A Paramount Pictures decemberben mutatja be Adam McKay Anchorman: The Legend Continues című filmjét, ami a 2004-es, A híres Ron Burgundy legendája (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy) című vígjáték folytatása lesz. Főszerepben Will Ferrell, Christina Applegate, Steve Carell, David Koechner, Paul Rudd, Kristen Wiig, James Marsden, Dylan Baker, Meagan Good, Harrison Ford, Greg Kinnear, Josh Lawson, Vince Vaughn, Luke Wilson és Nicole Kidman lesz látható.

A Warner még csak most indítja be a nyár nagyágyúit; bemutatás előtt áll a Másnaposok 3. (16) (Hangover Part III, hazai bemutató: május 30.), Az acélember (12E) (Man of Steel, hazai bemutató: június 20.) és a Tűzgyűrű (16E) (Pacific Rim, hazai bemutató: július 11), ám a stúdió vezetői már a jövő évadot tervezik – úgy tűnik, gondoskodnak róla, hogy 2014 se teljen látványos akciófilmek nélkül.

300_A_birodalom_hajnala_jelenetfoto.jpg

Elkészült a 300 folytatása: a 300 –A birodalom hajnala (300: Rise of an Empire), melynek középpontjában ezúttal egy óriási tengeri csata áll. A film ugyanúgy márciusban kerül majd a mozikba, mint a 2007-es első rész, amely világszerte több mint 456 millió dollár bevételt gyűjtött. A jövő nyár egyik legnagyobb durranása lehet Doug Liman, A Bourne-rejtély és a Mr. és Mrs. Smith rendezőjének új filmje, az All You Need is Kill. A jövőben játszódó akció/sci-fiben Tom Cruise a Földünkre támadó idegenek ellen harcoló katona, és mert időhurokba kerül, sikerül egyre tökéletesebb hadviselési módszereket tanulnia. A júniusi premieridőpont azt jelzi, hogy a Warnernál nagyon bíznak a megaköltségvetésű, látványos filmben, melyet egy műfajában újító rendező és egy nagy sztár támogat.
IC Press

Gatsby Cannes-ban (12)

Címkék: The Great Gatsby

2013.05.19. 18:41

Elkezdődött! A szerda esti sztárparádés, szmokingos-nagyestélyis vetítéssel megkezdődött a világ legrangosabb és legelegánsabb filmfesztiválja: Cannes 66. alkalommal lett a világ filmfővárosa. Baz Luhrmann új rendezését, A nagy Gatsby-t (12) (The Great Gatsby, hazai bemutató: május 16.) érte az a megtiszteltetés, hogy a különleges rangot jelentő nyitófilm lehessen. A vörös szőnyegen, a váratlan esőben a film összes sztárja végigvonult: a nagy eseményre Franciaországba repült Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan és természetesen a rendező is: ő 2001-ben, a Moulin Rouge!-zsal már kipróbálta, milyen érzés felsétálni a fesztiválpalota lépcsőjén.

919925_536615413047545_1462074687_o.jpg

– Gatsby az amerikai Hamlet – mondta a rendező a vetítés előtt, a címszereplőt életre keltő DiCapriót pedig nagy detektívnek nevezte: – Leo számára rejtélyes volt Gatsby figurája, és a végére járt a titoknak. Mániákusan kinyomozta, mi mozgatja ezt a különleges figurát. Nekem már csak zenét kellett alátennem.
A nyitóvetítésen szintén részt vevő Steven Spielberg ehhez csak ennyit tett hozzá:
– Cannes a friss levegőt jelenti számomra. Pont az Oscar-díj ellenkezője – mondta az idei zsűri elnök, ami nem zárja ki azt, hogy A nagy Gatsby cannes-i bemutatója után sokak szerint a jövő évi Oscarok egyik nagy esélyese lett.
IC Press

Miss Houdini, a Szemfényvesztő

Címkék: now you see me

2013.05.19. 18:36

Június 13-án érkezik a hazai mozikba a Szemfényvesztők című izgalmas thriller, amiben a legmenőbb illuzionistákból álló csapat a műsorszámuk részeként bankot rabol. Miközben az FBI a nyomukban, a magukat „Négy lovasnak” nevező csapat egy sokkal nagyobb átverésre készül.

935250_643107715703005_1290225492_n.jpg

Isla Fisher az Egy boltkóros naplója, és a Leánybúcsú sztárja a vígjátékok után egy látványos trükkökkel, bűvészekkel, illuzionistákkal, nagy átverésekkel teli, izgalmas thrillerrel tér vissza júniusban a mozikba, olyan színészekkel az oldalán, mint Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Dave Franco, Morgan Freeman, Michael Caine, és Mark Ruffalo.

179145_643954602284983_1476767912_n.jpg

Szemfényvesztők (12E, hazai bemutató: június 13.) egyik látványos jelenetében Fisher Miss Houdiniként összebilincselt kezekkel próbál kiszabadulni egy hatalmas vízzel teli tartály fogságából, amikor a mutatvány közben hirtelen a hatalmas akvárium falát ütögetve kér segítséget a közönségétől. Az ausztrál színésznő végig kaszkadőr nélkül dolgozott, és forgatás közben valóban bajba került. „Mire észrevettem, hogy nincs elég levegőm, már arra sem volt időm, hogy szóljak az oxigén palackért felelős srácnak a stábból. Arra meg pláne nem volt időm, hogy megnyomjam a pánik gombot, amivel a víz kiürült volna a tartályból.” – mesélte a színésznő egyik interjújában. A rendező teljesen el volt ájulva Fishertől, hogy saját maga csinálta végig a veszélyes jeleneteket is, aki erre csak annyit mondott nevetve: „Nem tudtam, hogy választhatok is. De tényleg! Ha feladat van, azt meg kell csinálni, nincs mese. Mi Ausztráliában így csináljuk. „

255461_642205919126518_679810720_n.jpg

A férfi a női szervek mögött (12E)

Címkék: The Heat

2013.05.19. 17:46

Ahol Paul Feig feltűnik, ott fű nem terem. A Koszorúslányok rendezője korábban olyan klasszikus tévékomédiák készültét irányította, mint A hivatal, A stúdió, a Nancy ül a fűben, a Városfejlesztési osztály, Az ítélet: család és a Mad Men – Reklámőrültek, ám első filmsikere után nem úszta meg, hogy újra a mozinak dolgozzon. A Női szervek-ben (12E) (The Heat, hazai bemutató: július 4.) Sandra Bullock és Melissa McCarthy együtt nyomoz egy kábítószercsempész-banda után… és közben nagyon utálják egymást.

546050_355056304615936_1110020556_n.png

– Az volt a tervem, hogy folyamatosan valami baj történjen a két csaj fizimiskájával – nyilatkozta a rendező. – A minimum az volt, hogy összekócolódjanak, szétszakadjon a ruhájuk, kitépjék a válltömésüket, kormosak, véresek, izzadtak legyenek. Ezért kell mindig újabb és újabb vicces vagy kalandos szituációba kevernem őket.
A kijelentésének az ad súlyt, hogy maga a rendező arról híres Hollywood-szerte, hogy a forgatást kivétel nélkül mindig háromrészes, elegáns, drága öltönyben vezeti. Nála szó sem lehet a baseball sapkáról, úgy dolgozik, mint akit skatulyából húztak ki.
– Imádom a régi fotókat Hollywoodról – magyarázta divathóbortját Feig –, azokon mindig nyakkendős emberek dolgoznak. Még a világosítók is kiöltöztek. És meg is akarom mutatni a stábnak, hogy mennyire tisztelem a munkájukat. Ha az ember napi 13 órát van Sandra Bullock-kal egy társaságban, nem lehet toprongyos: még akkor is, ha Sandra a film kedvérét kénytelen volt leszokni az eleganciáról…
IC Press

A zöld urai az erdőben (12)

Címkék: epic

2013.05.19. 16:46

Néha az élet utánozza a filmet, néha a filmek az életet. A Jégkorszak alkotóinak új, animációs filmje, A zöld urai (12) (Epic, hazai bemutató: május 23.) olyan premierrel kápráztatta el a fantázia és a kaland kedvelőit, amely azt bizonyítja: képzelet és valóság meghökkentően közel kerülhet egymáshoz.

268866_369766379796527_1173450167_n.png

Az „animációs Avatar”-nak is nevezett A zöld urai egy elképzelt, erdei királyságban játszódik, ahol levélőrök védik az életet a pusztulás szolgálóinak szegődött bogánok ellen. A kaland helyszínéül választott meseszerű természeti környezet megihlette a premier szervezőit: egy Párizs környéki erdőben a fák tetejére szerelték a mozi különleges üléseit, és a nézők a fák közül izgulhatták végig a fantasztikus lények közé keveredő Mary Katherine, röviden MK kalandjait.
A nézőtér valódibb volt a valódinál, a film pedig természetesen 3D-ben varázsolta el a magasban figyelő közönségét.
IC Press

BBM hírlevél.jpg

A Gru 2 első tévéreklámja.

Hírek röviden 05.18.

Címkék: hírek röviden

2013.05.18. 15:32

  • Az Amazon nem rendelte be a Zombieland sorozatot, mert a pilotra érkező nézői reakciók nem voltak elég pozitívak.
  • Christopher Nolan a minap találkozott Barbara Broccoli és Michael G. Wilson producerekkel, ugyanis van rá esély, hogy ő rendezze a Bond 24-et.
  • Joss Whedon megerősítette, hogy Quicksilver és Scarlet Witch is feltűnnek majd a Bosszúállók 2-ben.
  • Michael B. Jordan elmondta, hogy még semmi sem hivatalos A fantasztikus négyes reboottal kapcsolatban, de megfelel az alkotók Johnny Stormról alkotott elképzeléseinek.
  • Bár még a Red 2 sem került bemutatásra, a Summit máris felkérte Jon és Erich Hoebert, hogy írják meg a Red 3 forgatókönyvét.
  • Kevin Feige, a Marvel elnöke elmondta, hogy Doctor Strange, Marvel Zombies, Megtorló, Hulk és Daredevil filmet is terveznek, de a Vasember 4-re is van esély.
  • Marton Csokas kapta a The Equalizer rosszfiújának szerepét, és egy orosz maffiatagot fog alakítani.
  • Olga Kurylenko kapta a November Man című thriller női főszerepét, melyben egy CIA-ügynök (Pierce Brosnan) és egykori pártfogoltja egymással versengve igyekszik megtalálni egy nőt, aki egy komoly összeesküvés kulcsfigurája.
  • Az Image Entertainment szerezte meg a Last Love megfilmesítési jogait, mely egy idős özvegy férfiről (Michael Caine) szól, aki Párizsban megismerkedik egy fiatal lánnyal, és ez újra megtanítja az élet szeretetére.
  • Chloe Moretz és Asa Butterfield szerepet kapta a The White Circus című fantasy-vígjátékban.
  • Emily Blunttal és Christine Baranskival is tárgyalások zajlanak az Into the Woods egy-egy szerepére.

Poszter és előzetes Paul Middleditch Rapture-Palooza című apokaliptikus vígjátékához, melyben Craig Robinson, Anna Kendrick, John Francis Daley és Thomas Lennon kapott szerepet.

Rapture-Palooza-Post.jpg

Europa Report Trailer

Címkék: előzetes Europa Report

2013.05.18. 14:50

Új előzetes Sebastián Codero (Cronicas) Europa Report című sci-fijéhez.

934083_499626013437977_123458444_n.jpg

Hírek röviden 05.17.

Címkék: hírek röviden

2013.05.17. 14:36

  • Sylvester Stallone nem aprózza el a dolgokat: konkrétan a Rajtaütés teljes stábját szeretné megszerezni a The Expendables 3-hoz.
  • Brad Bird elmondta, hogy nem tett le A hihetetlen család 2 elkészítéséről, sőt, már ötlete is van hozzá, de rengeteg más filmterve is akad, így jelenleg valami olyan módszert igyekszik kidolgozni, mellyel gyorsabban készíthet filmeket, de persze anélkül, hogy a minőségből engednie kellene. Arra is kitért, hogy valóban megkeresték őt a Csillagok háborúja VII rendezésével, melyet azért utasított vissza, mert a forgatás időpontja ütközött volna a Tomorrowlandével, és arról semmiképp sem akart lemondani.
  • A CW jövőre ismét nekifut a Wonder Woman sorozatnak, melyből pár éve már készítettek egy pilotot, ám ez nem nyerte el a csatorna vezetőinek tetszését, így nem kérték be a sorozatot, melyben Adrienne Palicki alakította volna a címszereplőt.
  • Jonny Weston és Sofia Black-D'Elia szerepet kaptak az Almanac című kézikamerás projektben, melyet producerként Michael Bay felügyel.
  • Billy Ray fogja írni és rendezni a Departure című thrillert, melynek alapját igaz történet adja. A történet egy repülésirányító dolgozóról szól, aki érdekes felfedezést tesz: hatalmas repülőgépek tűnnek el nyomtalanul, majd 10 perccel később ismét felbukkannak ugyanott. A dolog akkor válik személyessé, amikor az egyik ilyen gépen utazik a felesége is.
  • Philip Seymour Hoffman, Richard Jenkins, Christina Hendricks és John Turturro írtak alá a Mad Men alkotója, John Slattery első rendezése, a God's Pocket főszerepeire.
  • Johnny Depp után Joel Edgerton is aláírt a Black Masshez, mely Whitey Bulger igaz történetét meséli el, aki az FBI informátorává vált, hogy segítsen lebuktatni egy bűnözőcsaládot.
  • Chris Pine, Amanda Seyfried és Chiwetel Ejiofor írtak alá a Robert C. O'Brien klasszikus sci-fi regénye alapján készülő Z for Zacharia főszerepeire.
  • Reese Witherspoon szerepet kapott a Paul Thomas Anderson rendezésében készülő Inherent Vice-ban.
  • A Lionsgate fogja forgalmazni Mark Neveldine The Vatican Tapes című thrillerjét, mely egy talált felvételes film lesz egy félresikerült vatikáni ördögűzésről.
  • Drew Goddard (Ház az erdő mélyén) fogja rendezni a The Martiant, mely egy űrhajósról szól, aki a Marson reked egyedül.
  • Bruce Willis kapta az Expiration főszerepét, melyben egy bérgyilkost fog alakítani, akit megmérgezne, így versenyt kell futnia az idővel, hogy megtalálja az ellenszert és bosszút állhasson.
  • Az Image Entertainment szerezte meg a Winnie Mandela című életrajzi film forgalmazási jogait, melyben Jennifer Hudson és Terrence Howard alakítják a Mandela házaspárt.
  • Scarlett Johansson a Summer Crossinggal debütál rendezőként, mely Truman Capote első regényének adaptációja lesz. A történet egy tizenéves lány és egy inas szerelméről szól.
  • Gerard Butler lehet a The Raven című sci-fi-akciófilm főszereplője, melyben egy szupererőkkel rendelkező férfi robotrendőrök elleni harcát láthatjuk majd.

Új plakát Paul Feig (Koszorúslányok) Női szervek (The Heat) című vígjátékához, melyben Sandra Bullock és Melissa McCarthy kapott főszerepet.

965925_367954389992794_14541146_o.jpg

The Internship poszter #4

Címkék: poszter The Internship

2013.05.17. 02:06

A Fandango hozta a Gyakornokok legújabb plakátját.

internship_ver5_xlg.jpg

Turbó poszter #3

Címkék: poszter Turbo

2013.05.17. 02:00

Új poszter a David Soren (MadagaszKarácsony) rendezésében készült Turbo című 20th Century Fox / DreamWorks Animation animáció. Hazai premier 2013. október 13-án.

946423_549195138466266_324678002_n.png

süti beállítások módosítása