Csak karácsonykor kerül a mozikba, de Ben Stiller új, különleges vígjátéka, a Walter Mitty titkos élete (The Secret Life of Walter Mitty, hazai bemutató: december.) máris rekorder: producerei kivételesen régóta, 1996 óta próbálták tető alá hozni a kalandos komédiát. Steven Spielberg, Ron Howard és Gore Verbinski is dolgozott az előkészítésén, a főszerep eljátszására pedig felkészült Jim Carrey, Owen Wilson és Johnny Depp is. Végül Ben Stiller szerződött rá, hogy eljátssza az álmodozó képszerkesztő szerepét, aki egy elveszett negatív után nyomozva bejárja a világot, és közben végre nem a saját fejében, hanem a valóságban történnek vele csodálatos, izgalmas és meghökkentő dolgok. Stiller csupán egy feltétellel vállalta a főszerepet: ha a rendező is ő lehet – így irányíthatja végül ő a 90 millió dolláros költségvetésű forgatást.

581253_384164458310713_862217819_n.jpg

A munka csöppet sem kényelmes: a stáb New York mellett Izlandon és Grönlandon is forgatott. Stiller 2008-ban rendezett utoljára: a Trópusi vihar hatalmas siker lett. Azóta Amerika egy legnépszerűbb komikus színésze elsősorban rendezőnek tartja magát, csak muszájból játszik, és az új, nagy lehetőségre várt. Úgy látszik, Walter Mitty szerepének eljátszása az – a filmet forgalmazó Twentieth Century Fox úgy látja, hogy, bár sokkal viccesebb, kedvesebb formában, a Walter Mitty titkos élete lehet az idei Pi élete: a következő nagy meglepetés, melyet egyszerre dicsér a kritika és imád a közönség. via IC Press

Walther_Mitty_titkos_elete_jelenetfoto.jpg

Matt Damon Elysiuma (12E)

Címkék: elysium

2013.04.28. 21:30

Matt Damon újra nősült! A négygyerekes apa szerencsére nem vált el: csak megerősítette kapcsolatát élettársával, négy lánya anyjával, Luciana Barrosóval, akivel éppen tíz évvel ezelőtt ismerkedtek meg. A szigorú titokban szervezett, jól őrzött, de a szemtanúk szerint családias hangulatú rendezvényre a Karib-tengeri Saint Lucia-szigeten került sor. Az ünnepség idejére melyhez a még mindig ifjú pár egy teljes szállodát bérelt, a hírek szerint 600 000 dollárért.

544546_153052021528825_2037003080_n.jpg

A vendégek közt csupa régi barát volt: együtt ünnepelt Damonnal Ben Affleck és felesége, Jennifer Garner, Robert De Niro, Emily Blunt, Don Cheadle, Chris Hemsworth, Catherine Zeta Jones, Stanley és Felicity Tucci meg Casey Affleck is. A szertartást is igazi sztár: Jimmy Kimmel vezette.
Nászútra azonban már nem mehettek az újraházasulók. Másnap Matt Damon újra dolgozott: gőzerővel folyik új bemutatója, az Elysium – Zárt világ (12E) (Elysium, hazai bemutató: augusztus 15.) című posztapokaliptikus sci-fi/akció bevezető-kampánya. Viszont sokat köszönhet is a filmnek: az esküvő idején azért feszült rajta olyan szépen a fehér szmoking, mert a film kedvéért alaposan megizmosodott: a filmben egymaga száll harcba a pusztuló Föld megmentéséért. via IC Press

Lopják a Farkast (16E)

Címkék: The Wolverine

2013.04.28. 21:28

Lehet, hogy túl jónak sem kell lenni. A Fox stúdió jelenleg azzal a problémával küzd, hogy a Farkas-hoz (16E) (Wolverine, hazai bemutató: július 25.) készült előzetes plakátjaik, túlságosan is népszerűvé váltak. Az X-Men csapat legerősebb, legvadabb tagjának saját kalandjait bemutató történet nagyrészt Japánban játszódik, ahol Farkas – vagyis a meghökkentően kigyúrt Hugh Jackman – újra találkozik egy régi ismerősével: aki történetesen a jakuza, a japán maffia vezére lett. Ez adott lehetőséget James Mangold rendezőknek, hogy ultramodern és hagyományos, szamurájkardos akciójeleneteket is a filmbe illesszen. A plakáton Farkas sziluettje japán stílusú tollrajként jelenik meg – és nagyon lopják.

563711_613210828694783_881132089_n.jpg

Amióta a poszter Amerika-szerte megjelent a buszmegállókban, több mint ötven százalékukat pótolni kellett – tudósított a Collider. – A gyűjtők ugyanis teljesen rákattantak a plakátra, és ha tehetik, hazaviszik. A stúdió pedig mit tehetne mást? Új plakátokat nyomat, és talán nem is bánja olyan nagyon, hogy szuperhősének különleges új filmje ilyen látványosan népszerű. via IC Press

Gatsby születése (12E)

Címkék: The Great Gatsby

2013.04.28. 21:21

A nagy Gatsby (12E) (The Great Gatsby, hazai bemutató: május 16.) valószínűleg örökre átalakítja a filmes műfajt – de egészen biztosan bekerül a mozitörténetbe. Baz Luhrmann rendező, aki a Moulin Rouge!-zsal és az Ausztráliá-val is bebizonyította már, hogy az extrém látványvilág híve, elképesztő vizuális orgiát álmodott a vászonra. A 3D-s filmben hihetetlen gazdagsággal kelti életre a 20-as évek New York-i arisztokráciájának mindennapjait. Vad partik, őrült szenvedélyek, különleges emberek veszik körül az egyre feszültebbé váló szerelmi történetet, melynek főszerepeit Leonardo DiCaprio és Carey Mulligan kelt életre.

298230_615563211804567_1602958330_n.jpg

A hatalmas produkció azonban egy nagyon egyszerű élménynek köszönheti a születését. – A transzszibériai expresszen utaztam – mesélte újságíróknak a rendező. – Volt nálam két üveg ausztrál bor, és A nagy Gatsby hangoskönyv-változata. Kibámultam az ablakon, bort ittam és a fülhallgatómból az eredeti regény szólt. Ennyi kellett, hogy ráérezzek a hangulatra, ez volt a legfontosabb pillanat. Ezután már csak négy év munka következett. via IC Press

A People magazin olvasói által a világ legszexibb pasijának kikiáltott Channing Tatum a Magic Mike után ismét szerepet vállalt Steven Soderbergh filmjében, méghozzá egy provokatív, feszült thrillerben, a Mellékhatásokban (16). Az Oscar-díjas rendező utolsó mozifilmje nagyon aktuális témát feszeget, a napjainkban sokak által használt gyógyszerekről, a pszichiáter és páciens viszonyáról, és bizony a nem várt mellékhatásokról. Tatum partnerei  a székhez szögező, váratlan fordulatokat tartogató filmben a bájos Rooney Mara, Jude Law, és Catherine Zeta-Jones.

923255_575785225788232_1097199127_n.jpg

Tatum elárulta egy online oldal újságírójának, hogy bizony nem sokan kopogtatnak az ajtaján olyan szereppel amikor is egyetemet végzett, értelmiségit kell eljátszania, és ez nagyon imponált neki. Bár már akkor igent mondott a rendezőnek, mikor még azt sem tudta, hogy miről is szól pontosan a film. „Nagyon szuper a viszonyunk Stevennel, és bármikor hívna, igent mondanék. Még ha  az egyes számú, vagy a kettes számú pincért kellene eljátszanom, akkor is.” – nevetve mesélte, majd hozzátette. „Persze az aggódó férj szerepe is elég jónak tűnt miután elolvastam a forgatókönyvet. Amúgy is most éjjel-nappal ebben szerepben élek, hiszen hamarosan megszületik az első gyerekem is. Hatalmas élmény lesz!” Persze az újságírók azt a kérdést  sem hagyhatták ki, hogy használ-e most valamilyen gyógyszert , és ha igen, mik a mellékhatásai. A frappáns válasz Channingtől:” Egyszerűen zseniális a gyógyszer mellékhatása, amit most szedek: mindenki úgy néz ki, mint egy szép, színes nyalóka. (nevet)”
A május 9-én mozikba kerülő Mellékhatások megtekintése előtt ajánlott gyógyszerészét, és kezelőorvosát megkérdeznie minden filmrajongónak, és mozinézőnek a nem várt mellékhatások elkerülése végett!

White House Down bts fotók

Címkék: White House Down

2013.04.28. 20:28

Méghozzá abból az okból kifolyólag, hogy jövő héten debütál a produkció új előzetese!

channing-tatum-white-house-down1.jpg

Jamie Foxx s photo Done Here s the  WhiteHouseDown shot of  ChanningTatum … .png

Meg kellett műteni a Sziklát, azaz Dwayne Johnsont, mert sérvet kapott legutóbbi pankrációs összecsapásán. A színészként és pankrátorként párhuzamosan jeleskedő sztár korábban már tréfásan jelezte a problémát a Twitteren: "Elmentem a dokihoz, aki visszaszuszakolta a beleimet a helyükre. Tisztára romantikus." Később azonban kiderült, hogy műtétre is szükség van, mert a sérülés súlyosabb, mint gondolták. Johnson emiatt nem lehetett jelen legújabb filmje, a Pain & Gain hollywoodi díszbemutatóján. A filmben Mark Wahlberggel együtt testépítőt játszik, akik kitalálják, hogy emberrablásból szereznek pénzt. Ám a kivitelezés során mindent elrontanak, amit csak lehet, és útjukat halottak szegélyezik.
(Pain & Gain - hazai bemutató: 2013. augusztus 8.)

902908_315630698565097_798878054_o.jpg

Carrie poszterféleség

Címkék: poszter Carrie

2013.04.28. 17:24

Stephen King első regénye, a Carrie című vérfagyasztó dráma 1974-ben jelent meg először, két évvel később pedig már vászonra is kerülhetett a Brian De Palma irányítása alatt tető alá hozott megfilmesítés. Most az Oscar-díjas A fiúk nem sírnak (1999) és A sereg nem enged (2008) rendezőnője, Kimberly Peirce adaptálta újfent filmre King közel 40 éves mesterművét.

461403_369509023168554_1361779_o.jpg

Annyira menő lett a Halálos iramban-sorozat, hogy már divatkollekciót is alapítottak a tiszteletére. A G by Guess limitált kiadásban dobja piacra a ruhákat és kiegészítőket május közepén. A 15 darabos kollekcióban a gyorsulási versenyek világát idéző motorosdzsekik, pólók és testhez tapadó miniruhák találhatók, a kiegészítőknél pedig főleg a férfiakra gondoltak, amennyiben dizájnos pilótaszemüvegek és órák közül lehet válogatni.
A Halálos iramban 6 bemutatója után egyébként a film sztárjainak nem sok idejük jut a pihenésre, mert hamarosan kezdődik a hetedik rész forgatása.
(Fast & Furious 6 - hazai bemutató: 2013. május 23.)

Gby_FF_Lookbook12.jpg


Kissé ingerülten magyarázkodik Michael Bay a honlapján, amiért félreértelmezték minap tett kijelentését. A rendezőt legújabb filmje, a Pain & Gain premierjén kérdezték meg, akad-e olyasmi a munkásságában, amiért ma már bocsánatot kérne. Másnap az jelent meg a lapokban, hogy Bay az Armageddonért esedezne a nézők bocsánatáért. Nos, ez nem így van. "Teljesen érthetően azt válaszoltam a riporternek az Armageddonnal kapcsolatban, hogy jobb lett volna, ha több időnk jut a vágásra, különösen ami a harmadik harmadot illeti - írja a rendező a honlapján. - Az Armageddon ma is a kábeltévék egyik legtöbbet sugárzott filmje. És igenis büszke vagyok rá."
Most, hogy kis költségvetésű thriller-vígjátéka elkészült, Bay a Transformers 4 forgatásának lát neki, amelynek ugyanúgy Mark Wahlberg a főszereplője, mint a Pain & Gainnek.
(Pain & Gain - hazai bemutató: 2013. augusztus 8.)
(Transformers 4 - hazai bemutató: 2014. június)

Majdnem befejeződött a Star Trek című tévésorozat legendás űrsiklójának restaurálása. A "legendás" jelző nem túlzás, a NASA ugyanis az 1966-ban indult Star Trekből vette az űrsikló - space shuttle - kifejezést, amikor a programot 1969-ben elindították. A sorozatban szereplő Galileo nevű jármű Kirk kapitányt és csapatát szállította az Enterprise űrhajóról az aktuális bolygóra és vissza. A sorozatban használt, erősen megrongálódott, 7,3 méter hosszú kellékjárművet két megszállott Star Trek-rajongó vásárolta meg tavaly, és még néhány hétbe telik, amíg befejezik a felújítását. A restaurációt számos rajongó segítette, akik e-mailben archív fotókat és jó tanácsokat küldtek a Galileo tulajdonosainak. Azt még nem tudni, az újjászületett űrsiklót hol fogják kiállítani, de az valószínű, hogy az első időszakban utazni fog Amerika-szerte, hogy minél több rajongó láthassa. Arról nincs információ, hogy a restaurátorok felvették volna a kapcsolatot az új mozis Star Trek-sorozat készítőivel, pedig a Galileo a következő produkció, a Sötétségben - Star Trek közelgő premierjén mutatna a legszebben.
(Star Trek Into Darkness - hazai bemutató: 2013. május 16.)

Mr. Pip - Trailer

Címkék: előzetes Mr Pip

2013.04.26. 21:54

Előzetest kapott Andrew Adamson (Narnia krónikái filmek) Mr. Pip című drámája, mely Lloyd Jones regénye alapján készült el, Hugh Laurie, Xzannjah, Healesville Joel és Eka Darville főszereplésével.

Hugh Laurie egy tanárt alakít a filmben, aki Charles Dickens Szép remények című könyvét tanítja diákjainak.

As I Lay Dying képkocka

Címkék: As I Lay Dying

2013.04.26. 19:49

James Franco rendezésében készült az As I Lay Dying című dráma, melynek forgatókönyvét William Faulkner írta azonos című regénye alapján. A történet egy családról szól, akik anyjuk temetésére érkeznek a városba. Főbb szerepekben James Franco, Danny McBride, Logan Marshall-Green, Richard Jenkins, Tim Blake Nelson, Jim Parrack és Ahna O'Reilly lesz látható.

As-I-Lay-Dying.jpg

Red 2 Trailer 2

Címkék: előzetes Red 2

2013.04.26. 18:45

A karakter poszterek után befutott a RED 2 hosszú előzetese.

375994_530602266978063_794478544_n.png

süti beállítások módosítása