Az X-Men – Az eljövendő múlt napjai a kritikusok és a közönség kedvence volt, most Bryan Singer rendező a közvetlen folytatással tér vissza: jön az X-MEN – APOKALIPSZIS!
A civilizáció hajnala óta istenként imádták. A Marvel-univerzum első és leghatalmasabb mutánsa, Apokalipszis sok más mutáns erejét egyesítette magában, hogy halhatatlanná és legyőzhetetlenné váljon. Több ezer éves szendergéséből felriadva elégedetlenül tekint a világra. Harcra kész mutánsokat gyűjt maga köré – köztük a végképp megkeseredett Magnetót (Michael Fassbender) –, hogy megtisztítsa az emberiséget, és új rendet hozzon létre, melynek ő állhat majd az élén. Egy hajszálon múlik fajunk jövője. Raven (Jennifer Lawrence) X professzor (James McAvoy) segítségével fiatal mutánsokat toboroz, hogy szembeszálljanak a megváltoztathatatlannak tűnő végzettel, és új irányba fordítsák a Föld jövőjét. X-MEN - APOKALIPSZIS HAMAROSAN A MOZIKBAN!

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr448250634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása