Új előzetes Travis Cluff és Chris Lofing found footage horrorfilmjéhez.

A halottak is lámpalázasak néha. Charlie húsz évvel ezelőtt, egy szörnyű balesetben vesztette életét: a gimnáziumi színielőadás egyik kelléke rosszul működött, és a show kedvéért mímelt kivégzés valóságosra sikerült.
Két évtizeddel később az iskolai színjátszók újra előadnák a régi darabot. Nem is sejtik, hogy bármit csinálnak – akár próba közben, akár éjszaka, amikor poénból belopóznak az épületbe –, valaki figyeli őket. Valaki, aki izgatottan készül rá, hogy kezdetét vegye végre az az előadás, amit ezúttal ő akar rendezni…

A legrémisztőbb horrorfilmeket készítő cég – melynek A bűn éjszakája, az Insidious- és a Parajelenségek-sorozat is köszönhető – minden eddigi tapasztalatát belesűrítette
ebbe a velőtrázó egyéjszakás kalandba.

gallows_xxlg.jpg

gallowsbanner.png

Főszereplők: Cassidy Gifford, Pfeifer Brown, Ryan Shoos, Reese Mishler, Alexis Schneider. Fényképezte: Edd Lukas. Zene: Zach Lemmon. Látvány: Stephanie Hass.
Írta és rendezte: Travis Cluff, Chris Lofing.

Mozibemutató: 2015. július 9.
Eredeti cím: The Gallows
Színes, feliratos amerikai film
Gyártó: Blumhouse Productions, Warner Bros.
Játékidő:
Korhatár:

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr827480602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása