Hétfőn érkezik A galaxis őrzői (12E) legújabb előzetese, ám előtte a Marvel kiadott egy új plakátot és egy kedvcsinálót.

10368266_591175814330778_5054077874879566385_n.jpg

Hírek röviden 05.17.

Címkék: hírek röviden

2014.05.17. 18:48

  • Elképzelhető, hogy a Red 5 című Csillagok háborúja spin-off Luke Skywalker X-szárnyú osztagára fókuszál majd.
  • A Godzilla máris rekordot döntött Amerikában, ugyanis az idei év eddigi legjobb nyitónapját produkálta 38,5 millióval, így letaszította a képzeletbeli trónról az Amerika kapitány: A tél katonáját.
  • Az Open Roadhoz került a Jake Gyllenhaal főszereplésével készülő Nightcrawlers, mely Dan Gilroy rendezői debütálása lesz. A film középpontjában egy fiatalemberről szól, akit teljesen magával ránt a krimiújságírók éjszakai világa.
  • A Magnolia csapott le a Leighton Meester és Gillian Jacobs főszereplésével készült Life Partnersre, mely két barátnőről szól, akiknek kapcsolata komolyan megváltozik.
  • Az XLRator Media mutatja be Amerikában Hugo Weaving The Mule című thriller-vígjátékát, mely egy drogcsempészről szól, aki a hasában elrejtett kábítószerek miatt valóságos időzített bombává válik.
  • Djimon Hounsou és Alexis Knapp leszerződtek a One című apokaliptikus filmhez, melynek története egy olyan globális vírus után játszódik, melybe az emberiség 99%-a belehalt.
  • Hayley Atwell egy interjúban elmondta, hogy az amerikai ABC csatornára érkező Marvel's Agent Carter sorozat 1. évadja nyolcrészes lesz.
  • A Képtelen kampány után ismét közös filmet készít Will Ferrell és Zach Galifianakis. A Larry's Kidney alapját Daniel Asa Rose regénye adja, mely egy férfiról szól, aki Kínába utazik egy illegális veseátültetésre.
  • A Lionsgate még idén bemutatja Amerikában River Phoenix utolsó filmjét, az 1993-ban forgatott Dark Blood című westernt, melynek érdekessége, hogy a színész a forgatás közben hunyt el, amikor nagyjából a film 80%-a volt kész.  George Sluizer tavaly óta keresett forgalmazót, ugyanis akkor fejezte be a mozit.
  • Szeptember 15-én kezdődik a Christ the Lord forgatása, melynek alapját Anne Rice 2005-ös regénye adja. A történet a fiatal Jézusról szól, aki rájön valódi küldetésére és megismeri születésének pontos körülményeit.
  • Daniel Radcliffe kapta a You Shall Know Our Velocity egyik főszerepét, mely két barátról szól, akik világ körüli útra indulnak, hogy segítsenek a rászorulókon.
  • Bradley Cooper ismét Todd Phillips rendezővel fog dolgozni, méghozzá az Arms and Dudes című filmen, mely két miami drogosról szól, akiket beszervez a kormány, hogy intézzék a fegyverkereskedelmüket. Ám később rájönnek, hogy megbízóik átverték őket.
  • A Coen testvérek Hail Caesar címmel készítenek filmet az '50-es évek Hollywoodjáról, melyben Eddie Mannix történetét ismerhetjük meg, aki egyfajta mindenes volt az álomgyárban, és az volt a feladata, hogy védje a sztárokat.
  • Kristen Wiig aláírt Jared Hess jelenleg cím nélkül futó filmjéhez, melyet korábban Loomis Fargóként emlegettek. A film négy férfi igaz történetét meséli el, akik kiraboltak egy páncélozott autót.
  • Nicolas Cage kapta a The Runner című politikai dráma főszerepét, melyben egy szenátort fog alakítani, akinek helyre kell hoznia életét, miután karrierjét tönkreteszi egy szexbotrány.
  • Helen Mirren és Aaron Paul szerepet kaptak az Eye in the Skyban, mely egy drónprogram tagjairól szól, akik egy terroristát próbálnak elkapni.

10355662_271128919725992_7062596632304226575_o.jpg

10382074_10152361039096855_8835278109794961776_o.png

Ki hol lesz 2016. november 18-án? Ajánlatos előre tervezni: ezen a napon kerül ugyanis a mozikba az új Harry Potter-film, amely a Legendás állatok és megfigyelésük című fiktív tankönyv alapján készül. A könyvet természetesen J.K. Rowlings írta, de a címlapon Goethius Artemis Fido Salamander neve szerepel, és a belső címoldal arról tájékoztat, hogy a kötet az Abszol úton szerezhető be.

rowling.jpg

Az eredeti mű a 4. és 5. Harry Potter-regény között jelent meg; a forgatókönyv-adaptációt, maga az író vállalta. A rendezőről és a szereplőkről még nem döntött a filmet gyártó Warner Bros., de az már biztos, hogy a helyszín New York, a történet pedig hét évtizeddel Harry Potterék kalandjai előtt játszódik: hőse egy Merlin-díjas magizoológus.
A 8 Harry Potter-film legnagyobb díszleteit még most is őrzik a londoni Leavesden Stúdióban őrzik, és a filmesek valószínűleg újra használni fogják őket: ha a szereplők legtöbbje nem is tér vissza ebben a folytatásban (melyet a tervek szerint még kettő követ), a világuk ugyanaz lesz.
IC Press


Thomas egy liftben ébred, és a nevén kívül nem emlékszik semmire. Az ajtón túl különös világ várja. 60 srác, akik elzártan, szigetszerű univerzumukban élnek, és egyetlen dolgot tanulnak: a túlélés trükkjeit. Ők nem lepődnek meg az újonnan érkezőn: havonta egyszer mindig jön valaki.
Világukat útvesztő veszi körül. Aki szökni próbál – és sokan vannak ilyenek – mind ottvesznek. Ezek a szabályok, melyek nem változnak és nem változtathatók.
Valami mégis átalakul. Egy titokzatos üzenet hatására néhány srác azt hiszi, van remény a lázadásra. Még akkor is, ha fogalmuk sincs, ki ellen kell lázadniuk, és mekkora veszéllyel próbálnak szembenézni.

A legújabb filmes generáció egyik legtehetségesebb tagja rendezte ezt a gyors akciójelenetekkel teli, nyomasztó atmoszférájú, kivételes látásmódú filmet.

Főszereplők: Will Poulter, Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Patricia Clarkson. Zene: John Paesano. Operatőr: Enrique Chediak. Látvány: Marc Fiscichella. Írta: James Dashner, T.S. Nowlin, Noah Oppenheim. Rendezte: Wes Ball

Mozibemutató: 2014. szeptember
Eredeti cím: The Maze Runner
Színes, amerikai film
Műfaj: fantasy / kaland / akció
Gyártó: Twentieth Century Fox
Játékidő:
Korhatár:

Demóna (12) magyar poszter

Címkék: poszter Maleficent

2014.05.17. 13:00

2014. június 5-én mutatják be a hazai mozik a Walt Disney Studios Demóna című látványos fantasy-kalandfilmjét, amely a szintén Disney-rajzfilm, a Csipkerózsika főgonosza, Demóna (angolul: Maleficent) eddig ismeretlen történetét tárja elénk egy modern élőszereplős feldolgozásban. A gyönyörű és tisztaszívű fiatal lány, Demona (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demona azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is.

10272618_430946603717022_7459057514951310772_o.jpg

Minions Teaser poszter

Címkék: poszter Minions

2014.05.17. 12:48

Plakátot kaptak a külön mozifilmet kapó Minionok. Szinkronhangok: Sandra Bullock, Steve Carell, Jon Hamm, Hiroyuki Sanada, Pierre Coffin, Chris Renaud. A produkciót Kyle Balda és Pierre Coffin rendezi.

PHaej3hyIRgRdf_1_l.jpg

Megérkezett az új előzetes Christopher Nolan sci-fijéhez.

10295692_826227154071643_3542742283087218801_n.jpg

Tavaly az Imagine Dragons volt a zeneipar nagy felfedezettje, az Entertainment Weekly egyenesen "A Sárkány Évének" titulálta miattuk 2013-at. Nem csoda, hogy a bandát kérték fel, járuljon hozzá kreatívan az idei év egyik legnagyobb filmes durranása, a Transformers: A kihalás kora sikeréhez. Az Imagine Dragons dalt írt a filmhez, amelyet élőben adnak elő nagyszabású koncertjükön Hongkongban, június 19-én, a film világpremierjén.

imagine_dragons.jpg

Az Imagine Dragons a film nyers változatának megtekintése után komponálta a Battle Cry (Csatakiáltás) című számot, amelyet Michael Bay rendező a cselekmény legdrámaibb pontjain alkalmaz a filmben. "Emlékszem, amikor az Imagine Dragons megjelent a zenei porondon, teljesen belefeledkeztem a számaikba, például a Demonsba és a Radioactive-be - mondja Michael Bay. - Tudtam, hogy rájuk van szükséges, ha ugyanezt az energiát akarom sugározni az új Transformers-filmmel. Lenyűgöző, túlvilági hangot komponáltak a Battle Crynak."
A Transformers-sorozat negyedik része egy újabb trilógia kezdete, új színészcsapattal, amelynek vezetője Mark Wahlberg.
(Transformers: Age of Extinction: hazai bemutató: 2014. június 26.)

Hellion Trailer

Címkék: előzetes Hellion

2014.05.17. 11:40

Az IFC Films június 13-án mutatja be Kat Candler Hellion című családi drámáját, melyben Aaron Paul, Juliette Lewis, Josh Wiggins, Deke Garner, Jonny Mars és Walt Roberts kapott szerepet.

background_44.jpg

ez pedig az első hivatalos still a filmből:

dumbanddumberto-shower.jpg

star-wars-episode-7-filming.jpg

Megérkezett az első kép Tom Tykwer A Hologram for the King című drámájából, melyen a főszereplő Tom Hanks látható. A történet egy olyan férfiről szól, aki közel áll hozzá, hogy mindent elveszítsen, de még egy utolsó kísérletet tesz arra, hogy fizesse lánya taníttatását, elkerülje a csődöt és valami igazán nagy dolgot vigyen véghez. További szerepekben: Sarita Choudhury, Omar Elba, Tracey Fairaway, David Menkin, Tom Skerritt.

a-hologram-for-the-king-tom-hanks.jpg

Earth to Echo poszter

Címkék: poszter Earth to Echo

2014.05.16. 17:52

Új plakát Dave Green Earth to Echo című found footage-stílusban felvett filmjéhez.

earth_to_echo_ver2_xlg.jpg

Zack Snyder twitterén osztotta meg a Batman Vs. Superman hivatalos fotóit.

3hRU6px.jpg

süti beállítások módosítása