Az új előzetes mellé posztert is kapott J.J. Abrams Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into Darkness) című filmje.

star-trek-into-darkness-new-poster.jpg

Március 28-án kerül a hazai mozikba A Csodacsapat című francia filmvígjáték José Garcia, Gad Elmaleh, Omar Sy (Életrevalók), Franck Dubosc, Ramzy és Joey Starr főszereplésével.

318542_459839617411892_1233218935_n.jpg

Patrick Orbera ünnepelt futballsztár - volt.
A sikeres pályán töltött éveket a kezdetekben még eredményes edzői karrier követte, de napjainkra lecsúszott, alkohol- és drogfüggő kezelhetetlen lumpenné lett. Tarthatatlan életvitele, és egy élő tévé műsorban elkövetett tettlegessége következtében kislányától is eltiltja a bíróság. A bírónő a jó útra térés reményében egy Bretagne partjainál található kis szigetre "száműzi", ahol egy kilátástalan sorsú közösség küzd a tisztességtelen ingatlan befektetőkkel a halfeldolgozó üzemük bezárása ellen. Utolsó reményük a konzervgyár futballcsapata, amely egy véletlen folytán még versenyben van a nemzeti kupáért folyó küzdelemben. Ha további három mérkőzésüket megnyerik, megmenthetik a szigetlakók egyetlen bevételi forrását, a halfeldolgozót. A helyi halászokból álló hobbi csapat esélytelen a további küzdelmekben, csak a csoda segíthet rajtuk.
Orbera, a saját és a szigetlakók nehéz helyzetét átérezve egy hirtelen ötlettől vezérelve elszánja magát: az utolsó nagy lehetőséget megragadva egykori pályatársait, játékosait összeverbuválja a nemes cél érdekében.
A "csodacsapat" tagjainak mindegyike már régen eltávolodott a futball világától. Mindenkinek különböző testi, lelki bajai vannak; a foci az, ami a legkevésbé érdekli őket. Az egykori klasszisok, akik egymással sem jönnek ki, egy ideálisnak közel sem mondható környezetben, számos kacagtató kalandon keresztül csiszolódnak csapattá a helyi halászokkal.

886943_492203797508807_1198972318_o.jpg

THE CROODS - Trailer 3

Címkék: előzetes The Croods

2013.03.09. 17:52

Új előzetes a két hét múlva mozikba kerülő Croodék című animációhoz.

487481_449426595136419_2109994936_n.jpg

To The Wonder Trailer

Címkék: előzetes To the Wonder

2013.03.09. 14:27

Új előzetes Terrence Malick (The Tree of Life) To the Wonder című szerelmesfilmjéhez, melyben Ben Affleck, Olga Kurylenko, Rachel McAdams és Javier Bardem kapott szerepet.

Don Jon képkockák

Címkék: Don Jon’s Addiction

2013.03.09. 14:16

Új képek Joseph Gordon-Levitt Don Jon (korábban Don Jon's Addiction) című rendezéséhez.

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/18091367_c192e03746307f8408de63db9d88fbe2_xl.jpg

Hírek röviden 03.09.

Címkék: hírek röviden

2013.03.09. 13:45

  • A Paramount és a Warner 2014. november 7-re tűzte ki az Interstellar premierjét, melyet Christopher Nolan fog rendezni.
  • Hét évvel a Torontói Filmfesztiválos premierje után nyáron végre mozikba kerül Amerikában a Majd meghalnak Mandy Lane-ért.
  • Abbie Cornish szerint nagyon ütős lesz a Robotzsaru remake, és a rajongók sokkal többet fognak kapni, mint amire számítanak.
  • Többek között Frankenstein szörnye, Drakula és Mr. Hyde lesznek a főszereplői a Monster X-nek, melynek forgatókönyvével már el is készült Ahmet Zappa. A film olyan lesz, mintha a Bosszúállók horrorfilmes változata lenne.
  • Nem Sam Raimi fogja rendezni az Óz, a hatalmas folytatását, ugyanis a történet továbbvitele már nem érdekli őt.
  • Elképzelhető, hogy Josh Duhamel feltűnik egy rövid cameo erejéig a Transformers 4-ben.
  • A rendező, Seth Gordon mellett Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis is visszatérnek a Förtelmes főnökök 2 főszerepeiben, melyben újabb főnökök keserítik majd meg mindennapjaikat.
  • Ben Coccio (The Place Beyond the Pines) fogja filmre adaptálni Michael Koryta So Cold the River című regényét, mely egy filmesről szól, aki egy indianai kisvárosban gonosz erőkre bukkan.
  • Jay Roach fogja rendezni a Lance Armstrong életrajzi filmet.
  • Adam Sandler A vizesnyolcas után ismét Frank Coracival fog dolgozni egy egyelőre cím nélküli vígjátékon, melynek története egy házaspárról szól, akik gyerekeikkel egy üdülőben rekednek.
  • Liam Neeson után Joel Kinnaman is leszerződött a Run All Night című thrillerhez.
  • November 27-re tűzték ki a Forest Whitaker, Angela Bassett és Jennifer Hudson főszereplésével készülő Black Nativity premierjét.
  • Kevin Smith tegnap, 20 évvel a Shop Stop első forgatási napja után, hajnali 4:20-kor elkezdte írni a Shop Stop 3 forgatókönyvét.

PHc9WgfO5LF5fh_1_l.jpg

Clooney Berlinben forgat

Címkék: The Monuments Men

2013.03.09. 10:18

George Clooney élete legnagyobb sikereit talán elegáns műkincstolvajként aratta az Ocean’s-filmekben, sok rajongója szerint viszont a Steven Soderbergh rendezte A jó német című második világháborús történetben nyújtotta a legemlékezetesebb alakítást. A sztár most egyesíti a két műfajt: Az Argo-akció producerével együtt készíti új II. világháborús krimijét, a The Monuments Men-t, mely a történelem legnagyobb műkincsvadászatáról szól: hét múzeumigazgatóról, akik a frontvonal mögé jutnak, hogy a német birodalomban felkutassák és visszaszerezzék azokat a festményeket és szobrokat, melyeket a náci hódítók raboltak el tulajdonosaiktól.

george-clooney-monuments-men-cast.jpg

Az őrült történet egyik legőrültebb tulajdonsága, hogy igaz. A műkincsszakértő titkos egység kalandjai most fantasztikus színészek segítségével születnek újra: a főszerepet természetesen Clooney alakítja (ahogy eredetileg Az Argo-akció főszerepét is magának szánta), partnere pedig Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett, Jean Dujardin, Bob Balaban, Hugh Bonneville, és John Goodman lesz.
A forgatás március 5-én kezdődött Berlinben, négyheti munka után a stáb Angliába költözik – ha minden jól megy, a premierre a karácsonyi szezonban kerülhet sor. via IC Press

Májusban megkezdődik az esküvői szezon a mozikban is, ami nem csak a lagzira készülő pároknak, de minden filmrajongó számára is kellemes, könnyed pillanatokat tartogat. A nagy nap-ban (The Big Wedding, 12E) Katherine Heigl, Amanda Seyfried, Robert DeNiro, Susan Sarandon, Diane Keaton, Robin Williams, Topher Grace egy nagy családhoz méltóan együtt merül el  a káosz uralta, de annál viccesebb helyzetekbe fulladó esküvői előkészületekben.

65530_427356427350329_453804506_n.png

A neves hollywoodi sztárok mellett a kolumbiai származású Patricia Rae is feltűnik a fergeteges vígjátékban, aki szerepe szerint a bonyodalmak egyik kiváltója lesz. Miatta kell az ifjú vőlegény nevelőszüleinek (Keaton, DeNiro) eljátszania mintha még mindig boldog házasságban élnének. Rae egy internetes interjúban néhány kulisszatitkot is elárult a színészekről. ’ Érdekes volt látni, kinek milyen technikája van, hogyan készülnek fel a jelenetek előtt. Diane Keaton például minden felvétel előtt zenét hallgatott, hogy aztán a kamerák előtt a tőle megszokott energiával sodorja magával az egész stábot . Amanda Seyfried nagyon vicces és laza volt.- tette hozzá a színésznő. ’Amanda teljesen lázba jött az esküvői jelenetektől. A forgatás alatt többször beugrott hozzá, teljesen váratlanul a szintén színész barátja, Desmond Harrington, hogy egy kicsit romantikázzanak a szünetekben. Ki tudja, talán hamarosan már a saját lagzijukat tervezik.’
És hogy mi lesz a vége a családi zűrzavarnak, vagy hogy Robert DeNirot miért is pofozzák fel a nők többször is egy vígjátékban az májusban kiderül a mozikban.

Április 4-én érkezik a Gerard Butler, Morgan Freeman, Aaron Eckhart, Angela Bassett főszereplésével készült Támadás a Fehér Ház ellen (12E) című izgalmas akciófilm, amiben Gerard  Butler fegyvert ragad, hogy a profi ügynök  szerepében az USA elnökét megmentse a dél-koreaiak fogságából. Minden erejüket be kell vetniük az amerikaiaknak: az elszánt ügynökük (Butler) bármire képes, hogy a világot fenyegető katasztrófával szembe nézzen, és kimenekítse az elnököt.

Asher elnök (Aaron Eckhart) találkozóra készül a dél-koreai miniszterrel, és annak védelmi parancsnokával. Azonban a Fehér Ház ellen indított váratlan légitámadás az egész kabinetet a vendégekkel együtt az elnök földalatti bunkerébe kényszeríti. És végül a megbeszélés egy kiszámíthatatlan kimenetelű terrorba fordul át. Mike Banning (Gerard Butler) testőr volt korábban, de egy tragikus autóbaleset során súlyos hibát vétett, ezért eltávolították az elnök mellől. Ahogy híre megy, hogy az államfő veszélybe került, a félelmet nem ismerő Banning egyből a helyszínre siet. A dél-koreai terroristák az amerikai katonák visszavonulását követelik, és egy veszélyes nukleáris fegyver bevetésével fenyegetőznek. Mivel a Pentagonnak egyre fogy az ideje, csak egyetlen esélyük maradt a túlélésre…

A Nap könnyei, a Kiképzés, a Gyilkosok gyilkosa rendezőjének legújabb filmje sem mentes a feszültségtől. A látványos akciójelenetek, valamint a morális kérdéseket is feszegető film izgalmas pillanatokat ígér. A főszerepekben olyan kiváló színészeket láthatunk, mint Gerard Butler, Aaron Eckhart, Angela Bassett, Morgan Freeman, és Dylan McDermott.

https://m.blog.hu/pr/premierfilmek/image/861284_551934391506649_669529457_o.jpg

Majd április 11-én egy ellenállhatatlanul kedves zomromcom, az Eleven testek (12E) kerül bemutatásra.
A szerelembe eső zombi srác története az USA-ban kiváló kritikai fogadtatásban részesült, és a toplista első helyén nyitott bemutatójának hétvégéjén. A nevét sem tudó, álmodozó zombi egy különös találkozás után egyszer csak elkezd emlékezni, hogy milyen is újra érezni. Egy eleven lány teljesen kirángatja őt a zombi létből, és amit érez az bizony ragályos a zombik között…
A főszerepben Nicolas Hoult (Egy fiúról,Titánok harca, X-Men: Az elsők, Egy egyedülálló férfi), Teresa Palmer (A negyedik), John Malkovich, és Dave Franco.

R (Nicholas Hoult), egy érző, magányos zombi kinek szívét a bájos, és nagyon is élő Julie (Teresa Palmer) ejti rabul. R ahelyett, hogy Julie agyát falná fel inkább megmenti a fiatal lányt éhező zombi társaitól.
R, normális zombihoz híven, nem emlékszik semmire korábbi életéből, hogy ki is volt valójában, és már beszélni se nagyon tud, csak néhány szót képes kihörögni magából. De R-ben azért ennél sokkal több lakozik: bár pulzusa nincs, de tele van álmokkal, vágyakkal. Mikor egy titokzatos vírus ütötte fel fejét a Földön, elpusztította a civilizációt, és a fertőzötteket vérszomjas emberevőkké változtatta, így lett a fiatal srácból is zombi. Csak néhány ember maradt, akik egykori szeretteiktől rettegve élnek, hogy mikor is jön el értük az eleven testekre éhezők csapata.
Julie R-rel való találkozása után apjához (John Malkovich), a kegyetlen zombi vadászhoz siet, hogy elújságolja neki a nagy hírt: találkozott egy olyan sráccal, aki nem csak egy csoszogó, üres tekintetű zombi, hanem valami más. De az élő halottaktól rettegő embereket nehéz meggyőzni bármiről is. A háború elkezdődik élők és holtak között, veszélybe sodorva a fiatal szerelmesek jövőjét.
Pedig abban a pillanatban minden egy csapásra megváltozott, mikor R, az egzisztenciális válságban lévő zombi srác szíve megdobbant, és hideg testét a szerelem felhevítette. Olyasmi történt vele, ami talán az egész emberiséget megmenthetné….mert ez a szerelem nem egy halott ügy.

Az Egyesült Államokban hatalmas népszerűségnek örvendő bájos zombi történet egyszerre romantikus, vicces, és borzongatóan félelmetes. Isaac Marion mikor megírta hétoldalas online novelláját (I’m a Zombie Filled with Love) még nem is sejtette, hogy mekkora rajongótáborra tesz szert. Az olvasók meggyőzték: R történetét papírra kell vetnie, így jelent meg 2010-ben Marion Eleven testek című regénye.
A regény alapján készült zomromcom a toplista élén nyitott az USA-ban, R és Julie románca egyre nagyobb rajongótábort vonz világszerte. A Nicholas Hoult (Egy fiúról, X-Men: Az elsők), Teresa Palmer (A negyedik), John Malkovich, Dave Franco főszereplésével készült film az eleven és zombi nézőket is biztosan rabul ejti majd.

„Halott vagyok, de annyira nem rossz. Megtanultam együtt élni vele. Sajnálom, hogy nem tudok rendesen bemutatkozni, de nevem az már nincsen. Nem nagyon akad köztünk, akinek van.
Elveszítjük, mint a kocsikulcsot, elfelejtjük, mint a házassági évfordulót. Az enyém talán R-rel kezdődött, de mostanra már csak ennyi maradt belőle. Vicces, mert régen, amikor még éltem, mindig mások nevét felejtettem el. A barátom, M szerint a zombilét legnagyobb iróniája, hogy minden olyan vicces, de az ember mégsem tud mosolyogni, mert rég lerohadt az ajka.” (részlet Isaac Marion Eleven testek c. regényéből, fordította: Nagy Gergely)

https://m.blog.hu/pr/premierfilmek/image/WB_B1_Online_12E.jpg

Nőnapi poszter az Eleven testek című zombis romkomhoz.

887384_557831420916946_635284031_o.jpg

Frissítve Croodék nőnapi promókkal!

857649_592801530747402_1142140434_o.jpg

581650_592956574065231_1707805050_n.jpg

Előzetes Sofia Coppola saját forgatókönyve alapján készült The Bling Ring című igaz történeten alapuló filmjéhez, melyben többek között Emma Watson, Israel Broussard, Katie Chang, Claire Julien, Taissa Farmiga, Leslie Mann, Gavin Rossdale és Paris Hilton kapott szerepet. A film hat tinédzser történetén alapul, akik Hollywood Hillsen több híresség otthonába is betörtek, és összesen mintegy 3 millió dollárt zsákmányoltak tőlük. A produkciót az A24 június 14-én mutatja be limitáltan az amerikai filmszínházakban.

A http://capitolcouture.pn/ oldalon debütált az alább látható portré, melyen Effie Trinket (Elizabeth Banks) látható.

*folyamatos a frissítés, mert sorban érkeznek a karakter képek.

Donald Sutherland (President Snow)

FIN01C-Idiom-Chair-Snow-jpg_175119.jpg

Új jelenet Derek Cianfrance (Blue Valentine) The Place Beyond the Pines című filmjéből.

A Summit Entertainment (Lionsgate) július 3-án mutatja be limitáltan a Leslie Small és Tim Story rendezésében a Kevin Hart: Let Me Explain című koncertfilmet.

PHp1a2DeOrKdsr_1_l.jpg

Pi Budapesten

Címkék: Life of Pi

2013.03.08. 14:11

A négy Oscar-díjat nyert, különleges, látványos film, a Pi élete (Life of Pi) egyik létrehozója, a legjobb betétdalért járó Oscar-díjra is nevezett Bombay Jayashrit március közepén Magyarországon játszik. A tradicionális indiai és klasszikus európai formákat övöző zenész karnatikus (dél-indiai) és hindusztáni hagyományokból táplálkozó, egyéni hangzásvilága sok millió mozinéző szívét dobogtatta meg a Pi életé-ben; és egy egészen különleges produkcióval érkezik hazánkba: egy urdu költő megzenésített verseit adja elő – finn zenésztársakkal, akik eddig főleg a barokk zenei produkciókban váltak híressé: így a viola da gamba és a tabla együtt szólal majd meg először Budapesten majd Kecskeméten.

394636_586102091419587_1204593948_n.jpg

A szerencsés érdeklődök a https://www.facebook.com/MozICom oldalon keresztül jegyeket nyerhetnek a kivételes csemegének ígérkező eseményre: ennél közelebb valószínűleg sosem kerülhetnek majd a Pi élete világához.
Az eseményről bővebben az alábbi linken találtok információkat:
http://www.atriumfilmszinhaz.hu/havi-musor/eventdetail/87/-/hova-lettek-sab-kah-n-indiai-finn-dalciklus
via IC Press

süti beállítások módosítása