Jurassic World TV SPOT

Címkék: Jurassic World

2015.04.11. 15:23

0rlpvzd.jpg

Sinister 2 Trailer

Címkék: előzetes poszter Sinister 2

2015.04.11. 15:16

Megérkezett Ciaran Fox Sinister 2-jének előzetese. A Focus Features augusztus 21-én mutatja be a filmet, James Ransone, Shannyn Sossamon, Robert Sloan és Dartanian Sloan főszereplésével.

11133318_1081137948568980_8013956265773722890_n.jpg

PIXEL (BA) szinkronos előzetes

Címkék: előzetes Pixels

2015.04.11. 15:07

A videójátékok kora lejárt. De mi lesz az egykor népszerű, mára elfeledett figurákkal és feladatokkal? Talán élvezik a békés nyugdíjas életet? Tévedés! Utálják a feledést, és ha eljön az idő, visszatérnek. És akkor lesz haddelhadd!
Ebben az ellen-Tron filmben, PacMan, Tetris és társaik fellázadnak teremtőik ellen, kilépnek a monitorról, és háborút indítanak az egyre modernebb játékokra vágyó emberek ellen. Még szerencse, hogy egy mindenre kész csapat felveszi ellenük a harcot.

Adam Sandler és cége, a Happy Madison, és egy tapasztalt vígjáték-gyáros az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb animációs kisfilmje, a neten terjedő francia Pixels alapján készíti új vígjátékát.
A rendezést valószínűleg klasszikus komédiák mestere, Chris Columbus vállalja!

Főszereplők: Adam Sandler, Michelle Monaghan, Sean Bean, Peter Dinklage, Josh Gad, Kevin James. Fényképezte: Amir Mokri. Látvány: Peter Wenham. Írta: Patrick Jean, Adam Sandler, Timothy Dowling, Tim Herlihy.
Rendezte: Chris Columbus

Mozibemutató: 2015.
Eredeti cím: Pixels
Színes, amerikai film
Műfaj: vígjáték
Gyártó: Sony Pictures
Játékidő:
Korhatár: BA

Irrational Man still

Címkék: Irrational Man

2015.04.11. 14:51

Az első hivatalos kép Woody Allen Irrational Man című filmjéből, melyben Joaquin Phoenix egy egyetemi filozófiaprofesszort alakít, aki viszonyt kezd az egyik diákjával (Emma Stone). Amerikai bemutató július 17-én.

irrational-man-emma-stone-joaquin-phoenix.jpg

Vacation still

Címkék: Vacation

2015.04.11. 14:47

A New Line Cinema (Warner Bros.) július 31-én mutatja be John Francis Daley és Jonathan Goldstein rendezésében a Vakáció-sorozat rebootját, melyben Christina Applegate, Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Michael Pena, Ed Helms, Chris Hemsworth, Charlie Day, Skyler Gisondo, Steele Stebbins és Regina Hall Keegan-Michael Key kapott szerepet.

vacation-ed-helms-christina-applegate-chevy-chase.jpg

9fyqer3.jpg

Poltergeist Trailer 2

Címkék: előzetes Poltergeist

2015.04.11. 14:42

Új előzetes és plakát az 1982-es Poltergeist - Kopogó szellem remakehez.

poltergeist_verc_ratedposter_srgb.JPG 

Hat plakát és egy előzetes Dr. Dre és Ice Cube filmjéhez, ami a  Niggaz Wit Attitudes (NWA) megalakulását mutatja be. Ice Cube-ot a saját fia, O'Shea Jackson Jr. alakítja.

Thomas Hardy, az Egy tiszta nő írójának egy másik regényéből készült a film, amely költőien és izgalmasan mutatja be a 19. századi Angliában a látszat mögött megbúvó sokféle szenvedélyt.

tavolvilagzajatol_online_teaser_12e.jpg

11009992_1016066511754233_8239413533886619334_o.jpg

A démonok köztünk élnek. A félelmeinkből táplálkoznak, a titkaink tartják őket a közelünkben. A régi szorongások testet öltenek és visszatérnek: a Lambert család – melynek tagjai az Insidious – A gonosz háza című sikerhorrorban mindent elkövettek, hogy elvágják azokat a kötelékeket, melyek nem eresztették őket a szellemvilág közeléből. Ez a film a múltjukat mutatja meg.
Ám nem ők a film hősei, hanem azok a kísértetvadászok, akik segíteni próbáltak rajtuk. A látó Elise Rainer és segítői, Specs és Tucker újra színre lépnek, és egy megszállott kamaszlánynak próbálnak segíteni. De ehhez át kell merészkedniük a túloldalra…

Az elmúlt évek legsikeresebb horrorsorozata folytatódik, és az eddigi filmek előzményeit mutatja be. Az író-rendező ugyanaz, aki az előző két rész forgatókönyvét is készítette: a rémület garantált!

Disneys Tomorrowland - Featurette

Címkék: Tomorrowland

2015.04.11. 14:28

Connie Britton, Molly Shannon, Nick Offerman, Jon Bernthal, Bobb'E J. Thompson, Olivia Cooke, Thomas Mann, valamint Ronald Cyler II főszereplésével mutatja be június 12-én a Fox Searchlight Pictures Alfonso Gomez-Rejon filmjét, melyhez plakát és előzetes is érkezett.

11220087_1064340840246293_3474467722094581860_n.png

Hírek röviden 04. 06.

Címkék: hírek röviden

2015.04.06. 09:08

  • Áprilisi rekordot jelentő 146,3 millió dollárral nyitott a Halálos iramban 7 Amerikában, világszerte pedig máris 348 milliónál jár a fim. Más nagyobb premier nem meglepő módon nem is volt, a Woman in Gold azonban 258 moziban több mint kétmillió dollárt szerzett, ami a hetedik helyhez volt elég a Box Office listán.
  • Mégsem David Lynch fogja rendezni a Twin Peaks rebootot anyagiakhoz kapcsolódó problémák miatt, de az évad nélküle is elkészül.
  • Rob Liefeld, Deadpool alkotója elmondta, hogy a karakter mozija egészen más lesz, mint bármelyik képregényfilm, és nagyon örül neki, hogy végül R-es korhatárbesorolást kaptak.
  • James Gunn bejelentette, hogy jövő februárban kezdődik A Galaxis őrzői 2 forgatása.
  • Arnold Schwarzenegger egy interjúban elmondta, örül neki, hogy nem vett részt a 2009-es Terminátor: Megváltásban, ugyanis szerint a film csalódáskeltő és béna volt.
  • Jason Statham elmondása szerint Mark Neveldine-nak és Brian Taylornak már van egy ötletük a Crank 3-hoz, de a forgatókönyv még nem készült el. A színész mindenesetre gondolkodás nélkül bújna ismét Chev Chelios bőrébe.
  • A Warner állítólag Phil Lordot és Chris Millert szeretné megszerezni a The Flash rendezői posztjára.
  • Elkészül az Idétlen időkig, valamint az Aranyhaj és a nagy gubanc színpadi musical adaptációja is.
  • Guillermo del Toro elmondta, hogy elkészült a Justice League Dark forgatókönyve, azonban nem biztos, hogy a film megrendezésére is lesz elegendő ideje.
  • Paul Feig rendezheti a 20th Century Fox és a Hasbro összefogásában készülő Play-Doh filmet.
  • Danny Trejo állítása szerint még idén elkezdik forgatni a Machete Kills in Space-t.
  • Luke Grimesszal tárgyalnak A hét mesterlövész remake egyik szerepére.
  • Tom Hardy elárulta, hogy A harag útján kívül további három Mad Max-filmre szóló szerződése van.
  • A Disney elkészíti a Micimackó élőszereplős és CGI részeket is tartalmazó változatát, melyben a felnőtt Róbert Gidát kísérhetjük figyelemmel, aki ismét barátaihoz fordul segítségért.
  • Stephen Dorff írt alá a seriff szerepére a Leatherface-hez, ami A texasi láncfűrészes előzményfilmje lesz, melyben négy tizenévest követhetünk nyomon, akik megszöknek egy elmegyógyintézetből, és egyikükből a későbbi Bőrpofa lesz.
  • Anna Kendrick aláírt a Mike and Dave Need Wedding Dates című vígjátékhoz.
  • Egyes hírek szerint Ben Hardy lesz Angyal az X-Men: Apokalipszisben.
  • Az Alchemy fogja forgalmazni Amerikában Rob Zombie 31 című thrillerjét, melyben öt barátot üldöznek jelmezes gyilkosok Halloweenkor.
  • Kristen Stewart szerepet kapott Ang Lee Billy Lynn's Long Halftime Walk című filmjéhez, melynek középpontjában egy 19 éves fiú áll, aki Irakban túlél egy támadást, majd társaival együtt hazatér Amerikába egy győzelmi körútra, melynek végén a Dallas Cowboys stadionjában kitüntetik őket a hálaadás napi meccs félidejében.
  • Johhny Galecki egy professzort fog alakítani a Ringsben, ami A kör folytatásfilmje lesz.
  • Joey Lauren Adams, Renee Humphrey és Sven Ole-Thorsen visszatérnek a Shop-Show 2-ben.
  • Dwayne Johnson énekelni is fog majd a Moana című animációs filmben.
  • Hugh Jackman kapta az Apostle Paul főszerepét, melyben nem meglepő módon Pál apostol történetét ismerhetjük majd meg.
  • Aaron Berg új forgatókönyvet ír a G.I. Joe 3-hoz.
  • A hónapban megkezdődik az Inferno forgatása Firenzében.
  • Elképzelhető, hogy Clint Eastwood rendezi azt az egyelőre cím nélküli drámát, melynek története az 1996-os Olimpia alatt játszódik, amikor egy biztonsági őrt először hősként ünnepeltek, amiért megtalált egy bombát, később azonban azzal gyanúsították, hogy ő maga helyezte azt el.
süti beállítások módosítása