Nem minden rocksztár marad örökre fiatal. Niki (Meryl Streep) fölött is eljárt az idő, és a hírnév is egyre fogyatkozik körülötte – már szinte csak egy rajongója maradt: a pultos srác (Ben Platt) a törzshelyén.
Niki sok évvel (sőt, évtizeddel) ezelőtt lelépett a családja elől: elhagyta a férjét (Kevin Kline) meg a gyerekeit, és Kaliforniába költözött, mert a hírnév és a siker mindennél jobban vonzotta. De most válik a lánya, és ő úgy érzi, egy anyának a gyerekei mellett a helye.
És életében először tényleg kipróbálja, milyen szülőnek lenni.

duborog_a_sziv_1000x1443_1.jpg

A bárányok hallgatnak és a Philadelphia Oscar-díjas rendezője a Juno Oscar-díjas forgatókönyvírójával együtt készít filmet. A főszereplő a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep, aki már a Mamma Miában bebizonyította, milyen jól  énekel és táncol: de ebben a vígjátékban már gitárt is ragad!

Főszereplők: Meryl Streep, Kevin Kline, Mamie Gummer, Ben Platt, Rick Springfield. Fényképezte: Declan Quinn. Látvány: Stuart Wurtzel. Írta: Diablo Cody.
Rendezte: Jonathan Demme.

Mozibemutató: 2015. szeptember 10.
Eredeti cím: Ricki and the Flash
Színes amerikai film
Műfaj: vígjáték / zenés
Gyártó: Columbia TriStar
Játékidő:
Korhatár: 12E

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr927677192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása