A Mátrix alkotóinak új filmje Channing Tatum és Mila Kunis főszereplésével.

Jupiter_Ascending_980x205.jpg

Jeremy Garelick The Wedding Ringer című vígjátéka is kapott új előzetest.

Big Hero 6 Trailer #2

Címkék: előzetes Big Hero 6

2014.09.26. 13:14

Új előzetes a Disney novemberben érkező animációs filmjéhez

1972331_332057370299813_2125333006866055572_n.png

BLACKHAT Trailer

Címkék: előzetes Blackhat

2014.09.25. 19:02

A Universal és a Legendary Pictures január 16-án mutatja be Michael Mann blackhat című thrillerjét, melyben Chris Hemsworth, Viola Davis, Tang Wei és Wang Leehom kapott szerepet. A történet szerint egy lebukott hackert (Chris Hemsworth) felkér a titkosszolgálat, hogy segítsen felgöngyölíteni egy kiberterrorista-hálózatot, amely azzal zsarolja a kormányt, hogy leolvaszt egy atomerőművet.

10703704_1531113650457170_2161619700207550133_n.jpg

Európai vakációjuk során Athénba érkezik a karizmatikus Chester (Viggo Mortensen) és vonzó felesége, Colette (Kirsten Dunst) 1962 nyarán, ahol találkoznak egy görögül beszélő amerikaival. Rydal (Oscar Isaac), aki idegenvezetőként dolgozik és nem utolsó sorban turista hölgyek társaságát keresi, elfogadja az elbűvölő asszony vacsora meghívását, hogy a jómódú pár közelébe kerülhessen. Amikor a hotelbe érkezik a pillanat hevében Chester ráveszi, hogy segítsen eltüntetni egy eszméletlen férfi testét, aki állítólag megtámadta őt. Hármójuk sorsa ettől kezdve menthetetlenül összefonódik. Chester sötét titkai és a kialakuló szerelmi háromszög egy országokon átívelő háborút indít el a két férfi között.

1496008_523919151044486_5581141000451100438_o.jpg

Október 9-től a mozikban!

Szereplők:
Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, Oscar Isaac

 

Luke Evans (Halálos iramban 6, Halhatatlanok) a főszereplője ennek az új, nagyszabású, izgalmas akció-kalandfilmnek, amely feltárja az eredettörténetét annak a férfinak, akiből Dracula lett

nWCzRiE.jpg

JOHN WICK (BA) poszter

Címkék: John Wick

2014.09.24. 20:54

John Wick (Keanu Reeves) nyugodt életre vágyik. Magányosan akarja tölteni a napjait: kutyája, sportkocsija, üres, hideg lakása éppen elég neki – nincs szüksége többre.
De egy nyugdíjas bérgyilkos nem pihenhet. És amikor bántják, ő sem marad tétlen. Előveszi rég elrejtett fegyvereit, és elindul véres bosszúhadjáratára.
Egyetlen ember harcol gengszterek és bérgyilkosok egész hadserege ellen, New York pedig valódi csatatérré válik. És az őrült, véres ütközetben mégsem egyértelmű, ki fog győzni: a gyilkosok légiója vagy a magányos harcos. Hiszen ő John Wick…

A Mátrix és a 300 egyik vezető kaszkadőr-koreográfusának rendezésében elképesztően gyors, ötletes és kegyetlen akciójelenetek követik egymást – veszett humorral megspékelve.

john_wick_ver2_xxlg.jpg

Főszereplők: Keanu Reeves, Adrianne Palicki, Willem Dafoe, Bridget Moynahan, Jason Isaacs, John Leguizamo, Ian McShane. Fényképezte: Jonathan Sela. Zene: Tyler Bates, Joel J. Richard. Látvány: Jeremy Jonathan White, Dan Leigh. Írta: Derek Kolstad. Rendezte: Chad Stahelski

Mozibemutató: 2014. november 13.
Eredeti cím: John Wick
Színes, szinkronos amerikai film
Műfaj: akció
Gyártó: Summit Entertainment
Játékidő:
Korhatár: BA

Taken 3 stills

Címkék: Taken 3

2014.09.24. 20:42

Megérkeztek az első képek Olivier Megaton (Elrabolva 2) Elrabolva 3-jából. A film premierjére 2015. január 28-án kerül sor Franciaországban.

Hírek röviden 09. 23.

Címkék: hírek röviden

2014.09.23. 18:01

  • Dean O'Gorman kapta Kirk Douglas szerepét a Trumbo című életrajzi filmben, mely a legendás forgatókönyvírót, Dalton Trumbót mutatja be.
  • Rhett Reese szerint még nem eldöntött tény, hogy a Deadpool PG-13 besorolást kap, továbbra is van esély az R-re.
  • Állítólag a Star Trek 3 forgatókönyvében található egy jelenet, melyben William Shatner és Leonardo Nimoy egyszerre lennének a vásznon.
  • Michael K. Williams elmondta, hogy szívesen eljátszaná a Fekete párducot, és "New York-i keménységet" vinne a karakterbe.
  • Kate Bosworth és John Travolta írtak alá a Life on the Line-hoz, mely egy csapat villanyszerelőről szól, akik a magasban dolgoznak, és egy váratlan vihar miatt életveszélybe kerülnek.
  • Simon Kinberg elmondta, hogy mivel az X-Men: Apocalypse története 20 évvel az első film előtt játszódik, Vihar, Jean Grey és Küklopsz szerepére is új színészt keresnek. Emellett az is biztos, hogy a rendező Bryan Singer lesz.
  • Steve Guttenberg, Leslie Easterbrook és Michael Winslow a Rendőrakadémia mozik után ismét közös filmben tűnnek fel, méghozzá a Syfy égisze alatt készülő Lavalantulában, melynek forgatása már zajlik is.
  • Peter Dinklage szerepet kapott a Joe Landsale regénye alapján készülő The Thickerben, mely egy férfiről szól, aki egy fejvadász, egy alkoholista és egy prostituált társaságában indul barátnője megmentésére, akit egy veszélyes bűnöző túszul ejtett.
  • A jelenleg még a Gengszterkorzóban látható Shea Whigham kapta Roger Dooley szerepét a Carter ügynök sorozatban, akinek Peggyék küldetéseinek ellenőrzése lesz a feladata.
  • Joseph Gordon-Levitt a kiszemelt Oliver Stone Edward Snowden életrajzi filmjének főszerepére, melynek forgatása decemberben kezdődik.
  • Tommy Wirkola rendező elmondta, hogy a Paramount elégedett a Boszorkányvadászok 2 forgatókönyvével, azonban mivel Jeremy Renner igencsak elfoglalt mostanában, nem biztos, hogy viszontláthatjuk őt.

forog a Magic Mike XXL

Címkék: Magic Mike XXL

2014.09.23. 12:59

Steven Soderbergh helyett Greg Jacobs rendezésében érkezik a Magic Mike folytatása. Matthew McConaughey nem vállalja a szereplést, viszont Amber Heard csatlakozik a Magic Mike XXL-hez. További szerepekben Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matt Bomer, Joe Manganiello, Andie MacDowell és Jada Pinkett-Smith lesz látható.

1512588_769343533126598_6141101151271581838_n.png

Hírek röviden 09. 22.

Címkék: hírek röviden

2014.09.22. 20:08

  • Három új premier is volt az elmúlt hétvégén Amerikában, és nem meglepő módon Az útvesztő simán zárt az élen 32,5 millió dolláros bevétellel. A Sírok között 13,1 millióval a második helyen kezdett, míg a This is Where I Leave You 11,8 millióval harmadikként nyitott.
  • Sammo Hung rendezésében készül el a The Bodyguard Andy Lau főszereplésével, aki egy férfit alakít, aki veszélbye sodorja lánya életét.
  • Colin Farrell elmondta, hogy ő lesz A törvény nevében 2. évad három főszereplőjének egyike.
  • Jeph Loeb, a Marvel egyik illetékese mindenkit megnyugtatott, hogy a Daredevil sorozatban nem követik el ugyanazokat a hibákat, amiket 11 évvel ezelőtt a filmnél.
  • Szinte napra pontosan egy év múlva, 2015. szeptember 18-án kerül mozikba Az útvesztő második része, a Tűzpróba.
  • Az szinte biztosra vehető, hogy a Csillagok háborúja VII néhány jelenete egy jeges bolygón fog játszódni, de azt nem tudni, hogy a Hoth-ról van-e szó.
  • Matt Damon az egyik kiszemelt Zhang Yimou The Great Wall című filmjéhez, mely a Kínai nagy fal építésének történetét mutatja be.
  • A Deadpool az R-es korhatár besorolás helyett végül csak a PG-13 kategóriát célozza meg, de az alkotók szerint így is épp elég ütős lesz.
  • Mégsem Roberto Orci rendezi a Power Rangers filmet, ugyanis a Star Trek 3 levezénylése mellé nem fér be az idejébe.
  • A Dimension Films indokolás nélkül törölte az Amityville és a Demonic premierdátumát.
  • Amber Heard írt alá a Magic Mike 2 egyik fontos szerepére. Jada Pinkett Smith pedig egy sztriptízklub tulajdonosát alakíthatja. Érdekesség, hogy a szerepet eredetileg egy férfiszínésznek szánták. Matthew McConaughey ellenben nem tér vissza.
  • Angelina Jolie fogja rendezni az Africa című drámát, mely Richard Leakey őslénykutató igaz történetét meséli el, aki elhatározta, hogy megvédi az elefántokat az orvvadászoktól.
  • A DC David Ayer rendezővel szeretné elkészíteni az Öngyilkos osztag filmet, melynek forgatókönyvén Justin Marks dolgozik.
  • Bár a Harry Potter franchise 7,7 milliárdos összbevétele még egy kicsit arrébb van, a Marvel szuperhősös filmjei átlépték a 7 milliárd dollárt.
  • Bár októberben kezdődött volna a London Has Fallen forgatása, Fedrik Bond rendező "kreatív különbségek" miatt távozott.
  • Ang Lee fogja rendezni Ben Fountain Billy Lynn's Long Halftime Walk című regényének filmváltozatát, mely egy 19 éves katona történetét meséli el, aki osztagával túlél egy iraki harcot.
  • Az első részhez hasonlóan a Godzilla 2 forgatókönyvét is Max Borenstein írja.
  • Az MGM Toby Kebbelt szeretné megszerezni a Ben Hur remake gonoszának szerepére.
  • Charlie Hunnam és Idris Elba után Astrid Berges-Frisbey írt alá a King Arthurhoz.
  • A Lifetime karácsonyi filmjében Aubrey Plaza lesz Grumpy Cat szinkronhangja.
  • Adam McKay egy egyelőre cím nélküli vígjátékon dolgozik, melynek forgatókönyvét Ben Schwartz írja, a főszerep pedig Seth Rogené lesz.
  • A 20th Century Fox 2016. február 12-re tűzte ki a Deadpool premierjét. A fantasztikus négyes rebootot 2015. június 19-ről augusztus 5-re csúsztatták, míg az Assassin's Creed filmet egyelőre kivették a naptárukból.
süti beállítások módosítása