Az összes karakter a 9 -ből

Címkék: animáció sci fi

2009.06.27. 22:27

Pár napja érkezett az első, most ránk zúdították az összeset egyszerre. Bemutató szeptember 09-én (09.09.09).

9 anyagok

Stúdió: Columbia Pictures
Bemutató:  2009. augusztus 07.
Hazai premier: október 01.
Rendezte: Nora Ephron
Írta: Nora Ephron
Szereplők: Meryl Streep, Amy Adams, Stanley Tucci, Chris Messina, Linda Emond
 
IMDb
Julie&Julia hivatalos honlapja
Hivataos tartalom:  Julie Powel (Amy Adams) egy harminc körüli írónő, akinek még nem sikerült bizonyítania. Munkája monoton és lehangoló, ráadásul köze sincs az íráshoz. A zajos, kopott lakás sem a szíve csücske, ahova barátjával nemrégen költöztek. Napjának egyetlen fénypontja az esti főzés. Kedvenc szakácskönyve és egy gyermekkori emlék ihleti meg arra, hogy egy év alatt megfőzze az összes francia receptet, amit az anyjától örökölt könyvben talál, s ezt az élményt meg is ossza másokkal saját blogján keresztül. Julia Child (Meryl Streep) egy negyven körüli nő, aki férjével épp Párizsba költözött. Nem igazán tudja mit is kezdhetne szabadidejével: tanuljon meg kalapokat varrni, vagy inkább a francia nyelvet sajátítsa el? Az biztos, hogy Párizst imádja, csakúgy, mint az ételeket…. Két nő, két különböző korban, ugyanazzal a szenvedéllyel talál önmagára a fenséges ízek, finom illatok és a francia konyha varázsán keresztül. Mert vajból sosem elég!

 

További plakátok csodaországból ITT.

2009.06.26. 22:32

Stúdió: Paramount Vantage
Bemutató: 2009.szeptember 04.
Rendezte: Àlex Pastor, David Pastor
Írta: Àlex Pastor, David Pastor
Szereplők: Lou Taylor Pucci, Chris Pine, Piper Perabo, Emily VanCamp


 

További Derült égből fasírt anyagok. Hazai premier SZEPTEMBER 24., 3D -ben.

 

Coco Chanel (2009) (Coco avant Chanel) 

Rendezte: Anne Fontaine
Írta: Edmonde Charles-Roux (Book)
Stúdió: Warner Bros Pictures
Szereplők: Benoît Poelvoorde, Alessandro Nivola, Marie Gillain

Hazai premier: 2009. június 25.

 

Hivatalos tartalom:  Egy közép-franciaországi kislány, aki árvaházba kerül a nővérével, és minden vasárnap hiába várja, hogy érte jöjjön az apukája. Egy kávéházi énekesnő, elhaló hanggal, aki egy csapat részeg katona előtt lép fel. Egy alacsony varrónő, aki egy vidéki szabó hátsó műhelyében szegi fel a ruhákat. Egy kezdő kurtizán, aki túl sovány, és akinek menedéket védelmezője, Etienne Balsan nyújt a könnyűvérű nőcskék és az éjszakai császárok világában. Egy szerelmes asszony, aki azt állítja, hogy sosem lesz senki felesége, különösen nem Boy Capelé, a férfié, aki pedig imádja. Egy lázadó, akit a kora társadalmi elvárásai béklyóba zárnak, és aki a szeretői ingét hordja. Ez Coco Chanel története, aki azelőtt testesítette meg a modern nőt, mielőtt azt kitalálta volna a világ számára. Emlékek, szerelmek, szenvedély, parfümök, szabásminták. 1950-es évek Párizsában járunk, Coco Chanel már 70 éves, de még most is hihetetlen számára, hogyan vált a divat világának királynőjévé. A legendás Chanel-divatház megalapítója végre filmvásznon, Audrey Tautou mesteri játékában. Ez a remekmű nem csak Coco varázslatos életébe vezet be minket, de láthatjuk küzdelmét a társadalommal, melyet saját elvei alapján megvet és részesei lehetünk fájdalmas bánatának is.

Jövő héten, azaz július 1 -én startol itthon, illetve az USA -ban is a Jégkorszak 3. - A dínók hajnala.  ( Ice Age: Dawn of the Dinosaurs ).


Pár napja már láthattunk a csodaországból "karakterposztereket", kis késéssel megérkezett a főszereplő, Alice is.

Brüno plakát

Címkék: vígjáték

2009.06.25. 21:47

 

 


Akit jobban érdekel a film (Borat fan =)  ITT olvashat róla.  Július 09 -től a hazai mozikban.

Spread Trailer

Címkék: vígjáték

2009.06.25. 21:39

Rendezte: David Mackenzie
Írta: Jason Dean Hall
Stúdió: Anchor Bay
Szereplők: Ashton Kutcher, Anne Heche, Margarita Levieva
Bemutató: 2009. augusztus 14.

9 - karakterposzter

Címkék: animáció sci fi

2009.06.25. 18:30

Focus Features Sci-Fi animációjához érkezett ez az új karakterposzter. Az animációs sci-fi -t Shane Acker rendezte, szinkronok Elijah Wood, Jennifer Connelly, Crispin Glover, Martin Landau, Christopher Plummer és John C Reilly. Bemutató szeptember 09-én (09.09.09). Poszter és HD trailer.

 

 

A Lionsgate forgalmazásában, a Daybreakers című vámpíros horror-thrillert írta és rendezte Peter Spierig. Várhatóan 2010. január 08 -án mutatják be az USA -ban, ugyanis évek óta halogatják. Főbb szerepekben Ethan Hawke, Willem Dafoe és Claudia Karvan.
A történet 2019 -ben játszódik, amikor már az emberek zöme vámpírrá változott. A vámpírok azon "dolgoznak" hogy fajukat fenn tudják tartani, mivel fogyóban a táplálékuk. Ethan Hawke (Edward) egy kutatót alakít, aki megpróbálja megmenteni az embereket és új vérforrást akar találni a vámpírok számára.

Hazai bemutató: 2010. április 1.

The Box Trailer

Címkék: thriller

2009.06.25. 11:21

Richard Matheson novelláján alapuló, Cameron Diaz főszereplésével készülő thrillerhez megérkezett a trailer is, ugyanis korábban már egy plakátot, és pár fotót láthattunk. Írta és rendezte Richard Kelly. A filmet a Warner Bros. stúdió készíti, és október 30 -án startol az amerikai mozikban. További szereplők  James Marsden és Frank Langella.

 

süti beállítások módosítása