Érkezett egy aranyos kis részlet, a júliusban bemutatásra kerülő  Jégkorszak 3-ból. Sid kiáll a gyerekek mellett, a dühödt T-Rex-el szemben,

Pár napja már érkezett egy képecske amin Sam Worthington volt látható harc közben, most érkezett újabb. A film premiere 2010. március 26-án. 2010. április 02-án

A MySpace kibocsátotta az első trailert a végső állomás negyedik részéhez. Már láthattunk egy plakátot is pár nappal korábban. Az USA-ban augusztus 28-án fogják bemutatni 3D-ben, a hazai premier SZEPTEMBER 10-e. Szereplők Bobby Campót, Shantel VanSanten, Krista Allen, Mykelti Williamson, Haley Webb, Nick Zano, Andrew Fiscella és Richard T Jones.

A Paramount Vantage, augusztus 14 -én mutatja be, a Neal Brennan rendezte The Goods: Live Hard, Sell Hard című vígjátékát. A filmet Andy Stock és Rick Stempson írta. Főbb szerepekben Jeremy Piven, Ving Rhames, Ed Helms, James Brolin, David Koechner, Ed Helms, Kathryn Hahn, Rob Riggle, Jordana Spiro és Will Ferrell.

Homecoming

Címkék: horror thriller

2009.06.04. 09:52

 

Stúdió: Voltage Pictures
Bemutató: 2009. július 17. ?
Rendezte: Morgan J. Freeman
Írta: Katie L. Fetting, Jake Goldberger
Szereplők: Mischa Barton, Matt Long, Jessica Stroup,
Michael Landes, Allen Williamson, Joshua Elijah Reese,
Nick Pasqual, Joe Forgione, Alex Hooper

Bunyó (Fighting) karakterposzterek

Címkék: akció

2009.06.04. 09:48

Felpakoltak a netre két nagyon megkésett karakterposztert a Fighting-hoz. Április 24-én mutatták be az USA-ban, nálunk a premier  július 30-án lesz. Főszerepekben ha valaki még nem olvasott volna róla, Channing Tatum, Terrence Howard, Zulay Henao, Luis Guzman és Cung Le. Összes Fighting anyag.


A két főszereplő, Shia LaBeouf és Megan Fox adott interjút az E.T-nek, az elcsattant csókokról. Hollywoodban Shia-t és Megan-t új álompárként emlegetik. Megan elárulta, hogy Shiát kedveli a világon a legjobban, mert mindig megnevetteti, és nagy gavallér is. Shia kicsit diplomatikusabban fogalmazott: nem tagadta, hogy jóban van Megannel, de azt mondta, hogy inkább nem bonyolódnak bele egy románcba, mert az csak zavarossá tenné a barátságukat. A videóban még néhány robbanós akciójelenet is megtalálható! 

http://keptarolo.com/images/258_marvellogos.jpg

Ain't It Cool News felfedett egy pár promo anyagot ami Vegasban van kiállítva. Többek között Iron Man 2, Spider-Man 4, Thor, The First Avenger, Captain America, Despicable Me, Rango,  How To Train Your Dragon (Így neveld sárkányodat)  viszont én úgy hiszem az a 2012. május nagyon messze van még =)

http://keptarolo.com/images/567_ironman2logo.jpg

http://keptarolo.com/images/387_spiderman4logo.jpg

http://keptarolo.com/images/161_LSdespicablesm.jpg

http://keptarolo.com/images/277_LSdragonsm.jpg

http://keptarolo.com/images/447_LSrangosm.jpg

 

Megérkeztek a képregényfilmből az első Jonah Hex (Josh Brolin) képek, korábban már Megan Fox-ról láthattunk párat! A filmet 2010. augusztus 06-án fogják bemutatni, főbb szerepekben Megan Foxot, John Malkovichot, Will Arnettöt, Michael Shannont és Josh Borlin mint Jonah Hex.

update! premier: 2010-06-18

Paramount Pictures kibocsátott három reklámot és egy új plakátot .A bemutató június 24-én lesz! Főszerepben Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, Isabel Lucas és Rainn Wilson.


A Kung Fu Pandát, Shrek-et és a Madagaszkárt jegyző stúdió, a DreamWorks  bejelentette, hogy két évente öt animációs film lesz várható.

  • 2010. 03.26: Így neveld sárkányodat (How To Train Your Dragon
  • 2010. 05.21: Shrek Forever After
  • 2010. 11.05: Oobermind
  • 2011. 06.03: Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom
  • 2011. 11.04: The Guardians (William Joyce könyve alapján)
  • 2012. 03.30: Puss in Boots (Csizmás Kandúr)
  • 2012. 05.25: Madagascar 3.
  • 2012. 11.02: The Croods ?

Clash of the Titans című film első hivatalos fotóján, a főszereplő Sam Worthington látható az Empire magazinban.  A filmet a Warner Bros. Pictures mutatja be, 2010 . március 26-án április 02-án, Louis Leterrier rendezésében. További szereplők Liam Neeson, Ralph Fiennes, Danny Huston, Gemma Arterton, Mads Mikkelsen, Jason Flemyng, Alexa Davalos, Izabella Miko, Nicholas Hoult és Pete Postlethwaite.

Grace Red Band Trailer

Címkék: horror

2009.06.01. 17:06

Jött egy korhatáros előzetes a Grace című filmhez, amelyben egy kisbaba emberi vér után érez vágyat. Elég beteg film =), aki szereti a horrort, annak csak ajánlani tudom trailer alapján! A film hivatalos bemutatója ismeretlen. Grace poszter

Halloween 2 filmhez ez a második színfalak mögötti videó, megszólal benne az iró/rendező Rom Zombie, Malcolm McDowell (Dr. Samuel Loonis). Bemutató augusztus 28-án. H2 anyagok

süti beállítások módosítása