Assassin's Creed still

Címkék: Assassins Creed

2015.08.29. 15:24

Michael Fassbender főszereplésével készül el az Assassin's Creed film

assassins-creed-michael-fassbender.jpg

Hírek röviden 08. 28.

Címkék: hírek röviden

2015.08.28. 13:26

  • Mads Mikkelsennek szánják a Doktor Strange egyik gonoszának szerepét.
  • Ridley Scott megerősítette, hogy a Prometheus 2 lesz a következő filmje, amin már el is kezdett dolgozni.
  • Vin Diesel visszatér A Galaxis őrzői 2-ben, bár minden bizonnyal ezúttal is csupán egy mondata lesz, amit ismét jó néhányszor felvesznek majd vele az egyes jeleneteknek megfelelő hangsúlyokkal.
  • Egyes amerikai mozikban októberben látható lesz mindhárom A hobbit film bővített változata, mindössze egyetlen alkalommal.

Hírek röviden 08. 26.

Címkék: hírek röviden

2015.08.26. 13:37

  • Jason Mitchell a Straight Outta Compton után ismét egy filmben szerepelhet Corey Antonio Hawkinsszal, ugyanis tárgyalnak vele a Kong: Skull Island egyik szerepére.
  • Bryan Cranston és James Franco lesznek a Why Him? című vígjáték főszereplői, melyben egy férfi váratlanul meglátogatja lányát a főiskolán, ahol szembesül vele, hogy egy milliárdossal jár.
  • Egy új pletyka szerint a Marvel rebootolná a Penge franchise-t, méghozzá a címszereplő lányával a középpontban.
  • Elképzelhető, hogy a DC határozatlan időre eltolja Az Acélember 2-t, és majd csak valamikor 2020-ban érkezik a film.
  • November 17-én megjelenik egy R-es korhatár besorolásúra vágott verzió A hobbit: Az öt sereg csatájából, melyben 20 percnyi addig nem látott jelenet lesz, és több mint 9 órányi extra anyagot is kapunk.

Kedd, a társaságfüggő papagáj egy csöpp egzotikus szigeten él vidám barátaival. Habár a sziget maga a paradicsom, Kedd semmi másról nem tud álmodozni, csak arról, hogy felfedezze a világot. Egy hatalmas vihar után barátaival egy fura szerzetet találnak a parton: Robinson Crusoe-t. Kedd pedig egyből meglátja benne a lehetőséget, hogy más szigetekre is eljusson vele...

A Woody Allen rendezésében készült Abszurd alak című filmben egy filozófiaprofesszor drasztikus lépésre szánja el magát, hogy visszanyerje az életkedvét.
Abe Lucas (Joaquin Phoenix) filozófiaprofesszor padlót fogott, semmi értelmét nem látja az életének. Úgy érzi, képtelen a boldogságra, bármibe kezd, minden ésszerűtlennek tűnik a számára, sem a tanításban, sem az írásban nem talál már örömet.
Amikor egy kisvárosi főiskolára megy tanítani, a megközelíthetetlen professzor két nő romantikus fantáziáját is beindítja, ám még ez sincs igazán hatással az apátiától, az unalomtól és a kilátástalanságtól szenvedő férfi életére. Rita Richards (Parker Posey), a magányos, boldogtalan házasságban élő professzornő azt reméli, Abe-bel való viszonya megváltást hoz számára. Úgy érzi, végre megtalálta azt a férfit, akivel elszökhet Európába, maga mögött hagyva egyhangú életét. Jill Pollard (Emma Stone), Abe legjobb tanítványa pedig hamarosan a férfi legközelibb barátjává válik, és ellenállhatatlan vonzalmat kezd érezni lehangolt tanára iránt. A gyönyörű, fiatal Jill szereti a barátját (Blackley), de Abe művészi beállítottsága, titokzatos múltja és egyre fokozódó letargiája egyre jobban elbűvöli őt. Ám amikor megpróbál közeledni tanárához, a férfi visszautasítja.
Egy véletlen esemény azonban egy csapásra felforgatja Abe életét. Amikor Jill-lel fültanúi lesznek egy különös beszélgetésnek, a férfi olyan tettre szánja el magát, ami kirántja eddigi értelmetlennek tűnő, sivár létéből. Ismét képes élvezni az élet apró örömeit, újra írni kezd, és energiával telten még a romantika is magával ragadja. Abe váratlan döntése azonban olyan események sorozatát indítja be, amely Jill, Rita és a saját életét is örökre megváltoztatja.  

irm_b1_online.jpg

1952 februárjában az történelem egyik legsúlyosabb vihara csapott le New England-re, szó szerint kettészakítva egy Cape Cod közelében horgonyzó olajtankert. Egy aprócska mentőhajó és négyfős legénysége azonban felveszi a harcot a fagyos levegővel és a 30 méteres hullámokkal, és megpróbálja a lehetetlent: kimenteni több mint 30 embert a gyorsan süllyedő hajóról.

Hírek röviden 08. 25.

Címkék: hírek röviden

2015.08.25. 15:14

  • Továbbra is a Straight Outta Compton vezeti az amerikai Box Office listát, miután az elmúlt hetet újabb 26,3 millió dollárral zárta. Három új premier is volt a hétvégén: a Sinister 2 - Az átkozott ház 10,5 millióval a harmadik helyen kezdett, a Hitman - A 47-es ügynök 8,3 millióval a negyedik helyre volt jó, a BeSZERvezve pedig csupán 5,4 millió dollárt gyűjtött, ami a hatodik helyhez volt elegendő.
  • Két emberi főszereplője lesz a War of the Planet of the Apesnek, és az egyik karaktert valószínűleg Gabriel Chavarria alakíthatja majd.
  • A 20th Century Fox Lea Seydoux-nak szánja a Gambit női főszerepét.
  • A rapper Daz elmondása szerint a Straight Outta Compton 2-ben 2Pac, Snoop Dogg és a Deaht Row kiadó több előadója is feltűnik majd, de a Universal egyelőre tagadja ezt.
  • Véget ért az Öngyilkos osztag forgatása.
  • Roland Emmerich az Instagramon jelentette be, hogy befejeződött A függetlenség napja 2 forgatása.
  • Vin Diesel szerint decemberben megkezdődik a xXx 3 forgatása.
süti beállítások módosítása