Hírek röviden 03. 29.

Címkék: hírek röviden

2015.03.29. 09:00

  • Már zajlik a Deadpool forgatása, és a 20th Century Fox a film szinopszisát is közzétette: A Marvel legegyedibb antihősét bemutató Deadpoolban Wade Wilson történetét ismerhetjük meg, aki a különleges erőknél szolgált, majd zsoldos lett belőle. Egy kísérlet során szert tett a gyors gyógyulás képességére, és megalkotta alteregóját, Deadpoolt. Új képességeit és fekete humorát is latba vetve Deadpool elhatározza, hogy elkapja azt az embert, aki kis híján tönkretette az életét. Amerikai premier 2016. február 12.
  • Érdekes képet posztolt tegnap Hugh Jackman az Instagram oldalára, melyen a karmokban végződő keze látható a következő szöveggel: "Wolverine, utoljára."
  • Simon Pegg elmondta, hogy Roberto Orci forgatókönyvéből semmit nem tartottak meg, vagyis teljesen új szkriptet ír a Star Trek 3-hoz, melyhez a rendező, Justin Lin is remek javaslatokkal áll elő. A filmhez kapcsolódó hír, hogy Idris Elbát szeretnék a fő gonosz szerepére.
  • Joss Whedon elárulta, hogy a Bosszúállók: Ultron kora kereken egy perccel lesz rövidebb az első résznél, vagyis 141 percig nézhetjük majd. Emellett Skarlátboszorkány karakterére tért ki, és úgy fogalmazott, hogy a figura képes rémálmokat okozni másoknak, így beleláthatunk majd a Bosszúállók fejébe, megismerhetjük a félelmeiket és még sok minden mást is.
  • Jim Beach, a Queen menedzsere elmondta, hogy a Freddie Mercury életrajzi film háza táján ismét mozgolódás van: Sacha Baron Cohen lesz a forgatókönyvíró, a rendező, a producer és a főszereplő is egy személyben.
  • A Los Angeles Clippers játékosa, J.J. Redick véletlenül elszólta magát, hogy a Tinin Nindzsa Teknőcök 2 alcíme Half Shell lesz, de persze nem biztos, hogy tényleg ez lesz a végleges. Redicken kívül egyébként DeAndre Jordan, Matt Barnes, Austin Rivers és Spencer Hawes is feltűnnek a filmben a csapatból. De Alessandra Ambrosio modellt is láthatjuk, aki saját magát alakítja majd, Will Arnett karaktere pedig beleszeret.
  • Shannen Doherty, Jason Lee, Jeremy London és Ethan Suplee visszatérnek a Shop Show 2-ben.
  • Bill Hader egy óriást fog alakítani a Steven Spielberg rendezésében készülő The BFG-ben.
  • Vincent D'Onofrio a kiszemelt A hét mesterlövész remake gonoszának szerepére.
  • A 20th Century Foxnál készül el a The Leviathan című sci-fi-thriller, melynek Neill Blomkmap és Simon Kinberg lesznek a producerei.
  • Akiva Goldsman és Michael Bay kialakítanak egy írószobát, ahol további Transformers folytatásokon és spin-offokon dolgoznak majd az illetékesek.
  • A Shrek 5 ugyan még nem kapott zöld utat a DreamWorksnél, de Antonio Banderas szerint az ogre feltűnhet a Csizmás, a kandúr 2-ben.
  • A 2016-os Oscar-gála producerei már nem Craig Zadan és Neil Meron lesznek, ugyanis lejárt a hároméves szerződésük.
  • A 6. évaddal véget ér a Downton Abbey, de elképzelhető, hogy ezt egy mozifilm követi majd.
  • Jake Gyllenhaal aláírt a Nocturnal Animals című Tom Ford adaptációhoz, Amy Adamsszel pedig tárgyalnak a női főszerepre.
  • Kate Upton és Lea Michele lesznek a William H. Macy rendezésében készülő The Layover című vígjáték főszereplői.
  • 2016. augusztus 5. helyett csak 2017. március 31-én érkezik az új Hupikék törpikék film.
  • Sam Taylor-Johnson megerősítette azt az értesülést, hogy nem ő fogja rendezni A sötét ötven árnyalatát.
  • A Sony lecsapott a Robotech megfilmesítési jogaira, és minél előbb szeretnék elkezdni a forgatást, hogy egy új franchise-t építhessenek ki.
  • Art Marcum és Matt Holloway (Vasember) fogják írni a Földönkívüli zsaru remake forgatókönyvét.
  • A  Marvel szeretné, ha Adam McKay rendezné valamelyik filmjüket a harmadik hullámból, és könnyen lehet, hogy az Inhumansről van szó.
  • A Gengszterkorzóból ismert Travis Tope-pal tárgyalnak A függetlenség napja 2 egyik szerepére.
  • Egy nap alatt összejött kétmillió dollár a Baromi őrjárat 2-höz, így nyáron le is forgatják, 2016 elején pedig már nézhetjük is.
  • Jason Segel rendezőként és forgatókönyvíróként is részt vesz a Billion Brick Race című Lego spin-off munkálataiban.
  • Az X-Men: Apokalipszisben Jubilee karaktere is feltűnik majd, akit Lana Conder fog alakítani, akinek ez lesz az első szerepe.
  • Steven Spielberg rendezésében készül el Ernest Cline Ready Player One című regényének adaptációja.
  • Nick Antosca új forgatókönyvet ír a Péntek 13 reboothoz.

Southpaw Trailer

Címkék: előzetes Southpaw

2015.03.28. 11:59

A The Weinstein Company július 31-én mutatja be Antoine Fuqua (A védelmező, Támadás a Fehér Ház ellen, Brooklyn mélyén, Orvlövész, Kiképzés) drámáját, melyben Jake Gyllenhaal egy bokszolót alakít, akinek élete romokban hever, ám mégis megkezdi felkészülését egy címmérkőzésre. További szerepekben Rachel McAdams, Forest Whitaker, Naomie Harris, Curtis "50 Cent" Jackson, Rita Ora és Victor Ortiz lesz látható.

southpaw0001.jpg

Maggie Trailer

Címkék: előzetes Maggie

2015.03.28. 11:38

Megérkezett a Harry Hobson rendezte Maggie című apokaliptikus zombifilm első előzetese, melyben Arnold Schwarzenegger, Abigail Breslin és Joely Richardson látható.

10446468_1417090101930334_2489752360490056501_n.png

007 Spectre - A fantom visszatér. November ötödikén a mozikban!

Deadpool still

Címkék: Deadpool

2015.03.28. 11:17

Ryan Reynolds a 2016 februárjában érkező Deadpool című film első hivatalos fotóján.

deadpool-costume-ryan-reynolds.jpg

No Escape poszter

Címkék: poszter No Escape

2015.03.28. 10:39

Az előzetes után plakátot kapott John Erick Dowdle (Karantén, Úgy fent, mint lent) filmje, melyben Owen Wilson és családja egy távol-keleti országban polgárháborúba keveredik.

no_escape_xlg.jpg

Entourage Main Trailer

Címkék: előzetes Entourage

2015.03.28. 09:45

A Warner Bros. Pictures kiadta a Törtetők-mozifilm (Entourage) második előzetesét.

entourage_ver2_xlg.jpg

Thomas Hardy nagysikerű regényéből készült romantikus film júniusban a mozikban! Főszerepben Carrey Mulligan, Tom Sturridge, Michael Sheen és Matthias Schoenaerts.

far_from_the_madding_crowd_ver2_xxlg.jpg

Megérkezett az első hivatalos fotó Lex Luthorról, azaz Jesse Eisenbergről, aki a jövőre bemutatásra kerülő BATMAN V SUPERMAN – DAWN OF JUSTICE-ban alakítja a DC Comics legendás gonoszát.

batmanvsuperman_lexluthor.jpg

Nem mindig az a kemény, aki nagy, erős és gumibotot hord. Paul (Kevin James) például puha, nem túl eszes és túlságosan is teli van jó szándékkal. Tiszteli a zsarukat és imádja az egyenruhát: de csak egy nagyáruház biztonsági őre… Eddig jutott a rendvédelmi szamárlétrán, és úgy tűnik, nem is nagyon fog már feljebb kapaszkodni.
Paul a lányával Las Vegasba utazik, akkor sem a kaszinók érdeklik: egy biztonsági őrök számára szervezet Expón szeretne részt venni. De aki született kétballábas, azzal mindig történik valami. A játékbarlangok csillogó világában még a helyi biztonsági emberek is azt hiszik, sokat érnek – folyton megalázzák és kiröhögik a mackószerű gorillát.
Amikor viszont egy csapat szuperveszélyes műkincstolvaj csap le a városra, ki az, aki egyedül szembeszáll velük? Hát persze, hogy az, aki nyilvánvalóan teljesen esélytelen. A pláza ásza.

plazaaszavegasban_online_12.jpg

Kevin James, a Nagyfiúk-filmek, A maflás, a Férj és férj meg A gondozoo sztárja, Adam Sandler rendszeres partnere ismét nagyon vicces és nagyon gátlástalan…

Bowenék tipikus amerikai család három gyerekkel, egy békés kaliforniai kertvárosban élnek. Egyik éjjel legkisebb gyermeküket megszólítja egy hang, mely valahonnan a tévékészülék belsejéből jön. És hamarosan megszállják házukat a szellemek, melyek eleinte játékos gyermekekként nyilvánulnak meg. Ám hamarosan a játék durvaságba fordul: repkedni kezdenek a tárgyak és a bútorok, forgószél tört ki a lakásban, és pusztulással fenyegeti a házat és lakóit. És miközben a szülők a középső fiút próbálják megmenteni az udvaron álló fától, mely rátámadt, a kislány eltűnik: elnyeli őt a Poltergeis-t világa. A szülők pedig kétségbeesésükben két szakemberhez fordulnak segítségért: egy parapszichológushoz és egy ördögűzőhöz.

0dwvao5.jpg

Terminator Genisys. A mozikban – 2015. július. Főszereplők: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney, Jason Clarke, J.K. Simmons, Byung-Hun Lee és Matt Smith.

Karakter poszterek Anne Fletcher Hot Pursuit című vígjátékához, melyben Reese Witherspoon és Sofia Vergara a főszereplő.

Hamarosan jön a HOTEL TRANSYLVANIA 2.

11038140_835678019818835_1233174109266139223_o.jpg

süti beállítások módosítása