Lava still

Címkék: Lava

2014.07.13. 17:56

Befutott a Lava című animációs rövidfilm első hivatalos képkockája, melyen Uku látható.

0CqMriN.jpg

Az Oscar-díjas Angelina Jolie a rendezője és a producere ennek a nagyszabású drámának, amely Louis „Louie” Zamperini olimpikon és háborús hős hihetetlen életét követi nyomon. Louie két társával együtt túléli egy repülőgép lezuhanását a második világháborúban, és 47 napig hánykolódnak egy tutajon, majd elfogja őket a japán hadsereg, és fogolytáborba kerülnek.
Jolie októberben kezdte forgatni az egyik legdrámaibb és legnehezebb jelenetet, eredeti helyszínen, a nyílt tengeren az ausztráliai Moreton öbölben – amikor Zamperini és két társa a csodával határos módon a zuhanást túlélve hánykolódni kezdenek a Csendes-óceánon.
A stáb egy úszó vázra felszerelt kamerákkal dolgozik, az elemekkel harcolva. A színészek hónapokig diétáztak, hogy olyan soványak legyenek, mint az általuk alakított hősök. Jolie és stábja sikeresen vette a forgatás első napját, amely kihívásokkal telinek ígérkezik.
A Laura Hillenbrand rendkívül népszerű könyve alapján készülő film Zamperini hihetetlen és inspiráló igaz történetét meséli el az emberi lélek legyőzhetetlen erejéről.
A film főszereplői Jack O’Connell, Domnhall Gleeson és Finn Wittrock, mint a három hajótörött. Hozzájuk csatlakozik Garrett Hedlund és John Magaro, akikkel a fogolytáborban barátkoznak össze; Alex Russell, mint Zamperini fivére, Pete, és első angol nyelvű szerepében a japán Miyavi, aki a „Madár” néven ismert brutális őrt alakítja.
A film operatőre az Oscar-jelölt Roger Deakins (Skyfall), a forgatókönyvet a Coen-fivérek (Nem vénnek való vidék) írták át William Nicholson (A nyomorultak) és Richard LaGravenese forgatókönyvéből.

Országos bemutató: 2015.január 08.

background_51.jpg

Egy tökéletes jövőben, ahol nincs háború, fájdalom, szenvedés, az ifjú Jonas is megkapja életre szóló feladatát a vének tanácsától. A mentorával töltött idő alatt azonban ráébred, hogy mekkora árat kell fizetnie mindenkinek ezért a színtelen békéért. Az emlékek ifjú őre letér a kijelölt ösvényről és a szabályokat felrúgva azt teszi, amiről azt gondolja, hogy helyes....

Hírek röviden 07. 11.

Címkék: hírekröviden

2014.07.11. 14:04

  • Michael Douglas jelen lesz a Comic-Conon, hogy az Ant-Mant népszerűsítse.
  • Egyes hírek szerint Doomsday lehet a Batman v Superman egyik fő gonosza.
  • Véget ért a Halálos iramban 7 forgatása.
  • Elképzelhető, hogy A fantasztikus négyes reboot főszereplői a Comic-Conon mutatkoznak majd be először együtt.
  • Gary Oldman fogja alakítani a CIA vezetőjét a Criminal című akció-thrillerben, melyben Kevin Costner egy veszélyes rabot alakít, akinek fejébe egy néhai CIA-ügynök agyát ültetik be, hogy ezzel megakadályozzanak egy komoly bűncselekményt.
  • A Tűzgyűrű animációs sorozat elsősorban azt a célt szolgálja majd, hogy összekösse a két film történetét.
  • A Warnernél készülhet el a The Nice Guys, melynek főszerepeit Ryan Gosling és Russell Crowe alakítják, a forgatókönyv megírása és a rendezés pedig Shnae Black feladata.
  • Albert Torres fogja írni a Locke & Key képregény adaptáció forgatókönyvét. A történet három testvérről szól, akik édesapjuk halála után rokonaik ijesztő házába költöznek. Hamarosan rájönnek, hogy a házhoz különleges kulcsok tartoznak, melyek természetfeletti képességeket kölcsönöznek tulajdonosuknak. Csakhogy egy gonosz démon is ezekre pályázik.
  • Darren Lynn Bousman fogja rendezni az Apexet, melyet a Predator és a Call of Duty keresztezéseként írtak le.
  • Roberto Orci azt mondta, hogy a Paramount csak akkor nevezi őt ki hivatalosan is a Star Trek 3 rendezőjének, ha elégedettek lesznek a forgatókönyvvel.
  • Dakota Johnson kapta a Forever, Interrupted főszerepét, melyben egy olyan nőt alakít majd, aki váratlanul elveszíti imádott férjét, majd megismerkedik anyósával, aki még csak a létezéséről sem tudott.

 Az előzetes után plakátot kapott Shawn Levy vígjátéka.

10428314_752352294812081_7346204915765941035_o.jpg

Plakátot kapott Jean-Marc Vallée Wild című filmje, melyben Reese Witherspoon kapta a főszerepet. A produkció alapját Cheryl Strayed bestsellere képezi.

10457666_1511249495776170_7516923606370756034_o.jpg

10468109_10152552857254701_1264769299440976056_n.jpg

Vin Diesel az Instagramon jelentette be, hogy véget ért a Halálos iramban 7 forgatása. A film elkészítése komoly késedelmet szenvedett a másik főszereplő, Paul Walker tavalyi tragikus autóbalesete miatt, a lemaradást csak mostanra sikerült behozni. Egyes hírek szerint Walker halála miatt ezzel véget is ér a sorozat, ám a legújabb iparági értesülések úgy szólnak, hogy erről szó sincs. A mostani, hetedik részben Walker karaktere visszavonul ugyan, ám jócskán maradnak népszerű szereplők, akikkel tetszés szerinti irányokban lehet folytatni a történetet. Dieselmindenesetre azt ígéri, hogy a mostani részben lesz látható a széria leglátványosabb verekedési jelenete, amit hetekig forgattak. Tekintve, hogy az új főgonosz az előző részben beharangozott Jason Statham, Diesel valószínűleg nem túloz.

10547353_305014819668025_1914843926_n.jpg

(Fast & Furious 7 - hazai bemutató: 2015. április 2.)

Újabb kép szivárgott ki a Jurassic World forgatásáról. Legutóbb egy ragadozó dinó árnyéka került föl a rendező, Colin Trevorrow Twitter-oldalára, most pedig egy véres kéznyom borzolja a kedélyeket. A képet ugyancsak a rendező posztolta a Twitteren. Egy mozgó állatorvosi labort ábrázol, amelynek az oldalán az a bizonyos véres kéznyom látható. "Valakiből dinókaja lett" - jegyzi meg az egyik kommentelő, és alighanem igaza van. Trevorrow ezzel a Twitter-kampánnyal milliókat spórol meg a stúdió marketingeseinek, akiknek kevesebbet kell drága reklámokra költeni, mert a rendszeresen posztolt exkluzív képek ingyen is megteszik a maguk hatását.

BrSmhQpCUAAs3yL.jpg large.jpg
Jurassic World - hazai bemutató: 2015. június

Hírek röviden 07.10.

Címkék: hírek röviden

2014.07.10. 14:04

  • Daniel Radcliffe először idén lesz ott a Comic-Conon, ahol Horns című filmjét promótálja majd.
  • Penélope Cruz aláírt Sacha Baron Cohen Grimsby című vígjátékához, melyben egy vállalat vezetőjét fogja alakítani, aki nagy titkot rejteget.
  • Elle Fanning leszerződött a How to Talk to Girls at Partieshoz, melynek alapját Neil Gaiman 2006-os novellája képezi. A történet a '70-es években, Londonban játszódik egy buliban, ahová két fiú érkezik. Egyikük könnyedén elvegyül a bulizók között, ám a másik, félénkebb srác rájön, hogy a jelenlévő lányok valójában nem is emberek. Elle Fanning az egyik ilyen leányzót alakítja majd.
  • Scarlett Johanssonnal és Jonah Hillel is zajlanak tárgyalások a Hail Caesar egy-egy szerepére.
  • Jelenleg A beavatott második része, A lázadó forgatása zajlik, de természetesen már a harmadik rész előkészületei is zajlanak, amit szokás szerint két külön filmként kapunk. A hűséges első részét Noah Oppenheim írja majd.
  • Guillermo Del Toro 2015 elején, még a Tűzgyűrű 2 előtt leforgat egy kis költségvetésű fekete-fehér filmet.
  • Rebecca Ferguson a kiszemelt a Mission: Impossible 5 női főszerepére, míg Alec Baldwin egy CIA-ügynököt alakíthat.
  • A Robot Chicken alkotói, John Harvatine és Eric Towner Superbago címmel készítenek stop-motion technológiás animációs filmet, melynek főhősei olyan emberek, akik szuperhősök szeretnének lenni.
  • Zach Galifianakis már korábban leszerződött az 1964-es The Incredible Mr. Limpet című animációs vígjáték remake-jéhez, most pedig Jon Hammel, Kevin Harttal, Danny McBride-dal, Sarah Silvermannel, Josh Gaddel, Keeagan Michael Key-vel és Jordan Peele-lel zajlanak tárgyalások.
  • Gus Van Sant elkészíti A halállista mozifilmes adaptációját. A történet középpontjában egy fiatal fiú áll, aki egy különleges füzetre bukkan: akinek beleírják a nevét, azonnal meghal.
  • A Warner szeretné megszerezni Donna Tartt Pulitzer-díjas könyve, a The Goldfinch megfilmesítési jogait. A történet főhőse egy 13 éves Theo Decker nevű New York-i fiú, aki túlél egy múzeumi bombázást, melyben édesanyja meghal. Miután Theo magához tér, ellopja a múzeumból Carel Fabritius Aranypinty című képét.
  • A LucasFilms nem viszi el a Comic-Conra A csillagok háborúja VII-et.
  • John Goodman csatlakozott a Valencia című thrillerhez, melynek középpontjában egy nő áll, aki egy kamrában ébred, és azt mondják neki, hogy egy atomtámadás tönkretette a Földet.
  • A Universal Dwayne Johnsont szeretné megnyerni a The Janson Directive főszerepére, melynek alapját Robert Ludlum könyve képezi. A történet egy egykori kémről szól, aki most biztonsági tanácsadóként dolgozik.
  • Ridley Scott Dávid királyról készít filmet, melynek története vélhetően arra az időszakra fókuszál, miután Dávid legyőzte Góliátot, és Izrael királya lett.
  • A Disney élőszereplős Dumbo remake-et tervez, melynek forgatókönyvét Ehren Kruger (Transformers) írja majd.
  • Október 3-án kerül Amerikában mozikba a Démonok között spin offja, az Annabelle.
  • Emily Mortimer csatlakozott a Spectral című természetfeletti thrillerhez, melyhez korábban James Badge Dale írt alá.
  • Gabriel Ferrari és Andrew Barrer alakítanak egy kicsit az Ant-Man forgatókönyvén, melyen legutóbb Adam McKay dolgozott.
  • Kevin Smith elmondta, hogy még idén elkezdi forgatni Tusk című horrorja spin offját, a Yoga-Hoserst, mely az eredeti film két mellékszereplőjére fókuszál. Ezután az Anti-Claus című horror következik, majd ezután a Shop-Stop 3.

 Sokadik előzetesét kapja James Gunn filmje.

10380123_616659218449104_2985517776591619377_o.jpg

LUCY magyar poszter

Címkék: Lucy

2014.07.09. 22:14

Az író-rendező Luc Besson a mozitörténet legkeményebb, legemlékezetesebb női akcióhőseit teremtette meg, elég csak a Nikitára, a Leon, a profira, vagy Az ötödik elemre gondolnunk. Besson ezúttal Scarlett Johanssont rendezi Lucy szerepében ebben az új akcióthrillerben. Lucy véletlenül egy sötét üzletbe keveredik, de szembeszáll azokkal, akik foglyul ejtették, és könyörtelen harcossá válik, aki meghaladja az emberi logikát.

pynpXVD.jpg

Színes, amerikai akció-thriller
írta Luc Besson
operatőr Thierry Arbogast
producer Virginie Besson-Silla
rendezte Luc Besson
 
Szereplők: Scarlett Johansson, Morgan Freeman

Eredeti cím: Lucy
Gyártó: Universal, 2014
Internet cím: www.uipduna.hu
Hossza: perc
Hang:
Kód:
Korhatár: (16)
Országos bemutató: 2014. augusztus 7.
Bemutatja a UIP-Duna Film

A Feláldozhatók visszatérnek Barney Ross-szal  (Stallone) az élen, hogy  eddigi legbrutálisabb ellenségükkel nézzenek szembe.  Barney, a profi főnök már megszámlálhatatlan bevetést vezetett, rengeteg szövetségest szerzett, és ellenségei számát is szépen gyarapította. Ám akivel most kell megbirkóznia a veterán zsoldosnak, arra ő sem számított…
Váratlanul felbukkan Barney egykori társa, Conrad Stonebanks (Gibson) akivel annak idején együtt alapították meg a verhetetlen Feláldozhatók csapatát. A tömeggyilkossá vált egykori csapattag, a könyörtelen fegyverkereskedő egyszer már megmenekült Barney karmai közül, és most bosszúra éhes: végleg le akar számolni egykori bandájával, célja, hogy kiiktassa a Feláldozhatókat.  Ám Barneynak is megvan a maga terve. Fiatal zsoldosokkal frissíti a csapatot, akik gyorsaságukkal, technikai tudásukkal felrázzák a berozsdásodott gépezetet. És megkezdődik az eddigi legszemélyesebb Expendables –hadjárat.

A csapat újra összeállt egy még ütősebb The Expendables-akcióra. A fantasztikus szereplőgárda most olyan nevekkel bővült, mint Harrison Ford, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Kellan Lutz, és Mel Gibson. A jól ismert csapat, Stallone, Lundgren, Statham, Schwartzenegger, és Li most sem kímélik a rosszfiúkat, látványban, pörgős akciókban, és humorban nem lesz hiány. Az év egyik legjobban várt filmje!

expendables_three_ver20_xxlg.jpg

Eredeti cím: The Expendables 3
Műfaj: akció
Rendezte: Patric Hughes
Forgatókönyv: Sylvester Stallone, Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt, Dave Callaham
Fényképezte: Peter Menzies Jr.

Szereplők: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson, Dolph Lundgren, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Kelsey Grammer, Kellan Lutz, Victor Ortiz, Terry Crews, Ronda Rousey

Bemutató dátum: 2014. augusztus 28.
Szinkronizált
Előzetes-korhatár besorolás: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Love, Rosie Trailer

Címkék: előzetes poszter Love Rosie

2014.07.09. 22:03

Előzetest kapott Christian Ditter Love, Rosie című romantikus filmje, ami Cecelia Ahern - Where Rainbows End (Ahol a szivárvány véget ér) című regénye alapján készült el Sam Claflin, Lily Collins, Tamsin Egerton, Art Parkinson, Jaime Winstone, Christian Cooke és Suki Waterhouse főszereplésével.

10527869_822978797712695_5161964702381193268_n.png

Újabb vírusmarketinges anyag Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. részéhez.

hunger_games_mockingjay__part_one_ver9_xxlg.jpg

süti beállítások módosítása