Assassin's Creed still

Címkék: Assassins Creed

2015.08.29. 15:24

Michael Fassbender főszereplésével készül el az Assassin's Creed film

assassins-creed-michael-fassbender.jpg

Hírek röviden 08. 28.

Címkék: hírek röviden

2015.08.28. 13:26

 • Mads Mikkelsennek szánják a Doktor Strange egyik gonoszának szerepét.
 • Ridley Scott megerősítette, hogy a Prometheus 2 lesz a következő filmje, amin már el is kezdett dolgozni.
 • Vin Diesel visszatér A Galaxis őrzői 2-ben, bár minden bizonnyal ezúttal is csupán egy mondata lesz, amit ismét jó néhányszor felvesznek majd vele az egyes jeleneteknek megfelelő hangsúlyokkal.
 • Egyes amerikai mozikban októberben látható lesz mindhárom A hobbit film bővített változata, mindössze egyetlen alkalommal.

Hírek röviden 08. 26.

Címkék: hírek röviden

2015.08.26. 13:37

 • Jason Mitchell a Straight Outta Compton után ismét egy filmben szerepelhet Corey Antonio Hawkinsszal, ugyanis tárgyalnak vele a Kong: Skull Island egyik szerepére.
 • Bryan Cranston és James Franco lesznek a Why Him? című vígjáték főszereplői, melyben egy férfi váratlanul meglátogatja lányát a főiskolán, ahol szembesül vele, hogy egy milliárdossal jár.
 • Egy új pletyka szerint a Marvel rebootolná a Penge franchise-t, méghozzá a címszereplő lányával a középpontban.
 • Elképzelhető, hogy a DC határozatlan időre eltolja Az Acélember 2-t, és majd csak valamikor 2020-ban érkezik a film.
 • November 17-én megjelenik egy R-es korhatár besorolásúra vágott verzió A hobbit: Az öt sereg csatájából, melyben 20 percnyi addig nem látott jelenet lesz, és több mint 9 órányi extra anyagot is kapunk.

Kedd, a társaságfüggő papagáj egy csöpp egzotikus szigeten él vidám barátaival. Habár a sziget maga a paradicsom, Kedd semmi másról nem tud álmodozni, csak arról, hogy felfedezze a világot. Egy hatalmas vihar után barátaival egy fura szerzetet találnak a parton: Robinson Crusoe-t. Kedd pedig egyből meglátja benne a lehetőséget, hogy más szigetekre is eljusson vele...

A Woody Allen rendezésében készült Abszurd alak című filmben egy filozófiaprofesszor drasztikus lépésre szánja el magát, hogy visszanyerje az életkedvét.
Abe Lucas (Joaquin Phoenix) filozófiaprofesszor padlót fogott, semmi értelmét nem látja az életének. Úgy érzi, képtelen a boldogságra, bármibe kezd, minden ésszerűtlennek tűnik a számára, sem a tanításban, sem az írásban nem talál már örömet.
Amikor egy kisvárosi főiskolára megy tanítani, a megközelíthetetlen professzor két nő romantikus fantáziáját is beindítja, ám még ez sincs igazán hatással az apátiától, az unalomtól és a kilátástalanságtól szenvedő férfi életére. Rita Richards (Parker Posey), a magányos, boldogtalan házasságban élő professzornő azt reméli, Abe-bel való viszonya megváltást hoz számára. Úgy érzi, végre megtalálta azt a férfit, akivel elszökhet Európába, maga mögött hagyva egyhangú életét. Jill Pollard (Emma Stone), Abe legjobb tanítványa pedig hamarosan a férfi legközelibb barátjává válik, és ellenállhatatlan vonzalmat kezd érezni lehangolt tanára iránt. A gyönyörű, fiatal Jill szereti a barátját (Blackley), de Abe művészi beállítottsága, titokzatos múltja és egyre fokozódó letargiája egyre jobban elbűvöli őt. Ám amikor megpróbál közeledni tanárához, a férfi visszautasítja.
Egy véletlen esemény azonban egy csapásra felforgatja Abe életét. Amikor Jill-lel fültanúi lesznek egy különös beszélgetésnek, a férfi olyan tettre szánja el magát, ami kirántja eddigi értelmetlennek tűnő, sivár létéből. Ismét képes élvezni az élet apró örömeit, újra írni kezd, és energiával telten még a romantika is magával ragadja. Abe váratlan döntése azonban olyan események sorozatát indítja be, amely Jill, Rita és a saját életét is örökre megváltoztatja.  

irm_b1_online.jpg

1952 februárjában az történelem egyik legsúlyosabb vihara csapott le New England-re, szó szerint kettészakítva egy Cape Cod közelében horgonyzó olajtankert. Egy aprócska mentőhajó és négyfős legénysége azonban felveszi a harcot a fagyos levegővel és a 30 méteres hullámokkal, és megpróbálja a lehetetlent: kimenteni több mint 30 embert a gyorsan süllyedő hajóról.

Hírek röviden 08. 25.

Címkék: hírek röviden

2015.08.25. 15:14

 • Továbbra is a Straight Outta Compton vezeti az amerikai Box Office listát, miután az elmúlt hetet újabb 26,3 millió dollárral zárta. Három új premier is volt a hétvégén: a Sinister 2 - Az átkozott ház 10,5 millióval a harmadik helyen kezdett, a Hitman - A 47-es ügynök 8,3 millióval a negyedik helyre volt jó, a BeSZERvezve pedig csupán 5,4 millió dollárt gyűjtött, ami a hatodik helyhez volt elegendő.
 • Két emberi főszereplője lesz a War of the Planet of the Apesnek, és az egyik karaktert valószínűleg Gabriel Chavarria alakíthatja majd.
 • A 20th Century Fox Lea Seydoux-nak szánja a Gambit női főszerepét.
 • A rapper Daz elmondása szerint a Straight Outta Compton 2-ben 2Pac, Snoop Dogg és a Deaht Row kiadó több előadója is feltűnik majd, de a Universal egyelőre tagadja ezt.
 • Véget ért az Öngyilkos osztag forgatása.
 • Roland Emmerich az Instagramon jelentette be, hogy befejeződött A függetlenség napja 2 forgatása.
 • Vin Diesel szerint decemberben megkezdődik a xXx 3 forgatása.

Hírek röviden 08. 23.

Címkék: hírek röviden

2015.08.23. 18:02

 • Pókembernek állítólag nemcsak egy cameószerepe lesz az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, hanem meg is fog küzdeni valakivel. A film forgatása egyébként a napokban ért véget.
 • Shigeru Miyamoto szerint a Nintendo kezd hajlandóságot mutatni arra, hogy film készülhessen a karaktereikről.
 • Rian Johnson állítólag szeretne egy erős női karaktert a Csillagok háborúja VIII-hoz, aki a Solo vagy a Skywalker családból származna.
 • Egyes hírek szerint George Miller rendezheti majd Az Acélember 2-t.
 • Nem meglepő módon Jennifer Lawrence lett az év legjobban fizetett színésznője a Forbes listája alapján. Utána Scarlett Johansson és Melissa McCarthy következik.
 • Christopher Yost (Thor: Ragnarok) írja majd a He-Man forgatókönyvét.
 • Drew Struzan, a Csillagok háborúja franchise plakátkészítője olvasta a hetedik rész forgatókönyvét és félig látta a filmet, ami alapján szerinte ez lesz az eddigi legjobb.

D23 Expo: Gigantic

Címkék: Gigantic D23 Expo

2015.08.20. 12:17

A Walt Disney Animation Studios 2018-ban mutatja be Az égigérő paszuly alapján készülő Gigantic című animációs filmet, Nathan Greno (Aranyhaj és a nagy gubanc) és Dorothy McKim (Lóra!) rendezésében.

gigantic-logo-d23.jpg

jack-and-the-beanstalk-image-disney.jpg

D23 EXPO: Moana

Címkék: Moana D23 EXPO

2015.08.20. 11:58

A Disney 2016-ban a Moana című animációs filmmel jelentkezik, melynek története az ókorban játszódik, és egy fiatal lány és egy félisten utazását mutatja be, akik egy különleges szigetet keresnek.

moana-title-logo-disney_1.jpeg

cmpbfk8wuaqqgoh_jpg_large.jpg

Johnny Depp, Benedict Cumberbatch, Kevin Bacon, Joel Edgerton és még sokan mások az utóbbi évek egyik legjobb maffiafilmjében! FEKETE MISE - Ősszel a mozikban!

Jönnek a legendás állatok! E hét hétfőjén elkezdődött az új Harry Potter-film, a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them, hazai bemutató: 2016 tele) forgatása. Minden idők legsikeresebb filmsorozata új részt kap. A forgatókönyvet pedig maga a szerző, J. K. Rowling írta.

fantastic-beasts.jpg

A stáb először az Egyesült Királyság egyik legnagyobb stúdiójában, Leavesdenben ütött tábort. Nemcsak a Goldeneye és a Star Wars I. része készült itt, hanem az összes Harry Potter-film is. A stábot ezúttal is David Yates, az utolsó négy Potter-film rendezője irányítja.

Göthe Salmandert, a Mágiaügyi minisztérium Varázslény-felügyeleti Főosztályának munkatársát az Oscar-díjas Eddie Redmayne alakítja. A történet New Yorkban játszódik, ahol a magizoológus kutatásait végzi. Mellette Colin Farrell, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller és Jenn Murray játszik.

Ami pedig valószínűleg igazi varázslatként hangzik a Potter-rajongóknak: a Warner Bros. tervei szerint összesen három új film készül a varázsvilágról.

IC Press

Poszter és előzetes Paul McGuigan (Alvilági játékok, Sherlock) Victor Frankenstein című filmjéhez, melyben a tudóst James McAvoy, az asszisztensét pedig Daniel Radcliffe kelti életre. A 20th Century Fox október 2-án mutatja be az alkotást, Max Landis (Az erő krónikája) forgatókönyve alapján.

victor_frankenstein_xxlg.jpg

The Martian Trailer

Címkék: előzetes The Martian

2015.08.19. 20:16

Új előzetes Ridley Scott filmjéhez.