• Christopher McQuarrie a Twitteren válaszolt néhány rajongói kérdésre a Mission: Impossible 5 kapcsán, és elmondta, hogy hamarosan érkezik az első előzetes. Elárulta, hogy Paula Patton és Maggie Q azért nem szerepelnek a filmben, mert nem sikerült velük összeegyeztetni a forgatás dátumát. Jeremy Renner és Ving Rhames nagyobb szerepet kapnak, a fő gonoszt pedig Sean Harris alakítja.

neefywjqia9oig_1_b.jpg

  • Sigourney Weaver nagyon örül neki, hogy elkészül a Szellemirtók rebootja, és szívesen feltűnne benne egy cameo erejéig.
  • Jai Courtney elmondta, hogy Bumeráng kapitány a képregényekhez hasonlóan az Öngyilkos osztagban is ausztrál lesz. A színész már gőzerővel készül a szerepre, és elmondása szerint néhány hét múlva kezdődik a forgatás. Cara Delevingne már a torontói helyszínen is járt, és biztos benne, hogy a nézők "eldobják majd az agyukat" a filmtől. Egy belsős forrás szerint pedig Jared Leto Jokere komikusabb, ugyanakkor okosabb is lesz annál, mint amilyennek eddig láthattuk a karaktert.

10915268_852986381407388_6446311861146516236_n.jpg

  • Neill Blomkamp elmondta, hogy olyan nagyszabású a terve az Alien 5-höz, hogy elképzelhető, hogy nem is csak egy film lesz belőle, hanem kettő, vagy még több. A rendező emellett azt is elárulta, hogy van egy nagyon jó ötlete a District 10-hez, de nem tudja, mikor ér majd rá foglalkozni vele.
  • Jeremy Renner állítólag feltűnik majd az Amerika kapitány 3-ban, az pedig egész biztos, hogy a Story of Your Life férfi főszerepe az övé Amy Adams oldalán. Renner egy fizikaprofesszort alakít majd, aki egy nyelvésszel közösen igyekszik kommunikációt létesíteni egy idegen fajjal.
  • A hobbitból ismert Mikael Persbrant szerepet kapott Guy Ritchie Knights of the Round Table című Artúr királyos filmjében.
  • Octavia Spencer alakíthatja Istent A viskó adaptációjában, melyet a Lionsgate készít el. A történet középpontjában egy Mackenzie Allen Phillips nevű férfi áll, akinek legkisebb lányát elrabolják egy családi vakáció során. A rendőrség egy közeli viskóban bizonyítékot talál rá, hogy Missyt megölték. Négy évvel később Mackenzie levelet kap, méghozzá látszólag magától Istentől, aki azt kéri tőle, térjen vissza a viskóhoz. A férfi odamegy és valami olyat talál, ami örökre megváltoztatja az életét.
  • Idén lesz tizenöt éves A sebezhetetlen, melynek kapcsán Patton Oswalt egy interjúban elmondta, hogy bár nem szereti a folytatásfilmeket, örülne, ha M. Night Shyamalan trilógiává duzzasztaná klasszikusát, amihez Oswalt egy komplett történetet is felvázolt. Shyamalannak annyira tetszett az ötlet, hogy Twitteren azt írta, örülne, ha Oswalt Philadelphiába repülne, és segítene neki elkészíteni a filmeket. Azt persze nem tudni, lesz-e bármi is a dologból, vagy megmarad a viccelődés szintjén.
  • Colin Trevorrow következő filmje az Intelligent Life című sci-fi-thriller lesz, melyet Frank Marshall felügyel producerként.
  • Holnap érkezik a Holnapolisz új előzetese.
  • Bruce Willis Stephen King Tortúra című regényének Broadway-adaptációjában fog szerepelni, és egy írót alakít majd, akit elrabol a legnagyobb rajongója.
  • Sylvester Stallone producerkedésével sorozat készülhet a Foxnál a The Expendablesből, melyben tévés legendák játszanák a főszerepeket. Többek között Chuck Norris, Tom Selleck és Lucy Lawless neve is felmerült.
  • James Mangold rendező a Twitteren számolt be róla, hogy jövő év elején forgatják a Wolverine 3-t.
  • Jim Morris, a Pixar elnöke elmondta, hogy a Toy Story 4 egy szerelmi történet lesz, mely nem viszi tovább az előző részek történetszálát, és emberek sem fognak szerepelni benne.

nes58reb2rzxva_1_b_1.jpg

  • T.S. Nowlin már dolgozik Az útvesztő harmadik része, a The Death Cure forgatókönyvén.
  • Dan Stevensszel tárgyalnak, hogy játssza el a Szörnyeteget a Disney élőszereplős A szépség és a szörnyeteg adaptációjában. Gaston szerepét Luke Evans kapta.
  • Diablo Cody újraírja az élőszereplős Barbie film forgatókönyvét.
  • Elképzelhető, hogy a jövő évtől kezdve ismét csak öt jelölt lesz az Oscar-gálán A legjobb film kategóriában.
  • Az MGM elkészíti A NIMH titka élőszereplős és CGI részeket is tartalmazó rebootját.
  • Cary Fukunaga elmondta, hogy az Az című Stephen King adaptációt a jelenben helyezik át, és egyelőre még keresik a megfelelő színészt Pennywise szerepére. Fukunaga a rendezés előtt a forgatókönyvet is újraírja.
  • Jeff Goldblum, Liam Hemsworth és Jessie Usher leszerződtek A függetlenség napja 2-höz.
  • Ridley Scott producerként készíti el az 1830-as években játszódó Flashman regények adaptációját. A főszereplő karakter egy igazi antihős, aki többnyire valamilyen veszély elől menekül, de a dolgok mégis úgy alakulnak, hogy hős lesz belőle.
  • A 20th Century Fox előbbre hozta a Poltergeist remake premierjét, amely így május 22-én kerül bemutatásra Amerikában. Ez a dátum eddig a Melissa McCarthy nevével fémjelzett A kém című vígjátéké volt, ami így június 5-re csúszott át. A Paper Towns pedig erről a napról került át a Poltergeist régi helyére, július 24-re.
  • Íme az első képek Jared Letoról, aki a Jokert alakítja a jövőre bemutatásra kerülő Suicide Squad című képregényfilmben. A további szerepekben Will Smith, Margot Robbie, Viola Davis és Cara Delevingne.

11018524_1699356570290898_865466848_n.jpg

11055541_638246239654425_313623165_n.jpg

Új előzetes és poszter Will Ferrell és Kevin Hart vígjátékához.

10960306_10153171907780439_4565259160839426634_o.jpg

A film a 29 éves Adaline varázslatos életét meséli el, aki egy majdnem végzetes baleset után nem öregszik tovább. A 20. században a lány egy nagy világkörüli utazásba fog, miközben megőrzi titkát. Ám találkozik egy férfival, aki mindörökre megváltoztatja életét.

qsameu1.jpg

snoopy_westend_5.jpg

Miután felfedezik, hogy „Elfajzottak” – olyan emberek, akik nem illeszkednek be az öt társadalmi minősítésbe, vagy „frakcióba” – Tris (Shailene Woodley) és Négyes (Theo James) elmenekülnek Jeanine (Kate Winslet), a hataloméhes Műveltek (Erudite) frakcióvezetője elől. Miközben az áruló Bátrak (Dauntless) csapatai Jeanine parancsára Elfajzottak után portyáznak a disztópikus Chicago romjai között, Tris és Négyes átkutatják az egész várost remélve, hogy szövetségesekre találnak a többi frakció, a Barátságosak (Amity), az Őszinték (Candor), az Önfeláldozók (Abnegation) és a Bátrak (Dauntless), valamint a lázadó és elszegényedett tömegű „Csoport nélküliek” (Factionless) között. Bár Trisnek a szíve szakad meg és a bűntudat is sújtja családtagjai és barátai erőszakos halála miatt, megpróbálja kiderteni a titkot amit szülei az életük árán védtek – a titkot, ami megmagyarázná, hogy Jeanine miért akarja őt bármi áron elkapni. Miközben kétségbeesetten próbálja elkerülni, hogy mégtöbb fájdalmat okozzon szeretteinek, Trisnek a legsötétebb félelmeivel kell megbírkóznia egy sor majdnem lehetetlen kihívás során ahhoz, hogy feltárja az igazságot a múltról, és végső soron a világuk jövőjéről.

bbm_insurgent_final_movie_pack_cc_hd_1080x1920px.jpg

A futurisztikus akció-kalandfilmet Atlantában forgatták, „A beavatott-sorozat: A lázadó” rendezője Robert Schwentke, a forgatókönyvet Brian Duffield és az Oscar-díjas Akiva Goldsman és Mark Bomback írták Veronica Roth azonos című regénye alapján. A főszerepekben Golden Globe Díjra® jelölt Shailene Woodley, Theo James és az Oscar-díjas Kate Winslet. Oscar-díjas Octavia Spencer, Oscar-jelölt Naomi Watts valamint Daniel Dae Kim csatlakoztak a visszatérő szereplőtagokhoz, mint Jai Courtney, Ray Stevenson, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Maggie Q, és Mekhi Phifer. Új fiatalok is csatlaktoztak, mint például Emjay Anthony, Keiynan Lonsdale, Rosa Salazar, Suki Waterhouse és Jonny Weston is.

A film producerei Douglas Wick és Lucy Fisher a Red Wagon Entertainment-től, valamint Pouya Shahbazian. A főproducerek Todd Lieberman és David Hoberman a Mandeville Films zászlaja alatt, valamint Neil Burger és Barry Waldman. Roth mint főproducerként is részt vállalt a filmben. Az operatőr Florian Ballhaus („A könyvtolvaj” - The Book Thief, RED). A látványtervező Alec Hammond (Non-Stop, RED), a jelmeztervező pedig Louise Mingenbach („Superman visszatér” - Superman Returns, „X-Men: Az eljövendő múlt napjai” - X-Men: Days of Future Past). A zenéjét Joseph Trapanese („Transformers: A kihalás kora” - Transformers: Age of Extinction, „Feledés” - Oblivion) szerezte. A hangmérnök Randall Poster. A másodlagos rendező és vizuális effektek felügyelője: James Madigan (Iron Man 2, RED). Társproducerek voltak Veronica Roth, John Wildermuth és Charlie Morrison. A szereposztási igazgatók Mary Vernieu, CSA és a Venus Kanani, CSA.

A „Beavatott-sorozat: A lázadó” 2D-s, valamint digitálisan újra-masterelt változatban, Digitális 3D-ben, IMAX® 3D és RealD 3D kiadásokban 2015, március 20-án jelenik meg az amerikai mozikban.

A hidegháború csak átverés volt. Jól tudják ezt az U.N.C.L.E nevű titkos kémszervezet alkalmazottai, akik, ha kell, szívesen együttműködnek orosz kémtársaikkal.
Napoleon Solo (Henry Cavill), a cég egyik legjobb embere is kénytelen közösen bevetésre indulni Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer), mert mindketten jól tudják: az igazi veszély egészen máshonnan fenyeget.
Egy nemzetközi bűnszövetkezet őrült tervvel próbálja káoszba taszítani a világot. Minél jobban el akarják terjeszteni a nukleáris technológiát, mert abban reménykednek, hogy ha folytatódik az atomfegyverek terjedése, a törékeny erőegyensúly felborul, és kitör a III. világháború. A párosnak csupán egyetlen nyom áll rendelkezésre: egy eltűnt német tudós lánya. Az ő segítségével talán behatolhatnak a bűnszervezetbe. Ha lesz elég idejük…

1508177_900800099972131_724117666188720304_n.png

A Sherlock Holmes-filmek és a Blöff rendezője, fantasztikus színészekkel kelti életre a 60-as évek kémvilágát ebben a – Guy Ritchie stílusának pont megfelelő – akcióval kevert vígjátékban.

Főszereplők: Henry Cavill, Armie Hammer, Hugh Grant, Jared Harris, Alicia Vikander. Fényképezte: John Mathieson. Zene: Daniel Pemberton. Látvány: Oliver Scholl. Írta: Sam Rolfe, Jeff Kleeman, Guy Ritchie, Lionel Wigram.
Rendezte: Guy Ritchie

Mozibemutató: 2015. augusztus
Eredeti cím: The Man From U.N.C.L.E
Színes, amerikai film
Műfaj: akció / kaland / vígjáték
Gyártó: Warner Bros.
Játékidő:
Korhatár: 12E

 A héten debütált a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) új előzetese.

11043138_870009389723735_9129050248711599989_n.jpg

A 47-es ügynököt (Rupert Friend) még senki sem látta. Aki látta, nem ismeri fel. Aki felismerte, nem élte túl. Tökéletes fegyver, tökéletes katona. Gyors, kegyetlen, embertelen.
Nem is ember igazán: egy génlaboratóriumban született, és minden tulajdonságát úgy alakították ki, hogy megfeleljen a célnak, és kétely nélkül, halálos pontossággal teljesísen bármilyen parancsot Ám úgy látszik, nincs tökéletes gyilkológép.

hitman47_online_16e.jpg

A 47-es szembekerül a legendás bérgyilkossal, John Smithszel (Zachary Quinto): mindketten egy bajba került nőn (Hannah Ware) próbálnak segíteni. Ám a játszma sokkal bonyolultabb ennél: a kialakuló háromszög-történetben mindenki egyszerre áruló és áldozat. Valaki mégis győzni fog…

A világ egyik legsikeresebb videójáékából a Homeland-sorozat sztárja, Rupert Friend főszereplésével készült gyors és izgalmas akciófilm, melyet Berlintől Szingapúrig a világ leglátványosabb városaiban forgattak

Amikor itt az ideje, hogy a madarak Afrikába költözzenek, Darius-t, a falka legidősebb tagját megsebesíti egy nagy, éhes macska. Yellowbird van kéznél, hogy meghallgassa Darius titkait a repülésről, így ő lesz az új vezér, habár nincs tapasztalata sem a vándorlásban sem a vezetésben. Mivel nem hisz önmagában, eltéved a sarkvidéken. Szembe kell néznie félelmeivel és meg kell tanulnia követnie az ösztöneit.
A film egy kedves családi mese az önmegvalósításról, az önmagunkba vetett hitről és a csapatmunkáról.

bbm_yellowbird_poster_hun_b1.jpg

sokaid Inside Out poszter

Címkék: poszter Inside Out

2015.03.08. 14:13

11004579_807837862629047_86046706955175563_o.jpg

Patrick Osborne rendezői debütálása a FEAST című short film, ami a november 7-én debütált a Hős6os (Big Hero 6) című Disney animáció előtt.

Előzetest kapott Mark Neveldine május 22-én debütáló ördögűzős horrorja, melyben Michael Peña (End of Watch, Fury), Djimon Hounsou (Seventh Son, Guardians of the Galaxy), Dougray Scott (Taken 3, “Hemlock Grove”), Peter Andersson (The Girl with the Dragon Tattoo, Jack Ryan: Shadow Recruit) és Kathleen Robertson (“Murder in the First,” “Bates Motel”) kapott szerepet. Neveldine korábban Brian Taylor rendezővel dolgozott a Crank - Felpörögve, a Crank 2. - Magasfeszültség, a Gamer -  Játék a végsőkig és a A szellemlovas: A bosszú ereje filmeken.

Self/less Trailer

Címkék: előzetes poszter Selfless

2015.03.06. 15:55

Előzetes és poszter Tarsem Singh (A sejt, Halhatatlanok) Self/less című sci-fi drámájához, melyben Ryan Reynolds, Ben Kingsley és Matthew Goode kapott szerepet.

selfless_xxlg.jpg

No Escape Trailer

Címkék: előzetes No Escape

2015.03.05. 16:02

A The Weinstein Company szeptember 2-án mutatja be John Erick Dowdle No Escape című thrillerjét, mely egy amerikai családról szól, akik Délkelet-Ázsiában próbálnak meg átvészelni egy puccskísérletet.

11021122_768314963238291_8893025808800234969_n.jpg

Mr. Holmes Trailer

Címkék: előzetes poszter Mr. Holmes

2015.03.05. 15:59

Ian McKellen játssza az idős Sherlock Holmest a Bill Condon (Kinsey, Chicago) rendezte, Mitch Cullin regényéből készült drámában.

b9j-9pzcyaamton.jpg

süti beállítások módosítása