Hírek röviden 09. 07.

Címkék: hírekröviden

2015.09.07. 14:10

  • Második hetében a War Room volt a legnézettebb film Amerikában, így beelőzte a Straight Outta Comptont, amely azért még így is hozott újabb 8,8 millió dollárt. A három új bemutató közül az A Walk in the Woods 8,4 millióval a harmadik helyen kezdett, A szállító - Örökség 7,1 millió dollárral indult, míg a mexikói Un Gallo con Muchos Huevos című animációs film 395 teremben hozott 3,4 millió dollárt, ami igencsak figyelemre méltó eredmény. A Miénk a világ a rettenetes nyitóhétvégéje után 63,8%-ot esett, és csak 640 ezer dollárt szerzett
  • A 20th Century Fox és a Chernin Entertainment közösen készít filmet a népszerű Nintendo játék, a Mega Man alapján.
  • Shia LaBeouf az utóbbi időben nem filmjei, hanem sokkal inkább furcsa, időnként botrányos megnyilvánulásai miatt került a figyelem középpontjába, de most talán változik a helyzet, ugyanis a napokban mutatták be Man Down című filmjét a Velencei Filmfesztiválon. A színész elmondta, hogy Dito Montiel rendező akkor kereste meg őt, amikor igazán mélyponton volt, és a film egyfajta terápiaként szolgált számára.
  • Tom Hardy elmondta, hogy szívesen összemérné az erejét Bane-ként Supermannel és Batmannel is, és véleménye szerint nem kérdés, hogy ő győzne. Supermant egyébként nemcsak ő szeretné elpáholni: Dwayne Johnson szintén bejelentkezett a feladatra, és szerinte a Shazam pont megfelelő alkalom is lenne arra, hogy elintézze őt.
  • Steve Wozniak, az Apple társalapítója szerint nagyszerűen sikerült a Steve Jobs életrajzi film, ami elsősorban annak köszönhető, hogy az alkotók megfelelően értelmezték és vitték vászonra a történetet.
  • Tommy Wiseau szívesen megrendezné A fantasztikus négyes 2-t, amennyiben a 20th Century Fox valóban elkészíti.
  • Jason Momoa szerint Aquaman egyáltalán nem egy nagy vicc lesz a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalában, hanem egy nagyon is komolyan vehető karakter.
  • Rebel Wilson helyett Kate Hudson kölcsönzi majd hangját a Mei Mei nevű karakternek a Kung fu panda 3-ban, ugyanis a film forgatása elhúzódott, így Wilson mégsem tudja vállalni a feladatot. Mei Mei egyébként egy pandalány, aki beleszeret Póba.
  • Az Amerika Kapitány: Polgárháború egy szálon komolyan eltér majd a képregényektől, ugyanis egy fontos dolgot megváltoztatnak.
  • Jeff Cohen nem szeretne visszatérni a Kincsvadászok 2-ben Chuck szerepében.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr367767376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása