Már csak 19 napot kell várni és startol a hazai mozikban is a Titanic rendezőjének, James Cameronnak új filmje az Avatar. Volt már magyar poszter és szinkronos előzetes, most viszont a második magyar plakát is befutott, íme:  

Poligamy (2009)
(Poligamy)



Hivatalos tartalom:  A férfiak minden nővel le akarnak feküdni, aki tetszik nekik. Mi történik, ha ez lehetségessé válik?
András (Csányi Sándor) és Lilla (Tompos Kátya) fiatal pár, öt éve járnak együtt. A férfi forgatókönyvíró, aki megrendelésre tévésorozatokat ír, a nő pedig tanársegéd az egyetemen. Végre beköltöznek közös lakásukba. Úgy tűnik, minden rendben van köztük. De valami mégis hibádzik. Mintha a lényeg veszett volna ki az együttélésükből. Lilla esküvőt és gyereket akar, András viszont… nos, a helyzet az, hogy igazából maga sem tudja, mit akar. Lilla egyszercsak bejelenti, hogy terhes. Andrást felemás érzések kerítik hatalmukba. A következő reggel András egy vadidegen, gyönyörű nőt talál maga mellett az ágyban… Ettől a fordulattól kezdve a legkülönbözőbb lányokkal kerül viszonyba - ezzel együtt pedig a férfi-nő kapcsolat minden fázisát, minden lehetséges útját bejárja.
A Melletted című kisjátékfilm író-rendezője, Orosz Dénes első nagyjátékfilmjében a párkapcsolati vígjáték műfaján keresztül azt járja körül: milyen az, ha a legtitkoltabb férfivágy megvalósul. A Poligamy ízig-vérig romantikus komédia, amelyben az ismert sztárok mellett fiatal, tehetséges színésznők mutatkoznak be. A film producere az elmúlt évek legnagyobb hazai közönségsikereinek (Valami Amerika 1-2, Magyar vándor, Lora) rendezője, Herendi Gábor.


Színes, magyar romantikus vígjáték
Szereplők: Csányi Sándor, Tompos Kátya, Mészáros Béla
Rendező: Orosz Dénes
Forgalmazza: Skyfilm
Mozipremier: 2009. december 10. 

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6165007_43848c87fac6e0f6cf35c36cb849a31c_l.jpg
http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6163299_c4003529dec68a6bc05893c8f2fee724_l.jpg

Megérkezett a magyar poszter Gerard Butler és Jamie Foxx közös akciójához (Törvénytisztelő polgár - Law Abiding Citizen ). Bemutató jövőhéten a hazai mozikban.

Hivatalos tartalom:  Egy betörés vérengzéssé fajul, az egyedüli túlélőt semmi sem gátolhatja meg abban, hogy megbosszulja szeretteinek halálát…  A Törvénytisztelő polgár az Olasz meló rendezőjének új, pörgős akciójelenetekkel teli filmje. Clyde Shelton (Gerard Butler) egy becsületes családapa, akinek feleségét és lányát brutálisan meggyilkolják a félresikerült betörés során. Miután a gyilkosokat elfogják, az ügy Nick Rice (Jamie Foxx), a feltörekvő ügyész kezében landol. Nick az egyik gyanúsítottnak vádalkut, és ezzel együtt enyhe ítéletet ígér, a gyilkos cserébe a társa ellen vall. Tíz évvel később a vádalkut kötött bűnözőt holtan találják, Clyde Shelton rögtön bevallja, hogy ő a tettes. Amikor előzetes letartóztatásba helyezik, figyelmezteti a ranglétrán már feljebb lépett egykori ügyészt, ha nem ismerik el tévedésüket az ügyet tárgyaló kollégáival együtt, minden résztvevő a gyilkosok sorsára jut. Hamarosan megkezdődik a tíz évig tervezett véres sakkjátszma.

Színes, feliratos amerikai thriller, 100 perc
Szereplők: Gerard Butler, Jamie Foxx, Colm Meaney
Rendező: F. Gary Gray
Bemutató: 2009. október 16.
Forgalmazza: Palace Pictures
Hazai mozipremier: 2009. december 3.

37mp a Vén Csontokból (Old Dogs)

Címkék: film klipp

2009.11.27. 15:43

Brothers részletek

Címkék: film klipp

2009.11.27. 15:36

részletek a Hercegnő és a békából

Címkék: film klipp

2009.11.27. 15:31

Stúdió: Contender Films
Bemutató: 2009. február 20.
Hazai mozipremier: NINCS!!!
Hazai DVD megjelenés: 2009. december 03.
Forgalmazza: Budapest Film
Rendezte: Gerald McMorrow
Írta: Gerald McMorrow
Szereplők: Ryan Phillippe, Eva Green, Sam Riley, Bernard Hill


Hivatalos tartalom:  Gerald McMorrow rendezői debütálása magával ragadó, romantikus akció-fantasy, soha nem látott látványvilággal. Preest (Ryan Philippe – Gosford Park, Ütközések), a maszkot viselő detektív egy gyilkos után nyomoz a monolitikus fantázia-metropolisz, Meanwhile City utcáin, melyet a hit és a vallási buzgalom irányít. Esser, a megtört lélek fiát keresi a jelenkori London hajléktalanjai között.
A fájó szívű, harmincas Milo (Sam Riley – Control) újra találkozuik élete első szerelmével. A gyönyörű Emilia (Eva Green – Casino Royale) egyre veszélyesebb öngyilkos művészi előadásokat tervez. A két világ között ingázva lassan közelít egymáshoz négyük sorsa a végzet, a szerelem és a tragédia hálójában, és amikor összeérnek a szálak, egy pisztolygolyó dönti el, hogyan végződik történetük.

Stúdió: The Weinstein Company
Bemutató: 2009. január 23.
Hazai mozipremier: NINCS!!!
Hazai DVD megjelenés: 2009. december 03.
Forgalmazza: Budapest Film
Rendezte: Howard McCain
Írta: Dirk Blackman, Howard McCain
Szereplők: James Caviezel, Sophia Myles, Ron Perlman, John Hurt, Jack Huston

Hivatalos tartalom:  Messze, a távolban fénycsík lobban az éjszakában. Egy űrhajó ütközik a norvég fjordoknak, és a roncsok közül egy másik világ szülötte emelkedik ki, Kainan, a harcos. Ám nincs egyedül, az űrhajó potyautasa, a vérszomjas Moorwen már lesben áll, hogy megbosszulja Kainan hadseregének tetteit. Elvágva otthonától az idegen bolygón, mely évszázadokkal le van maradva saját civilizációjától, Kainan elindul, hogy elpusztítsa félelmetes ellenségét. Mielőtt azonban beteljesítené sorsát, a vikingek fogságába esik, akik, miután megmentette Rothgar király életét, kelletlenül befogadják. Kainant hamarosan bizalmába fogadja Rothgar gyönyörű lánya, Freya, és a férfi beavatja múltjának titkaiba.
Moorwen ostromolni kezdi a viking erődöt, halálos sebet ejt a királyon, és elrabolja Freyát. A vikingek, élükön Kainannal útra kelnek az utolsó nagy misszióra – vagy végeznek a rémmel, vagy szembenéznek a halállal.

Stúdió: Voltage Pictures
Bemutató: 2009. április 24.
Hazai mozipremier: NINCS!!!
Hazai DVD megjelenés: 2009. december 03.
Forgalmazza: Budapest Film
Rendezte: Simon Hunter
Írta: Philip Eisner
Szereplők: Ron Perlman, Thomas Jane, John Malkovich, Devon Aoki, Anna Walton, Benno Fürmann, Sean Pertwee, Justin Rodgers Hall, Shauna Macdonald

Hivatalos tartalom:  A 28. század. Üdvözöljük a legpokolibb korban!
Földünk természetes erőforrásai szinte kimerültek. Veszett háború pusztítja az élőket: négy világuralomra törő vállalat katonái gyilkolják egymást, hogy a megmaradt leheletnyi energiához jussanak. Összecsapásaik során megtörik a földkérget, és felszínre kerül valami eredendően gonosz... Egy gép, mely az embereket félelmetes erejű, pusztító mutánssá alakítja, akikkel még a katonák se bírnak.
A Testvériség vezetője (John Malkovich – Égető bizonyíték, A vasálarcos) evakuálná az életben maradtakat, ám Samuel testvér (Ron Perlman – Hellboy, Penge 2.), kezében a Krónikákkal rámutat arra, hogy a próféciák alapján megállíthatják a szörnyeket – csak a megfelelő vezetőt (Thomas Jane – A köd, Hajsza, A megtorló) kell a katonák élére állítani...

Stúdió: Summit Entertainment
Bemutató: 2009. február 06.
Hazai mozipremier: NINCS!!!
Hazai DVD megjelenés: 2009. december 03.
Forgalmazza: Budapest Film
Rendezte: Paul McGuigan
Írta: David Bourla
Szereplők: Chris Evans, Dakota Fanning, Camilla Belle, Djimon Hounsou, Maggie Siff, Scott Michael Campbell, Corey Stoll

Hivatalos tartalom:  Paul McGuigan (Alvilági játékok, Gengszterek gengsztere) lélegzetelállító akció-thrillere a pszichikai kémkedés halálos világáról szól, ahol paranormális képességű emberek képesek tárgyakat mozgatni az akaratukkal, a jövőbe látni, új realitást kreálni, és gyilkolni anélkül, hogy áldozatukhoz érnének.
A Divízió nevű titkos kormányügynökség átlagemberekből genetikai transzformációval mesterségesen fejleszt pszi-harcosokat, és aki ellenáll, azzal brutálisan leszámolnak. Nick Gant (Chris Evans) másodgenerációs telekinetikus „mozgató” azóta bujkál, mióta a Divízió emberei meggyilkolták apját. Hongkongban ő, és a hozzá hasonlók el tudnak tűnni, ha nem verik nagydobra képességüket. Nick mégis kénytelen feladni a bujkálást, amikor Cassie Holmes (Dakota Fanning), a 13 éves „látó” a segítségét kéri, hogy közösen keressék meg Kirát (Camilla Belle), aki a Divízió kötelékéből megszökött „uraló”, és talán nála van a kulcs a Divízió programjának megszüntetéséhez. Az övé a legveszélyesebb pszichikai erő: képes befolyásolni mások cselekedeit gondolat-átültetéssel.
Csakhogy Cassie jelenléte felkelti a Divízió vérebei, főként Henry Carvet ügynök (Djimon Hounsou) figyelmét, így a férfi és a kislány hamarosan menekülni kényszerülnek, hogy mentsék életüket, és hogy mielőbb megtalálják Kirát.

Pippa Lee-ről, a köztiszteletben álló háziasszonyról senki sem tudja, hogy mind a múltja, mind pedig a jelene súlyos titkokkal van övezve, de pontosan erre valók az ilyen kellemesen szellemes független filmek, hogy az ilyen titkokat felfedjék.

A középkorú, ám még mindig gyönyörű Pippa Lee (Robin Wright PennForrest Gump) odaadó felesége nála harminc évvel idősebb férjének (Alan ArkinA család kicsi kincse), két felnőtt gyermek édesanyja és nagyra becsült barát. Csakhogy mikor férjével maguk mögött hagyják mozgalmas New York-i életüket, hogy az öregségtől és leépüléstől tartó férfi nyugalomba vonuljon, Pippa riadtan tapasztalja, hogy egyre kevésbé érzi magáénak addigi kedves és simulékony személyiségét. Ez nem is csoda: fiatal lányként szertelenül kicsapongó életet élt, és most, az eseménytelen kertvárosi hétköznapokon a múlt emlékei elevenebbek, mint valaha, sőt, még a jelen nyugalmát is felbolygatják…

Pippa Lee négy életébe 2010. januárjában pillanthatunk be az FHE jóvoltából. A kiadvány a film szélesvásznú változatát kínálja, sztereó magyar és DD5.1-es angol hang, valamint magyar és angol felirat társaságában. Az egyeten extra a lemezen egy előzetes lesz.

forrás: www.dvdextra.hu

képek: Remember Me (2010)

2009.11.27. 14:13

 

Egyszerűen bonyolult (2009)
(It’s Complicated)


Hivatalos tartalom
:  Jane három felnőtt gyerek anyja és egy jól menő pékség és étterem tulajdonosa Santa Barbarában. Egy tíz éves válás után baráti a viszonya az ex-férjével, az ügyvéd Jake-kel. Ám amikor Jane és Jake elutaznak a fiuk diplomaosztójára, a helyzet elkezd bonyolódni. Egy ártatlan közös étkezés elképzelhetetlen fordulatot vesz - affér lesz belőle. És mivel Jake-nek már van egy új felesége, a sokkal fiatalabb Agness, így most Jane lesz a másik nő… Ebbe a már amúgy is zűrös románcba csöppen bele az építész Adam, aki maga is a saját válásából próbál kigyógyulni. Beleszeret Jane-be, de hamar ráeszmél, hogy egy szerelmi háromszögbe került…
Nancy Meyers (Holiday, Minden végzet nehéz, Mi kell a nőnek) új romantikus vígjátéka parádés szereposztással és pazar poénokkal kényezteti a műfaj kedvelőit.

Színes, szinkronizált amerikai romantikus vígjáték, 100 perc
Szereplők: Meryl Streep, Alec Baldwin, Steve Martin
Rendező: Nancy Meyers
Forgalmazza: UIP-Duna
Mozipremier: 2009. december 24.  

süti beállítások módosítása