Entertainment Tonight (E.T.) közzétett egy új beharangozót, amiben egy pár új jelenet is felfedezhető. Gondolom pár napon belül kapjuk a rendes trailert.

Paramount Pictures forgalmazásában megkaptuk a G.I. Joe -nak, a második előzetesét (Trailer B) pár új jelenettel. A filmet rendezte Stephen Sommers, írta Stuart Beattie. Főbb szereplők Adewale Akinnuoye-Agbaje, Christopher Eccleston, Joseph Gordon-Levitt, Byung Hun Lee, Sienna Miller, Rachel Nichols, Ray Park, Said Taghmaoui, Channing Tatum, Marlon Wayans és Dennis Quaid. Premier az itthoni mozikban egy nappal hamarabb mint az USA -ban. Azaz augusztus 06.

Hivatalos tartalom: A G.I. Joe egy mozaikszó: a Global Integrated Joint Operating Entity nevű NATO fennhatóság alá tartozó, kőkemény férfiakból és nőkből álló szupercsapat rövidített neve, amelynek tagjai high tech fegyverekkel felfegyverkezve veszik fel a harcot a Cobra nevű bűnszervezettel, amit egy svéd fegyverkereskedő irányít. Az elit G.I. JOE osztag a legmodernebb kém- és hadifelszereléseket veti be a korrupt fegyverkereskedő, Destro elleni harcban, valamint a rejtélyes Kobra nevű szervezettel szemben, amely az egész világot romba döntő káosszal fenyeget…

A túlvilág szülötte (2009)
(The Unborn)

"Egy halott lelkét néha annyira megfertőzi a gonosz, hogy nem juthat be a mennyországba. Örökös bolyongásra van kárhoztatva a világok határai között, és kétségbeesve keresi az új testet, amelybe beköltözhet.
És ez néha tényleg sikerül neki…
Casey Bell gyűlölte az anyját, amiért az kisgyermekként magára hagyta. Ám amikor megmagyarázhatatlan események történnek, Casey lassan megérti, az anyja miért ment el. Könyörtelen álmok kínozzák, és amikor ébren van, egy gyötrődő szellem kísérti. Kénytelen az egyetlen olyan spiritisztához, Sendakhoz fordulni, aki véget vethet ennek az egésznek.
Sendak segítségével Casey felfed egy családi átkot, mely egészen a náci Németországig nyúlik vissza: egy lényre lel, aki képes bárkit vagy bármit megszállni, és minden alakváltáskor egyre erősebb lesz. Az átok új életre kel, és Casey egyetlen esélye a túlélésre az lehet, ha lezárja a túlvilági átjárót, amit felnyitott valaki, aki soha nem született meg…
Az író-rendező David Goyer (Batman: Kezdődik!) lélegzetelállítóan izgalmas, fordulatos thrillere vizuálisan lenyűgöző krónika a rémálmok világából."
Színes, feliratos amerikai thriller, 84 perc
Szereplők: Gary Oldman, Odette Yustman, Cam Gigandet, Jane Alexander, Meagan Good
Rendező: David S. Goyer
Írta: David S. Goyer
Stúdió: Rogue Pictures
Bemutató: 2009. január 09.
Hazai premier: március 26.
Forgalmazza: UIP-Duna Film
DVD megjelenés: július 30.

http://img8.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6773091_f3d14b7b804a3d29067cd4c66967e0d0_l.jpg

 



A Megtorló - Háborús övezet
Punisher: War Zone (USA - 2008)


Stúdió: Lionsgate
Bemutató: 2008. december 05.
DVD megjelenés: július 28.
Rendezte: Lexi Alexander
Írta: Matt Holloway, Art Marcum, Nick Santora, Kurt Sutter
Szereplők: Ray Stevenson, Dominic West, Julie Benz, Dash Mihok, Doug Hutchison, Wayne Knight, Colin Salmon, T.J. Storm, Mark Camacho, Keram Malicki-Sánchez

 


Hivatalos DVD tartalom:  Frank Castle (Ray Stevenson – Róma), a különleges erők exügynöke halálos fegyverarzenállal tér vissza A Megtorló folytatásában, és ezúttal egyszemélyes háborúját két fronton is megindítja. Castle a kegyetlen maffiavezért, Billy Russotit üldözi, és rettenetes sérülésekkel csúfítja el a gengsztert, ám a tűzharcban életét veszti egy FBI-ügynök.
Míg a bosszúra szomjazó bűnöző felveszi a Fűrész nevet, és maga köré gyűjti az alvilág legrettegettebb gonosztevőit, addig a szövetségiek is felállítanak egy akciócsoportot – és mindkét csapat Castle-ra vadászik! A Megtorlónak így a törvény erőit is le kell gyűrnie miközben a Fűrész könyörtelen seregével küzd ebben a kirobbanóan izgalmas akcióthrillerben.

Stúdió: New Line Cinema
Bemutató: 2009. január 23.
Hazai premier: március 19.
DVD megjelenés:  július 28.
Rendezte: Iain Softley
Írta: David Lindsay-Abaire
Szereplők: Brendan Fraser, Paul Bettany, Jim Broadbent, Helen Mirren, Andy Serkis, Rafi Gavron, Sienna Guillory
IMDb
Tintaszív hivatalos honlapja
 
Hivatalos DVD tartalom:   Ha Mo Folchart felolvas egy történetet, a szereplők életre kelnek... szó szerint! És ezzel Mo nem kis galibát okoz. Különleges képességeit latba vetve vissza kell küldenie a betolakodókat saját világukba – és meg kell mentenie a miénket. Csakhogy a varázslényekről olvasni jóval egyszerűbb, mint szembenézni velük… Mo és lánya, Meggie valódi és könyvbéli barátaik segítségével fejest ugranak az izgalmas küldetésbe, melynek során ördögi ellenségek, fantasztikus fenevadak és hajmeresztő veszedelmek leselkednek rájuk.
Brendan Fraser (A múmia-filmek, Utazás a Föld középpontja felé), valamint az Oscar®-díjas Helen Mirren és Jim Broadbent erősítik a remek szereplőgárdát a Cornelia Funke sikerkönyvéből készült vidám családi moziban. Csatlakozz hozzájuk, és több kalandban lesz részed, mint amennyiről valaha álmodtál!


Augusztus 21 -én mutatják be Robin Williams főszereplésével a WORLD'S GREATEST DAD című vígjátékot. Írta és rendezte a filmet Bob Goldthwait. R.W. rövid időn belül két filmmel is jelentkezik, a másik filmje az Old Dogs, melyben Jonh Travoltával közösen szerepel, és november 25-én mutatják be Amerikában.

Hazai DVD megjelenés: 2010. április 28.

"Lance Clayton (Robin Williams) megtanulta kevesebbel beérni az életben. Arról álmodott, hogy híres és gazdag író lesz, ehelyett csak a középiskolai irodalomtanárságig vitte. Kamasz fia, Kyle (Daryl Sabara) kiállhatatlan alak, aki csak keserűséget okoz neki. Lance az iskola vonzó művészettanárával, Claire-rel (Alexie Gilmore) jár, de a lány nem akar komoly kapcsolatot, sőt a nyilvánosság előtt még azt is titkolja, hogy közük lenne egymáshoz. Amikor aztán Lance-t szörnyű tragédia éri, a sors fintoraként élete legnagyobb lehetőségét kapja. Egyszeriben övé lehet mindaz a hírnév, gazdagság és népszerűség, amire mindig is vágyott – de csak akkor, ha együtt tud élni a tudattal, hogyan érte ezt el."

Zombieland Trailer

Címkék: zombis horror vígjáték

2009.06.20. 11:11

Október 9-én kerül az amerikai mozikba, Woody Harrelson főszereplésével, egy zombis horror-vígjáték. A filmet rendezte Ruben Fleischer, írta Paul Wernick és Rhett Reese, bemutatja a Columbia Pictures. További szereplők Jesse Eisenberg és Emma Stone. Alább a film előzetesét, és néhány képet láthattok.

http://img6.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/5083443_c766d5c268836c25b453a52309aa13fe_m.jpg

Másnaposok 2? Máris?

Címkék: hírek másnaposok

2009.06.19. 23:11

Még szinte alig mutatták be, de már a folytatásról van szó! Todd Phillips már kezdeményezte, hogy legyen folytatása a filmnek, és hát a Warner Bros. a pozitív visszajelzések után természetesn jóváhagyta a termelés folytatását. Ha minden jól megy idén ősszel elkezdődhet a forgatás, és 2011- ben térhetnek vissza a másnaposok a mozikba. IMDb- n már meg is jelent a második rész.

A mostani első részt szerdán láttuk moziban, nagyon jó volt mindenkinek csak ajánlani tudom! 10/10 Várom a folytatást! de hol van még 2011? =)

Sherlock Holmes - karakterplakátok

Címkék: kaland

2009.06.19. 21:27

Yahoo! Movies "kidobott" két karakterposztert a Sherlock Holmes -hoz. Korábban már egy sötét hangulatú teaser plakátot láthattunk. A mostani plakátokon, Robert Downey Jr. - t és Jude Law -t láthatjuk. Holmes December 25-én startol az amerikai mozikban, hazai premier egyenlőre ismeretlen.

 


Végső H2: Halloween 2 plakát

Címkék: horror

2009.06.19. 20:59

Rob Zombie felfedte a végső H2 plakátot a myspace oldalán. Halloween 2 bemutató augusztus 28-án.

 

Aki a jövőheti premiert nem tudja kivárni, annak itt van még néhány képecske a Paramount Pictures jóvoltából. Mint tudjuk, jövőhéten robban a mozikban a bosszú ...

http://keptarolo.com/images/175_PHzoqCEF5hp3CD_m.jpg

http://keptarolo.com/images/420_PHzwBCEFXYFTEC_m.jpg

http://keptarolo.com/images/823_PHu1UxzAoTCVyz_m.jpg

http://keptarolo.com/images/611_PHes4hjkVi29gm_m.jpg

http://keptarolo.com/images/763_PHcZNfhiSaoBfl_m.jpg

http://keptarolo.com/images/560_PHAMYDFGhNTFFC_m.jpg

http://keptarolo.com/images/857_PH9ZPcefrYCjd9_m.jpg

Columbia Pictures vígjátékához (Year One) érkezett egy új plakát. A film a mai napon startol az amerikai mozikban. Hazai premier egyenlőre ismeretlen. Mikor néhány lusta vadászt száműznek a primitív falujukból, elindulnak hát az ősi világon keresztül! Főbb szerepekben Jack Black, Michael Cera, Oliver Platt, David Cross, Hank Azaria, Olivia Wilde, June Diane Raphael, Juno Temple, Christopher Mintz-Plasse, Gabriel Sunday, Vinnie Jones, Marshall Manesh, Paul Rudd. Hazai premier szeptember 17 -én.

 

Astro Boy plakát

Címkék: animáció családi

2009.06.19. 09:49

A Warner Bros. animációs filmjéhez érkezett egy plakát, eddig csak egy teaser plakátot láthattunk. Bemutató október 23-án az USA -ban, a hazai pedig november 26. Szinkronhangok: Nicolas Cage, Scarlett Johansson, Donald Sutherland, Bill Nighy, Nathan Lane, Eugene Levy, Freddie Highmore, Kristen Bell, Matt Lucas


 

Pandorum plakát

Címkék: pandorum sci fi thriller akció

2009.06.19. 09:43

Új poszter érkezett a filmhez, ez már a harmadik. Amerikai premier szeptember 14-én. Főszerepben Dannis Quaid.

süti beállítások módosítása