Az időszámítás csak ötven év múlva kezdődik, de a rómaiak már rég elfoglalták egész Galliát. Az egészet? Nem! Egyetlen falu lakói ellenállnak a hatalmas sereggel érkező hódítóknak, és mindenkit, aki egy kicsit is rómainak tűnik, messzire kergetnek. Julius Caesar már nagyon unja ezt a helyzetet, és úgy dönt, taktikát változtat. Ha erővel nem megy, más módon hajtja rabigába a verhetetlennek tűnő gallokat: a civilizáció örömeivel.

asterix_800x1154_1.jpg

A falu közelében építkezés kezdődik: a földből kinövő Istenek otthona minden luxussal, kényelemmel és kényeztetéssel felszerelt, csili-vili új hazát ígér – ennek pedig jóval nehezebb ellenállni, mint a kardoknak meg pofonoknak.

Kivéve, ha izmos + agyas hőseink, Asterix és Obelix előrukkol valami ravasz tervvel, mely keresztülhúzza a cézár számításait. A két különösen népszerű képregény- és mozihős látványos és szellemes kalanddal tér vissza: 3D-ben!

Asterix_jelenetfoto (8) (1).jpg

Zene: Philippe Rombi. Eredeti képregény: René Goscinny, Albert Uderzo. Írta:
Alexandre Astier. Rendezte: Alexandre Astier, Louis Clichy
Mozibemutató: 2014. december 25.
Eredeti cím: Astérix: Le domaine des dieux
Színes, szinkronizált francia animáció
Műfaj: animációs / családi / vígjáték
Gyártó: M6 Studio, Belvision
Játékidő:
Korhatár: KNE

10272576_358714477627111_8058989550076455599_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr496830387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása