Három fasza plakát Ridley Scott Exodus - Istenek és királyok című új filmjéhez. A világ egyik legismertebb történetében Mózest a fáraó lánya menti ki a Nílusból és hercegként neveli fel. A férfi gyilkol, menekülése közben találkozik az Úrral. Szembefordul az istenkirállyal, és végül kivezeti a zsidókat a rabszolgaságból... de az Ígéret Földjére már nem léphet be.

Hírek röviden 10. 25.

Címkék: hírek röviden

2014.10.25. 14:35

  • Paul Greengrass rendezheti az igaz történet alapján készülő The Tunnelst, mely nyugatnémetek egy csoportjáról szól, akik megpróbálták kijuttatni szeretteiket Kelet-Berlinből, és ehhez egy amerikai hírműsortól kaptak nem várt segítséget.
  • Sam Claflin és Lily James lesznek a The Finest Hour and a Half főszereplői, melynek története a II. világháború idején játszódik, amikor egy tévéstábot Londonba küldjenek, hogy próbáljanak meg javítani a lakosság hangulatán a villámháború után.
  • Joel Schumacher egy 12 részes képregénysorozatot ír azokból az ötleteiből, amelyeket a Batman és Robin kapcsán tervezett trilógiához használt volna fel.
  • Egyes hírek szerint a Terminator: Genisys története olyan irányba viszi el a franchise-t, ami nagyon megosztja majd a rajongókat.
  • A Zero Dark Thirty operatőre, Greig Fraser fog dolgozni Gareth Edwardsszal az első Csillagok háborúja spin-offon, de azt természetesen nem árulta el, melyik karakter áll majd a film középpontjában.
  • A Warner elkészíti a német Who Am I? című thriller remake-jét, mely egy fiatal számítógépzseniről szól, akit beszervez egy hackercsapat egy világméretű dobásához.
  • Az NBC egy karácsonyi animációs filmet készít a Will Ferrell-es Mi a manó? alapján, melyben Jim Parsons szólaltal meg Buddy-t, aki apja keresésére indul.
  • Sebastian Stan fogja alakítani Meryl Streep fiát a Ricki and the Flash-ben, mely egy különc rocksztárról szól.
  • Megan Fox, Will Ferrell, Seth Rogen és Jacki Weaver is aláírtak James Franco mellé a Zeroville-hez, melyet Franco rendez is. A film története a '60-as évekbne játszódik, amikor egy építésznek tanuló fiatalember Hollywoodba költözik, hogy színész lehessen. Végül vágó lesz belőle, és rájön, hogy minden egyes film kockái egy másik filmet rejtenek.
  • Egyes hírek szerint Jesse Eisenberg az Öngyilkos osztag filmben is feltűnik majd Lex Luthorként.
  • Olivia Wilde, Luke Evans, Cillian Murphy és Michael Smiley írtak alá a '70-es években, Bostonban játszódó Free Fire-höz, melyben két ír férfi és egy bűnbanda találkozik egymással, hogy fegyverekkel üzleteljenek, ám a helyzet eldurvul, és lövöldözés tör ki.
  • Jövő tavasszal kezdődik A holló remake forgatása Luke Evans főszereplésével.
  • A Warner női rendezőt keres a Csodanő filmhez.
  • 2015. október 23-án kerül mozikba a Vin Diesel főszereplésével készült The Last Witch Hunter.

Peter Jackson elmondta, hogy 45 perces csata lesz A hobbit 3 végén. Továbbá infó még, hogy a Batman v. Superman: Dawn of Justice első mozgó anyaga a Hobbit előtt lesz először levetítve.

Lonely-Mountain_990x385.jpg

Négy új plakát Simon J. Smith (Mézengúz) Madagaszkár pingvinjei (KNE) című DreamWorks animációjához.

Az időszámítás csak ötven év múlva kezdődik, de a rómaiak már rég elfoglalták egész Galliát. Az egészet? Nem! Egyetlen falu lakói ellenállnak a hatalmas sereggel érkező hódítóknak, és mindenkit, aki egy kicsit is rómainak tűnik, messzire kergetnek. Julius Caesar már nagyon unja ezt a helyzetet, és úgy dönt, taktikát változtat. Ha erővel nem megy, más módon hajtja rabigába a verhetetlennek tűnő gallokat: a civilizáció örömeivel.

asterix_800x1154_1.jpg

A falu közelében építkezés kezdődik: a földből kinövő Istenek otthona minden luxussal, kényelemmel és kényeztetéssel felszerelt, csili-vili új hazát ígér – ennek pedig jóval nehezebb ellenállni, mint a kardoknak meg pofonoknak.

Kivéve, ha izmos + agyas hőseink, Asterix és Obelix előrukkol valami ravasz tervvel, mely keresztülhúzza a cézár számításait. A két különösen népszerű képregény- és mozihős látványos és szellemes kalanddal tér vissza: 3D-ben!

A héten debütált a Fekete ruhás nő folytatásának előzetese. Tom Harper filmjében, Jeremy Irvine, Helen McCrory és Phoebe Fox kapott szerepet.

10678858_760271314009710_6665679904265562710_n.jpg

Előzetes Leigh Whannel prequeljéhez.

Ezúttal színfalak mögötti videót kaptunk Rob Marshall (A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken, Kilenc, Egy gésa emlékiratai, Chicago) Into The Woods című filmjéhez.

Az előzetes után plakátot is kaptunk Rob Cohen pszichothrilleréhez.

boy_next_door_xlg.jpg

Hírek röviden 10. 24.

Címkék: hírek röviden

2014.10.24. 15:38

  • Jövőre lesz ötvenéves a Grateful Dead zenekar, melynek apropóján egy dokumentumfilm készül róluk, amit producerként Martin Scorsese felügyel.
  • Will Ferrell lesz a producere a Plus One című vígjátéknak, mely egy Rachel nevű fiatal nőről szól, aki miután hosszú kapcsolata véget ér, rádöbben, hogy minden barátja megházasodott a vad, szexőrült Summert kivéve, így ő lesz Rachel új szárnysegédje.
  • Sebastian Stan, Chiwetel Ejiofor és Mackenzie Davis csatlakoztak a The Martian stábjához.
  • Egyes források szerint hamarosan érkezik a Batman v Superman első előzetese, mely főleg Ben Afflack karakterére fókuszál.
  • Chloe Moretz főszereplésével megkezdődött a The 5th Wave forgatása, melyben egy 16 éves Cassie nevű lányt alakít, aki próbálja megvédeni öccsét egy űrlénytámadás során.
  • A múmia reboot fontos része lesz a Universal új szörnyes univerzumának, és elképzelhető, hogy a film története Irakban játszódik majd, és egy tengerészgyalogos csapatot követ nyomon.
  • Christian Bale kapta az Aaron Sorkin nevével fémjelzett Steve Jobs életrajzi film főszerepét. Sorkin szerint Bale fantasztikus lesz, és igen nehéz feladat vár rá, ugyanis nagyjából háromszor annyi szövege lesz, mint egy átlagos film főszereplőjének.
  • Edward Norton egy interjúban elárulta, hogy azért nem vállalta el Hulk szerepét a Bosszúállókban, mert nem akart beleragadni a karakterbe és szerette volna többféle szerepben is kipróbálni magát.
  • Adam McKay tárgyal a Marvellel egy film megrendezéséről, de azt még nem tudni, melyik karakter moziját kapná.
  • November 28-án, a Lemezboltok napján kazettán is megjelenik A galaxis őrzői filmzenéje.
  • Margot Robbie aláírt a The Taliban Shuffle-höz, melynek alapját Kim Barker emlékiratai adják, melyeket arról az időszakról írt, amikor Kabulból tudósított az afganisztáni háborúról. Barkert Tina Fey alakítja, Robbie pedig egy híradós bőrébe bújik, aki összebarátkozik vele.
  • Will SMith lesz a készülő A randiguru sorozat producere.
  • Higanyszál feltűnik az X-Men: Apocalypse-ben, és az sem kizárt, hogy saját filmet is kap.
  • A Trónok harcából ismert Nathalie Emmanuel aláírt Az útvesztő folytatásához, a Tűzpróbához. Harrietet fogja alakítani, aki egy másik útvesztőből szabadult csapat vezetője.
  • Elkészül a Dark Horse-os Polar című képregény filmváltozata, mely egy visszavonult bérgyilkosról szól, aki fiatal bérgyilkosok célpontjává válik. Ráadásul saját maga mellett egy korábbi áldozata gyerekét is meg kell védenie.
  • Minisorozat készül Tom Hanks 1984-es vígjátéka, a Legénybúcsú alapján.

Az amerikai álom elérhetetlen távolságba került Lou Bloom generációja számára. A munkanélküliség és a nagyratörő célok olyan útra sodorják a férfit, ami a mélybe vezet. Minden éjjel, míg a város az igazak álmát alussza, véres sztorikra éhes stábok kamerákkal és rendőrségi rádiókkal felszerelve portyáznak a terpeszkedő Los Angeles szennyes utcáin. A rendőrséget megelőzve egyik tetthelyről a másikra rajzanak és a felvételeket a televízióknak eladva váltják dollárra a vért. Lou megmámorosodik a nagy pénzzel kecsegtető lehetőségtől és gátlástalanul gázol át mindenen és mindenkin a sötétben.

unnamed_1.jpg

A HARAG karakterei

Címkék: poszter Fury

2014.10.23. 22:19

A HARAG - Amerika legújabb #1 háborús filmje - a mozikban! A Westendben 4DX-ben is!

1016473_877169855627931_7393259666786539175_n.jpg

Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.

A Bosszúállók: Ultron kora-ban visszatér Robert Downey Jr Vasember/Tony Stark szerepében, akárcsak Chris Evans, mint Amerika kapitány, Chris Hemsworth, mint Thor és Mark Ruffalo, mint a Hihetetlen Hulk. A csapatot Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Jeremy Renner (Sólyomszem), valamint Samuel L. Jackson (Nick Fury) és Cobie Smulders (Maria Hill) egészíti ki. Nekik kell szembeszállni a James Spader által megformált Ultronnal, ezzel a rettenetes, modern technológiával felturbózott gonosztevővel, akinek feltett szándéka az emberiség elpusztítása. A csapatnak rajta kívül a titokzatos és hatalmas Maximoff-testvérpárral Wanda és Pietro Maximoffal (Elizabeth Olsen és Aaron Taylor-Johnson) gyűlik meg a baja, ellenben egy régi barát is a segítségükre siet, igaz megújulva, Vision alakjában (Paul Bettany). A Bosszúállók: Ultron kora rendezői székében Joss Whedon ült, aki a forgatókönyvet is írta.

A Bosszúállók a Marvel egyik legsikeresebb csapata, először 1963-ban jelentek meg nyomtatásban.

Hazai bemutató: 2015. május 7.

BOSSZÚÁLLÓK: ULTRON KORA
MARVEL STUDIOS
                              
Szereplők: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Cobie Smulders, James Spader, Samuel L. Jackson
Rendező: Joss Whedon
Producer: Kevin Feige
Executive Producer: Louis D’Esposito, Alan Fine, Victoria Alonso, Jeremy Latcham, Patricia Whitcher, Stan Lee, Jon Favreau
Írta: Joss Whedon

10431386_741696132569246_4265029640793365552_o.jpg

Moana Concept Art

Címkék: Moana

2014.10.22. 22:03

A Disney 2016-ban a Moana című animációs filmmel jelentkezik, melynek története az ókorban játszódik, és egy fiatal lány és egy félisten utazását mutatja be, akik egy különleges szigetet keresnek. @Luke

SqUGV68.jpg

The Gambler Red Band

Címkék: előzetes poszter The Gambler

2014.10.22. 21:58

Előzetest kapott Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes, The Escapist) The Gambler című drámája, mely egy szerencsejáték-függőségben szenvedő irodalomtanárról szól. Főbb szerepekben pedig Mark Wahlberg, John Goodman, Brie Larson, Michael Kenneth Williams és Jessica Lange lesz látható.

604099_366003620229143_6501689803486977364_n.png

süti beállítások módosítása