Hírek röviden 04. 07.

Címkék: hírekröviden

2016.04.07. 14:08

 • A Trónok harcából ismert Kristofer Hivju fogja alakítani a Halálos iramban 8 egyik rosszfiúját. A forgatás várhatóan még a hónapban megkezdődik.
 • Az Öngyilkos osztag egyes jeleneteit nemcsak azért forgatják újra, hogy a film viccesebb legyen, hanem azért is, hogy több akció és tartalom kerüljön bele.
 • A Csodanő film a tervezett előtt pár héttel korábban, 2017. június 2-án kerül mozikba, ahol jelen állás szerint a Bad Boys 3-mal kell majd összecsapnia, azonban ez még változhat, ugyanis Will Smith-ék filmje csúszhat, ha a forgatókönyv nem lesz megfelelő. A The Jungle Book: Origins premierdátuma pedig a másik irányba mozdult el: 2017. október 6. helyett október 19-én érkezik majd.
 • Cillian Murphy az Eredet és A sötét lovag-trilógia után ismét együtt dolgozhat Christopher Nolannel a második világháborús Dunkirk című thrilleren.
 • Mark Hamill állítása szerint a Csillagok háborúja VIII története a múltban játszódik majd egy távoli naprendszerben és Luke nagyobb szerephez jut benne, mint Az ébredő Erőben.
 • A Warner Speedy Gonzales animációs filmet készít, amelyben Eugenio Derbez lesz a villámgyors egér hangja.
 • A megtisztulás éjszakája 3 középpontjában egy politikai összeesküvés áll majd, melynek alapját az amerikai elnökjelöltek kampánya adja.
 • A Disney Hófehérke testvéréről készít élőszereplős filmet Rose Red címmel.
 • Rob Letterman fogja rendezni a Dungeons & Dragons filmet.
 • Első filmes főszerepét kapta az Agymenők Sheldonja, Jim Parsons, aki a Man-Witchben tűnik majd fel, és egy olyan tanárt alakít, aki megtudja, hogy boszorkány.
 • Tom Hiddleston azt nyilatkozta, hogy a Thor: Ragnarok lesz az utolsó filmje Lokiként.

A 2016-os Oscar-gála győztesei

Címkék: Oscar

2016.02.29. 02:48

2:47 - A legjobb eredeti forgatókönyv: Spotlight - Egy nyomozás részletei

2:52 - A legjobb adaptált forgatókönyv: A nagy dobás

3:12 - A legjobb női mellékszereplő - Alicia Vikander (A dán lány)

3:20 - A legjobb kosztüm: Mad Max - A harag útja

3:23 - A legjobb látványterv: Mad Max - A harag útja

3:26 - A legjobb smink: Mad Max - A harag útja

3:37 - A legjobb operatőri munka - A visszatérő

3:40 - A legjobb vágás - Mad Max - A harag útja

3:49 - A legjobb hangvágás: Mad Max - A harag útja

3:52 - A legjobb hangkeverés: Mad Max - A harag útja

3:56 - A legjobb vizuális effekt: Ex Machina

4:08 - A legjobb animációs rövidfilm: Bear Story

4:11 - A legjobb animációs film: Agymanók

4:31 - A legjobb férfi mellékszereplő - Mark Rylance (Kémek hídja)

4:39 - A legjobb rövid dokumentumfilm: The Girl on the River: The Price of Forgiveness

4:42 - A legjobb dokumentumfilm: Amy

5:05 - A legjobb rövidfilm: Stutterer

5:08 -  A legjobb idegennyelvű film: Saul fia

5:22 - A legjobb filmzene - Ennio Morricone (Aljas nyolcas)

5:26 - A legjobb betétdal: Writing's On The Wall (Spectre - A Fantom visszatér)

5:38 - A legjobb rendező: Alejandro Gonzalez Inarritu (A visszatérő)

5:47 - A legjobb női főszereplő: Brie Larson (A szoba)

5:55 - A legjobb férfi főszereplő: Leonardo DiCaprio (A visszatérő)

6:00 - A legjobb film: Spotlight - Egy nyomozás részletei

Hírek röviden 02. 12.

Címkék: hírekröviden

2016.02.12. 18:23

 • Három Transformers film érkezik a közeljövőben, és már a premierdátumok is megvannak: Transformers 5 - 2017. június 23., Transformers 6 - 2018. június 8., Transformers 7 - 2019. június 28.
 • Robert Englund, Kane Hodder, Danny Trejo, Dee Wallace, Bill Moseley, Ken Foree és sok más jól ismert horrorlegenda főszereplésével készül majd el a Death House, amelyet a műfaj The Expendables-ének szánnak.
 • Utoljára 2014-ben lehetett hallani a Sonic the Hedgehog filmről, és most is csupán annyi derült ki, hogy 2018-ban érkezik majd.
 • Ryan Reynolds elmondta, hogy annak idején csupán négy embernek volt hozzáférése a kiszivárgott Deadpool próbafelvételekhez: neki, Rhett Reese-nek, Paul Wernicknek és Tim Miller rendezőnek, és fel is merült köztük, hogy valamelyiküknek ki kellene szivárogtatnia, Reynolds azonban 70%-ig biztos benne, hogy ezt végül nem ő tette meg. A második rész máris zöld utat kapott, Rhett Reese és Paul Wernick pedig már el is kezdtek dolgozni a forgatókönyvön.
 • Elkezdődött a Csillagok háborúja VIII forgatása.
 • Johnny Depp lesz a The Invisible Man remake főszereplője, mely a Universal filmes univerzumához tartozik majd.
 • Az ABC jövőre bemutat egy Jégvarázs rövidfilmet.
 • F. Gary Gray rendező és Chris Morgan forgatókönyvíró egy női negatív karakteren dolgoznak a Halálos iramban 8-hoz, és Charlize Theront szeretnék megnyerni a szerepre.
 • Will Smith egy rádióinterjúban jelentette be, hogy ő és Martin Lawrence is visszatérnek a Bad Boys 3-ban.
 • A Warner nem meglepő módon úgy döntött, nem indítja rá a Ready Player One-t a Csillagok háborúja VIII-ra, így Spielberg filmje csak 2018. március 30-án kerül mozikba.
 • Mégsem Robert Schwentke rendezi majd A beavatott: A hűséges 2. részét, mert az előző két filmet gyakorlatilag egyszerre forgatták, és úgy érzi, szüksége van egy kis szünetre.
 • Egy fontos karakter meghal majd az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, és ezzel gyökeres változások állnak be a Marvel filmes univerzumában.
 • Eunice Olumide szupermodell egy nomád lázadót fog alakítani a Star Wars: Rogue One-ban, akinek a rohamosztagosokkal gyűlik meg a baja.
 • A Universal egy R-es korhatár besorolású musical vígjátékot készít Channing Tatum és Joseph Gordon-Levitt főszereplésével.
 • Igencsak népszerű lett MacGyver, ugyanis a CBS sorozatot tervez, a Lionsgate pedig egy filmen dolgozik.

 

12063732_963905796988975_7412819840562560667_n.jpg

The Forest

Címkék: előzetes poszter The Forest

2016.01.31. 22:37

 

forest_xxlg.jpg

 

pride_and_prejudice_and_zombies_ver4_xxlg.jpg

A 2016-os Oscar-díj jelöltjei

Címkék: Oscar

2016.01.14. 20:24

Ma délután jelentették be az idei Oscar-gála jelöltjeinek névsorát. A díjátadót magyar idő szerint február 29-én hajnalban rendezik, a házigazda Chris Rock lesz.

Magyar idő szerint ma hajnalban osztották ki az idei Golden Globe díjakat. Nyert többek között Leonardo DiCaprio és Sylvester Stallone is, de számunkra a Saul fia diadala a legfontosabb, ugyanis magyar film még sosem kapott Golden Globe-ot.

A legjobb dráma: A visszatérő

A legjobb musical vagy vígjáték: Mentőexpedíció

A legjobb női főszereplő drámában: Brie Larson (A szoba)

A legjobb férfi főszereplő drámában: Leonardo DiCaprio (A visszatérő)

A legjobb női főszereplő musicalben vagy vígjátékban: Jennifer Lawrence (Joy)

A legjobb férfi főszereplő musicalben vagy vígjátékban: Matt Damon (Mentőexpedíció)

A legjobb női mellékszereplő: Kate Winslet (Steve Jobs)

A legjobb férfi mellékszereplő: Sylvester Stallone (Creed - Apolló fia)

A legjobb rendező: Alejandro González Iñárritu (A visszatérő)

A legjobb forgatókönyv: Aaron Sorkin (Steve Jobs)

A legjobb animációs film: Agymanók

A legjobb nem amerikai film: Saul fia (Magyarország)

A legjobb filmzene: Ennio Morricone (Aljas nyolcas)

A legjobb betétdal: Sam Smith - Writing's on the Wall (Spectre - A Fantom visszatér)

A nagysikerű Támadás a Fehér Ház ellen című film folytatása, amely Londonban játszódik. A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen, és hogy elpusztítsák a brit főváros összes nevezetességét. Csak 3 ember tudja megállítani ezt: az Egyesült Államok elnöke, a titkosszolgálat vezetője és egy brit MI-6 ügynök, aki nem bízik senkiben. Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma (16E) - márciusban a mozikban!

Az X-Men – Az eljövendő múlt napjai a kritikusok és a közönség kedvence volt, most Bryan Singer rendező a közvetlen folytatással tér vissza: jön az X-MEN – APOKALIPSZIS!
A civilizáció hajnala óta istenként imádták. A Marvel-univerzum első és leghatalmasabb mutánsa, Apokalipszis sok más mutáns erejét egyesítette magában, hogy halhatatlanná és legyőzhetetlenné váljon. Több ezer éves szendergéséből felriadva elégedetlenül tekint a világra. Harcra kész mutánsokat gyűjt maga köré – köztük a végképp megkeseredett Magnetót (Michael Fassbender) –, hogy megtisztítsa az emberiséget, és új rendet hozzon létre, melynek ő állhat majd az élén. Egy hajszálon múlik fajunk jövője. Raven (Jennifer Lawrence) X professzor (James McAvoy) segítségével fiatal mutánsokat toboroz, hogy szembeszálljanak a megváltoztathatatlannak tűnő végzettel, és új irányba fordítsák a Föld jövőjét. X-MEN - APOKALIPSZIS HAMAROSAN A MOZIKBAN!

Eilis (Saoirse Ronan) többre vágyik, mint annyi jutott neki. Elhagyja hát az anyai otthont, és Írországból New Yorkba költözik. 1950-ben ez egy magányos, kíváncsi lány számára ez olyan, mintha egy másik bolygóra került volna. Hamar magával is ragadja a nagyváros forgataga, és a honvágyat gyorsan legyőz egy mindent elsöprő szerelem.
Ám nem ilyen egyszerű új életet kezdeni. A lány régi élete nem tűnik el nyomtalanul, és Eilis hamarosan válaszút előtt találja magát: választania kell két világ és két élet között.

12491861_1169955096365373_9172770841010862253_o.jpg

Megható, magával ragadó szép film kiváló színészekkel és egy elmúlt kor látványos, részletekben gazdag felidézésével. A GOLDEN GLOBE-DÍJRA JELÖLT BROOKLYN FEBRUÁR 4-TŐL A MOZIKBAN!

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.
Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

A világ két legismertebb szuperhősének háborúja és közös kalandja, elképesztően látványos és hihetetlenül izgalmas lesz – valószínűleg az év egyik legnagyobb filmjében.
A rendező a szuperfilmműfaj egyik legsikeresebb megújítója, a 300 és az Acélember készítője, aki csupa világsztárral és csillagászati költségvetéssel dolgozott. MÁRCIUS 24-TŐL A MOZIKBAN A BATMAN SUPERMAN ELLEN - AZ IGAZSÁG HAJNALA!

Hírek röviden 01. 07.

Címkék: hírek röviden

2016.01.07. 20:19

 • Christina Hendricks csatlakozott a Tapló télapó 2 stábjához, és egy jótékonysági szervezet vezetőjét fogja alakítani.
 • A Disney Emma Stone-t szeretné Szörnyella de Frász szerepére az új élőszereplős 101 kiskutya filmhez.
 • Ben Mendelsohn lehet a Ready Player One rosszfiúja, aki egy nagyvállalatot akar likvidálni.
 • A '60-as évek óta nem forgattak nagyszabású amerikai filmet Kubában, ez azonban most változhat, ugyanis könnyen lehet, hogy a Halálos iramban 8 stábja ott dolgozik majd.
 • Lawrence Kasdan elárulta, hogy a Han Solo film története tíz évvel az Egy új remény előtt játszódik majd.
 • Anna Kendrick, Gwen Stefani, Justin Timberlake, James Corden, Russell Brand, az Icona Pop két tagja, Run Funches és Kunal Nayyar lesznek a DreaWorks Trolls című animációs filmjének főbb hangjai.
 • Párizsban megkezdődött Luc Besson Valerian and the City of a Thousand Planets című sci-fijének forgatása Cara Delevingne és Dane DeHaan főszereplésével.
 • Az ébredő Erő mindössze húsz nap alatt megdöntötte az Avatar 760,5 millió dolláros amerikai bevételét, világviszonylatban pedig a negyedik helyen áll a Jurassic World, a Titanic és az Avatar mögött.
 • Michael Bay végül mégiscsak elvállalta a Transformers 5 rendezését. Bay emellett azt is elárulta, hogy a Tini Nindzsa Teknőcök 2 fő gonosza Krang lesz.
 • Ryan Coogler (Creed) rendezheti a Fekete Párduc filmet.
 • Kelly Rohrbach kapta azt a szerepet a Baywatch filmben, amit a sorozatban Pamela Anderson játszott.
 • A Deadpool 106 perces lesz.

Arms and the Dudes képkocka

Címkék: Arms and the Dudes

2015.12.31. 19:08

Todd Phillips (Másnaposok I-II-III) Jonah Hill és Miles Teller főszereplésével készítette el az Arms & the Dudes című filmet, mely két cseppet sem hétköznapi fegyverkereskedőről szól.

jonah-hill-miles-teller-arms-and-the-dudes.jpg

A ‪Snoopy‬ és Charlie Brown - A ‪Peanuts Film‬ előtt is látható MOTKÁNY - BOTRÁNY AZ ŰRBEN című ‪Jégkorszak‬ rövidfilm.

ice_age_collision_course-hd.jpg