urw1yzs.jpg

VÉGRE OTTHON! (6E) magyar poszter

Címkék: poszter Home

2015.01.25. 19:30

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak.
Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek.

A Z, a hangya és a Túl a sövényen rendezője ezúttal is furcsa lényekkel és nagy poénokkal népesíti be animációs filmjét.

10506627_973792919314926_4682723851636444436_o.jpg

Eredeti hangok: Jim Parsons, Rihanna, Jennifer Lopez, Matt Jones, Steve Martin. Zene: Joel McNeely. Írta: Adam Rex, Tom J. Astle, Matt Ember
Rendezte: Tim Johnson

Mozibemutató: 2015. március
Eredeti cím: Home
Színes, szinkronizált amerikai animáció
Műfaj: családi / vígjáték
Gyártó: DreamWorks Animation
Játékidő:
Korhatár: 6E

Az MTVA bemutatja: hamarosan a mozikban, 3D-ben is!
Amadeo egy unalmas kisváros kocsmájában dolgozik, ahol egyedüli szórakozása a sarokban lévő csocsóasztal. A játék megszállottjaként a környék legjobb csocsójátékosává válik, és legyőzhetetlen bajnokként kápráztatja el a városka lakóit és jópajtását Laurát. Az idő azonban telik, Amadeo felnőve sem tud szabadulni a csocsó bűvöletéből, és mivel az élet más területén nem nyújt acélos teljesítményt, még ahhoz sincs bátorsága, hogy érzelmeit megvallja Laurának. A lány egy napon bejelenti, hogy egyetemre megy, így Amadeo kétségbe esik, ráadásul visszatér régi riválisa Ace is, aki a világ legjobb futballkistájaként revansot kíván venni a gyerekkori csocsóvereségért. Teszi mindezt úgy, hogy felvásárolja a várost, és helyén stadiont építtet, Amadeo csocsóasztala pedig a szemétre kerül. Ekkor azonban a csocsójátékosok életre kelnek, és összefogva Amadeoval szembeszállnak, hogy visszaszerezzék városukat és régi életüket egy mindent eldöntő focimeccsen...
A film egyedi humorral és látványos effektekkel ígér szórakozást a család minden tagjának, a szereplőknek pedig olyan kjarakterek adják hangjukat, mint Csőre Gábor, Döglégy, Varju Kálmán, Pálmai Anna, Nemes-Takách Kata, Faragó András, Elek Ferenc, vagy Gundel-Takács Gábor...

Rendíthetetlen magyar poszter

Címkék: poszter Unbroken

2015.01.24. 13:37

Az Oscar-díjas Angelina Jolie a rendezője és a producere ennek a nagyszabású drámának, amely Louis "Louie" Zamperini olimpikon és háborús hős hihetetlen életét követi nyomon. Louie két társával együtt túléli egy repülőgép lezuhanását a második világháborúban, és 47 napig hánykolódnak egy tutajon, majd elfogja őket a japán hadsereg, és fogolytáborba kerülnek.
Jolie októberben kezdte forgatni az egyik legdrámaibb és legnehezebb jelenetet, eredeti helyszínen, a nyílt tengeren az ausztráliai Moreton öbölben – amikor Zamperini és két társa a csodával határos módon a zuhanást túlélve hánykolódni kezdenek a Csendes-óceánon.
A stáb egy úszó vázra felszerelt kamerákkal dolgozik, az elemekkel harcolva. A színészek hónapokig diétáztak, hogy olyan soványak legyenek, mint az általuk alakított hősök. Jolie és stábja sikeresen vette a forgatás első napját, amely kihívásokkal telinek ígérkezik.
A Laura Hillenbrand rendkívül népszerű könyve alapján készülő film Zamperini hihetetlen és inspiráló igaz történetét meséli el az emberi lélek legyőzhetetlen erejéről.
A film főszereplői Jack O'Connell, Domnhall Gleeson és Finn Wittrock, mint a három hajótörött. Hozzájuk csatlakozik Garrett Hedlund és John Magaro, akikkel a fogolytáborban barátkoznak össze; Alex Russell, mint Zamperini fivére, Pete, és első angol nyelvű szerepében a japán Miyavi, aki a "Madár" néven ismert brutális őrt alakítja.
A film operatőre az Oscar-jelölt Roger Deakins (Skyfall), a forgatókönyvet a Coen-fivérek (Nem vénnek való vidék) írták át William Nicholson (A nyomorultak) és Richard LaGravenese forgatókönyvéből.

3vm9uh7.jpg

A leghihetetlenebb történeteket a valóság írja.
A DuPont-vagyon örököse, John Eleuthère du Pont (Steve Carell) bolondos figura volt, de már a bolondság határán. Sőt, azon is túl, hiszen a paranoia és a skizofrénia tünetei is megmutatkoztak rajta. Mégis egy vegyipari óriáströszt vezetésére készült, bélyegeket gyűjtött, madártani könyveket adott ki, és rajongott a férfias sportokért – egy birkózócsapatot is támogatott.
A közte és két olimpiai birkózó testvér (Mark Ruffalo, Channing Tatum) közti különös viszony alakulásáról szól ez a film, mely sok meglepő kanyart vesz, míg eljut a tragikus fordulatig: egy gyilkosságig. De a történetnek még akkor sincs vége.

A Pénzcsináló és a Capote rendezője előző két filmjével Oscar-díj közelbe juttatta a főszereplőit, és a szakmai előrejelzések szerint Steve Carell pályáját is alapvetően átalakíthatja ez a különleges alakítás!

foxcatcher_online_16.jpg

Főszereplők: Channing Tatum, Mark Ruffalo, Steve Carell, Sienna Miller, Vanessa Redgrave. Operatőr: Greig Fraser Látvány: Jess Gonchor. Írta: E. Max Frye, Dan Futterman Rendezte: Bennett Miller

Mozibemutató: 2015. január 29
Eredeti cím: Foxcatcher
Színes amerikai film
Műfaj: életrajzi / dráma
Gyártó: Sony Pictures
Játékidő: 134 perc
Korhatár: 16E

ihicsgt.jpg

A film két főszereplője időben és a térben egy olyan helyre utaznak, amit úgy hívnak, hogy Holnapolisz, ahol minden cselekedet tőlük függ, mert ők generálják. 

A Soharém legendájában Csingiling és a Disney tündérei a megszokott, szívmelengető mesevilágban indulnak olyan kalandra, amely az utolsó pillanatig a székhez szegeti a nézőket.
A vidám és tehetséges állattündér, Gida szerint könyveket nem szabad a borítójáról megítélni, ahogy állatokat sem az agyaraik mérete alapján – ezért összebarátkozik a hatalmas és titokzatos lénnyel, a Soharémmel. Míg Csing és a többi tündér kissé aggódva nézik Tündérlak új lakóját, az elit felderítő tündérek úgy döntenek, inkább foglyul ejtik a lényt, mielőtt az elpusztítja az otthonukat. Gida azonban a szívére hallgat és kockáztatja a többiek barátságát, amikor arra kéri őket, segítsenek megmenteni a Soharémet.
A tündérek legújabb kalandját Steve Loter, a 2002-es Tarzan és Jane című Disney-animáció rendezője jegyzi.

csingiling_soharem_b1_vk_01_kicsi.jpg

dp_csingiling_1080x1920_vk_02.jpg

Csingiling és a Soharém legendája (6)
amerikai
családi animációs film
szinkronizált
2D, 3D
Eredeti cím: Tinker Bell: Legend of The Neverbeast
Besorolás: 6
Premier: 2015-02-05

Rendező:  Steve Loter
Szinkronhangok:  Kiss EszterMezei KittyFarkasházi RékaKardos Eszter

forumajanlo_sablon_2014_1070x400px_csingiling_soharem.jpg

A háború borzalmas. Chris Kyle (Bradley Cooper) pedig a borzalom nagymestere. Gyerekkorában Texasban járt az apjával vadászni, 2011 szeptembere után pedig úgy érezte, a hazájának szüksége van rá. Tengerészgyalogos-kommandós lett, és Irakban vált mesterlövésszé: az első vonalban harcolt, de mindig egyedül volt; kilométeres távolságokból ugyanúgy, mint közelharcban, egy szál pisztollyal a kezében. A Pentagon dokumentációja szerint 160 ellenséges katonával végzett. Nem csoda, hogy úgy hívták: „el Shaitan”, az ördög.
A háború azonban nem diadalmenet: a film nemcsak a győzelmekről, hanem a szörnyű megpróbáltatásokról, sebesülésekről és a bajtársak haláláról is szól…

A film megtörtént eseményeken alapul: az emlékiratok írója az amerikai hadtörténet legeredményesebb katonája...

amerikaimesterlovesz_online_16e.jpg

Főszereplők: Bradley Cooper, Luke Grimes, Siena Miller, Kyle Gallner. Fényképezte: Tom Stern. Látvány: Charisse Cardenas, James J. Murakami. Írta: Chris Kyle, Jason Dean Hall
Rendezte: Clint Eastwood

6 OSCAR-DÍJRA JELÖLT FILM!

Mozibemutató: 2015. február 19.
Eredeti cím: American Sniper
Színes, feliratos amerikai film
Műfaj: akció
Gyártó: Malpaso Productions, Warner Bros
Játékidő: 132 perc
Korhatár: 16

1669681_974772722550279_3487796559594974779_o.jpg

WHIPLASH (16) magyar poszter

Címkék: poszter Whiplash

2015.01.24. 12:58

Andrew (Miles Teller) híres akar lenni. New York, tehát az Egyesült Államok, tehát az egész világ egyik leghíresebb zeneiskolájába, a Shaffer Konzervatóriumba jár, dobolni tanul, rengeteget gyakorol, és mindenre képes volna a siker érdekében. Legalább is, azt hiszi.
De találkozik egy tanárral (J. K. Simmons), aki még nála is elszántabb. Ő abban hisz, hogy a tehetséget mindenáron fel kell szabadítani, és ami bujkál, azt ki kell préselni a tanulókból. Akkor is, ha kínlódnak, ha sírnak… vagy belehalnak.
A kezdő zenész és a sokat látott veterán egymásnak feszül. A tanár felveszi a kezdő dobost a zenekarába, de az első örömöt nagyon sok keserűség követi. És egyikük sem adja fel könnyen, amit elkezdett.
Mindketten tartják a ritmust…

Az új, független tehetségeket kereső egyik legnevesebb fesztivál, a Sundance fődíját és közönségdíját is elnyerő film Cannes-tól a miskolci CineFestig kivívta a kritikusok és a nézők egyöntetű rajongását.

whiplash_online_16.jpg

Főszereplők: Miles Teller, J. K. Simmons, Paul Reiser, Mellissa Benoist. Fényképezte: Sharone Meir. Zene: Justin Hurwitz. Látvány: Melanie Jones. Írta és rendezte: Damien Chazelle

5 OSCAR-DÍJRA JELÖLT FILM!

Mozibemutató: 2015. február 5.
Eredeti cím: Whiplash
Színes, feliratos amerikai film
Műfaj: thriller / sport / zenés
Gyártó: Blumhouse Productions, Sony Pictures Classics
Játékidő: 107 perc
Korhatár: 16

CHAPPIE (12E) Trailer

Címkék: előzetes Chappie

2015.01.24. 12:55

Chappyt a születésekor elrabolják. Idegen emberek közé kerül, és egy különleges, össze-vissza, teljesen működésképtelen családban nevelkedik. Lassacskán kiderül róla, hogy különleges tehetség, természetfeletti érzékek birtokosa. Egyedi és megismételhetetlen, ám egyben megnevelhetetlen is. És nem mellesleg, ő egy robot…

background_56.jpg

A District 9 és az Elysium – A zárt világ fékezhetetlen fantáziájú rendezőjét különleges hangulatú és látványú sci-fi/akciófilmjei tették világhírűvé: ismét egy sok akcióval felturbózott sci-fit készített, de ezúttal vígjátéki fordulatokat is használ – és ismét világsztárok működtek közre.

Főszereplők: Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Dev Patel, Sharlto Copley, Ninja, Yolandi. Fényképezte: Trent Opaloch. Zene: Ryan Amon, Chris Clark, Rich Walters. Látvány: Jules Cook. Írta: Neill Blomkamp, Terri Tatchell. Rendezte: Neill Blomkamp

Mozibemutató: 2015. március 5.
Eredeti cím: Chappie
Színes, szinkronos amerikai film
Műfaj: sci-fi / akció
Gyártó: TriStar Pictures, Sony Pictures Entertainment
Játékidő:
Korhatár: 12E

chappie_ver4_xxlg.jpg

chappie_ver5_xxlg.jpg

5culh3r.jpg

Get Hard Trailer 2

Címkék: előzetes Get Hard

2015.01.24. 12:53

Új előzetes Will Ferrell és Kevin Hart vígjátékához.

Egy balféknek is jár a boldog esküvő. Doug (Josh Gad) legalábbis ebben reménykedik, így menyasszonyának, álmai nőjének azt hazudja, hogy rengeteg barátja van, vagy hét vőfélyt szervezett már a legjobb cimbikből és a tanúja pedig a legeslegjobb haver lesz. A lagzi viszont vészesen közeledik, és Doug képtelen beújítani legalább egy balekot, akit otthon bemutathatna.
Így jut el Jimmy (Kevin Hart) cégéhez. A nagydumás kiscsávó vállalata pont a Doughoz hasonló lúzerek miatt megy jól: hívásra régi iskolatársnak, gyerekkori pajtásnak adja ki magát, igény szerint tanú vagy vőfély. A lényeg, hogy hazudik, mint a vízfolyás, és mestere a sosem volt közös emlékek kitalálásának és előadásának.
Ő szervezi össze azt a hét gyanús figurát is, akiknek az a feladata, hogy Doug legjobb barátainak képében megédesítsék pirulós és dadogós, de nagyon szerelmes hősünk élete nagy napját. De az is lehet, hogy végül inkább tönkre teszik.

10612735_309193515940863_5394174135761524421_n.png

A Másnaposok hangulatát idéző gátlástalan vígjátékban minden őrület megtörténik, ami megtörténhet, és hősei minden elképzelhető – meg elképzelhetetlen – bűnt elkövetnek, ami egy lakodalom során elkövethető.

Főszereplők: Josh Gad, Kevin Hart, Kaley Cuoco, Olivia Thirlby, Nicky Whelan. Fényképezte: Bradford Lipson. Zene: Christopher Lennertz Látvány: Chris Cornwell. Írta: Jeremy Garelick, Jay Lavender Rendezte: Jeremy Garelick

Eredeti cím: The Wedding Ringer
Színes, szinkronizált amerikai film
Műfaj: vígjáték
Gyártó: Miramax Films, Screen Gems, Sony Pictures
Játékidő: 101 perc
Korhatár: 12E

Insurgent poszterek

Címkék: előzetes poszter Insurgent

2015.01.24. 12:48

Öt plakát és egy sneak peek a Shailene Woodley főszereplésével készült nagysikerű Beavatott sorozat folytatásához.

süti beállítások módosítása