Aki esetleg nem hallott volna a  filmről - Minden ami Másnaposok!

 

Edward és Bella pár másodperces romantikáját láthatjátok! A rendes előzetes vasárnap éjjel érkezik ...

G.I Joe: A kobra árnyéka

Címkék: akció kaland

2009.05.30. 10:24

MTV kibocsátotta a G.I Joe egy 45 másodperces jelenetét.szerintem furácska


9

Címkék: animáció kaland sci fi

2009.05.29. 23:10

 

 

 

Stúdió: Focus Features
Rendezte: Shane Acker
Írta: Shane Acker, Ben Gluck
Bemutató: 2009. szeptember 09.
Szereplők: Elijah Wood, John C. Reilly, Jennifer Conelly, Chrispin Glover, Martin Landau, Christopher Plummer

IMDb

9 hivatalos honlapja ismeretlen

Egy csapat bátor rongybaba küzd a civilizáció túléléséért!

TF2 plakát

Címkék: poszter transformers akció

2009.05.29. 23:07

H2: Halloween 2 film klipp

Címkék: horror film klipp

2009.05.29. 15:47

Újabb Halloween 2 részleteket láthatunk Rob Zombie filmjéből. Megszólal a készítő, és a szereplők is.Mike Mayers augusztus végén csap le a mozikban. Minden ami Halloween 2.

 

Toy Story 3

Írta: Michael Arndt  
Rendezte: Lee Unkrich
Stúdió: Walt Disney Pictures
Bemutató: 2010. június 18.
Szereplők(hangok): Tom Hanks, Michael Keaton, Estelle Harris, Tim Allen,Joan Cusack, John Ratzenberger, Wallace Shawn, Ned Beatty, Jodi Benson, Don Rickles

IMDb

Az első egészestés animáció a Játékháború volt a Disney forgalmazásában, és egyben a Pixar első mozibemutatója. 2010-ben már a Toy Story harmadik részét mutatják be. Íme alább egy kis promo.

 

 

New Line Cinema mutatja be, augusztus 28-án a "sorozat" negyedik részét! Ma este az UGO jóvoltából egy plakátot kaptunk. Végső állomás film adatlap. 

 

http://img10.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/5103915_e7585a6b87550c939ca808d73b8abfb7_m.jpg

 

Stúdió: Lionsgate
Bemutató: 2009. október 23.
Rendezte: Kevin Greutert
Írta: Patrick Melton, Marcus Dunstan
Szereplők: Costas Mandylor, Mark Rolston, Betsy Russell, Tobin Bell, Shawnee Smith, Peter Outerbridge, Devon Bostick
 
"Strahm ügynök halott! Hoffman nyomozó Jigsaw munkásságának egyedüli örökösévé vált. Eközben az FBI egyre közelebb kerül Hoffman nyomozóhoz,  aminek köszönhetően kezdetét veszik a játékok, melyek során Jigsaw fő tervére is fény derül."

 

Jött egy új trailer, a szeptember 14-én bemutatásra kerülő Pandorum-hoz. A filmet A Kaptár alkotói készítették, egy űrhajón játszódik, ahol két legénység ébred fel, de nem tudják hogy kik ők, merre tartanak, vagy hogy mi a küldetésük. Hamarosan rá kell jöjjenek, hogy nincsenek egyedül, és a valóság szőrnyűbb mint ahogy azt gondolták. Hazai premier egyenlőrre ismeretlen, főszerepben Dannis Quaid. Pandorum film adatlapját ITT találod!

DreamWorks Pictures 23 vadonatúj nagyfelbontású képet és egy TV Spotot dobott ki. képek

Kétely (Doubt USA - 2008)

Címkék: drama

2009.05.28. 13:57

 



Kétely
Doubt (USA - 2008)

 


Stúdió:
Miramax Films
Bemutató: 2008. december 12.
Hazai premier: március 19.
DVD megjelenés: július 15.
Rendezte: John Patrick Shanley
Írta: John Patrick Shanley
Szereplők: Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Viola Davis, Lloyd Clay Brown, Joseph Foster, Bridget Megan Clark, Lydia Jordan, Paulie Litt, Matthew Marvin, Evan Lewis

Hivatalos DVD tartalom:  Aloysius nővér (Streep), az egyházi iskola rettegett igazgatónője ki nem állhatja a haladó szellemű és a gyerekek körében rendkívül népszerű plébánost, Flynn atyát (Hoffman). Lépten-nyomon azt lesi, hogyan köthetne bele a sorból mindig kilógó férfiba, és persze talál is valamit. Súlyos vétség elkövetésével vádolja meg Flynn atyát: azt állítja, hogy bűnös vonzalommal viseltet egyik tanítványa iránt. Bizonyítékai azonban nincsenek...
A Pulitzer- és Tony-díjas színdarab alapján készült Kétely – amely bemutatója évében a kritikusok által leginkább dicsért film volt az Egyesült Államokban – lebilincselő, felkavaró és izgalmas történet Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams és Viola Davis nagyszerű játékában. Az öt kategóriában Oscar®-díjra jelölt produkciót méltán emlegették az év egyik legjobb filmjeként.


 

 

 

Szállító 3.
Transporter 3 (Franciaország/USA - 2008)

 
Stúdió: Lionsgate
Bemutató: 2008. november 26.
Hazai premier: 2009. február 05.
DVD megjelenés: július 07.
Rendezte: Olivier Megaton
Írta: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Szereplők: Jason Statham, Robert Knepper, Francois Berleand, Natalya Rudakova, Eriq Ebouaney

 

IMDb

A szállító 3 hivatalos honlapja

 

Hivatalos DVD tartalom:  Jason Statham (Blöff, Banki meló) visszatér az egykori hivatásos gyilkológép, Frank Martin szerepében, hogy végrehajtsa harmadik megbízását A szállító-sorozat legújabb folytatásában. Csakhogy ezúttal valaki más diktálja a szabályokat, és Franknek az idővel is versenyt kell futnia, hogy épségben célba juttassa csomagját. Megindul hát a Budapestet is érintő eszeveszett száguldás a francia Riviérától a Balti-tengerig, melyben a robbanások nagyobbak, az akciók veszélyesebbek, az autók pedig gyorsabbak, mint valaha!

 

 

Coraline és a titkos ajtó - Coraline (USA - 2009)


Rendezte: Henry Selick
Írta:
Henry Selick
Stúdió: Focus Features
Szereplők: Dakota Fanning, Teri Hatcher, Dawn French
Bemutató: 2009. február 06.
Hazai premier: március 12.
DVD megjelenés: július 16.

 

IMDb

 

Hivatalos DVD tartalom:  A Karácsonyi lidércnyomás zseniális rendezőjének legújabb filmje ez az ámulatba ejtően látványos animációs kalandfilm, amely Neil Gaiman bestsellere alapján készült.Coraline Jones mindennapjai szürkék és unalmasak, míg nem talál egy titkos ajtót, amely egy olyan alternatív világba vezet, amely első pillantásra megegyezik a normálissal – a ház, a kert, a szülők –, ám itt minden nap egy új kaland.Coraline hamarosan rádöbben, hogy a szemlátomást tökéletes világ csapda és valójában a Másik Anyukája akarja őt örökre foglyul ejteni. A lánynak össze kell szednie minden leleményét és bátorságát, hogy elmeneküljön és megmentse valódi családját.

 

 

 


 

Nem kellesz eléggé
He s Just Not That Into You (USA - 2009)

Stúdió: New Line Cinema
Bemutató:  2009. február 06.
Hazai premier: február 26.
DVD megjelenés: július 14.
Director: Ken Kwapis
Writer: Abby Kohn, Marc Silverstein
Cast: Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Ben Affleck, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Justin Long, Ginnifer Goodwin, Wilson Cruz, Brooke Bloom
 
IMDb
He's Just Not That Into You hivatalos honlapja
He'

 

Hivatalos DVD tartalom: Emlékszel arra a tök helyes srácra, aki megígérte, hogy felhív... és soha nem jelentkezett? Lehet, hogy elvesztette a számodat. Vagy kórházban fekszik. Vagy megrémítette a szépséged, az eszed, a sikereid. Vagy talán csak Nem kellesz eléggé neki...

Hollywood fiatal sztárjai – Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson és Justin Long – számtalan mulatságos buktatón evickélnek át, hogy megtalálják az igazit ebben az okos, szexi és nagyon aktuális romantikus vígjátékban. A Szex és New York-sorozat írói, Greg Behrendt és Liz Tuccillo sikerkönyvén alapuló filmben egymást követik a randiháborúk túlélői számára bizsergetően ismerős pillanatok. Nézd meg valakivel, akit szívesen szeretnél!

 

süti beállítások módosítása