Hírek estére 10.31.

Címkék: hírekröviden

2010.10.31. 18:15

- Kevin Smith elkészült első horrorfilmje, a Red State utómunkálataival, így a stáb már meg is tekinthette a kész anyagot egy zárt körű buli keretében. Smith elmondta, hogy nagyon kevés utómunkát kellett végeznie a filmen, mely a stáblistával együtt 98 perc hosszú.

- Kenny Ortega, a This Is It rendezője elmondta, hogy valóban szóba került egy horror musical elkészítése Michael Jackson híres dala és videoklipje, a Thriller alapján, de a dolog még egyelőre nagyon kezdeti stádiumban van. Mint mondta, először Michael családjának a beleegyezése kell a projekthez, illetve ő is csak abban az esetben vágna bele, ha úgy érzi, hogy a film méltó lesz Michael emlékéhez.

- A Spyglass Entertainmentnek köszönhetően úgy tűnik, végre sikerül talpra állnia az MGM-nek, és így egyik legjövedelmezőbb és legnépszerűbb franchise-uk, a James Bond széria is folytatódhat végre a 23. résszel. Azonban könnyen lehet, hogy így sem láthatjuk 2014-nél előbb az új Bond mozit, mivel Daniel Craig jelenleg A tetovált lány amerikai remake-jét forgatja, és siker esetén a trilógia másik két darabja is elkészül, és ezek között nem valószínű, hogy lesz ideje a brit színésznek a 007-es ügynök bőrébe bújnia.

- Brian Taylor, a Szellemlovas 2 egyik rendezője egy interjúban elmondta, hogy Nicolas Cage kettős szerepben fog feltűnni a filmben, és Johnny Blaze karaktere mellett az őt megszálló démont, Zarathost is ő fogja alakítani. Zarathos egyébként a címben szereplő Spirit of Vengeance, vagyis a bosszú szelleme, aki akkor szállja meg Blaze-t, mikor átalakul a Szellemlovassá.

Bud Spencer 81 éves

Címkék: biográfia budspencer

2010.10.31. 16:59

Bár nem szokott ilyen lenni az oldalon, de egyik legkedvesebb színészem születésnapját nem hagyhatom szó nélkül, különösen, hogy idén már a 81-et töltötte be Bud Spencer, akinek mára már klasszikusnak számító filmjeit még mindig számos alkalommal adják a különböző tévécsatornák, méghozzá remek nézettséggel. Én ezzel a bejegyzéssel szeretnék boldog születésnapot kívánni a mesternek, illetve röviden áttekinteni a pályáját.

The Divide poszter

Címkék: The Divide

2010.10.31. 15:45

Még májusban mutattam a Xavier Gens (Hitman) rendezésében, és a Hősök című sorozatból ismert Milo Ventimiglia főszereplésével készült The Divide című poszt-apokaliptikus film bemutatóját, melyhez érkezett egy poszter.

A csütörtöki I'm.mortal forgatási fotók után - melyen Amanda Seyfried és Justin Timberlake volt látható - újabbak kerültek nyilvánosságra, melyeken Olivia Wilde és Timberlake látható.

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9830277_e619574406307ec09c55d313854ec65e_l.jpg

Blitz Trailer

Címkék: krimi akció blitz

2010.10.31. 13:41

Elliott Lester rendezésében, Jason Statham, David Morrissey, Luke Evans, Paddy Considine, Aidan Gillen, Chris Wilson, Nicky Henson és Taya De La Cruz főszereplésével készült el a Blitz című akció-krimi a Lionsgate égisze alatt, melyhez befutott az első nemzetközi bemutató.

Ken Bruen regénye alapján a produkció forgatókönyvét Nathan Parker készítette, melyben Jason Statham (Brant) egy nyomozó őrmestert fog alakítani, aki egy rendőröket gyilkoló sorozatgyilkost próbál elkapni.

Hírek röviden 10.31

Címkék: hírekröviden

2010.10.31. 10:03

- A The Los Angeles Times információi szerint Dennis Iliadis (The Last House on the Left) rendezésében és Joel Silver felügyelete alatt készülhet el a The Demonologists című horror, mely egy szellemvadász családról fog szólni, akik elvállalnak egy átlagos munkát, ám rájönnek, hogy a házat elárasztották a démonok.

Úgy hírlik, hogy a projekt hasonlítani fog a Ház (House) című klasszikus horrorfilmhez.

- Mark Canton, a 300 producere szerezte meg Ryan Brown regényének, a Play Dead-nek a megfilmesítési jogait, melyben egy labdarúgójátékosokból álló csoport tagjai zombikká válnak és pusztítást okoznak egy kicsi texasi városban.

A produkció forgatókönyvét Joe Schreiber készíti, míg a forgatás 2011. harmadik negyedévében kezdődhet meg.

- A Universal Judd Apatow (The 40 Year Old Virgin, Knocked Up és Funny People) következő komédiáját (Untitled Judd Apatow Comedy) 2012. június elsején mutatja be.

- Roland Emmerich következő filmje egy alacsony költségvetésű, mindössze $5 millió dollárból készülő, idegen inváziós film lesz, mely a The Zone címet viseli, és amolyan kézikamerás, "megtalált videófelvételes" alkotásra lehet számítani.

Emmerich Anonymous című mozija viszont 2011. március 25-én kerül az amerikai mozikba Rhys Ifans, Vanessa Redgrave, David Thewlis, Edward Hogg, Julian Bleach, Tony Way és Robert Emms főszereplésével. A politikai thriller középpontjában egy olyan férfi áll, aki állítólag William Shakespeare színdarabjait írta.

- Megvan a Conan remake bemutatója is, amit a Lionsgate hozott napvilágra. Szóval, a premier 2011. augusztus 19. és gondolom nem meglepetés, hogy 3D-ben kerül a mozikba.

Ezen a napon a Spy Kids 4: All the Time in the World és a Fright Night remake kerül még bemutatásra.

- A Lionsgate szerezte meg a LOL (Laughing Out Loud) című vígjáték amerikai forgalmazási jogait, melyben Miley Cyrus, Demi Moore és Ashley Greene lesz látható a főszerepben.

A történet középpontjában egy tizenéves lány (Cyrus) áll, akivel szakít  szexuálisan tapasztaltabb barátja, elvált anyja (Moore) pedig próbálja rendbehozni saját életét.

- Tony Scott az MTV Movies Blog-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a Top Gun 2 nem folytatás lesz, hanem egy újragondolt változat.

- Most éppen Johnny Depp nevét emlegetik a Rupert Sanders rendezésében készülő Snow White and the Huntsman főszerepével kapcsolatban, melyhez eddig Tom Hardy neve kötődött. (Gondolom mindenki tisztában van a filmmel, ugyanis a napokban számtalanszor írtam róla)

- A 20th Century Fox 2012. június 22-én mutatja be Timur Bekmambetov rendezésében az Abraham Lincoln: Vampire Hunter című produkcióját, melyben az Egyesült Államok 16. elnöke jól képzett vámpírvadászként jelenik meg.

- a Budapest Film hozza be január hatodikán Alexandre Aja Piranha 3D-jét

- Befutott a Transformers: Dark of the Moon logó, melyre ha rákattintsz akkor a hivatalos weboldal jelenik meg, és ugyanez áll fenn a Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 fotó esetén.

http://img5.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9827011_00f5eb7facce2fa76834c097fcbae030_l.jpg

A Summit Entertainment közölte az első fotót a Man on a Ledge című krimi-thriller forgatásáról, mely Asger Leth rendezésében, Sam Worthington, Elizabeth Banks, Anthony Mackie, Jamie Bell, Ed Harris, Edward Burns és Genesis Rodriguez főszereplésével zajlik. A produkció forgatókönyvét Pablo Fenjves, Erich Hoeber és Jon Hoeber készítette.

Worthington egy ex-zsarut fog alakítani, aki azzal fenyegetőzik, hogy leugrik egy manhattani hotel tetejéről, melyről egy rendőrségi pszichológus (Elizabeth Banks) próbálja meg lebeszélni. Mit sem sejtve, hogy az "öngyilkossági kísérlet", valójában egy elterelő hadművelet egy gyémántrabláshoz.

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9827013_e80f28a2e5082f9856658e673b231da6_xl.jpg

Negyedszerre mutatok fotókat a This Means War vancouveri forgatásáról, melyeken a két főszereplő Witherspoon és Pine látható. (további képek itt, itt és itt)

http://img3.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9827003_880962edb7d85a8e3d7faf04ddde9762_xl.jpg

Tim Blake Nelson újra Hulk filmben?

Címkék: hírek hulk

2010.10.30. 19:00

A The Playlist weboldal a minap készített interjút Tim Blake Nelsonnal, aki elmondta, hogy érvényes szerződése van esetleges további Hulk filmekre, melyekben a 2008-as A hihetetlen Hulkból megismert karakterét, Samuel Sternst alakítaná.

Mint mondta, még ő sem tudja, hogy alakul Hulk sorsa A bosszú angyalai (The Avengers) után, mert elképzelhető, hogy a stúdió folytatni fogja a 2008-as filmet, vagy új alapokra helyezik majd a franchise-t, immár Mark Ruffalóval a címszerepben. Mindenesetre Nelson reméli, hogy a Marvelnél majd számítanak rá, ugyanis szívesen alakítaná ismét Sterns karakterét.

Ki lesz J. Jonah Jameson?

Címkék: hírek spidermanreboot

2010.10.30. 18:46

Marc Webbék már gőzerővel dolgoznak az új Pókember film előkészületein, melyhez már leszerződött Andrew Garfield a címszerepre, Emma Stone Gwen Stacy, Rhys Ifans pedig Dr. Curt Connors, vagy Lizard szerepére.

Jelenleg az emblematikus főszerkesztő J. Jonah Jameson megformálásához keresik a megfelelő színészt, aki átvenné a stafétabotot J.K. Simmonstól. A szerepre a Mad Menből ismert John Slattery és Sam Elliott a legesélyesebbek. Érdekesség, hogy mindketten dolgoztak már a Marvellel: Slattery a Vasember 2-ben alakította Tony Stark apját, Elliott pedig a Szellemlovasban tűnt fel.

Matt Damon nemrégiben nagy port kavart egy sajtótájékoztatón tett kijelentésével, amikor is azt találta mondani, hogy tőle senki nem kérdezett meg semmit a stúdió részéről a The Bourne Legacyvel kapcsolatban, és "a Universal minden filmjét Bourne valaminek akarja hívni."

Damon pár napja az Entertainment Weeklynek adott interjút, hogy tisztázza kijelentését: "Egy sajtótájékoztatón voltam, és mindenki a Bourne-nel nyaggatott, mire én annyit mondtam, hogy de srácok, ne tőlem kérdezzétek ezeket, mert nem tudok róla semmit. Egy új filmet csinálnak Tonyval. Egyébként szerintem ez egy okos húzás a stúdió részéről, és semmiben sem ütközik azzal, ha esetleg Paul Greengrass-szel úgy döntünk majd valamikor, hogy csinálunk egy új Bourne filmet. Tony nem akarja megsérteni a franchise-t. Ugyan a filmjében létezni fog Jason Bourne, de nem fog feltűnni, így továbbra is nyitott marad előttünk az esély, hogy csináljunk majd egy új Bourne filmet."

Matt további készülő filmjeiről is beszámolt: "Most pár hétig a Steven Soderbergh rendezésében készülő Contagion című filmen fogok dolgozni, majd jön a We Bought a Zoo, melyet Cameron Crowe rendez. Valamikor jövő nyáron pedig a Liberace című mozit szeretnénk összehozni Michael Douglasszel. Nemrég beszéltem vele egyébként, és mondta, hogy egész biztos rá fog érni, tehát minden rendben. Már alig várom, hogy vele dolgozhassak. Aztán a jövő év ősze egyelőre szabad, jó lenne csinálni valamit Paul Greengrass-szel, akár egy Bourne filmet, akár valami mást. Azt tudom, hogy most tervez egy filmet, talán valamelyik saját ötlete alapján, de abból csak 2012-re lesz valami, így előtte még beférne egy közös projekt."

James Franco jelenleg 127 Hours című filmjét promótálja, de azért a Screen Junkies weboldalnak beszélt egyik készülőben lévő filmjéről, a Ceasar: The Rise of the Apesről.

"Mikor először meghallottam, hogy új A majmok bolygója film készül, összevontam a szemöldökömet, hogy vajon tényleg szükséges-e, hiszen a régi filmekben használt jelmezek mára már gyakorlatilag kulturális kincsnek számítanak. Aztán megtudtam, hogy  Peter Jackson szakemberei fogják CGI segítségével létrehozni a majmokat, és ez nagyon felkeltette az érdeklődésemet, mert nagyon tetszett, ahogy megalkották Gollam karakterét A gyűrűk urában. Mivel szeretem az újdonságokat és az új technológiák kipróbálását, úgy voltam vele, hogy miért is ne?"

James arról is beszámolt, hogy milyen volt Andy Serkisszel forgatni, aki a címszereplő Ceasart alakítja,azt a majmot, akinek vezetésével kitör az első forradalom:

"Nagyon érdekes volt, mikor az Andyvel közös jeleneteimet vettük fel, mert egy igazi csimpánzt játszott. Komolyan mondom, akkor sem sikerültek volna jobban a jelenetek, ha egy igazi csimpánz szerepet volna bennük. Andy annyira majomszerűen viselkedett, és olyan remekül játszott, hogy fantasztikus lett a végeredmény. Nagyon klassz volt, és egy új élménnyel gazdagodtam."

Az utazó tévéreklám

Címkék: thriller thetourist

2010.10.30. 15:00

Egy francia plakát és az első tévéreklám látható alább Az utazóhoz (The Tourist), mely január 6-án debütál a hazai mozikban Angelina Jolie és Johnny Depp főszereplésével.

http://img8.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10003791_54c50298995cb62c0c187145aba7bcd6_xl.jpg

Zöld darázs poszter

Címkék: thegreenhornet

2010.10.30. 15:00

Két hete láthattuk az első Zöld darázs (The Green Hornet) posztert, ám mára befutott a következő, ami sokkal jobban néz ki mint az elődje.

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9822853_5d603e997d1594c56fe63b91c79227ff_xl.jpg

 

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9818487_17518a47c020111922d9e278889e5fbb_xl.jpg

süti beállítások módosítása