Hírek röviden 06. 30.

Címkék: hírek röviden

2015.06.30. 14:10

  • A Jurassic World ugyan 48,8%-ot esett a múlt héthez képest Amerikában, így is hozott újabb 54,5 millió dollárt, amellyel zsinórban harmadik hete lett a legnézettebb film. Az Agymanók megőrizték második helyüket 52,3 milliós teljesítményükkel. A Ted 2 33,5 millióval kezdett, a Max pedig 12,2-vel.
  • Robert Zemeckis, aki Bob Gale forgatókönyvíróval közösen birtokolja a Vissza a jövőbe jogait, elmondta, hogy amíg ő él, biztosan nem készülhet el a film a remake-je.
  • Egyes hírek szerint a Dean Israelite rendezésében készülő Power Rangers öt tizenhat évesről fog szólni, akik megalapítják a csapatot.
  • Justin Lin megerősítette, hogy a Star Trek Beyond címet kapta a Star Trek 3. Tovább hír, hogy Zachary Quinto és Chris Pine aláírtak a 4. részre is.
  • Adam Beach elárulta, hogy az Öngyilkos osztag forgatásán egy terapeuta is tevékenykedik, aki azért felelős, hogy a színészeket ne viseljék meg túlságosan a karaktereik sötét jelentei. Azonban úgy tűnik, van, amin még a szakember sem tud segíteni: Jared Leto ugyanis kedves ajándékokkal lepte meg néhány kollégáját: Margot Robbie-nak egy élő patkányt, Will Smithnek pedig egy döglött sertést küldött.
  • Bár a Justice League Dark forgatókönyve már kész, Guillermo del Torónak nincs ideje a film megrendezésére, így a Warner kénytelen valaki mást keresni.
  • A Guardians of the Galaxy Vol. 2 címet kapta A Galaxis őrzői 2.
  • Amerikában a Terminator: Genisys pénteki IMAX vetítései előtt látható lesz öt perc a Mission: Impossible - Titkos nemzetből.
  • Bár az Ikrek folytatásához, a Tripletshez már két forgatókönyv is készült, még mindig tervezési stádiumban áll. Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito mellett Eddie Murphy lenne a harmadik főszereplő, akinek nagyon tetszik a film története.
  • Schwarzeneggernek egyébként a Legend of Conanhez is van ötlete: szerinte karaktere hosszú ideig uralkodott, majd idősebb korába a hegyekbe költözött, ahonnan persze visszahívják, hiszen valami szörnyűség történik, és ismét harcolnia kell.
  • Az EuropaCorp a Lucy és a Colombiana 2. részét is elkészíti, de azt egyelőre nem tudni, hogy Scarlett Johansson, illetve Zoe Saldana visszatérnek-e a főszerepekben.
  • J.K. Rowling vezetésével jövőre egy új színdarab kerül bemutatásra Londonban, melynek története a Harry Potter világában játszódik.
  • Tyrese Gibson a minap új fotót töltött fel Instagram oldalára, amelyből arra lehet következtetni, hogy hamarosan bejelentik őt John Stewart, Chris Pine-t pedig Hal Jordan szerepére az új Zöld Lámpás filmhez.

Legend Trailer

Címkék: előzetes poszter Legend

2015.06.26. 19:19

Tom Hardy játssza a főszerepet Brian Helgelard (A 42-es) filmjében, melyben Reginald és Ronald Kray szerepét is magára vállalta, akik az 50-es és 60-as évek hírhedt gengszterei voltak.

18263_1612722155662725_5688909411267475495_n.png

London Has Fallen still

Címkék: London Has Fallen

2015.06.26. 19:18

Gerard Butler a Támadás a Fehér Ház ellen (Olympus Has Fallen) folytatásának képkockáján.

92076.jpg

Előzetest kapott a következő Parajelenségek film előzetese.

Július 30-tól a mozikban Adam Sandler új filmje, a további szerepekben a Trónok harcából ismert Peter Dinklage, Josh Gad és Kevin James.

11111078_1062649547095929_2477900939129658302_o.jpg

Miközben Panem népe totális háborúban áll, Katniss és Snow elnök között is beindul a végső harc. Katniss egy 13. körzetbeli osztaggal, amelynek tagjai legközelebbi barátai - többek közt Gale, Finnick és Peeta – egy küldetésre indul, amely során azért teszik kockára életüket, hogy meggyilkolhassák Snow elnököt, aki immáron megszállottan próbálja elpusztítani a lányt.

Mi lett volna, ha az aszteroida, mely örökre megváltoztatta az életet a Földön, elkerüli bolygónkat és a hatalmas dinoszauruszok nem halnak ki?

Channing Tatum és sztriptíz táncosok nyáron visszatérnek a mozikba! Ne hagyd ki az év legforróbb, legérzékibb filmjét!

fox_kung_fu_panda_3_022.jpg

Roland Emmerich nagysikerű sci-fije, a FÜGGETLENSÉG NAPJA folytatódik, Independence Day: Resurgence néven! A héten tartott sajtótájékoztatón a régi és új szereplők vonultak fel.

independence-day-2-resurgence-title-treatment.jpg

American Ultra poszterek

Címkék: poszter American Ultra

2015.06.26. 16:12

Két új plakát Nima Nourizadeh filmjéhez.

american_ultra_ver3_xxlg.jpg

american_ultra_ver4_xxlg.jpg

A világ egyik legsikeresebb videójáékából a Homeland-sorozat sztárja, Rupert Friend főszereplésével készült gyors és izgalmas akciófilm, melyet Berlintől Szingapúrig a világ leglátványosabb városaiban forgattak.

hitman-agent-47-poster-again.jpg

Hírek röviden 06. 26.

Címkék: hírekröviden

2015.06.26. 14:21

  • Adrian Grenier jelenleg épp az Entourage filmet promótálja, és megkérdezték tőle, vállalna-e cameószerepet az Aquamanben. A színész örömmel benne lenne a dologban, de egy kikötése van: Johnny Dramának (Kevin Dillon) is fel kell tűnnie a filmben.
  • Benicio del Toro elmondta, hogy szívesen visszatérne a Gyűjtő szerepében A Galaxis őrzői 2-ben, de egyelőre nem keresték őt meg.
  • William Hurt elárulta, hogy Ross tábornok karaktere komoly változásokon esik majd át az Amerika Kapitány: Polgárháborúban.
  • Jeffrey Dean Morgan Jimmy Kimmelnél arra tett utalásokat, hogy szerepelni fog a Batman v Supermanben.
  • Elkezdődött a Star Trek 3 forgatása.
  • Chris Evans a Twitteren gratulált Tom Hollandnek Pókember szerepéhez, aki szerinte rászolgált erre a lehetőégre és a színészek mind nagyon boldogok, hogy csatlakozott a Marvel univerzumához.

Új előzetes és plakát az amerikai történelem legnagyobb bankrablásának történetéhez.

masterminds_ver6_xxlg.jpg

Ethan és csapata az eddigi leglehetetlenebb küldetésével néz szembe: le kell számolniuk a Szindikátussal, egy rendkívül magasan képzett nemzetközi árnyékszervezettel, melynek feltett szándéka, hogy elpusztítja az Impossible Mission Force-t.

mission_impossible_rogue_nation_ver9_xlg.jpg

süti beállítások módosítása