Philip Petit (Joseph Gordon-Levitt) nem fél semmitől. az artista-kötéltáncos egy fogorvosi váróban ülve, egy magazin címlapján látja meg először a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyait, és akkor rögtön elhatározza: végigsétál egy a két felhőkarcoló között kifeszített kötélen.
Alaposan felkészül. A hetvenes évek elején a párizsi Notre Dame két tornya között, majd Syneyben, a hatalmas kikötői híd két tartópillére között mutatta be lélegzetelállító mutatványát.
1974-ben úgy érezi, eljött az idő. Sor kerülhet a legcsodálatosabb, legveszélyesebb mutatványra…

12027160_1114378511923032_3966295735047017573_o.jpg

A Forrest Gump Oscar-díjas rendezője ismét
a múlt életre keltésével teremti meg filmje hangulatát:
egy különleges ember különleges történetét beszéli el.

Főszereplők: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Ben Schwartz, Charlotte Le Bon. Fényképezte: Don Burgess. Zene: Alan Silvestri. Látvány: Félix Larivière-Charron. Írta: Philippe Petit, Robert Zemeckis, Christopher Browne. Rendezte: Robert Zemeckis

Mozibemutató: 2015. október
Eredeti cím: The Walk
Színes amerikai film
Műfaj: kaland / életrajzi
Gyártó: TriStar Productions, Sony Pictures Entertainment
Játékidő: 123 perc
Korhatár: 12

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr617803244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása