Ő Julie. Karja ép és szeme szép. Élő ember, nem zombi. Az esze, a szíve és minden testrésze hiánytalanul a helyén van. Érte már érdemes R szívének újra megdobbannia..

524645_570523356314419_179831470_n.jpg

QUENTIN TARANTINO bemutatja A vasöklű férfit, ezt a vérgőzös, csontropogtató akció-kalandfilmet, melyet klasszikus kung fu produkciók alapján a rendező régi alkotótársai, RZA (Wu Tang Clan) és Eli Roth (Hostel) álmodtak filmre.
Ellopják a császár aranyszállítmányát, és Kína valamennyi kung fu harcosa, fejvadásza és zsoldosa azért küzd, hogy a kincset megszerezze. A csontrepesztő csatákkal teli film főszerepét az Oscar®-díjas Russell Crowe, valamint RZA, Lucy Liu és a kevert harcművészetek sztárja, David Bautista játssza, de a harcokból Rick Yune, Jamie Chung, Cung Le és Byron Mann is kiveszi részét.

Lakossági megjelenés: 2013.05.08.
Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft

http://img2.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/18281977_ae4c8d270978f76b5071d75ec52f7c7b_xl.jpg

Niki Lauda és James Hunt harcáról, és a legendás 1976-os szezonról szól Ron Howard, az Angyalok és démonok, az Egy csodálatos elme zseniális rendezőjének legújabb filmje.
A film első előzetesét hétfőn reggel mutatják be, és a nemzetközi premierrel egyidőben, magyar felirattal a Nemzeti Sport oldalán is láthatjátok majd. De persze amint lehet, mi is megmutatjuk. Rajtrácsra fel!
A képen Hunt, azaz a Forma 1 fenegyerekének szerepében Chris Hemsworth. via Pro Video Film

150788_570327879667300_1399066114_n.jpg

Emma Watson, Ezra Miller, Logan Lerman főszereplésével április 17-én végre megérkezik DVD-n a sikeres regény alapján készült az Egy különc srác feljegyzései.

A Stephen Chbosky hatalmas sikerű regénye nyomán készült Egy különc srác feljegyzései főszereplője az elsős gimnazista Charlie (Logan Lerman), aki mindig a partvonalról szemléli az eseményeket  egészen addig, amíg szárnya alá nem veszi két belevaló felsőbb éves. A szép és szabad szellemű Sam (Emma Watson) és vakmerő mostohabátyja, Patrick (Ezra Miller) révén Charlie új barátokat szerez, megismeri az első szerelmet, az ébredező szexualitást, féktelen bulikra és a Rocky Horror Picture Show éjféli vetítéseire jár, és közben a tökéletes dalt is keresi.

Perks of Being a Wallflower_2D_HU.jpg

Két új kép Neill Blomkamp (District 9) Elysium - Zárt világ (Elysium) című scifijéből, melyen Matt Damon mellett Alice Braga és Wagner Moura tűnik fel.

elysium-wagner-moura-matt-damon.jpeg

Guillermo del Toro tálalásában érkezik a MAMA, ez a hátborzongató természetfeletti thriller, főszerepben az Oscar®-díjra jelölt Jessica Chastainnel (Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza, A segítség) és Nikolaj Coster-Waldau-val (Feledés, Trónok harca-sorozat).
Szüleik halálát követően két kislánynak nyoma vész az erdőben. Mikor évekkel később megtalálják őket, és egy új családban új életet kezdenek, valaki vagy valami visszatér hozzájuk, hogy éjszakánként betakargassa őket...

Lakossági megjelenés: 2013.05.29.
Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/18281891_44710d51bac1079dd0a1e95896776edc_xl.jpg

AZ ÓRIÁSÖLŐ rendezője, BRYAN SINGER nem pihen.
Már készíti legújabb filmjét, amelyben ismét feltűnik sokak kedvenc mutáns tudósa, BESTIA. A kék szőrmókot ezúttal is NICHOLAS HOULT fogja életre kelteni. Úgy néz ki, a rendező és a színész megtalálta a közös hangot...
X-Men - Az eljövendő múlt napjai - 2014-ben a mozikban! via InterCom

beast-x-men-days-of-future-past.jpg

Ezúttal Leonardo DiCaprio (Jay Gatsby) és Tobey Maguire (Nick Carraway) látható a A nagy Gatsby (The Great Gatsby) legújabb plakátján.

Baz Luhrman lenyűgöző látványvilágú, stílusos és romantikus filmjének főszerepében az Oscar-díjra jelölt Leonardo DiCaprio!
A NAGY GATSBY - Május 16-tól a mozikban 3D-ben!

great_gatsby_ver16_xlg.jpg

Szuper sötét lovag (12E)

Címkék: man of steel

2013.04.06. 14:17

A világ nagyobbik része egyre izgatottabb. Ám Az acélember (12E) (Man of Steel, hazai bemutató: június 20.) alkotói továbbra is titkolják, miről fog szólni az év talán legnagyobb filmje, melyet A sötét lovag- trilógia alkotója, Christopher Nolan készített. Mi lesz Supermannel?
A collider olvasói annyit legalább megtudhattak, hogy hogyan kezdődött az egész. A bennfentes infót a forgatókönyv írója, David S. Goyer tette közzé.

Az_acelember_jelenetfoto_ (2).jpg

– A sötét lovag – Felemelkedés forgatókönyvén dolgoztunk Nolannel, és éppen csúnyán megakadtunk – mesélte a forgatókönyvíró –, úgyhogy elhatároztuk, egy pár napig nem találkozunk. Reméltük, az segít. Én otthon heverésztem, régi képregényeket lapozgattam, és beugrott egy jó alapötlet Supermanhez. Pont, amikor nem volt rá szükségem. Amikor egy héttel később újra találkoztam Christopher Nolan-nel, bevallottam neki, hogy az eredeti problémánkat nem tudtam megoldani, viszont eszembe jutott valami jó, de teljesen felesleges. És mert neki sem volt jó ötlete A sötét lovag - Felemelkedés kapcsán, elkezdtünk erről beszélgetni. Egy fél óra múlva felhívta a Warner Bros. főnökét. Ő másnap fogadott miket, elmeséltük az egészet és végül kezet fogunk. Nem akartuk, mégis megtörtént. Olyan egyszerű, mintha maga Az acélember intézte volna. IC Press

Hírek röviden 04.06.

Címkék: hírek röviden

2013.04.06. 13:53

  • Máris elkészült a Veronica Mars film forgatókönyvének első vázlata, de biztosan nem ez lesz a végleges, ugyanis túl hosszúnak találták.
  • 70 éves korában elhunyt a népszerű filmkritikus, Roger Ebert.
  • Jack Horner elmondta, hogy a Jurassic Park IV-ben feltűnik majd egy olyan dinoszaurusz is, amelyet korábban sehol nem láthattak a nézők, és biztos benne, hogy nagyon elnyeri majd a tetszésüket.
  • Justin Lin a Universal feszes munkatempója nem tudja megrendezni a Fast & Furious 7-et, így mást keresnek a helyére.
  • Wantagh-ben megkezdődött a Ninja Turtles forgatása.
  • Nicole Kidman, Vince Vaughn és Luke Wilson is feltűnnek majd egy-egy rövid cameo erejéig A híres Ron Burgundí legendája 2-ben.
  • Emma Stone és Charlie Hunnam után Benedict Cumberbatch és Jessica Chastain is leszerződött a Guillermo del Toro rendezésében készülő Crimson Peakhez.
  • Jason Clarke és Omar Sy kapták a Candy Store című krimi-thriller főszerepeit.
  • Jon Spaihts fogja írni a Fekete lyuk remake forgatókönyvét, melyből majd Joseph Kosinski rendezi meg a filmet.
  • Kellan Lutz kapta a Hercules 3D címszerepét, amely természetesen nem egyezik meg a Dwayne Johnson-féle alkotással.
  • Michael Pena szerepet kapott David O. Russell új filmjében, mely továbbra is cím nélkül fut.
  • Sally Hawkins egy tudóst fog alakítani a Godzilla rebootban.
  • Jude Law helyett végül Bradley Cooper kapta a Jane Got a Gun rosszfiújának szerepét.
  • Dan Aykroyd és Allison Janney leszerződtek a Tammy című vígjátékhoz, amely Melissa McCarthy rendezői debütálása lesz.

Sandler folytatja!

Címkék: grown ups 2

2013.04.05. 19:15

Adam Sandler él és virul. Azért öröm ezt hallani, mert az interneten újra és újra felbukkan ugyanaz a hír, amely az egyik legviccesebb amerikai színész-író-producer szörnyű svájci snowboard-balesetéről szól. Szerencsére egy szó sem igaz belőle.

grown-ups-2.jpg

Sőt: Sandler virgoncabb, mint valaha. Elkészült a Nagyfiúk 2.-vel (Grown Ups 2, hazai bemutató: július) és nemrégiben félig tréfásan azt nyilatkozta, a harmadik részre is készen áll. Az első részből ismert gyerekkori jó barátok a folytatásban ismét találkoznak: Kevin James, Chris Rock és David Spade természetesen másodszor is vállalta a főszerepet, és jött velük Sandler állandó tettestársa Steve Buscemi valamint Salma Hayek is, de Sandlernek mindez kevés volt. Csatasorba állította Taylor Swift két exét is: Taylor Lautner és Patrick Schwarzenegger is beszállt a közös bolondozásba, sőt, Shaquille O’Neal és Andy Samberg is csatlakozott a csapathoz. IC Press

A lenyűgöző szereplőgárdát felvonultató ellenállhatatlanul szórakoztató romantikus vígjátékban a Griffin családra nagy feladat vár: túl kell élniük valahogyan egy esküvői hétvégét. A boldog vőlegény és arája még nem is tudja mekkora felfordulás vár rájuk azon a bizonyos nagy napon. A főszerepekben Robert De Niro, Diane Keaton, Katherine Heigl, Susan Sarandon, Amanda Seyfried, Topher Grace, és Robin Williams. A nagy nap 2013. május 2-tól látható a hazai mozikban.

Felnőtt gyerekeik és barátaik legnagyobb derültségére a rég elvált Don és Ellie Griffin (Robert De Niro és Diane Keaton) kénytelen eljátszani a boldog párt nevelt fiuk, Alejandro (Ben Barnes) kedvéért. Teszik mindezt azért, mert a fiatal vőlegény rendkívül vallásos vér szerinti anyja váratlanul úgy határoz, hogy a fél világon átrepülve részt vesz fia esküvőjén.
A vendégsereg figyelmétől övezve Don lobbanékony párja (Susan Sarandon) nem tűri szótlanul, hogy Ellie csak úgy visszatér Don életébe, és közben a Griffin testvérek (Topher Grace, Katherine Heigl) is pont erre a hétvégére időzítik, hogy minden felgyülemlett sértettségüket rázúdítsák az ősökre. Az egész családnak a káosz uralta, viccesebbnél viccesebb, és féleértett helyzetek közepette kell szembenézniük múltjukkal, jelenükkel, jövőjükkel, és ráadásul még a fiatal ara (Amanda Seyfried) családja is úton van…

Frissítés magyar poszterrel!

9992_577238928976195_195284270_n.jpg

Április 25-én kerül a hazai mozikba a Menedék (Safe Haven) című film, ami Nicholas Sparks (Szerelmünk lapjai, Az utolsó dal, Kedves John!, Szerencsecsillag) magyarul is megjelent (Menedék/Safe Haven) regénye alapján készült el Josh Duhamel és Julianne Hough főszereplésével.

Egy titokzatos fiatal nő érkezik az észak-karolinai kisvárosba, és bár ez nem szerepelt a tervei között, szerelmes lesz egy magányos, megözvegyült férfiba.  A Menedék (Safe Haven) mélyen megindító romantikus thriller Nicholas Sparks történetéből, akinek a bestsellereiből olyan nagysikerű filmek készültek, mint a Szerelmünk lapjai (The Notebook) és a Kedves John! (Dear John).
Katie Feldman (Julianne Hough) azért költözik az észak-karolinai apró, óceánparti városkába, Southportba, hogy új, csendesebb életet teremtsen magának.
Egy kopott kis házat bérel, munkát vállal a helyi kávézóban, és azt reméli, hogy nyugalomra lel. Szinte áthatolhatatlan érzelmi falakkal védi magát, mégis megérinti az összetartó közösség melegsége és odafigyelése. Különösen felkelti a figyelmét a kisváros boltosa, Alex (Josh Duhamel) és két kisgyermeke.
Katie lépésről lépésre ismét megtanul bízni valakiben, Alex és a gyerekei pedig megtanítják, hogyan élvezze újra a szeretet és a szerelem örömeit. De semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Frissen megtalált boldogságát hátborzongató titkok veszélyeztetik, amelyek még mindig kísértik a nőt. Amikor egy titokzatos idegen érkezik a városba, aki Katie-ről kérdezősködik, feltámad a fenyegető múlt. Minden ösztöne azt súgja Katie-nek, hogy meneküljön, de ő mégis úgy dönt, hogy bármi áron megvédi az új életét. A remény, a túlélés és az igaz szerelem magával ragadó és izgalmakkal teli történetében újra felfedezi, hogy mit jelent az áldozat és az elkötelezettség.
A Menedék (Safe Haven) főszerepeit Julianne Hough (Mindörökké rock (Rock of Ages), Footloose), Josh Duhamel (Transformers, Szilveszter éjjel (New Year’s Eve)), Cobie Smulders (Bosszúállók (The Avengers), Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother)), David Lyons („Revolution”, Ízek, imák, szerelmek (Eat, Pray, Love)), Noah Lomax (Kispályás szerelem (Playing for Keeps)) és Mimi Kirkland alakítja.
A film rendezője Lasse Hallström (Gilbert Grape (What’s Eating Gilbert Grape), Árvák hercege (The Cider House Rules), Csokoládé (Chocolat)), forgatókönyvírója Leslie Bohem (Alamo - A 13 napos ostrom (The Alamo), Elrabolva (Taken)) és Dana Stevens (Julie & Julia - Két nő, egy recept (Julie and Julia), Élet vagy valami hasonló (Life or Something Like It)), a film alapjául szolgáló regényt Nicholas Sparks (Szerelmünk lapjai (The Notebook), Kedves John! (Dear John)) írta.
Producerek: Marty Bowen (Bosszú (Revenge), az Alkonyat-filmek (The Twilight Saga), Kedves John! (Dear John)), Wyck Godfrey (Bosszú (Revenge), az Alkonyat-filmek (The Twilight Saga), Kedves John! (Dear John)) és Ryan Kavanaugh (A harcos (The Fighter), Csúcshatás (Limitless)).
Az operatőr Terry Stacey (Fifti-fifti (50/50), Kedves John! (Dear John)), a vágó Andrew Mondshein („The Odd Life of Timothy Green”, Emlékezz rám (Remember Me)), a díszlettervező Kara Lindstrom („10 Years”, Kedves John! (Dear John)), a „We Both Know” című dal előadója Colbie Caillat és Gavin Degraw, a filmzenét írta Deborah Lurie (Footloose, A diktátor (The Dictator)). A jelmeztervező Leigh Leverett („Bloodworth”, „Don’t Fade Away”), executive producerek: Jason Beckman („Movie 43”, „Out of the Furnace”), Jason Colodne („Movie 43”, „Out of the Furnace”), Tracey Nyberg (Hét élet (Seven Pounds), Hancock), Nicholas Sparks és Tucker Tooley („Act of Valor”, A harcos (The Fighter)), társproducerek: Adam Fields (Csúcshatás (Limitless), Donnie Darko) és Ken Halsband (A harcos (The Fighter), Kedves John! (Dear John)).

Frissítés magyar poszterrel!

882732_333256166777453_1281363862_o.jpg

Egy új másnapos (12E)

Címkék: The Hangover Part III

2013.04.05. 17:14

A jó hír az, hogy a farkasfalka visszatér. A másik jó hír, hogy jön még velük néhány mókás figura: A Másnaposok 3. (12E) (Hangover Part III, hazai bemutató: május 30.) részében nemcsak Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha és Zach Galifianakis őrültködik: John Goodman is csatlakozott hozzájuk.

Masnaposok_3_jelenetfoto_2.jpg

– Nem nagy ügy az egész – nyilatkozta a héten egy éjszakai tévéműsorban a színész. – El kell játszanom egy fickót, aki élvezi, ha gyilkolhat, és nagyon szorosan kötődik a tréningruhájához. Ennyi. Úgy veszem, hogy a forgatás nem munka volt, hanem fizetett kikapcsolódás.
Goodman közismerten kedves ember, de ezúttal mintha tényleg jó kedvre derült volna már csak a Másnaposok emlegetésétől is. A film legviccesebb szereplőjét, Zach Galifianakis-t például így jellemezte:
– Zseni, de a legédesebb zseni, akivel valaha találkoztam. Nagyon vicces volt a forgatás: kár, hogy negyedik rész már nem lesz. IC Press

Mégis igaz a pletyka, miszerint a Transformers 4-et Kínában is fogják forgatni. Nemrég a produkció chicagói helyszínek lekötéséről tárgyalt a film számára, ezért azt lehetett hinni, Michael Bay rendező megint kedvenc városát akarja elrombolni, mint legutóbb. Most azonban a filmet gyártó Paramount stúdió szerződést írt alá a China Movie Chanellel és a Jiaflix Entertainmenttel a T4-gyel kapcsolatban. A megállapodás szerint a kínai partnerek segítenek a forgatási helyszínek biztosításában, helyi színészek szerződtetésében, részt vesznek a film széles körű promotálásában, sőt a posztprodukciós munkálatokban is. A kínai filmipar kapacitása Hollywoodéhoz mérhető, és a technikai színvonal sem sokkal marad el a high-tech amerikaitól, viszont sokkal olcsóbban dolgoznak, így a T4 számára igencsak megéri a kínai bérmunka. Ettől persze Chicago még biztos nem ússza meg, nyilván az egzotikus jeleneteket forgatják majd az ázsiai országban.
Ez az első alkalom, hogy a China Movie Channel nyugati partnerrel szerződik. Ebben szerepet játszhat, hogy a Transformers-filmek és Michael Bay igen népszerűek Kínában, legutóbb a Transformers 3 165 millió dolláros bevételt hozott az országban.
(Transformers 4 - hazai bemutató: 2014. június)

süti beállítások módosítása