A KEZDŐ (12E) magyar poszter

Címkék: poszter The Intern

2015.08.07. 19:16

A menő netes divatcég az egyenlő esélyek jegyében idősebb gyakornokokat is hajlandó fogadni. De erre talán nem készültek fel: beállít hozzájuk egy 70 körüli öltönyös, diplomatatáskás úr (Robert De Niro), és munkát kér. Valaha ő is hasonló szakmában dolgozott, mondja.
A cég főnöke, a megállíthatatlan tempójú és nehezen elviselhető temperamentumú Jules (Anne Hathaway) alkalmazza a férfit, és attól kezdve kénytelenek eltűrni egymást: különböző szeszélyek, különböző szokások és hasonló nyakasság ütközik össze – egészen addig, míg a sok utálatból talán barátság nem alakul.

Nancy Meyers, klasszikus filmkomédiák rendezője, a Mi kell a nőnek? és a Minden végzet nehéz után is ragaszkodik a stílusához: az ízléses és elsöprő nevettetéshez.

11879011_1090039894356894_2403134141351312764_o.jpg

Főszereplők: Anne Hathaway, Robert De Niro, Rene Russo, Anders Holm, Adam DeVine, Zach Pearlman. Fényképezte: Stephen Goldlblatt. Zene: Theodore Shapiro. Látvány: Kristi Zea. Írta és rendezte: Nancy Meyers

Mozibemutató: 2015. szeptember 24.
Eredeti cím: The Intern
Színes, amerikai film
Műfaj: vígjáték
Gyártó:
Játékidő:
Korhatár: 12E

A játékok a kultúránk részei. A jó játékok meg is érdemlik, hogy azok legyenek. A Hitman – A 47-es ügynök (Hitman: Agent 47, hazai bemutató: augusztus 27.) főszereplője, Rupert Friend csak akkor csodálkozott rá erre, amikor eljátszotta a vonalkódos, kopasz bérgyilkost, akiből műtétileg távolították el az együttérzés génjét.

 

– Nekem olyan volt ez a film, mintha besétálnék egy ismert festménybe, körbejárnék, benéznék a bokrok mögé, beszélgetni kezdenék a Mona Lisával, meglátnám mindazt a rejtett részletet, amit a múzeumlátogató nem láthat – nyilatkozta a színész, aki még mindig magán viseli a forgatás során szerzett számtalan sebhelyet. – De csupa olyasmit, amit az eredeti alkotók már kitaláltak.

A Hitman-film készítői nem egyszerűen lemásolták a játék sztoriját, hanem elmesélnek egy történetet, ami a játék világában játszódik. Ami Friend szerint minden ízében pontosan eltervezett, teljes és számára – bármilyen gyilkos, jéghideg világ is – nagyon otthonos.

IC Press

Víkend - Előzetes #1 (16E)

Címkék: előzetes Víkend

2015.08.07. 19:10

2015. szeptember 10-én kerül bemutatásra Mátyássy Áron thrillere, a VÍKEND!
Az Erdélyben játszódó, műfajteremtő film igazi sztárparádét ígér: a főszerepeket Gryllus Dorka, Simon Kornél és Lengyel Tamás valamint Árpa Attila, Szabó Domokos, Vass Teréz játssza!

11221506_1088479757846241_4564177764195725999_o.jpg

By The Sea Trailer

Címkék: előzetes By the Sea

2015.08.07. 19:08

Angelina Jolie írta és rendezte a By the Sea című filmet, melynek főszerepét Brad Pitt kapta, de Jolie is feltűnik majd a vásznon, így a pár a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith után ismét közös filmben játszik.

by_the_sea_xxlg.jpg

A Lionsgate 2016. január 15-én mutatja be Trevor Wall Norm of the North című 3D-s animációját, melyben Rob Schneider, Heather Graham, Ken Jeong, Gabriel Iglesias, Loretta Devine, Michael McElhatton, Colm Meaney, és Bill Nighy hangján szólalnak majd meg a karakterek.

A jégsapkák olvadása egy jegesmedvét és barátjait arra kényszeríti, hogy elhagyja otthonát. New Yorkban köt ki, és annak a multinak a táncos kabalája lesz, aki felelős otthona megsemmisítéséért.
A Norm of the North 2016-ban a mozikban!

új magyar poszter a Vakációnak

Címkék: poszter Vacation

2015.08.07. 19:01

11779793_1084690804891803_4225077054704088292_o.jpg

James Bond titkos, múltjára utaló üzenetet kap, aminek nyomán nyomozni kezd egy titokzatos, sokak által már el is feledett szervezet után. Amíg M politikai harcokat vív, hogy életben tartsa az MI6-et, addig Bond megpróbálja felfedni a Spectre szörnyű titkát.

A héten debütált a 2016-ban érkező Deadpool első előzetese! 

deadpool_xlg.jpg

Everest Trailer #2

Címkék: előzetes poszter Everest

2015.08.07. 18:49

A filmet a világ legmagasabb csúcsának meghódítására tett egyik kísérlet során történt hihetetlen események ihlették. Az EVEREST két különböző expedíció elképesztő útjának krónikája. Ez a két expedíció az emberiség által tapasztalt egyik legdurvább hóviharral találja szemben magát. A hegymászók kitartását a bolygó legkönyörtelenebb elemei teszik próbára, csaknem lehetetlen akadályokkal kell megküzdeniük, és életük szenvedélye a túlélésért folytatott lélegzetelállító harccá válik.

Az elképesztően izgalmas kalandfilm főszereplői Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes és Jake Gyllenhaal, rendezője pedig Baltasar Kormákur (Két kaliber, Csempészek).

everest_ver4_xxlg.jpg

Hírek röviden 08. 07.

Címkék: hírek röviden

2015.08.07. 18:44

  • Lea Seydoux, Rebecca Ferguson és Abbey Lee esélyesek a Gambit női főszerepére, a jövő hét folyamán mindhárom színésznővel készítenek próbafelvételeket, hogy kiderüljön, melyikük a legalkalmasabb. A szóban forgó karakter egyébként Belladonn Boudreaux, aki nem más, mint Gambit szerelme, akinek később szintén szuperereje lesz, méghozzá az, hogy képes plazmát kilőni. A múltkori hírekkel ellentétben úgy tűnik, Channing Tatum mégsem megy sehová, így továbbra is övé a címszerep.
  • Jó ideje nem lehetett hallani a Boszorkányvadászok 2-ről, most azonban végre valahára megvan a rendező: a francia származású Bruno Aveillan.
  • Egyes hírek szerint nem minden szuperhős éli majd túl az Amerika Kapitány: Polgárháborút.
  • A USA Network berendelte a 2007-es Orvlövész sorozatváltozatát, melyben Mark Wahlberg filmbeli karakterét Ryan Phillippe alakítja majd.
  • James Franco is sorozatozik: ő az HBO-s The Deuce-hoz írt alá, melynek története a pornó világában játszódik. Franco pedig nem aprózza el: egy ikerpárt fog alakítani. A sorozat a Drót alkotóját, David Simontól érkezik.
  • J.K. Simmons és Michael Keaton helyére Samuel L. Jacksont és John C. Reillyt szeretnék megnyerni a Kong: Skull Islandhez.
  • Taron Egertonnal tárgyalnak a Robin Hood: Origins főszerepére.
  • 2017. december 15-én kerül mozikba a Steven Spielberg rendezésében készülő Ready Player One.
  • A Fox már tárgyal a Marvellel, és valószínűleg hamarosan bejelentik, hogy érkezik egy élőszereplős X-Men sorozat.
  • A Dragon Ball népszerűsége töretlen: a Dragon Ball Z: Resurrection of F  1,97 millió dollárt hozott a nyitónapján, ami minden idők nyolcadik legjobb nyitása az animék kategóriájában.

Mi lett volna, ha az aszteroida, mely örökre megváltoztatta az életet a Földön, elkerüli bolygónkat és a hatalmas dinoszauruszok nem halnak ki?

Hírek röviden 08. 06.

Címkék: hírek röviden

2015.08.06. 15:33

  • Ben Davis operatőr a Fantáziához hasonlította a Doktor Strange-t, ugyanis szerinte nagyon különleges és egyedi lesz.
  • Új sonys premierdátumok: Money Monster - 2016. április 8., The Shallows - 2016. június 24., Patient Zero - 2016. szeptember 2., A hét mesterlövész - 2016. szeptember 23., Underworld 5 - 2016. október 21., Passengers - 2016. december 21., Jumanji - 2016. december 25., A setét torony - 2017. január 13., Resident Evil 6 - 2017. január 27., Bad Boys 3 - 2017. február 17., Baby Driver - 2017. március 17., Barbie - 2017. június 2., Uncharted - 2017. június 30., The Lamb - 2017. augusztus 12., Bad Boys 4 - 2019. július 3.
  • Charlize Theronnak nincs szerződése a Mad Max 5-re, és egyelőre nem is hallott semmit a filmről.
  • A 2010-es Rémálom az Elm utcában remake nem sült el túl jól, a New Line azonban bízik a franchise-ban, és másodszor is nekifutnak a felélesztésének.
  • Colin Farrell egy Graves nevű varázslót fog alakítani a Legendás állatok és megfigyelésükben.
  • Kevin Bacon szeretne egy Tremors rebootot, ugyanis kíváncsi rá, mi történt a karakterével az elmúlt 25 évben, a Universalt azonban nem érdekli az ötlet. A színésznek azonban egyéb tervei is vannak: például szeretne eljátszani egy pucér Marvel hőst, és kollégáit is arra biztatja, hogy vetkőzzenek le teljesen valamelyik szerepükben.
  • Tim Miller rendező szerint az X-Force vezetője, Kábel nagy valószínűséggel feltűnik majd a Deadpool 2-ben.

Hírek röviden 08. 05.

Címkék: hírek röviden

2015.08.05. 16:06

  • Will Smith írt alá a Collateral Beauty főszerepére, méghozzá nevető harmadikként, ugyanis eredetileg Hugh Jackman volt a kiszemelt, ő azonban a múlt hónapban kiszállt. Ezután Johnny Depp következett, ám vele végül megszakadtak a tárgyalások, és így került a képbe Smith. A történet középpontjában egy reklámszakértő áll, aki komoly tragédiát él át. Kollégái úgy döntenek, kirángatják őt a depresszióból, ám tervük nem egészen úgy sül el, ahogy eltervezték.
  • A Csillagok háborúja franchise egyik nyitott kérdése az igencsak megosztó Baljós árnyakból származik, melyben Qui-Gon Jinn említést tesz a midikloriánokról. J.J. Abramsnek a minap tették fel a kérdést, hogy foglalkozik-e majd Az ébredő erőben bármilyen formában a témával, amire egy egyszerű nemmel felelt. Emellett azt is elmondta, hogy néhány jelenetet ki kellett vágniuk a játékidő miatt, majd viccesen megjegyezte, hogy Peter Jackson folyamatosan hívogatja őket azzal a kéréssel, hogy legyen négyórás a film, amire Abrams azt felelte, hogy készítenek majd neki egy külön új-zélandi változatot.
  • Néhány kritikus már láthatta A fantasztikus négyest, és az eddigi vélemények nem éppen pozitívak. A legtöbben azt említik, hogy a reboot igazából nem sokban különbözik az eredeti filmtől, ráadásul csak az utolsó pillanatok az igazán izgalmasak, amikkel már a folytatást vezetik fel, ami ezen jelenetek alapján nagyon ütős lesz, de a kritikusok többsége inkább már most azt nézte volna az aktuális film helyett.
  • Egyes hírek szerint az új Pókember film fő gonosza a képregényekből jól ismert Kraven, a vadász lesz.
  • Lance Gross érdekes képet posztolt az Instagramján, ami arra enged következtetni, hogy ő is esélyes John Stewart szerepére az új Zöld Lámpás filmben.
  • Woody Allen egyelőre cím nélküli vígjátékához már korábban leszerződött Kristen Stewart, Jesse Eisenberg és Bruce Willis, most pedig Blake Lively, Parker Posey és Anna Camp is csatlakozott a stábhoz.
  • Ron Perlman ismét a Hellboy 3-ról beszélt, és elmondta, hogy bár nagyon fárasztó, amíg a sminkesek előkészítik őt a szerepre, tartoznak a rajongóknak a trilógia záró darabjával.
  • Valószínűleg Hulk is feltűnik az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, ugyanis mar Ruffalót Chris Evans, Anthony Mackie és Daniel Brühl társaságában látták Berlinben.

Stonewall Trailer

Címkék: előzetes poszter Stonewall

2015.08.04. 13:52

A Roadside Attractions szeptember 25-én mutatja be Roland Emmerich Stonewall című filmjét, ami az 1969-es Stonewall-lázadást (összecsaptak a melegek a rendőrökkel) mutatja be, Jonathan Rhys Meyers, Ron Perlman, Joey King, Caleb Landry Jones, Jeremy Irvine, Jonny Beauchamp, Karl Glusman, Vlademir Alexis, és Alexandre Nachi főszereplésével.

stonewallposter.jpg

süti beállítások módosítása