A Negyedik (I Am Number Four)

Címkék: iamnumberfour

2010.12.19. 21:45

Hárman már halottak. Ő a Negyedik. A D.J. Caruso (Disturbia, Sasszem) nevével fémjelzett akciódús thriller egy természetfeletti képességekkel megáldott fiú, John Smith (Alex Pettyfer) történetéről szól, aki az ő megsemmisítésére küldött kegyetlen ellenségei elől menekül. Személyazonosságot vált s városról városra költözik védelmezőjével, Henrivel, (Timothy Olyphant), így mindig ő a múltnélküli újfiú. A mostani otthonában, egy kisvárosban Ohio-ban, azonban váratlan események történnek: találkozik élete első szerelmével (Dianna Agron), teljesen új, óriási hatalommal bíró képességekre tesz szert és rájön, hogy vannak hozzá hasonlók, akik ugyanarra a hihetetlen sorsra ítéltettek mint ő.

Hazai mozipremier: Bemutatja a

James Reese (Jonathan Rhys-Meyers) az amerikai nagykövet személyi titkárjaként irigylésre méltó luxus életet él Párizsban. James szárnysegédként, másodvonalbeli hírszerző és operatív-tiszt is egyben. Az igazi CIA bevetésekről és izgalmas küldetésekről ábrándozó fiatalember nagy álma teljesül, amikor megbízást kap, hogy kísérő-tolmácsként segítse az Egyesült Államokból érkező Charlie Wax (John Travolta) különleges kiképzést kapott, kommandós-szuperügynök munkáját. A finoman szólva is ön és közveszélyes, ám vérprofi Wax küldetése egy készülő terrortámadás megakadályozása. Az adrenalintól izzó, meglehetősen agresszív és különös humorú, nagydarab gyilkoló-gép valamint egyre kétségbeesettebb kísérője elmerül a párizsi alvilágban. James és Charlie veszélyesebbnél-veszélyesebb kalandokba sodródó párosának sikerül kiderítenie, hogy a készülő merényletig csupán két nap van hátra. Ezután versenyt futva a rohamosan fogyó idővel próbálják megtalálni, valamint semlegesíteni a mindenre elszánt, fanatikus terroristákat, mielőtt nem késő…

Luc Besson producer és Pierre Morel az Elrabolva rendezője feszes tempójú akciófilmjében elképesztő iramban száguldunk végig a francia fővároson, szemkápráztatóan megkoreografált összecsapások, látványos, pirotechnikai orgiákba torkolló tűzharcok, valamint dummy bábuk szívét összeszorító autósüldözések közepette. Eközben záporoznak az ironikus és cinikus dialógusok egészen a kiszámíthatatlan, és meglepő fordulatot tartogató végkifejletig.

Hazai mozipremier: 2011. február 11. Bemutatja: Palace Cinemas

Red State poszterek

Címkék: redstate

2010.12.19. 18:45

Újabb két karakterposzter látott napvilágot Kevin Smith horrorjához. 

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10285757_8f3e2a3207f0b90b830d467a008527bc_xl.jpg

(az előzőeket erre találod)

Hírek estére 12.18.

Címkék: hírekröviden

2010.12.18. 16:54

- Melissa Rosenberg (Twilight) fogja írni az AKA Jessica Jones sorozat forgatókönyvét, melynek alapját egy képregény adja. A történet egy Jewel nevű szuperhősnőről szól, aki, miután poszttraumás stresszt diagnosztizálnak nála, úgy dönt, hogy felhagy a szuperhősködéssel, és átlagos emberként kezd új életet. Magánnyomozó irodát alapít, ám hamarosan azon kapja magát, hogy még mindig az minden vágya, hogy segítsen az embereken, és más szuperhősök segítségére siet.

- Eric Bana lehet az Abraham Lincoln: Vampire Hunter főszereplője, és már találkozott is Timur Bekmambetov rendezővel, és ő a legesélyesebb a szerepre.

- A country énekes-színész Tim McGraw is csatlakozott a Safe House stábjához, és Ryan Reynolds CIA-s felettesét fogja alakítani, akiről kiderül, hogy nem teljesen az, akinek látszik.

- Dennis Quaid lesz a Beneath the Darkness című thriller egyik főszereplője, és egy megbecsült férfit fog alakítani, akinek a házában nyomozni kezd egy fiatalember, hogy titkokat tudjon meg róla.

- Brian Austin Green (Beverly Hills 90210) és Harold Perrineau (Lost) lesznek a TBS-re érkező The Wedding Band című vígjátéksorozat főszereplői. A történet olyan férfiakról szól, akiknek elegük van őrült és stresszes életükből, és azzal próbálnak kikapcsolódni, hogy esküvőkön zenélnek.

- The Museum of the Weird címmel tervez filmet készíteni a Disney, és egy olyan meg nem valósult látványosságról fog szólni, melyben beszélő székek, szellemek és mágikus erejű tárgyak láthatók. A múzeum ötlete Walt Disneytől ered, aki még a '60-as években szerette volna megvalósítani egyfajta felturbózott szellemkastélyként, de ebből végül nem lett semmi.

- Ty Olsson fogja alakítani Phil Dwyert a Breaking Dawnban, bár valószínűleg túl sok szerepe nem lesz neki. Phil Bella anyja, Renee második férje, aki foglalkozását tekintve baseballjátékos. A Twilightban Matt Bushell alakította a karaktert.

- Alex Pettyfert mostanában úgy felkapták, mint Dorothyt a forgószél, a legújabb projektje pedig egy James Hunt életéről szóló film, a Shunt: The Story of James Hunt lesz. Hunt egy angol versenyző volt, aki 1976-ban megnyerte a Forma 1-et, és világszerte nagyon sok rajongója volt.

- Thor megformálója, Chris Hemsworth egy interjúban elmondta, hogy ő még nem kapta meg a The Avengers forgatókönyvét, de már nagyon várja, hogy együtt dolgozzon Joss Whedonnal és a stáb többi tagjával, illetve igyekszik addig megőrizni jelenlegi fizikumát, amit a rengeteg fehérjének köszönhet.

- Úgy néz ki, hogy egyhamar nem lesz semmi a 24 mozifilmből, ugyanis a Fox visszadobta Billy Ray forgatókönyvét, mondván, hogy az nem elég ütős egy filmváltozat elkészítéséhez. De Howard Gordon executive producer elmondta, hogy Tony Scott neve is felmerült lehetséges rendezőként, és lenne is egy ötlete a filmhez.

- A DreamWorks szerezte meg a Maintenance című képregény megfilmesítési jogait. A történet középpontjában két gondnok áll, akik egy gonosz tudósnak dolgoznak, és munkájuk során szörnyekkel és őrült tudósokkal is kapcsolatba kell kerülniük.

- A Warner Bros. szerezte meg David Liss A Conspiracy of Paper című regényének megfilmesítési jogait, melynek producerei Tony és Ridley Scott lesznek. A történet a 18. századi Londonban játszódik, és egy Benjamin Weaver nevű férfiról szól, aki minden társaságból kilóg, és nyomozni kezd apja halálának ügyében.

- 88 éves korában elhunyt Blake Edward író-rendező, akinek olyan vígjátékokat köszönhetünk, mint az eredeti Rózsaszín párduc, az Álom luxuskivitelben és a Victor és Victoria.

- Hosszas huzavona után végül George Clooney lesz a Gravity férfi főszereplője, a női főszerep pedig ahogy az már korábban kiderült, Sandra Bullocké.

- Eric Bana és Olivia Wilde lesznek a Kin című film főszereplői, és egy szökevény testvérpárt fognak alakítani, akik menekülés közben összetalálkoznak egy volt bokszbajnokkal.

- Rosario Dawson és Lynn Collins is csatlakoztak a Ten Year stábjához, melyben rajtuk kívül olyan színészek tűnnek majd fel, mint Channing Tatum, Jenna Dewan, Justin Long, Vhris Pine és Oscar Isaacs.

- Teri Polo, Dermot Mulroney és Jon Voight lesznek a Beyond című film főszereplői. A film egy nyomozóról és egy tévés médiumról fog szólni, akik egy eltűnt gyereket próbálnak megtalálni.

- Charlie Kaufman és Spike Jonze a John Malkovich menet és az Adaptáció után ismét együtt fognak dolgozni egy egyelőre cím nélkül futó filmen.

- Sarah Bolger (Tudorok) lesz a Foxra készül Locke & Key című sorozat egyik főszereplője. A történet Nina Locke-ról (Miranda Otto) és három gyerekéről szól, akik a velük történt szörnyűségek után Lovecrafti házukban próbálnak új életet kezdeni. A ház falai mögött azonban egy szörnyű lény él, aki mindenáron bosszút akar állni a családon.

- James Mangold fogja rendezni a The Gunslinger című filmet, mely egy modern kori western lesz, és egy texasi rangerről fog szólni, aki testvére gyilkosa után nyomoz.

Hazai érdekességek:
Párizsból szeretettel (From Paris with Love) február 03; Palace Pictures
Season of the Witch február 24; Palace Pictures
Gnomeo and Juliet február 10; Palace Pictures
Utazás 2.: A rejtélyes sziget (Journey 2: The Mysterious Island 3D) besorolás alatt; InterCom

A héten készültek az alábbi fotók, a Baton Rouge-ban zajló The Twilight Saga: Breaking Dawn forgatásáról.

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10276197_44cf6f46052b31b970cccb64326b4f16_m.jpg

hírek röviden 12.18

Címkék: hírekröviden

2010.12.18. 12:48

 

Hazai érdekességek:

From Paris with Love február 03; Palace Pictures
Season of the Witch február 24; Palace Pictures
Gnomeo and Juliet február 10; Palace Pictures
Utazás 2.: A rejtélyes sziget (Journey 2: The Mysterious Island 3D) besorolás alatt; InterCom

Gordon Gekko (Michael Douglas) kiszabadul a börtönből, és újra a csúcsra tör. Azt reméli, hogy ráadásul kibékülhet a lányával, ezért titokban szövetkezik Winnie (Carey Mulligan) vőlegényével, a feltörekvő, idealista pénzmágussal (Shia LaBeouf). Winnie és Jake a maga kárán kénytelen megtanulni, hogy Gekko még mindig a manipuláció mestere, aki semmitől nem riad vissza, ha a céljai eléréséről van szó.

DVD megjelenés: 2011. február 23.

http://img6.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10270877_77258c64b17df4530a64fb23459f493f_xl.jpg

A nagysikerű regényből készült, igaz történeten alapuló film ábrándos lelkű főhőse, Liz (Julia Roberts) abban hisz, hogy az élet több mint férj, ház és karrier. Valami másra vágyik, bár nem tudja, mire. Addigi életét maga mögött hagyva egyéves utazásra indul Itália, India és Bali földjére. Jókat eszik, jókat meditál és végül megtalálja az igaz szerelmet… de ami még fontosabb: önmagát.
A szívmelengető és szellemes jelenetekben bővelkedő filmben Julia Roberts mellett a főbb szerepeket James Franco, Billy Crudup és Javier Bardem játssza.

DVD megjelenés: 2011. február 09.

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10270871_93e2f9c6b05ab4e9dd40877bc590dc5c_xl.jpg

Ebben a vígjátékban Emma (Natalie Portman) és Adam (Ashton Kutcher) ősrégi barátok, akik egy reggel majdnem mindent elrontanak azzal, hogy lefekszenek egymással. A barátságuk megóvása érdekében egyezséget kötnek, mely szerint a kapcsolatuk kötöttségek nélküli.

A kötöttségek nélküliség azt jelenti, hogy nincs féltékenység, nincsenek elvárások, nincs veszekedés, nincs virág, nincs gyereksírás. Azt jelenti, hogy azt csinálnak, amit csak akarnak, amikor csak akarják, olyan nyilvános helyen, ahol csak akarják, de egymásba szeretniük nem szabad.

És jönnek a kérdések. Lehet úgy szexelni, hogy nem szól közbe a szerelem? És vajon nem megy erre rá a barátságuk?

Hazai mozipremier: 2011. február 10. Forgalmazza: UIP-Duna

A Columbia Pictures bemutatta az első valamirevaló Hupikék törpikék posztert.

http://img1.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10594199_e4d77edd691545b7d65d87e632e60d66_xl.jpg

Battle: Los Angeles poszter

Címkék: battlelosangeles

2010.12.17. 22:23

Az InterCom március 17-én mutatja be, Jonathan Liebesman, Battle: Los Angeles című sci-fi-jét, melyet A Föld inváziója - Csata: Los Angeles címmel kell majd keresni.

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10270249_9d42d47d278470dbea6c8c8eb37eb8dc_xl.jpg

német Rio poszter

Címkék: rio

2010.12.17. 17:39

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10267375_c4f0323a49d3bf172aae78929195017d_xl.jpg

The Fighter poszter

Címkék: thefighter

2010.12.17. 17:38

David O. Russell The Fighter című mozija is kapott egy plakátot, méghozzá nem is akármilyet. Hazai premierről annyi infó van, hogy - besorolás alatt.

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10267373_62642c39315881943cea0e958b7eee1d_xl.jpg

Rango Trailer #3 szinkronosan

Címkék: rango

2010.12.17. 12:43

A UIP március 3-án mutatja be a Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean 1-3) rendezésében készült Rango című animációt, melyhez elkészült a második magyar nyelvű előzetes. A történet egy kaméleonról szól, aki személyiségzavarral küzd.

süti beállítások módosítása