ew-cover-1373-xmen.jpg

Fiatalok, bátrak és elszántak. Négy űrhajós, aki szinte mindenre hajlandó, hogy tudomány, az emberiség ügyét előre vigye - és közben izgalmas kalandokon menjen keresztül. Ám az űrben balesetet szenvednek, és radioaktív sugárzás éri őket - amely meghökkentő hatást vált ki belőlük: szuperképességekre tesznek szert. Egyikük a tűz hatalmával vérteződik fel, a másik képes lesz láthatatlanná tenni magát, a harmadik emberfeletti erőre tesz szert, a negyediket már nem korlátozza a teste: bármekkorára tud nyúlni. A négy harcostárs és jó barát nem esik kétségbe: elhatározzák, hogy új erejüket is felhasználva újabb kalandokat keresnek: de olyanokat, amelyek méltók a különleges tehetségükhöz.

f4_1000x1443_launch_12e.jpg

Pan - Adventure Trailer

Címkék: előzetes Pan

2015.07.18. 14:38

Az ősszel bemutatásra kerülő PÁN szintén új videóval jelentkezett a héten. Hugh Jackman főszereplésével készült látványos kalandfilm tökéletes családi film lesz!

Guy Ritchie kémfilmje, AZ UNCLE EMBERE is kapott egy magyar plakátot.

11754401_1074038239290393_4167761903139764883_o.jpg

Az ősszel érkezik a hazai mozikba a Titkok a szemükben (Secret in Their Eyes) című thriller, amelyhez megérkeztek a nemzetközi karakterplakátok.

Egy fiatal FBI ügynökökből álló összetartó csapat – Ray (Chiwetel Ejiofor), Jess (Julia Roberts) és a kerületi ügyész, Claire (Nicole Kidman) – hirtelen darabjaira hullik, amikor Jess lányát brutális módon meggyilkolják. Ray megszállottan keresi a tettest, és 13 évvel a gyilkosság után végre olyan nyomra bukkan, amely talán segít felgöngyölíteni az ügyet. Azonban egyikük sincs felkészülve arra a sokkoló titokra, amely átszövi a múltat és a jelent.

A film Eduardo Sacheri regényén alapul és készült már belőle egy filmes feldolgozás, amely 2009-ben megnyerte a legjobb külföldi filmért járó Oscart. Az amerikai változat rendezője a Phillips kapitány forgatókönyvéért Oscarra jelölt Billy Ray.

Courtney (Shannyn Sossamon) végre boldog. Reméli, megállapodhat. Ikerfiai és ő beköltöznek egy magányosan álló, nagy, vidéki házba – ami bár öreg és kopott, mégis különleges hangulata van.
Nem is sejti, mennyire különleges.
A házban démon lakik.
Az egyik fia, Dylan, valahol egy sötét sarokban ráakad néhány régi filmtekercsre, megnézi őket, és borzasztó dolgokat lát. De még annál is borzasztóbb, amit életre ébreszt.
Egy régi sorozatgyilkosság emléke kísérti a házat: és a falak között lapuló démon nem nyughat. Akárki költözik oda, magával akarja vinni…

A bűn éjszakája, az Insidious- és a Parajelenségek-sorozatot is gyártó producer egy nagy sikere, az Ethan Hawke főszereplésével készült Sinister folytatásaként készítette ezt a kísérteties és rémisztő filmet.

sinister2_1000x1443_1.jpg

A fiatalság boldogság. Simon (Jason Bateman) és Robyn (Rebecca Hall) nemrég házasodtak, most költöznek be szép új házukba, és már egy gyerekszobát is berendeznek…
Azután találkoznak a férfi régi osztálytársával, akit az iskolában mindenki Gordónak csúfolt. Gordo (Joel Edgerton) látszólag már nem haragszik. Sőt, nagyon barátságos. Egyre többször látogatja meg az ifjú párt, egyre több ajándékot hoz. És egyre furcsábban viselkedik.
Simon és Gordo nem voltak barátok. Egy húsz évvel ezelőtti borzasztó titok köti össze, és nem ereszti őket.
Robyn nyomozni kezd: először az új ismerős, azután a férje után… és olyasmire talál rá, amiről álmodni sem mert volna.

Joel Edgerton, az Exodus: Istenek és királyok sztárja, az eddig komikus szerepeivel sztárrá vált Jason Bateman főszereplésével, meghökkentő fordulatokkal teli, vérfagyasztó thrillert rendezett.

11754815_1073318799362337_1522218269715890627_o.jpg

Főszereplők: Jason Bateman, Joel Edgerton, Rebecca Hall Fényképezte: Eduard Grau Zene: Danny Bensi, Saunder Jurriaans. Látvány: Richard Sherman.
Írta és rendezte: Joel Edgerton

Mozibemutató: 2015. augusztus 13.
Eredeti cím: The Gift
Színes, szinkronizált amerikai film
Műfaj: horror / thriller
Gyártó: Blumhouse Productions
Játékidő:
Korhatár: 16E

Hírek röviden 07. 17.

Címkék: hírek röviden

2015.07.17. 13:28

  • A New Line Andy Muschiettivel (Mama) tárgyal, hogy rendezze meg a Stephen King regénye alapján készülő Azt.
  • Michael Cera lesz Robin eredeti hangja a Lego Batman filmben.
  • Michael Pena szerint a Chips forgatókönyve nagyon jól kidolgozott és rendkívül vicces is.
  • A Disney elkészíti az Aladdin élőszereplős előzményfilmjét Genies címmel, amelyben a dzsinnek birodalmát mutatják be.
  • Kevin Feig elmondta, hogy érdemes lesz nagyon figyelni A hangya során, ugyanis lesz egy komoly utalás, amely az Amerika Kapitány: Polgárháborút vetíti elő.
  • Tilda Swinton megerősítette, hogy ő lesz Ősi Egy a Doktor Strange-ben.
  • Stan Lee elmondta, hogy az X-Men: Apokalipszisben egy szokatlan cameója lesz.
  • A jövő hónapi D23 rendezvényen George Lucast és Danny Elfmant a Disney legendáinak nevezik majd ki.
  • Guillermo Del Toro elárulta, hogy Jabba a kedvence a Csillagok háborújából, már csak azért is, mert alkatilag ő hasonlít rá a legjobban, ezért szívesen elkészíteni egy filmet a karakterrel A keresztapa stílusában.

Zootropolisban, az állatok városában egy nagy dumás róka próbál sok pénzhez jutni. Ám mikor megvádolják egy olyan bűntettel, amit nem ő követett el, megszökik. Zootropolis főmancsa , az önelégült nyúl ráveti magát a forrónyomra, de mikor mindketten egy összeesküvés célpontjaivá válnak, összeállnak és felfedezik, hogy még a természetes ellenségekből is lehetnek jó barátok.

Miközben Panem népe totális háborúban áll, Katniss és Snow elnök között is beindul a végső harc. Katniss egy 13. körzetbeli osztaggal, amelynek tagjai legközelebbi barátai - többek közt Gale, Finnick és Peeta – egy küldetésre indul, amely során azért teszik kockára életüket, hogy meggyilkolhassák Snow elnököt, aki immáron megszállottan próbálja elpusztítani a lányt.

A Star Wars: Az ébredő Erő (12E) werk videóját az alkotók a 2015-ös, San Diegó-i Comic-Conon mutatták meg először a nagyközönségnek.

hateful_eight_ver2_xxlg.jpg

#WAYF - Augusztusban nem ér véget a fesztiválszezon, sem a nyári önfeledt bulizás. Szeptember 3-án jön a MIÉNK A VILÁG (16E)! Dübörögnek a jobbnál jobb EDM zenék, a DJ-k ki sem látszanak a melóból, és mindenki önfeledten élvezi a felhőtlen partykat. Max Joseph rendező az MTV reality dokusorozata (Kamureg) után egyből belevetette magát az elektronikus zenevilágába, hogy elkészítse ezt az ízig vérig aktuális filmet, ami minden zenerajongó, fesztiválozó, és a saját útját kereső fiatal és egykor volt fiatal számára ismerős pillanatokat tartogat. Zac Efron partnere a gyönyörű modell, Emily Ratajkowski, aki korábban szerepelt Robin Thicke népszerű videoklipjében, legutóbb Ben Affleck barátnőjeként tűnt fel a mozivásznon, és most a Miénk a világ-ban  egy szerelmi háromszögben találja magát.

we_are_your_friends_ver2_xlg.jpg

A film főszereplője, Zac Efron ezúttal a DJ pult mögül nyomja a jobbnál jobb zenéket. A színésznek számos ismert DJ segített a felkészülésében, köztük az idei Sziget Fesztivál egyik fellépője, az EDM népszerű alakja, Alesso is. A filmben hallható trendi zenék, a fergeteges hangulat megalapozza a tökéletes moziélményt, hogy az ősz beköszönte előtt egy nagyot bulizzon minden film-,és zenerajongó.

we_are_your_friends_xlg_1.jpg

Szombaton, a Comic-Con-on debütált David Ayer (Az utolsó műszak, Szabotázs, Harag) öngyilkos osztagának (Suicide Squad) háromperces előzetese.

A három ikonikus termékbemutató kulisszái mögött játszódó, és az iMac 1998-as prezentációjával végződő STEVE JOBS betekintést nyújt a digitális forradalom műhelytitkaiba, és intim portrét rajzol az események középpontjában álló briliáns emberről.

A filmet az Oscar-díjas Danny Boyle (Gettómilliomos, Trainspotting) rendezte az Oscar-díjas Aaron Sorkin (Social Network - A közösségi háló, Az elnök emberei) forgatókönyvéből, amely Walter Isaacson bestseller Jobs-életrajza alapján készült. A főbb szerepekben Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen és Jeff Daniels. Országos bemutató: 2016. január 14.

süti beállítások módosítása