12063732_963905796988975_7412819840562560667_n.jpg

The Forest

Címkék: előzetes poszter The Forest

2016.01.31. 22:37

 

forest_xxlg.jpg

 

pride_and_prejudice_and_zombies_ver4_xxlg.jpg

A 2016-os Oscar-díj jelöltjei

Címkék: Oscar

2016.01.14. 20:24

Ma délután jelentették be az idei Oscar-gála jelöltjeinek névsorát. A díjátadót magyar idő szerint február 29-én hajnalban rendezik, a házigazda Chris Rock lesz.

Magyar idő szerint ma hajnalban osztották ki az idei Golden Globe díjakat. Nyert többek között Leonardo DiCaprio és Sylvester Stallone is, de számunkra a Saul fia diadala a legfontosabb, ugyanis magyar film még sosem kapott Golden Globe-ot.

A legjobb dráma: A visszatérő

A legjobb musical vagy vígjáték: Mentőexpedíció

A legjobb női főszereplő drámában: Brie Larson (A szoba)

A legjobb férfi főszereplő drámában: Leonardo DiCaprio (A visszatérő)

A legjobb női főszereplő musicalben vagy vígjátékban: Jennifer Lawrence (Joy)

A legjobb férfi főszereplő musicalben vagy vígjátékban: Matt Damon (Mentőexpedíció)

A legjobb női mellékszereplő: Kate Winslet (Steve Jobs)

A legjobb férfi mellékszereplő: Sylvester Stallone (Creed - Apolló fia)

A legjobb rendező: Alejandro González Iñárritu (A visszatérő)

A legjobb forgatókönyv: Aaron Sorkin (Steve Jobs)

A legjobb animációs film: Agymanók

A legjobb nem amerikai film: Saul fia (Magyarország)

A legjobb filmzene: Ennio Morricone (Aljas nyolcas)

A legjobb betétdal: Sam Smith - Writing's on the Wall (Spectre - A Fantom visszatér)

A nagysikerű Támadás a Fehér Ház ellen című film folytatása, amely Londonban játszódik. A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen, és hogy elpusztítsák a brit főváros összes nevezetességét. Csak 3 ember tudja megállítani ezt: az Egyesült Államok elnöke, a titkosszolgálat vezetője és egy brit MI-6 ügynök, aki nem bízik senkiben. Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma (16E) - márciusban a mozikban!

Az X-Men – Az eljövendő múlt napjai a kritikusok és a közönség kedvence volt, most Bryan Singer rendező a közvetlen folytatással tér vissza: jön az X-MEN – APOKALIPSZIS!
A civilizáció hajnala óta istenként imádták. A Marvel-univerzum első és leghatalmasabb mutánsa, Apokalipszis sok más mutáns erejét egyesítette magában, hogy halhatatlanná és legyőzhetetlenné váljon. Több ezer éves szendergéséből felriadva elégedetlenül tekint a világra. Harcra kész mutánsokat gyűjt maga köré – köztük a végképp megkeseredett Magnetót (Michael Fassbender) –, hogy megtisztítsa az emberiséget, és új rendet hozzon létre, melynek ő állhat majd az élén. Egy hajszálon múlik fajunk jövője. Raven (Jennifer Lawrence) X professzor (James McAvoy) segítségével fiatal mutánsokat toboroz, hogy szembeszálljanak a megváltoztathatatlannak tűnő végzettel, és új irányba fordítsák a Föld jövőjét. X-MEN - APOKALIPSZIS HAMAROSAN A MOZIKBAN!

Eilis (Saoirse Ronan) többre vágyik, mint annyi jutott neki. Elhagyja hát az anyai otthont, és Írországból New Yorkba költözik. 1950-ben ez egy magányos, kíváncsi lány számára ez olyan, mintha egy másik bolygóra került volna. Hamar magával is ragadja a nagyváros forgataga, és a honvágyat gyorsan legyőz egy mindent elsöprő szerelem.
Ám nem ilyen egyszerű új életet kezdeni. A lány régi élete nem tűnik el nyomtalanul, és Eilis hamarosan válaszút előtt találja magát: választania kell két világ és két élet között.

12491861_1169955096365373_9172770841010862253_o.jpg

Megható, magával ragadó szép film kiváló színészekkel és egy elmúlt kor látványos, részletekben gazdag felidézésével. A GOLDEN GLOBE-DÍJRA JELÖLT BROOKLYN FEBRUÁR 4-TŐL A MOZIKBAN!

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.
Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

A világ két legismertebb szuperhősének háborúja és közös kalandja, elképesztően látványos és hihetetlenül izgalmas lesz – valószínűleg az év egyik legnagyobb filmjében.
A rendező a szuperfilmműfaj egyik legsikeresebb megújítója, a 300 és az Acélember készítője, aki csupa világsztárral és csillagászati költségvetéssel dolgozott. MÁRCIUS 24-TŐL A MOZIKBAN A BATMAN SUPERMAN ELLEN - AZ IGAZSÁG HAJNALA!

Hírek röviden 01. 07.

Címkék: hírek röviden

2016.01.07. 20:19

 • Christina Hendricks csatlakozott a Tapló télapó 2 stábjához, és egy jótékonysági szervezet vezetőjét fogja alakítani.
 • A Disney Emma Stone-t szeretné Szörnyella de Frász szerepére az új élőszereplős 101 kiskutya filmhez.
 • Ben Mendelsohn lehet a Ready Player One rosszfiúja, aki egy nagyvállalatot akar likvidálni.
 • A '60-as évek óta nem forgattak nagyszabású amerikai filmet Kubában, ez azonban most változhat, ugyanis könnyen lehet, hogy a Halálos iramban 8 stábja ott dolgozik majd.
 • Lawrence Kasdan elárulta, hogy a Han Solo film története tíz évvel az Egy új remény előtt játszódik majd.
 • Anna Kendrick, Gwen Stefani, Justin Timberlake, James Corden, Russell Brand, az Icona Pop két tagja, Run Funches és Kunal Nayyar lesznek a DreaWorks Trolls című animációs filmjének főbb hangjai.
 • Párizsban megkezdődött Luc Besson Valerian and the City of a Thousand Planets című sci-fijének forgatása Cara Delevingne és Dane DeHaan főszereplésével.
 • Az ébredő Erő mindössze húsz nap alatt megdöntötte az Avatar 760,5 millió dolláros amerikai bevételét, világviszonylatban pedig a negyedik helyen áll a Jurassic World, a Titanic és az Avatar mögött.
 • Michael Bay végül mégiscsak elvállalta a Transformers 5 rendezését. Bay emellett azt is elárulta, hogy a Tini Nindzsa Teknőcök 2 fő gonosza Krang lesz.
 • Ryan Coogler (Creed) rendezheti a Fekete Párduc filmet.
 • Kelly Rohrbach kapta azt a szerepet a Baywatch filmben, amit a sorozatban Pamela Anderson játszott.
 • A Deadpool 106 perces lesz.