Az eddig megjelent összes magyar nyelvű plakát a Thor második részéhez.

teiqs4Y.jpg

Big Game still

Címkék: Big Game

2013.10.26. 16:20

Nyolc hete zajlik a Bavaria Film Studiosban Jalmari Helander (Rare Exports: A Christmas Tale) Big Game című filmje, melyben Samuel L. Jackson és Onni Tommila mellett Felicity Huffman, Victor Garber és Ted Levine kapott szerepet. Samuel L. Jackson az Egyesült Államok elnökét alakítja a filmben, akinek az Elnöki különgépét terroristák robbantják fel.

big-game-samuel-l-jackson-onni-tommila.jpg

Tizenkét képkocka az X-Men - Az eljövendő múlt napjaiból (X-Men: Days of Future Past).

76450.jpg

Halfalvát elborította az égből hulló étel – és mert lakói torkig vannak már a sok égi fogással, takarítókat szerződtetnek. A cég hamar jóllakik a feladattal: beszélő kovászos uborkák, emberlekű eprek özönlötték el várost, és megjelenik egy hatalmas, sültkrumplilábú sajtpók is.

Cloudy2_WestEnd_1080x1920.jpg

A 2. fogásban visszatér az első rész összes kedvelt szereplője. A főhős természetesen ismét a bogaras, de jó szándékú feltaláló, Flint Lockwood (eredeti hang: Bill Hader) valamint hű szerelme a tévés időjáráslány (Anna Faris); de terítékre kerül Flint morc atyja (James Caan) valamint egy újabb beszélő majom.

A film első részének alkotói kisütötték a lehetetlent: úgy mulattatták a gyerekeket, hogy a kamasz vagy felnőtt mozinézők számára is ínycsiklandozóak maradtak. A siker nem is maradt el: az eredeti film 240 millió dollár bevételt gyűjtött világszerte.

Hírek röviden 10.26.

Címkék: hírek röviden

2013.10.26. 15:13

  • Jövő februárban kezdődik a Guillemo Del Toro rendezésében készülő Crimson Peak forgatása Torontóban.
  • Maximiliano Hernandez a Thor és az Item 47 című rövidfilm után a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. sorozatban is feltűnik majd Sitwell ügynök szerepében.
  • Clive Barker, az eredeti Hellraiser rendezője fogja írni a remake forgatókönyvét.
  • Ben Affleck elmondta, hogy először nem akarta vállalni Batman szerepét, de miután Zack Snyder megosztotta vele ötleteit és hogy egész másmilyen lesz az ő Batmanje, mint amilyen Christopher Nolané volt, Affleck is belelkesedett és igent mondott.
  • Kevin Spacey és Jennifer Aniston visszatérnek a Förtelmes főnökök 2-ben, de rajtuk kívül Christoph Waltz is aláírt a vígjátékhoz, méghozzá Chris Pine apjának szerepére.
  • Korábban Reese Witherspoon írt alá a Passengers című sci-fi női főszerepére, ám végül Rachel McAdams váltja őt.
  • Luke Grimes kapta Christian Grey testvére, Elliot szerepét A szürke ötven árnyalatában.
  • Chandler Riggs és Ioann Gruffudd szerepet kaptak a Home Invasion című thrillerben, mely egy családról szól, akikre rejtélyes betolakodók törnek rá.
  • Ben Affleck Will Staples forgatókönyvíróval közösen készít egy Afrikában játszódó thrillert, mely egy zsoldos csapatról szól, akiket egy hadúr megölésével bíznak meg.

Új posztert kapott az Anchorman 2: The Legend Continues című folytatásfilm.

anchorman_two_ver2_xxlg.jpg

Új plakát George Clooney II. világháborús krimijéhez, ami a történelem legnagyobb műkincsvadászatáról szól.

monuments_men_ver2_xxlg.jpg

Step Dogs Trailer

Címkék: előzetes poszter Step Dogs

2013.10.26. 14:27

Két poszter és egy előzetes Geoff Anderson Step Dogs című filmjéhez, melyben Dylan Schmid, Eliana Jones, Joris Jarsky, Ryan Belleville, Shannon Jardine, Emilie Ullerup, Ryland Alexander és Brittney Wilson kapott szerepet. VOD és DVD megjelenés decemberben.

PHzjBbbmU6n4CA_1_l.jpg

Előzetest és posztert lapott James Gray The Immigrant című drámája, melyben Marion Cotillard, Joaquin Phoenix, Jeremy Renner, Angela Sarafyan és Dagmara Dominczyk látható főszerepben.

immigrant_ver4_xxlg.jpg

Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner és a rendező, Kenneth Branagh a főszereplői a JACK RYAN: ÁRNYÉKÜGYNÖK című akció-thrillernek, amely 2014. január 16-án kerül a magyar mozikba.

A kaptár-filmek rendezőjének történelmi katasztrófafilmje látványos akciókkal, és romantikus szerelmi történettel lesz felturbózva. Az epikus kalandfilm, a POMPEJI 3D 2014. februárjában érkezik a hazai mozikba Kit Harington, Emily Browning, Carrie-Ann Moss, és Jared Harris főszereplésével.

Hírek röviden 10.25.

Címkék: hírek röviden

2013.10.25. 15:53

  • Egyes értesülések szerint Paul Rudd és Rashida Jones már nagyon közel állnak hozzá, hogy aláírjanak az Ant-Man főszerepeire.
  • Karácsony helyett csak január 17-én kerül az amerikai mozikba a Jack Ryan, melynek valószínűleg az lehet az oka, hogy túl nagy konkurenciát láttak a Leonardo DiCaprio nevével fémjelzett The Wolf of Wall Streetben.
  • Roland Emmerich elmondta, hogy írnak egy tartalék forgatókönyvet is A függetlenség napja 2-höz arra az esetre, ha Will Smith mégse térne vissza a főszerepben.
  • Nem tudni, miért, de a stúdió nem volt elégedett Michael Arndt forgatókönyvével, így J.J. Abrams és Lawrence Kasdan újraírják a Csillagok háborúja VII szkriptjét.
  • Ryan Reynolds szerint előbb-utóbb biztosan elkészül majd a Deadpool film, sőt, már forgatókönyv is van hozzá, melyet a Fox több fejesének is elküldtek.
  • A Sony kitűzött három új premierdátumot: American Hustle - december 18., The Monuments Men - február 7., Robotzsaru - 2014. február 12.
  • A Lionsgate-hez került a kis költségvetésből készített Peekers című horror.
  • Katherine Heigl kapta a Jenny's Wedding című vígjáték főszerepét, és egy olyan nőt fog alakítani, aki nagy lavinát indít el, miután bejelenti, hogy férjhez megy, szülei ugyanis ki nem állhatják szíve választottját.
  • Will Smith kapta a Selling Time főszerepét, mely egy olyan férfiről szól, aki esélyt kap, hogy újraélje élete legrosszabb napját és kijavítsa az aznap elkövetett hibáit. Csakhogy ezért cserébe adnia kell hét évet az életéből.
  • Kristen Stewart és Nicholas Hoult a kiszemeltek az Equals főszerepeire, melynek forgatókönyvén Nathan Parker dolgozik, a rendezői székbe pedig Drake Doremus ül majd be.
  • John Ridley (12 Years a Slave) fogja írni a Ben Hur remake forgatókönyvét, melyből Timur Bekmambetov rendezi meg a filmet.
  • Jai Courtney az Unbrokenben és a The Water Divinerben is szerepet kapott. A dolog érdekessége, hogy mindkét filmet színészek rendezik: előbbit Angelina Jolie, utóbbit pedig Russell Crowe.
  • Robert Zemeckis fogja rendezni az igaz történet alapján készülő Marwencolt, mely egy olyan férfiről szól, aki a II. világháború során egy ütközetben kómába esik, majd mikor magához tér, semmire sem emlékszik. miután hazaengedik, kertjében elkezdi felépíteni annak a belga kisvárosnak a makettjét, melyben szolgálatot teljesített és megalkotja bajtársai mását is. Zemeckis állítólag Leonardo DiCapriónak szánja a főszerepet.

BXW5jM_IUAEckvp.jpg large.jpg

Az élet könyve hangjai

Címkék: Book of Life

2013.10.24. 19:23

Jó lesz belenézni Az élet könyvé-be. A Fox animációs stúdiójánál készülő új vígjáték Az élet könyve (Book of Life, hazai bemutató: 2014-ben) igazi sztárszereposztással készül. Azt már korábban nyilvánosságra hozták, hogy a film gyártásáért felelős producer Guillermo del Toro lesz, de a héten az is kiderült, hogy a különleges vizuális világot teremtő filmhez igazi nagyágyúk adják a hangjukat. A világ egyik legkeresettebb férfi színésze, a főszereplő szövegét mondó Channing Tatum mellett Zoë Saldana, Christina Applegate, Ice Cube, Danny Trejo és Ron Perlman valamint Placido Domingo vonult be a szinkronstúdióba, hogy életre keltse egy fantasztikus utazás történetét.

1005867_388046721304377_783642925_n.jpg

Manolo, a főszereplő, hihetetlen útra indul, és különféle világokat jár be – az élet és a halál birodalmát is. A film sodró lendületéről a kétszeres Oscar-díjas, daloló nevű Gustavo Santaolalla zenéje és dalai is gondoskodnak majd. A dél-amerikai misztikát humorral elegyítő, látványos kaland készítését a Shrek-ért Oscar-díjjal jutalmazott Aron Warner irányítja.
IC Press

1990 óta minden évben megrendezik a breaktáncos-csapatok világkupáját. A nyaktörő mutatványok, a gyors ritmusok és a testet gyötrő feladatok világában ez a legnagyobb, legkeményebb, legtekintélyesebb viadal.
Itt indul néhány esélytelen srác. Új edzőjük (Josh Holloway – Lost) elhiteti velük, hogy az embertelenül kemény munka és a mindent félresöprő elszántság akkor is a profik közé emelheti őket, ha látszólag reménytelen a helyzetük. Hiszen a bajnokságra a legnagyobbak jönnek el.
Hőseink azonban mindent bedobnak… és megforgatnak és felemelnek és átfordítanak és feldobálnak. A versenyzők között pörög Caity Lotz (Lady Gaga, David Guetta és Selena Gomez klipjeinek táncosa), Terrence Jenkins, aki hat éve Amerika legmenőbb klipversenyének házigazdája és Chris Brown!

A filmet elképesztő táncjelentek és szemkápráztatóan látványos show teszi teljessé – csupa sztárjelöltből álló táncos csapat magával ragadó története csak a ráadás!

BOTY_online_6.jpg

Főszereplők: Josh Peck, Josh Holloway, Chris Brown, Caity Lotz. Fényképezte: Michael Barrett. Látvány: Chris Cromwell Írta: Brin Hill, Chris Parker. Rendezte: Benson Lee

Mozibemutató: 2013. november 28.
Eredeti cím: Battle of the Year
Színes, szinkronizált amerikai film
Műfaj: táncos / zenés
Gyártó: Sony Pictures
Játékidő: 109 perc
Korhatár: 12E

süti beállítások módosítása