Snowpiercer International poszter

Címkék: Snowpiercer

2013.09.08. 22:47

Új plakát Joon-ho Bong (A gazdatest; Mother) Snowpiercer című filmjéhez.

PHti9IrQ2KZ8wC_1_l.jpg

Nemzetközi plakát Steve McQueen (Hunger, Shame) és Michael Fassbender harmadik közös filmjéhez, a 12 Years a Slave-hez.

twelve_years_a_slave_ver2_xlg.jpg

A tegnapi nap folyamán felkerül a Coldplay YouTube csatornájára Az éhezők viadala: Futótűz betétdala, ami az ATLAS címet kapta.

1294391_10151874704610803_657263212_o.jpg

John Williams és a könyvtolvaj

Címkék: The Book Thief

2013.09.07. 16:24

1209139_551866398195478_2096547738_n.pngJohn Williams valószínűleg a legnagyobb élő (film)zeneszerző. 41 alkalommal jelölték Oscar-díjra, ötször meg is szavazták számára a legnagyobb filmes elismerést. Legendás dallamok és legendás mozik fűződnek a nevéhez: a Star Wars-, az Indiana Jones- vagy a Harry Potter-sorozat elképzelhetetlen lenne az ő kompozíciói nélkül. A mester 81 éves, és már kissé válogatós. Nem vállal el bármilyen munkát: az elmúlt nyolc évben kizárólag a legnagyobbal, Steven Spielberg-gel dolgozott: egyedül az ő filmjeihez készített új kísérőzenét.

De az idén kivételt tesz. Méghozzá Spielberg után egy elsőfilmeshez szegődik. Ő szerzi A könyvtolvaj (The Book Thief, hazai bemutató: 2014. január) zenéjét. A történet a második világháború idején játszódik Németországban. A főszerepeket Geoffrey Rush, Emily Watson és két kamasz-színész (Sophie Nélisse és Ben Schnetzer) játssza… meg persze sok betű és könyv, amelyek még a világégés közepette is segíthetnek, sőt, akár életeket is menthetnek. John Williams természetesen tudja, mit csinál: a filmet sok szakíró az Oscar-díj egyik nagy esélyesének tartja számos kategóriában: talán még Williamsnek is összejön a 42. jelölés.
IC Press

The-Book-Thief.jpg

Mad Max: Fury Road still

Címkék: Mad Max: Fury Road

2013.09.07. 16:21

Tom Hardy látható az alábbi képen, aki Mad Max Rockatanskyt alakítja George Miller (Mad Max, Mad Max 2. - Az országúti harcos, Mad Max 3. - Az Igazság csarnokán innen és túl) poszt-apokaliptikus filmjében.

PHqWuO31pol8tu_1_l.jpg

Három nemzetközi poszter a Thor folytatásához.

thor_the_dark_world_ver7_xlg.jpg

Saving Mr. Banks sills

Címkék: Saving Mr. Banks

2013.09.07. 16:13

Két képkocka John Lee Hancock (A szív bajnokai) Saving Mr. Banks című filmjéből.

PHL292MeLuuPOS_1_l.jpg

Hírek röviden 09.07.

Címkék: hírek röviden

2013.09.07. 14:36

  • Benedict Cumberbatch elmondta, hogy bár szívesen dolgozna együtt ismét J.J. Abramsszel, nem keresték őt meg a Csillagok háborúja VII-tel kapcsolatban. Szintén a színésszel kapcsolatos hír, hogy egyéb elfoglaltságai miatt mégsem tudja vállalni a Guillermo Del Toro rendezésében készülő Crimson Peakbeli szerepét, melyet Tom Hiddleston vesz át.
  • Katee Sackhoff utalást tett rá, hogy szerepet kapott egy Marvel filmben, és máris megindultak a találgatások, hogy esetleg Ms. Marvelt alakítja majd.
  • Robert Pattinson és Dane DeHaan írtak alá az Anton Corbijn rendezésében készülő Life főszerepeire, mely a legendás James Dean és egy fotós barátságát mutatja be.
  • Több mint tíz éve porosodik a fiókban a Shantaram című projekthez, melynek főszerepére Johnny Depp írt alá még 2004-ben. Azóta változott a helyzet, és most Joel Edgerton kapta meg a szerepet.
  • A Warner elkészíti a Dr. Moreau szigete modernizált változatát.
  • Tommy Lee Jones rendez: a John Wayne főszereplésével készült legendás The Cowboys remake-jét vezényli le.
  • Charlize Theron után Drea de Matteo is leszerződött a Dark Places című thrillerhez, mely egy nőről szól, akinek újra át kell élnie családja meggyilkolásának borzalmait.
  • A dán Rie Rasmussen rendezésében készül el David Cronenberg 1976-os thrillerje, a Shivers remake-je. A forgatás jövő februárban kezdődik.
  • Al Pacino után Chris Messinával, Holly Hunterrel és Harmony Korine-nal bővült a Manglehorn stábja.
  • Morgan Freeman, Shea Wigham, Olga Kurylenko és Vincent Cassel szerződtek le a Momentum főszerepeire, mely egy rablóról szól, akinek a hatóságok mellett bérgyilkosok is a nyomában vannak.
  • Amber Stevens kapta Jonah Hill karakterének szerelmének szerepét a 22 Jump Streetben.
  • John Landis és Elijah Wood lesznek a Bad Vibes című vérfarkasos film producerei, mely egy '60-as évekbeli rocksztárról szól, aki vérfarkassá változik.
  • Willem Dafoe szerepet kapott a The Fault in Our Starsban, mely két rákkal küzdő fiatal szerelméről szól.

thor_the_dark_world_ver10_xxlg.jpg

Miután egy fegyvercsempészeket leleplező akció balul sül el és elveszíti partnerét, SARTANÁT (Jessica Alba), MACHETE megbízást kap az Egyesült Államok elnökétől egy életveszélyes küldetésre az amerikai állampolgárságért cserébe. Mexikóba kell mennie, hogy megállítsa az őrült MENDEZT, egy hírhedt kartell főnökét, aki azt tervezi, hogy rakétát lő Washingtonra.

Hírek röviden 09.06.

Címkék: hírek röviden

2013.09.06. 14:01

  • Alan Taylor (Thor: Sötét világ) tűnik befutónak a Terminátor 5 rendezésére, melyet mint ismeretes, egy új trilógia első darabjának szánnak.
  • Roland Emmerich elmondta, hogy Will Smith mégiscsak mutat érdeklődést A függetlenség napja 2 iránt, így ismét tárgyalnak vele. Szintén a rendezővel kapcsolatos hír, hogy a Csillagkapu rebootolását tervezi, méghozzá rögtön egy trilógiával.
  • Két sorozatos név került kapcsolatba a Csillagok háborúja VII-tel: Liam McIntyre-t (Spartacus) állítólag egy jedi, míg Ksenia Solót (Derült égből család, Elveszett lány) Leia hercegnő és Han Solo lányának szerepére szemelték ki.
  • A hónap végén kezdődik a 21 Jump Street 2, azaz a 22 Jump Street forgatása, melyben Channing Tatum és Jonah Hill mellett Ice Cube is visszatér.
  • Dwayne Johnson kapta a The Fall Guy című '80-as évekbeli sorozat adaptációjának főszerepét, melyet McG rendez majd. A történet egy kaszkadőrről szól, aki "másodállásban" bérgyilkosként tevékenykedik.
  • Sophie Cookson kapta a The Secret Service női főszerepét, melyben Samuel L. Jackson és Colin Firth lesznek a partnerei.
  • Tyler Perry és Neil Patrick Harris szerepet kaptak a Gone Girlben.
  • Michael Bay producerként felügyeli majd a Raindrop című sci-fi-thriller munkálatait, melyről egyelőre csak annyit tudni, hogy kézi kamerás lesz és egy tizenéves főhős áll a történet középpontjában.
  • Ian McKellen fogja alakítani Sherlock Holmest az A Slight Trick of the Mindban, melyben a híres detektív egy 50 éve húzódó ügyben nyomoz
  • Jason Reitman rendezheti Chad Kultgen Men, Women and Children című regényének adaptációját, melyben Adam Sandlernek, Cameron Diaznak, Jennifer Garnernek és Rosemarie DeWittnek is szán egy-egy szerepet.

RoboCop Trailer

Címkék: előzetes RoboCop

2013.09.06. 12:47

Jose Padilha (Elit halálosztók) Joel Kinnaman ("The Killing"), Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jay Baruchel, Jennifer Ehle és Marianne Jean-Baptiste főszereplésével készítette el a Robotzsaru (RoboCop) újrát.

1186343_633585850007554_750256826_n.jpg

A Robotzsaru története 2028-ben játszódik, amikor is az OmniCorp nevű multinacionális cég a robottechnológia forradalmasításán dolgozik. A robotjaik már világszerte nyertek meg háborúkat Amerikának, és most arra készülnek, hogy odahaza is megvalósítsák a technológiát. Alex Murphy szerető férje és apa, emellett pedig becsületes rendőr, aki minden erejével a bűn és a korrupció ellen küzd Detroit utcáin. Miután szolgálat közben súlyos sérüléseket szenved, az OmniCorp a robottechnológia segítségével megmenti az életét, és így új képességeket kap, ugyanakkor új kihívások is várnak rá. Joé Padilha újragondolta a legendás félig ember, félig robot történetét Joel Kinnamannel a címszerepben. A Robotzsarut létrehozó tudást Gary Oldman, Pat Novak médiamogult pedig Samuel L. Jackson alakítja. @Luke

A produkciót a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures és a Columbia Pictures 2014. feruár 7-én mutatja be az amerikai mozikban.

All Is Bright Theatrical Trailer

Címkék: All Is Bright

2013.09.05. 21:27

Poszter és előzetes Phil Morrison All is Bright című karácsonyi vígjáték, melyben egy bűnöző páros New Yorkban karácsonyfákat kezd el árulni a gyors meggazdagodás reményében. Főbb szerepekben Paul Rudd, Paul Giamatti, Sally Hawkins, Peter Hermann, Halley Feiffer, Michael Drayer, Amy Landecker, Curtiss Cook és Colman Domingo lesz látható.

all-is-bright-poster600.jpg

A Hajsza a győzelemét (16) sztárja Daniel Brühl teljesen ledöbbent, amikor a legendás Forma 1-es pilóta, Niki Lauda javasolta, hogy találkozzanak.

8D92_D020_00088.jpg

„Persze, gyere Bécsbe – de kérlek csak kézipoggyásszal utazz, mert ha nem leszünk szimpatikusan egymásnak, akkor elmehetsz a fenébe.”- mondta a kendőzetlen stílusáról is híres Lauda a színésznek, akire eddig a Good Bye Lenin-ből és Tarantino Becstelen brigantyk című filmjéből emlékezhetünk. Eddig.
Brühl tehát kis bőrönddel és kissé aggódva ugyan, de gépre ült, de végül az első találkozás egész jól ment. „Új ruhákat kellett vennem a vasárnapi ebédre. Szóval, bejöttünk egymásnak.”
A kis vásárlást már nyilván nem bánja Brühl, hiszen övé lett Lauda szerepe, és az elővetítések után sok kritikus és szakmabeli az év egyik legjobbjaként emlegeti a spanyol születésű német színész alakítását. A Hajsza a győzelemért minden bizonnyal a hollywoodi sztárok első sorába repíti a fiatal színészt. Ráadásul az első felvételek után a háromszoros világbajnoknak is leesett tőle az álla: „Ezt nem hiszem el! Ez kib***ottul én vagyok.”
Brühl-nek fel kell kötnie a gatyáját: szeptember 12. után várhatóan óriási lesz a hajsza utána.

A Rat Pack után a Cirque du Soleil az új király, de csat átmenetileg, mert most ez a négyes lesz az, aki kezelésbe veszi Vegast, a csúcsra tör és kenterbe veri a Farkasfalkát. A négy zseniális, Oscar-díjas színészt (Michael Douglas, Kevin Kline, Morgan Freeman, és Robert De Niro) ennyire ellazulni még sosem láthattuk. Sziporkázó poénokat kapunk - tuningolva gyógyszerszedéssel és korai lefekvéssel - fiatalokat meghazudtoló energiával. Az ősz kihagyhatatlan vígjátéka, a LAST VEGAS október 31-től a mozikban.

süti beállítások módosítása