Hírek röviden 10. 31.

Címkék: hírek röviden

2014.10.31. 15:35

  • David Johnson (Titánok harca) fogja írni a Something Wicked This Way Comes remake forgatókönyvét, melynek alapját Ray Bradbury regénye képezi. A történet egy tizenéves fiúról szól, aki egy álmos kisvárosban él, ahol hamarosan felbolydul az élet, ugyanis egy rejtélyes csoport érkezik, melynek vezetője minden kívánságot teljesít. Igaz, ennek hatalmas ára van. Ez lesz Seth Grahame-Smith első rendezése.
  • Mivel Gal Gadot túl elfoglalt lesz a csodanős filmekkel, kénytelen volt kiszállni a Ben-Hur remake stábjából. És ha már Csodanő, egyes hírek szerint a karakter saját filmje egy előzmény lesz, ami az 1920-as években fog játszódni az amazonok szigetén, ahol minden megváltozik, amikor egy férfi kerül oda, és a nők segítségét kéri.
  • John Gatins (Need for Speed) újraírja a Skull Island forgatókönyvét, ami a King Kong előzményfilmje lesz. A főszerepre Tom Hiddleston írt alá.
  • Fede Alvarez rendező és Sam Raimi producer a Gonosz halott remake után az A Man in the Darkot is közösen készíti el. A film története egy csapat fiatalról szól, akik jól kitervelt betöréseket hajtanak végre, melyekkel sosem buknak le. Utolsó célpontjuk egy vak ember háza, ahol több millió dollár várja őket. Csakhogy amint bejutnak a házba, minden megváltozik, és egy pszichopatával találják magukat szemben.
  • J.J. Abrams elmondta, hogy a Csillagok háborúja VII egyik akciójelenetét IMAX kamerákkal veszik fel.
  • A Sony állítólag egy Glass Ceiling nevű projekten dolgozik, melyben a Pókember képregényekben megismert összes női karakter feltűnne.
  • Kiderült, hogy a Terminator: Genisys gonosza egy ember-gép hibrid lesz, akit ugyanazzal a technológiával alkottak meg, mint annak idején Arnold Schwarzenegger T-800-asát.
  • Seth Rogen fogja alakítani az Apple társalapítóját, Steve Wozniakot a Danny Boyle rendezésében készülő Steve Jobs életrajzi filmben, melynek címszerepében Christian Bale-t láthatjuk majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr276851767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása