Ride Along 2 Trailer #2

Címkék: előzetes Ride Along 2

2015.11.30. 18:57

A kõkemény zsaru és a kõlúzer sógorjelölt ezúttal Miamiban támadja be a bûnözõket és a rekeszizmokat.

12291718_936025676467738_8521470445685886067_o.jpg

A 2016-os év nem is kezdődhetne jobban, mint egy zseniális vígjátékkal a Brünó és a Borat forgatókönyvírójától. Robert De Niro még sosem volt ennyire felszabadult, Zac Efron talán még sosem volt ennyire merev..persze csak a szerepük szerint. A NAGYFATER ELSZABADUL egy vérbeli road-movie ahol bármi megtörténhet korra való tekintet nélkül. Minden korosztálynak erősen ajánlott 2016. januártól a mozikban!

dg_b1_online_1.jpg

Egy tökéletlen család a tökéletes ünnep nyomában. Charlotte Cooper (Diane Keaton) a tökéletes karácsonyról álmodik, amikor esik a hó, sül a pulyka, illatoznak a sütemények, és boldog egyetértésben összegyűlik az egész család. Mindent el is követ ennek érdekében, csak egyvalamivel nem számol: a családtagokkal. Mert ahol négy generáció gyűlik össze, ott előbb-utóbb kitör a káosz…

lovetc_b1_alt_online.jpg

A természet visszavág. Egy feldühödött, óriási ámbráscet a Csendes óceán déli részén rátámad az Essex nevű amerikai bálnavadászhajóra, és a 238 tonnás vitorlás elsüllyed. A húsztagú legénység három csónakban vág neki a végtelen víznek. Félnek, hogy az útjukba eső szigeteken kannibálokkal találkoznak, ezért a Dél-Amerikai partot veszik célba.
3000 mérföldnyi út áll előttük.
Három hónappal később már csak nyolcan vannak életben. Társaik húsát ették, éheztek, szomjaztak, félőrültek a kiállott megpróbáltatásoktól.
De hazaértek.

tengersziveben_1000x1443_1.jpg

A kétszeres Oscar-díjas Ron Howard, az Apollo-13, az Egy csodálatos elme, A Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok rendezője egy fantasztikusan izgalmas és különleges történetből készítette új filmjét. Az 1820-ban lezajlott események ihlették a legismertebb amerikai regényt, a Moby Dicket is.

Főszereplők: Chris Hemsworth, Cillian Murphy, Brendan Gleeson, Benjamin Walker, Michelle Fairley. Fényképezte: Anthony Dod Mantle. Zene: Roque Baños. Látvány: Mark Tildesley. Írta: Nathaniel Philbrick, Marshall Herskovitz, Rick Jaffa, Charles Leavitt, Peter Morgan, Amanda Silver, Edward Zwick.
Rendezte: Ron Howard

Mozibemutató: 2015. december 10.
Eredeti cím: In the Heart of the Sea
Színes, szinkronizált amerikai film
Műfaj: kaland / akció
Gyártó: Warner Bros., Village Roadshow
Játékidő: 121 perc
Korhatár: 12

A Pixar legújabb animációs alkotása a Dinó tesó arra a kérdésre keresi a választ, hogy mi történt volna, ha a dinoszauruszok pusztulását okozó aszteroida elkerüli a Földet és a gigantikus állatok a mai napig életben maradtak volna. A nagy kaland középpontjában egy Arlo nevű apatoszaurusz áll, aki különös emberi barátra tesz szert. Miközben egy titokzatos és zord vidéken vándorolnak, Arlo megismeri a félelmeivel való szembenézés erejét és megtudhatja, hogy mire képes valójában.

1952 februárjában az történelem egyik legsúlyosabb vihara csapott le New England-re, szó szerint kettészakítva egy Cape Cod közelében horgonyzó olajtankert. Egy aprócska mentőhajó és négyfős legénysége azonban felveszi a harcot a fagyos levegővel és a 30 méteres hullámokkal, és megpróbálja a lehetetlent: kimenteni több mint 30 embert a gyorsan süllyedő hajóról.

finest_hours_ver2_xxlg.jpg

Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok… mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.Talán a legrégebben, legjobban várt képregény-megfilmesítésben az antihősökből álló szupercsapatot igazi sztárválogatott kelti életre. Will Smith = Deadshot, Batman egykori ellenfele; Jared Leto = Joker, akinek gyilkos a humora; Joel Kinnaman = Rick Flagg, valaha katona; Margot Robbie = Harley Quinn, Joker barátnője; Jai Courntey = Bumeráng, aki energiával dobálózik; Cara Delevingne = Enchantress, aki bármilyen alakot felvesz

rhos8oy.jpg

enchantress1_1.jpg

suicide-squad-deadshot-empire-cover.jpg

phaaml7citc6ec_1_l.jpg

csqua3axaaadskf.jpg

Ha Christian Grey felzaklatott vagy feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A nagysikerű Szürke ötven árnyalatának fergeteges paródiája, melyet a Horrorra akadva valamint a Feketék fehéren című filmek alkotói készítettek, és Mr Black erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva…

fifty_shades_of_black_xxlg.jpg

Az akciófilmet az egyiptomi mitológia ihlette. Set, a sötétség könyörtelen istene bitorolja Egyiptom trónját, az egykor békés és virágzó birodalmat káoszba taszítva. Egy maroknyi hősies lázadó veszi fel a harcot a halandó Bek vezetésével a gonosz nagyúrral szemben, akit a hatalmas isten, Horus támogat. Szereplők: Gerard Butler, Brenton Thwaites, Nikolaj Coster-Waldau

The Boss Trailer

Címkék: előzetes poszter The Boss

2015.11.29. 14:30

Előzetest kapott Melissa McCarthy (Női szervek, A kém) új vígjátéka, melyben feltűnik még Kristen Bell, Peter Dinklage és Kathy Bates is

boss_xlg.jpg

Új előzetes Byron Howard (Tangled) animációjához.

The Choice Trailer

Címkék: előzetes poszter The Choice

2015.11.29. 14:23

Nicholas Sparks könyve alapján készült el Alexandra Daddario, Teresa Palmer és Maggie Grace főszereplésével a The Choice című romantikus dráma.

choice_ver2_xxlg.jpg

Megérkezett az Amerika kapitány: Polgárháború előzetese.

12308678_1060198477344392_4913322819138139847_n.png

süti beállítások módosítása