg

1551575_10152199607584701_1805081316_n.jpg

Posztert kapott John Pogue (Quarantine 2: Terminal) The Quiet Onescímű természetfeletti thrillerje, melyben Jared Harris, Sam Claflin, Erin Richards, Olivia Cooke és Rory Fleck-Byrne kapott szerepet. Jared Harris egy olyan tanárt alakít a filmben, aki legjobb diákjaival negatív emberi energiákból próbál meg létrehozni egy szellemet.

quiet_ones_xxlg.jpg

A négy banner mellett a Super Bowlon levetített tévéreklám látható a tovább mögött.

muppets_most_wanted_ver6_xlg.jpg

muppets_most_wanted_ver7_xlg.jpg

POMPEJI 3D (12E)

Címkék: poszter Pompeii

2014.02.06. 15:20

„Néhányan segítségért fohászkodtak, sokan halni vágytak, de a városban, amely örökre elveszett még mindig ott rejtőzik a legnagyobb titok.”
Időszámításunk szerint 79-et írunk. Pompeji, a Római Birodalom ékköve, a korrupció melegágya, a kísértés kikötője egykor veszélyes helynek számított a folyamatos földrengések miatt. Ám a Vezúv sötét haragja az első századra teljesen feledésbe merült.  A birodalom gazdag lakói élik fényűző hétköznapjaikat, míg a rabszolgák az arénában harcolnak a túlélésért, de egy valamire senki nincs felkészülve: a szunnyadó tűzhányó pusztító erejére.
     Milo, a gladiátor (Kit Harington) az idővel fut versenyt, mikor egy váratlan földrengés következtében hatalmas robajjal kitör a vulkán: meg kell találnia szerelmét (Emily Browning), hogy kimenekítse a hamuval elárasztott városból mielőtt azt teljesen betemeti a láva, és a szüntelenül aláhulló kőzápor.

A kaptár-filmek rendezőjének történelmi katasztrófafilmje látványos akciókkal, és romantikus szerelmi történettel lesz felturbózva. Az epikus kalandfilm, a POMPEJI 3D főszerepében a Trónok harca Kit Haringtonja, valamint Emily Browning, Carrie-Ann Moss, Jared Harris, Kiefer Sutherland, és Adewale Akinnuoye-Agbaje (Thor: Sötét világ, Lost – Eltűntek) látható.

PO_B1_Online.jpg

Eredeti cím: Pompeii
Műfaj: akció/kaland
Rendezte: Paul W.S. Anderson
forgatókönyv: Janet Scott Batchler, Lee Batchler, Julian Fellowes, Michael John Robertson
Zene: Clinton Shorter
Fényképezte: Glen MacPherson

Szereplők: Kit Harington, Carrie-Anne Moss, Emily Browning, Adewale Akinnuoye-Agbaje,
Jared Harris, Kiefer Sutherland, Jessica Lucas


Bemutató dátum: 2014. február 20.
Hossz: 102’
szinkronizált
Előzetes korhatár-besorolás: 12 éven aluliak számára nem ajánlott

süti beállítások módosítása