Hírek röviden 12. 31.

Címkék: hírekröviden

2015.12.31. 17:02

  • Bob Iger, a Disney vezérigazgatója annyit mondott, hogy az Indiana Jones 5 biztosan elkészül, de időpontot és részleteket nem árult el.
  • Quentin Tarantino ugyan konkrétumokba nem bocsátkozott, de arra tett utalásokat, hogy könnyen lehet, hogy a közeljövőben ismét elhozza nekünk a Menyasszonyt, vagyis elkészíti a Kill Bill 3-t. A rendező emellett elárulta, hogy az idei filmek közül a Mad Max: A harag útja volt a kedvence, amelynek megtekintését sokáig halogatta, de végül annyira tetszett neki, hogy egymás után háromszor is megnézte. QT azt is elárulta, hogy örül, hogy nem egy fiatalabb színésznőnek adta Daisy Domergue szerepét az Aljas nyolcasban, mert Jennifer Jason Leigh életkora sokkal jobban illik a karakterhez. Az eredeti kiszemelt Jennifer Lawrence volt, de az ő szerződtetése igazából nem egy pillanatig sem tűnt reálisnak, hiszen akkor még Az éhezők viadala promóciós körútján vett részt, és már forgatta a Joy-t David O. Russell-lel.
  • Kevin Feige elárulta, hogy Fekete Párduc nagyon fontos szereplője a Marvel Filmes Univerzumnak, olyannyira, hogy az ő filmje közvetlenül vezeti majd fel az Infinity War történetét.
  • Leonardo DiCaprio a minap egy interjúban elárulta, hogy annak idején találkozott George Lucasszal, aki felajánlotta neki Anakin szerepét a Csillagok háborújában, ő azonban úgy érezte, nem áll készen rá. Nem ez volt az egyetlen ilyen: Joel Schumacher a Mindörökké Batmanben látta volna őt szívesen Robinként, Sam Raimi pedig Pókember szerepét ajánlotta fel neki.
  • Az ébredő Erőnek csupán tizenkét nap kellett ahhoz, hogy átlépje az egymilliárd dolláros bevételi határt, ami még egy filmnek sem sikerült ilyen rövid idő alatt.
  • Christopher Nolan állítólag egy második világháborús mozival jelentkezik 2017-ben, melyben azt mutatja be, hogyan söpörték ki a szövetséges csapatokat a francia Dunkerque városából.
  • Lawrence Kasdan, Az ébredő Erő egyik írója elárulta, hogy bár több ötlet is felmerült, egyelőre senki sem tudja, hogy pontosan hogyan végződik majd az új Csillagok háborúja trilógia.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr368217092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása